سفارش طرح توجیهیصنایع نساجی و سلولزی

طرح توجیهی تولید پوشاک ⭐️ سال 1401 فایل (WORD+PDF) 

تولیدی پوشاک زنانه بچه گانه و مردانه

طرح توجیهی تولید پوشاک یا امکان سنجی تولید پوشاک ارائه دهنده تمامی اطلاعات ضروری برای راه اندازی این کسب و کار می باشد. تولیدی پوشاک از آن دسته مشاغل پرطرفدار است که برای سرمایه گذاری، جاذبه های فراوانی دارد.

از آن جا که پوشاک از اقلام مصرفی توسط تمامی اقشار جامعه است، واحدهای بسیاری در این حوزه فعال بوده و پتانسیل بالایی در این بخش دیده می شود.

یکی از مزایایی که در کسب و کار تولید پوشاک وجود دارد، امکان سرمایه گذاری های کم تا زیاد در این حوزه است. شما می توانید، با سرمایه کوچک و چند چرخ خیاطی صنعتی ساده کار خود را آغاز کنید یا مجموعه بزرگ تولیدی پوشاک با تعداد پرسنل بالا راه اندازی کنید. همه چیز بستگی به بودجه و سلیقه شما دارد.

ورود به عرصه پوشاک و فعالیت در بازارهای رقابتی که در این بخش وجود دارد، چالش های خاص خود را می طلبد. طرح توجیهی تولید پوشاک روش های صحیح سرمایه گذاری در این حوزه را برای شما مشخص کرده و شما را برای مواجهه با مشکلات آماده می کند.

فرایند تولید پوشاک به چه صورت است؟

طرح توجیهی تولید پوشاک برای همه حوزه های تولید پوشاک اعم از پوشاک زنانه، مردانه و یا بچه گانه تدوین و نگارش می شود. تولید کنندگان پوشاک برای دوخت و تهیه البسه مراحل زیر را به ترتیب دنبال می کنند:

  • طراحی لباس: طراحی لباس اولین گام در تولید پوشاک است. طراحی البسه نیاز به دانش و تجربه بالا در بخش طراحی دارد.
  • خرید پارچه و ملزومات: مرحله دوم بعد از طراحی لباس، خرید پارچه مناسب و ملزوماتی مانند زیپ، دکمه و … می باشد.
  • نمونه دوزی: پارچه های خریداری شده طبق طرح اولیه در این مرحله نمونه دوزی می شوند.
  • برشکاری پارچه: بعد از این که تولیدی تصمیم به تولید انبوه طرح گرفت، برشکارها پارچه ها را با توجه به اندازه های استاندارد برش می زنند.
  • دوخت: قطعات برش خورده توسط خیاط های ماهر و به وسیله چرخ های خیاطی صنعتی به هم دیگر متصل شده و بدین ترتیب پوشاک به تولید انبوه می رسد.

دسته بندی تولیدی های پوشاک از نظر عملکرد

طرح توجیهی تولید پوشاک برای کارگاه های مختلف پوشاک تهیه و نوشته می شود. تولیدی های پوشاک معمولا از نظر عملکرد و روش کار به دو دسته زیر تقسیم بندی می شوند:

  • سفارش گیری یا مزدی دوزی: بسیاری از کارگاه های تولیدی پوشاک در حقیقت مزدی دوز هستند. آنها سفارشات مختلف را از مزون ها یا طراحان لباس دریافت کرده و در ازای مزد معین نسبت به برش و دوخت لباس اقدام می کنند.
  • تولید و فروش البسه: در کارگاه های بزرگ تولیدی لباس از صفر تا صد پروژه در خود تولیدی انجام می شود این کارگاه های تولیدی پوشاک از طراحی گرفته تا نمونه دوزی، برش و دوخت را انجام داده و محصول تولیدی خود را به روش های مختلف به صورت عمده به فروش می رسانند.

تولید لباس زنانه در مزون ها - طرح فنی

سرمایه لازم برای راه اندازی کارگاه تولید پوشاک

سرمایه مورد نیاز برای راه اندازی کارگاه تولید پوشاک کاملا به نوع کارگاه،  نوع ملزومات و تعداد چرخ های خیاطی بستگی دارد. شما می توانید، با سرمایه اندک و خرید چند چرخ خیاطی ساده، کار خود را آغاز نموده و به تولید لباس هایی مشغول شوید که نیاز به دستگاه های دوزندگی پیشرفته ندارد.

