سفارش طرح توجیهیصنایع نساجی و سلولزی

طرح توجیهی تولید زیپ ⭐️ برآورد تخصصی هزینه ها

طرح توجیهی تولید زیپ

طرح توجیهی تولید زیپ در واقع گزارشی از اطلاعات فنی، مالی، اقتصادی و بررسی های بازار می باشد. تهیه این طرح توجیهی توسط کارشناسان سایت طرح فنی به منظور دریافت وام و مجوز انجام می شود. زیپ لغتی انگلیسی می باشد. این کالا موظف است تا دو لبه پارچه را به یکدیگر موقتا وصل کند.

از زیپ در صنایع نساجی و سولزی که شامل : خیاطی، کیسه سازی، چمدان سازی، کیسه های خواب، چادر های سفری، برخی از کفش ها، لوازم ورزشی و … استفاده می باشد. زیپ باعث می شود تا لبه های دو قطعه به طور موقت به هم پیوند داده شوند. در سال ۱۹۱۳ میلادی نخستین زیپ امروزی تولید شد.

ابتدا زیپ ها با دندانه های فلزی تولید می شدند. اما امروزه اکثر آن ها دارای دندانه های محکم فلزی یا پلاستیکی می باشند. زیپ دارای انواع گوناگونی چون زیپ فلزی، زیپ استخوان و زیپ نایلونی هستند. معمولاً به صورت یکسره است و جنس آن بستگی به نوع مصرف دارد. جنس آن ها به دو دسته تقسیم می شود. نوع اول آلومینیوم، مس و آلیاژ برنج برای دندانه و در نوع دوم از پلی پروپیلن یا فیلامنت نایلون برای دندانه به کار برده می شود.

هدف از نگارش طرح توجیهی تولید زیپ چیست؟

طرح توجیهی تولید زیپ که بر روی پروژه انجام می شود، از مطالعات بازار به دست می آید. سرمایه گذاران این طرح توجیهی را برای اخذ مجوز تاسیسات و پروانه بهره برداری باید به سازمان‌ها و ارگان‌های دولتی مربوطه ارائه دهند. زیرا سازمان ها برای صدور مجوز ابتدا از سرمایه گذاران درخواست این طرح توجیهی را دارند.

متخصصان و کارشناسان نگارش طرح توجیهی تولید زیپ را طبق استانداردهای سازمان ها انجام می دهند. علاوه بر اخذ مجوز سرمایه گذاران برای احداث کارخانه نیاز به دریافت وام و تسهیلات بانکی دارند. بانک‌ ها نیز قبل از ارائه این خدمات از کارآفرینان طرح توجیهی می خواهند.

از دیگر اهداف طرح توجیهی تولید زیپ پاسخ به سوالات و راهنمایی سرمایه گذاران می باشد. زیرا این طرح توجیهی همانند نقشه و مشاور برای آن ها است. سرمایه‌ گذاران نیز با مطالعه دقیق آن می توانند به راحتی به نتیجه دلخواه خود برسند.

احداث کارخانه تولید انواع زیپ - طرح فنی

سرمایه اولیه برای کارخانه تولید زیپ

کارآفرینان برای شروع کار خود نیاز به سرمایه های اولیه دارند. این سرمایه های اولیه در طرح توجیهی تولید زیپ به دو صورت سرمایه ثابت و سرمایه در گردش استفاده می شوند. سرمایه ثابت صرف تهیه تجهیزات و ماشین آلات مورد نیاز در خط تولید می شود. دوخت فنر، دستگاه برش و … برخی از این ماشین آلات می باشند.

سرمایه در گردش نیز برای خرید مواد اولیه مورد استفاده قرار می گیرد. مواد اولیه برای تولید زیپ شامل نوارفیلامنت پلی‌استر کویل و دوخت کویل و دوخت، رنگ و مواد شیمیایی، کشو بست بالا و پایین و وسایل بسته بندی می باشند. میزان دقیق تر این سرمایه توسط کارشناسان ماهر محاسبه می گردد.

هزینه های راه اندازی برای شروع پروژه

سرمایه گذاران برای راه اندازی کارخانه تولید زیپ باید هزینه های مختلفی را صرف این راه کنند. این هزینه ها شامل هزینه های قبل از بهره برداری و هزینه های اجرایی می باشند. هزینه های قبل از بهره برداری دربردارنده هزینه هایی چون خرید زمین، تاسیسات و ساختمان است.

هزینه های اجرایی نیز در طرح توجیهی شامل هزینه های حمل و نقل، نیروی انسانی، مصرف انرژی، تعمیر و نگهداری ماشین آلات می باشد. کلیه این هزینه ها توسط کارشناسان با رعایت تمام نکات لازم محاسبه می شود. تمامی اطلاعات در این طرح با در نظر گرفتن مبالغ روز مشخص می ‌شوند.

