سفارش طرح توجیهیصنایع کانی و معدنیصنعتی

طرح توجیهی تولید سیلیس ⭐️ بررسی تخصصی هزینه ها

احداث کارخانه تولید سیلیس

طرح توجیهی تولید سیلیس، گزارشی مکتوب از اطلاعات فنی، تجزیه و تحلیل های مالی و مطالعات بازار این طرح است که توسط متخصصین سایت طرح فنی نوشته می شود. سیلیس یا دی اکسید سیلیسیم با فرمول شیمیایی SiO2 از فراوان ترین عناصر در پوسته زمین است.

جالب است بدانید، سیلیس به صورت خالص در طبیعت وجود ندارد و پس از استخراج از معدن در کارخانه ها فرآوری شده و به پودر سیلیس تبدیل می گردد. کارخانه های تولید سیلیس با روش های مختلف، ناخالصی های سیلیس از جمله آهن و کروم را جداسازی می کنند.

پس از حذف ناخالصی ها، سیلیس خالص به صورت کوارتز یا پودر، دانه بندی و سپس بسته بندی می گردد. سیلیس که گاهی با نام سیلیکا نیز شناخته می شود، از کاربردهای متنوعی در صنعت برخوردار است.

این ماده در صنعت کاشی و سرامیک سازی، صنعت شیشه و بلور سازی، صنعت رنگ و چسب سازی، تولید خاک نسوز، تولید سیمان، ریخته گری، تولید فروسیلیس، تصفیه آب و فاضلاب و … استفاده می شود. بازار مصرف گسترده سیلیس باعث شده است که سرمایه گذاری در تولید این ماده، جذابیت بالایی داشته باشد.

اخذ مجوز و وام با ارائه طرح توجیهی تولید سیلیس

سرمایه گذارانی که تصمیم به فعالیت در زمینه تولید سیلیس را دارند، در ابتدا باید برای اخذ جواز تاسیس اقدام نمایند. وزارت صنایع و معادن، متولی صدور مجوز برای این کسب و کار است. در ضمن باید استعلاماتی نیز از سازمان های ذیربط دیگر گرفته شود.

طرح توجیهی تولید سیلیس از مهم ترین مدارکی است که توسط سازمان های مربوطه برای صدور مجوز درخواست می شود. از این رو کارشناسان، طرح توجیهی فوق را مطابق با ضوابط سازمانی تهیه می کنند.

متقاعد کردن بانک به توجیه پذیری طرح از دیگر اهداف نگارش طرح توجیهی تولید سیلیس است. سرمایه گذاران با در دست داشتن جواز تاسیس و در صورت وجود اعتبار می توانند، درخواست واگذاری تسهیلات از بانک را داشته باشند. تسهیلات تنها در صورتی به متقاضی اختصاص داده می شود که بیزینس پلن تولید سیلیس به بانک ارائه گردد.

طرح توجیهی تولید سیلیس چه نقشی ایفا می کند؟

تهیه طرح توجیهی تولید سیلیس نه تنها برای اخذ مجوز و وام ضروری است، بلکه دارای دستاوردها و مزایای بیشماری در کسب و کار است. توضیح دانش فنی و نحوه تولید سیلیس، معرفی تجهیزات مورد نیاز در کارخانه، بررسی وضعیت عرضه و تقاضا، بررسی صادرات و واردات سیلیس و برآورد شاخص های مالی از سرفصل های مهم طرح توجیهی هستند.

در حقیقت می توان گفت، طرح توجیهی، مرجعی کامل برای سرمایه گذار است و تمام اطلاعات طرح را مو به مو و با بیانی ساده در اختیار سرمایه گذار قرار می دهد.

کارخانه تولید سیلیس در ایران - طرح فنی

چرا باید در تولید سیلیس سرمایه گذاری کنیم؟

طبق مطالعات و بررسی هایی که کارشناسان در طرح توجیهی تولید سیلیس انجام داده اند، این طرح از فرصت های خوب برای سرمایه گذاری معرفی شده است. به دلیل ذخایر غنی از سنگ سیلیس که در ایران وجود دارد، تولید و فرآوری سیلیس کوارتز و پودر سیلیس از شرایط مطلوبی برخوردار است.

با رشد و توسعه صنایع شیشه سازی، ساختمان سازی، سرامیک سازی و ریخته گری در ایران نیاز مبرم به سیلیس پودری در کشور مشاهده می گردد.

استان های سمنان، همدان، مازندران، کردستان، کرمان و … از استان های سیلیس خیز در کشور هستند. کارخانه های تولید و فرآوری سیلیس در فاصله ای نزدیک به معادن استخراج سیلیس احداث شده و به تولید انواع سیلیس ممتاز، درجه یک، درجه دو، میکرونیزه و سیلیس تصفیه آب مشغول هستند.