به طور مثال دوخت تی شرت های ساده از این دست می باشد. اما اگر به فرض مثال تصمیم به راه اندازی تولیدی مانتوی زنانه با 30 کارگر را دارید، باید سرمایه ای در حدود 1 میلیارد را برای شروع در نظر بگیرید.

از آن جا که کارگاه های پوشاک در مقیاس های مختلف کوچک تا بزرگ راه اندازی می شوند، محاسبه سرمایه مورد نیاز برای راه اندازی آنها دشوار است. در طرح توجیهی تولید پوشاک سرمایه ثابت و درگردش شما با توجه به ظرفیت طرح و مولفه های مهم دیگر توسط متخصصین این امر محاسبه می گردد.

هزینه های تولید پوشاک

مانند هر کار تولیدی دیگری راه اندازی کارگاه تولید پوشاک نیز هزینه هایی را در پی خواهد داشت. هزینه هایی چون هزینه زمین کارگاه، هزینه دستمزد دوزندگان و برشکاران، هزینه تعمیر و نگهداری دستگاه های دوزندگی و هزینه برق کارگاه از هزینه های اصلی هستند که باید در تامین منابع مالی برای پرداخت آنها اهتمام ورزید.

به جز هزینه های اصلی، هزینه های فرعی نیز وجود دارند که ممکن است در حساب و کتاب فراموش شوند؛ اما محاسبه آنها نقش اساسی در موفقیت اقتصادی کسب و کار دارد. در طرح توجیهی تولید پوشاک تمامی هزینه های اصلی و فرعی این کسب و کار فهرست بندی شده و با ارقام به روز مشخص می شوند.

میزان سود در طرح توجیهی تولید پوشاک

یک تولیدی پوشاک از یک فضای 40 متری کوچک تا یک سوله 4000 متری قابل راه اندازی می باشد. از این رو سود این سرمایه گذاری به ظرفیت پروژه وابسته است. به طور کلی می توان گفت، اگر بازارهای هدف به درستی انتخاب شوند و عملکرد فروش مناسب باشد، تولیدی پوشاک سودآوری خوبی خواهد داشت.

ضمن این که سرمایه گذاران با کاهش پرتی های قیچی در پارچه، استفاده از طرح های خلاقانه و پرفروش، خرید پارچه از عمده فروشان هزینه های تولید را کاهش داده و سود خود را بالا می برند.

شما می توانید، برای پیش بینی دقیق سود خود در این حرفه از طرح توجیهی تولید پوشاک مدد بگیرید. با پیش بینی سود دورنمای کسب و کار خود را مشاهده کرده و قطعا مدیریت بهتری روی سرمایه گذاری خود خواهید داشت.

تجهیزات و لوازم مورد نیاز برای تولید پوشاک

برخی از لوازم و دستگاه های تخصصی مورد نیاز که در طرح توجیهی تولید پوشاک به صورت مفصل به آنها پرداخته می شود، عبارتند از:

  • میز برش (میز برش می تواند دارای رول نگهدارنده طاقه پارچه باشد)
  • چرخ خیاطی راسته دوز
  • چرخ میاندوز
  • دستگاه اتو بخار صنعتی
  • چرخ زیگزال دوز
  • چرخ نوار دوز
  • دستگاه دوخت پلاستیک و میز بسته بندی
  • چرخ خیاطی مخصوص دکمه و مادگی
  • لوازم برش (قیچی برقی، چاقوی دورانی، اره برقی)

آیا تولید پوشاک دارای توجیه اقتصادی است؟

افزایش جمعیت کشور، پیشرفت روزافزون صنعت مد و تنوع بالای سلیقه های متقاضیان باعث شده است که کسب و کار تولید پوشاک از نظر اقتصادی کاملا راضی کننده باشد به طور کلی در صنعت پوشاک اولویت با مشتری است.