پیشنهاد به مطالعه :  طرح توجیهی تولید کفش ⭐️ (انواع کفش چرمی + کتانی + اسپرت)

برآورد میزان سود کارخانه زیپ

تولید زیپ به منظور دوخت موقت دو لبه پارچه انجام می شود در حال حاضر بیشترین اهمیت آن در کاپشن، کیف و کفش می باشد به جای زیپ از کالای دیگر نمی توان استفاده کرد کارخانجات تولید پوشاک و کیف امروز در استفاده از زیپ مصرف بالایی دارند

مراحل فرایند تولید زیپ

فرایند تولید زیپ به دو صورت مکانیزه و اتوماتیک انجام می شود؛ که تقریب به روش هایی یکسان اند. در ادامه به بررسی بیشتر آن ها می پردازیم.

  1. کارگر در این روش فقط تجهیزات خط تولید را کنترل می کند. زیرا تمامی کارها از طریق ماشین آلات به صورت کاملا اتوماتیک انجام می شود. به همین دلیل فرایند تولید دارای کیفیت، سرعت و ایمنی زیادی می باشد. معایب این روش وجود اشتغال زایی کم، سرمایه گذاری بالا، هزینه تعمیر و نگهداری زیاد است.
  2. در روش نیمه اتوماتیک قسمتی از عملیات توسط کارگران و بخش دیگری هم توسط ماشین آلات انجام می شود. در اینجا ابتدا مواد اولیه را از نظر کیفیت بررسی و سپس از طریق دستگاه ها به اشکال مد نظر تبدیل می کنند. بعد از آن مقاوم سازی، تزیین و رنگ آمیزی صورت می گیرد. در آخر نیز بسته بندی ها به همراه برچسب کارخانه در کارتن گذاشته می شوند.

دستگاه تولید زیپ - طرح فنی

معرفی تجهیزات مورد نیاز برای تولید زیپ

طرح توجیهی تولید زیپ تجهیزات لازم خط تولید را معرفی کرده است؛ تا باعث شفاف سازی مسیر پروژه شود. موارد زیر برخی از تجهیزات خط تولید این کالا می باشند.

  • دوخت فنر
  • فنرساز
  • اتصال بسته پایین
  • تصال بست بالا
  • دیگ رنگرزی
  • دستگاه برش
  • دستگاه خشک کن

بررسی توجیه پذیری اقتصادی تولید زیپ

از زیپ به منظور تولید انواع پوشاک، کیف، کفش و … به عنوان تزیینات و اجزای اصلی استفاده می شود. به همین دلیل اهمیت آن را می توانند در ردیف سایر اجزای پوشاک مانند نخ دوخت، گلدوزی، چاپ، دکمه و … دید. به طور کلی زیپ در زیبایی و کیفیت کالا بسیار حائز اهمیت است. راه اندازی کارخانه تولید زیپ از سود بسیار زیادی برخوردار می باشد.

سفارش طرح توجیهی تولید زیپ

طرح توجیهی اختصاصی طرحی کامل تر از طرح توجیهی آماده می باشد. زیرا این طرح به صورت جداگانه برای هر پروژه نوشته می شود. نگارندگان طرح توجیهی تولید زیپ در سایت طرح فنی، کارشناسانی با ۲۵ سال تجربه در سرمایه گذاری امور اداری و بانکی کشور هستند.

ما به منظور یاری از کسب و کار های تولید با سفارش طرح توجیهی ۵ ماه پشتیبانی رایگان از طرح و جلسه آنلاین رایگان را به عنوان هدیه به شما تقدیم می کنیم. جلسه آنلاین برای رفع ابهام و پاسخگویی به سوالات بانکی و اداری به درخواست سرمایه گذاران است.

در این جلسه توضیحاتی در رابطه با روش اخذ تسهیلات، پروسه اداری، اخذ مجوز ضمانت ‌نامه‌ها، وثایق بانکی و … را به شما ارائه می دهیم.

به این مقاله چه امتیازی میدهید؟

امتیاز

مجموع امتیازات

امتیاز کاربر: 5 ( 2 نتایج)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شروع گفتگو
1
سلام. طرح توجیهی نیاز دارید؟
سلام وقت بخیر
پشتیبان واتس‌اپ فعال است
در صورتی که شما به واتس‎اپ دسترسی ندارید میتوانید برای ثبت سفارش طرح توجیهی با شماره زیر تماس بگیرید.
0912-003-9088 کارشناس طرح توجیهی
پاسخگویی همه روزه از 7 صبح تا 24 شب