دامپروریسفارش طرح توجیهیمقالات آموزشی

طرح توجیهی پرورش اسب ⭐️ برای اخذ مجوز و تسهیلات

پرورش انواع نژادهای اسب

طرح توجیهی پرورش اسب نوشتاری تخصصی است که در سایت طرح فنی تهیه شده و در بردارنده تمامی اطلاعات لازم برای راه اندازی و سوددهی این کسب و کار است. پرورش اسب به دو روش سنتی و صنعتی انجام می گردد.

در روش سنتی، اسب ها برای حمل و نقل در مناطق صعب العبور، کار در زمین های کشاورزی و سوارکاری پرورش داده می شوند. پرورش اسب به روش صنعتی، پیشرفته تر و تخصصی تر بوده و برای مسابقات ورزشی و قهرمانی و همچنین حفظ نژادهای برتر صورت می گیرد.

پرورش اسب در بسیاری از کشورهای دنیا، کسب و کاری فوق العاده پول ساز است. در کشور ما نیز اسب ها طرفداران خاص خود را داشته و در بین سوارکاران و ورزشکاران محبوب هستند. طرح توجیهی پرورش اسب برای سرمایه گذاران این بخش حکم نقشه را دارد و آنها را به مسیر درست هدایت می کند.

با چه سرمایه ای می توان کسب و کار پرورش اسب را راه اندازی کرد؟

قبل از راه اندازی مزرعه پرورش اسب در ابتدا باید هدف خود از این کسب و کار را تعیین کنید. پرورش اسب برای باربری و مقاصد تفریحی به سرمایه کمتری نسبت به پرورش اسب برای ورزش های قهرمانی نیاز دارد. زمین مورد نیاز برای پرورش هر اسب حداقل 165 مترمربع است که شامل فضاهای سرپوشیده و سرباز می باشد.

هر چقدر تعداد اسب ها بیشتر باشد، سرمایه بالاتری برای خریداری زمین، تهیه تجهیزات و محوطه سازی نیاز است.

به صورت تقریبی می توان گفت، با سرمایه 3 میلیارد تومانی، پرورش سالیانه 10 راس اسب امکان پذیر است. شایان ذکر است که ارقام به صورت حدودی می باشند و برای محاسبه دقیق سرمایه اولیه تهیه طرح توجیهی پرورش اسب ضروری است.

هزینه های راه اندازی مرکز پرورش اسب چقدر است؟

براورد هزینه محوطه سازی و ساخت جایگاه از هزینه های اصلی در این کسب و کار است. هزینه ساختمان شامل ساخت جایگاه های مجزا برای مادیان، کره نر و ماده یکساله و همچنین ماده های دوساله است.

اگر مرکز پرورش اسب دارای کاربری باشگاه سوارکاری نیز باشد، باید هزینه ساخت مانژهای سوارکاری را نیز به هزینه ها اضافه کرد.

هزینه نیروی انسانی، هزینه های خوراک و نگهداری از اسب و تعداد بیشماری از هزینه های دیگر نیز در این کسب و کار وجود داشته و باید برآورد شوند. تمام هزینه ها در طرح توجیهی پرورش اسب مو به مو و با ارقام به روز محاسبه می گردند.

پرورش اسب مسابقه ای و زینتی - طرح فنی

سود مرکز پرورش اسب چقدر است؟

رسیدن به سود در کسب و کار پرورش اسب، صبوری بیشتری نسبت به سایر مشاغل می طلبد زیرا برگشت سرمایه بعد از حدود 6 سال رخ می دهد. با این وجود پس از گذشت سال های ابتدایی، پرورش اسب روی دور سوددهی افتاده و سود قابل توجهی را نصیب سرمایه گذاران می کند.

میزان سود مرکز پرورش اسب به ابعاد زمین، تعداد راس، تعداد نیروی انسانی و همچنین کیفیت و کمیت امکانات و تجهیزات بستگی دارد.

متخصصین سود شما را در طرح توجیهی پرورش اسب با در نظرگرفتن فاکتورهای اثرگذار در سود تخمین می زنند.