از این رو تولیدکنندگان پوشاک سعی می کنند، در دو مقوله قیمت و کیفیت نظر مشتری را جلب نمایند. مطالعه دقیق و علمی روی بازار می تواند، شما را در رقابت با هم صنفان پیروز میدان کند. یکی از موضوعات مهمی که در طرح توجیهی تولید پوشاک به صورت ویژه به آن پرداخته می شود، مطالعات و تحلیل های بازار است که نقش مهمی در موفقیت سرمایه گذاران در حیطه پوشاک دارد.

کارگاه تولید پوشاک - طرح فنی

طرح توجیهی چه نقشی در این کسب و کار دارد؟

طرح توجیهی تولید پوشاک به مثابه مشاوری است که تمامی اطلاعات ارزشمند را در اختیار شما قرار می دهد. این طرح حاوی اطلاعات فنی پروژه، برآوردهای اقتصادی طرح و مطالعات بازار است. ضمن این که برای دریافت وام از بانک و اخذ مجوز از مراجع ذیصلاح نیاز به ارائه طرح توجیهی دارید.

با سفارش طرح توجیهی در مجموعه طرح فنی در تمامی مراحل پروژه از ایده گرفته تا اجرا شما را یاری خواهیم کرد. طرح توجیهی ناشناخته های مسیر را برای شما عیان کرده و راه مقابله با مشکلات مسیر را به شما ارائه خواهد داد.

سفارش طرح توجیهی تولید پوشاک   

طرح توجیهی اختصاصی تولیدی پوشاک، طرحی منحصر به فرد برای هر پروژه سرمایه گذاری است که از مزایای بیشماری برخوردار می باشد. طرح توجیهی تولید پوشاک حاصل تجربه 25 ساله متخصصین سایت طرح فنی در امور سرمایه گذاری است که به صورت تیزبینانه و با ذکر تمامی جزئیات نوشته می شود.

سفارش طرح توجیهی اختصاصی در سایت طرح فنی همراه با 5 ماه پشتیبانی رایگان و جلسه آنلاین رایگان است. جلسه آنلاین رایگان برای ارائه توضیحاتی در باب وثایق و ضمانت نامه های بانکی، پروسه اداری اخذ مجوز، مراحل دریافت تسهیلات و … برگزار می شود.

ready

به این مقاله چه امتیازی میدهید؟

امتیاز

مجموع امتیازات

امتیاز کاربر: 4.78 ( 10 نتایج)

‫12 دیدگاه ها

  1. سلام خسته نباشید 17 میلیارد سرمایه داریم به همراه شریکم میخواستم بدونم آیا توجیه اقتصادی داره یا خیر؟ممنون میشم طرحش رو برامون انجام بدید تا کارهای مجوز گرفتن رو شروع کنیم

    1. سلام بله توجیه اقتصادی داره داخل واتس اپ پیام بدید تا روند سفارش طرح رو خدمتتون بگیم

  2. طرحی دارم که میخواهم پوشاک مدارس دخترانه را پوشش بدهد ایا شما میتوانید انجام دهید برایمان

  3. باسلام خدمت شما درخواست طرح توجیهی 100 میلیارد دارم برای تحویل به بانک داخل واتساپ پیام دادم لطفا تماس بگیرید

  4. برای گرفتن مجوز از صنعت و معدن نیاز به طرحی دارم همچنین میخوام باهاش وام هم بگیرم بهم گفتن حدود 45 میلیارد هم وام میدن.آشوری هستم اطلاعات تماس رو براتون در واتس اپ ارسال کردم لطفا بعد از تایم اداری تماس بگیرید

    1. سلام بله آقای آشوری اطلاعات تماس شما رو دریافت کردیم کارشناس بعد از تایمی که گفتید باهاتون تماس میگیره.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شروع گفتگو
1
سلام. طرح توجیهی نیاز دارید؟
سلام وقت بخیر
پشتیبان واتس‌اپ فعال است
در صورتی که شما به واتس‎اپ دسترسی ندارید میتوانید برای ثبت سفارش طرح توجیهی با شماره زیر تماس بگیرید.
0912-003-9088 کارشناس طرح توجیهی
پاسخگویی همه روزه از 7 صبح تا 24 شب