بررسی ها نشان می دهد، همچنان پتانسیل خوبی برای احداث واحدهای جدید تولید سیلیس در استان های سیلیس خیز وجود دارد.

سرمایه اولیه برای تولید سیلیس

راه اندازی کارخانه تولید، فرآوری و بسته بندی سیلیس نیازمند سرمایه اولیه است. بخش بزرگی از سرمایه اولیه برای خریداری تجهیزات کارخانه از جمله مخازن، سرندها، تجهیزات فرآوری و دستگاه های بسته بندی صرف می شود.

قسمتی از سرمایه نیز به تامین زیرساخت ها، سوله سازی، محوطه سازی، راه اندازی تاسیسات و خرید انشعابات اختصاص پیدا می کند. افزون بر آن، مواد اولیه نیز سنگ های سیلیس یا شن و ماسه سیلیسی هستند که باید به صورت روزانه و یا دوره ای از معادن استخراج سیلیس تامین گردند.

کارشناسان برای محاسبه میزان سرمایه اولیه در طرح توجیهی تولید سیلیس، ارزش روز تجهیزات خط تولید سیلیس را استعلام کرده و در محاسبات لحاظ می کنند.

هزینه های احداث کارخانه تولید سیلیس

احداث کارخانه تولید سیلیس و بهره برداری از آن علاوه بر سرمایه ثابت، مستلزم هزینه های گوناگون است. هزینه زمین کارخانه، هزینه نیروی انسانی، هزینه حمل و نقل، هزینه مصرف انرژی و هزینه نگهداری و تعمیر تجهیزات از جمله هزینه های مهم در این طرح هستند.

طبق بررسی های کارشناسان برای تولید سالانه 1500 تن سیلیس، به زمینی با بزرگی 6 هزار مترمربع و تعداد 18 نفر نیروی انسانی نیاز است. هزینه زمین بسته به شهر و محل احداث کارخانه متغیر خواهد بود. گفتنی است، برای کاهش هزینه های حمل و نقل و هزینه های جاری طرح، معمولا کارخانه های تولید سیلیس در نزدیکی معادن استخراج سیلیس احداث می گردند.

نویسندگان طرح توجیهی تولید سیلیس، تمامی هزینه ها را لیست بندی کرده و به کمک تیم تحقیقاتی خود ارقام و داده های روز را در محاسبات لحاظ می کنند.

فرایند تولید سیلیس - طرح فنی

برآورد سود توسط طرح توجیهی تولید سیلیس

نگارندگان بیزینس پلن تولید سیلیس، این طرح را از فرصت های سرمایه گذاری سودآور معرفی نموده اند. میزان دقیق سود بسته به ظرفیت تولید سالانه سیلیس متغیر خواهد بود. اما به طور کلی کارشناسان، نرخ بازده داخلی در این طرح را حدود 40 درصد برآورد کرده اند که نشان از بازدهی چشمگیر این طرح دارد.

استفاده از تجهیزات مدرن منجر به کاهش هزینه های استهلاک شده و باعث تولید سیلیس باکیفیت و با عیار بالا و در نهایت افزایش سود کارخانه می گردد. محاسبه میزان سود در طرح توجیهی تولید سیلیس به صورت تخصصی و علمی توسط متخصصین زبده و توانمند انجام می گردد.

آشنایی با فرآیند تولید سیلیس

برای تولید سیلیس، ابتدا کانسارها و سنگ های سیلیس توسط پمپ آب شستشو داده می شوند. در این مرحله دانه های رس از سیلیس به روش سایش سطحی جداسازی می گردند. سپس عملیات نرمه گیری بر روی سیلیس انجام شده و دانه های سیلیس کوچکتر از 100 میکرون از بقیه دانه ها جدا می شوند. در این مرحله دانه های سیلیس بزرگتر از 1 میلی متر را برای استفاده در صنعت شیشه سازی کنار می گذارند.

سپس از طریق عملیات سرند، کلاسیفایر و هیدروسایزر، دانه های ریز سیلیس را دانه بندی می کنند. به روش شناورسازی نیز ناخالصی های سنگین مانند آهن از سیلیس جداسازی می گردد. در نهایت پس از انتقال محصول به واحد خشک کن، سیلیس با درجه بندی های مختلف بسته بندی می شود.