پیشنهاد به مطالعه :  طرح توجیهی پرورش شترمرغ سال 1401 فایل pdf و word

تجهیزات و زیرساخت های طرح توجیهی پرورش اسب

سرمایه گذاران برای راه اندازی مرکز پرورش اسب باید در ابتدا زیرساخت ها و تجهیزات مورد نیاز را فراهم نمایند. تنوع تجهیزات پرورش اسب در بازار معمولا باعث سردرگمی کارآفرینان می شود.

استفاده از طرح توجیهی پرورش اسب این سردرگمی را از بین خواهد برد زیرا کارشناسان، تجهیزات و زیرساخت های ضروری برای این کسب و کار را به صورت کامل در طرح توجیهی معین می کنند. برخی از تجهیزات و زیرساخت ها عبارتند از:

  • دستگاه لونج
  • دستگاه علوفه خرد کن
  • حصارکشی
  • دستگاه میکسر
  • دستگاه آسیاب
  • تجهیزات سمپاشی
  • ابزارهای کار (بیل، فرغون، چهار شاخ و…)
  • احداث جایگاه ها و آخورها

آیا پرورش اسب از نظر اقتصادی دارای توجیه پذیری است؟

پرورش اسب با اهداف استفاده در فعالیت های تفریحی، کره کشی، شرکت در مسابقات ورزشی، اصلاح نژاد، باربری و غیره انجام می گردد. افزون بر آن مراکز پرورش اسب معمولا دارای مانژهای اسب سواری بوده و درآمد جداگانه ای نیز از طریق فروش بلیط باشگاه اسب سواری کسب می کنند.

ضمن این که شرایط اقلیمی و جغرافیایی کشورمان برای پرورش اسب های اصیل فراهم است. از این رو صادرات اسب های اصیل بخصوص اسب نژاد ترکمن داغ بوده و ارزش افزوده بالایی برای پرورش دهندگان اسب فراهم می کند.

بنابراین می توان به این نتیجه رسید که راه اندازی مرکز پرورش اسب دارای توجیه پذیری اقتصادی است. تحقیقات صورت گرفته در طرح توجیهی پرورش اسب نیز نشان دهنده موجه بودن این سرمایه گذاری از نظر اقتصادی است.

پرورش انواع اسب - طرح فنی

طرح توجیهی پرورش اسب، چشم اندازی روشن در این کسب و کار

طرح توجیهی پرورش اسب مرجعی است که کارآفرینان برای اتخاذ تصمیمات و یافتن پاسخ پرسش های خود به آن مراجعه می کنند.

مولفین بیزنس پلن پرورش اسب اطلاعات مالی، تحقیقات بازار و همچنین دانش فنی و عملیاتی پروژه را در این طرح مشخص می کنند.

کارشناسان سایت طرح فنی با نگارش امکان سنجی پرورش اسب به سرمایه گذاران کمک می کنند تا ایده های خود را به اجرا برسانند. سرمایه گذاران با سفارش این طرح از ضررهای هنگفت و از بین رفتن سرمایه خود جلوگیری می نمایند.

سفارش طرح توجیهی اختصاصی پرورش اسب     

طرح توجیهی اختصاصی پرورش اسب به صورت انحصاری و با توجه به ظرفیت طرح برای شما تهیه و تدوین می شود. 5 ماه پشتیبانی رایگان، هدیه ما به شما با سفارش طرح توجیهی پرورش اسب است.

به این مقاله چه امتیازی میدهید؟

امتیاز

مجموع امتیازات

امتیاز کاربر: 4.46 ( 9 نتایج)

‫2 دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شروع گفتگو
1
سلام. طرح توجیهی نیاز دارید؟
سلام وقت بخیر
پشتیبان واتس‌اپ فعال است
در صورتی که شما به واتس‎اپ دسترسی ندارید میتوانید برای ثبت سفارش طرح توجیهی با شماره زیر تماس بگیرید.
0912-003-9088 کارشناس طرح توجیهی
پاسخگویی همه روزه از 7 صبح تا 24 شب