پیشنهاد به مطالعه :  طرح توجیهی تولید فرومنگنز ⭐️ فروسیلیکو منگنز (سال 1401)

معرفی تجهیزات مورد نیاز برای شروع پروژه

برخی از مهم ترین تجهیزات کارخانه که در طرح توجیهی تولید سیلیس نیز معرفی می گردند، عبارتند از:

  • پمپ آب
  • تانک سایش سطحی
  • دستگاه سایز بندی سیلیس (دستگاه هیدروسایزر)
  • دستگاه دانه گیر (دستگاه کلاسیفایر)
  • سرند
  • نوار نقاله
  • دستگاه نرمه گیر
  • سیستم خشک کن
  • تجهیزات بسته بندی

درجه بندی انواع سیلیس

  • سیلیس ممتاز: (خلوص 99 درصد و اندازه 5 تا 8 میلی متر) از جمله کاربردهای سیلیس ممتاز می توان، به استفاده در شیشه سازی، تولید پشم شیشه، تولید فروسیلیس، صنایع کاشی و سرامیک و صنایع شیمیایی اشاره کرد.
  • سیلیس درجه یک: (خلوص 98 درصد و اندازه 3 تا 8 میلی متر) سیلیس درجه یک برای ریخته گری، سند بلاست و … استفاده می گردد.
  • سیلیس درجه دو: (خلوص 95 درصد و اندازه 3 تا 10 میلی متر) کاربرد سیلیس درجه دو در صنایع ساختمانی است و برای تولید آجر، سیمان، بتن سبک و … به کار می رود.
  • سیلیس تصفیه آب: (سنگ سیلیس با خلوص 95 درصد) این نوع سیلیس در سیستم فیلتراسیون و تصفیه آب و فاضلاب کاربرد دارد.

بسته بندی سیلیس برای بازار داخل کشور و صادارت به کشورهای همسایه - طرح فنی

بررسی توجیه پذیری اقتصادی طرح

به اعتقاد کارشناسان در طرح توجیهی تولید سیلیس، این طرح از لحاظ اقتصادی توجیه پذیر است. ذخایر غنی از سیلیس، عیار بالای سیلیس در ایران و کاربرد بسیار گسترده سیلیس در صنایع مختلف از جمله دلایل رضایت بخش بودن این طرح می باشند.

توضیح این که صنعت شیشه سازی مهم ترین بازار پودر سیلیس است زیرا حدود 72 درصد از شیشه را سیلیس تشکیل می دهد. تجهیزات و فناوری تولید سیلیس نیز در کشورمان در دسترس است. ضمن این که بررسی وضعیت صادرات و واردات سیلیس نیز نشان دهنده رونق صادرات سیلیس به سایر کشورها می باشد.

معرفی طرح توجیهی اختصاصی تولید سیلیس

طرح توجیهی اختصاصی تولید سیلیس، گزارشی مفصل تر از طرح توجیهی آماده است که به صورت انحصاری برای هر طرح سرمایه گذاری نوشته می شود. نگارندگان طرح توجیهی تولید سیلیس در سایت طرح فنی دارای سابقه ای 25 ساله در زمینه امور سرمایه گذاری، اداری و بانکی هستند. طرح توجیهی فوق طبق آخرین ضوابط سازمانی و استانداردهای بانکی نگارش می شود.

سفارش طرح توجیهی اختصاصی در سایت طرح فنی با دو امتیاز ویژه 5 ماه پشتیبانی رایگان از طرح و جلسه آنلاین رایگان همراه خواهد بود. جلسه آنلاین به درخواست شما سرمایه گذار عزیز و جهت رفع ابهام در خصوص امور اداری و بانکی تشکیل می شود.

مشاوران ما در این جلسه به ارائه پاره ای از توضیحات در خصوص مراحل اداری اخذ جواز، نکات مهم در اخذ تسهیلات، ضمانت نامه ها و وثایق بانکی و مواردی از این دست می پردازند.

به این مقاله چه امتیازی میدهید؟

امتیاز

مجموع امتیازات

امتیاز کاربر: 4.63 ( 6 نتایج)

‫4 دیدگاه ها

  1. باسلام و احترام #### مهندس ما طرح توجیهی لازم داریم در صورت امکان راهنمایی بفرمایید

      1. سلام وقت بخیر بله برای استخراج معدن هرگونه ریزجزییات (حفاری، هزینه مواد منفجره و…) رو شامل میشه، طرح توجیهی به صورت اختصاصی و کامل نوشته میشه.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شروع گفتگو
1
سلام. طرح توجیهی نیاز دارید؟
سلام وقت بخیر
پشتیبان واتس‌اپ فعال است
در صورتی که شما به واتس‎اپ دسترسی ندارید میتوانید برای ثبت سفارش طرح توجیهی با شماره زیر تماس بگیرید.
0912-003-9088 کارشناس طرح توجیهی
پاسخگویی همه روزه از 7 صبح تا 24 شب