سفارش طرح توجیهیصنایع چوبمقالات آموزشی

طرح توجیهی خمیر کاغذ ⭐️ از ضایعات کشاورزی (کامفار+گرید)

کارخانه تولید خمیر کاغذ

طرح توجیهی خمیر کاغذ برای موفقیت کسب و کارهای نوظهوری که قصد فعالیت در این حوزه را دارند، نگارش می شود. خمیر کاغذ ماده ای خمیری شکل است که از آن برای تولید محصولات سلولزی، کاغذ سازی، محصولات بهداشتی مانند پوشک بچه و دستمال کاغذی استفاده می کنند.

خمیر کاغذ از ضایعات و پسماندهای کشاورزی مانند کاه برنج و گندم، ضایعات پنبه، ضایعات نیشکر،گیاهان خودرو مانند نی و بامبو و … تهیه می شود.

راه اندازی خط تولید خمیر کاغذ بدون کمک گرفتن از راهکارها و دستورالعمل های طرح توجیهی خمیر کاغذ ریسک بزرگی برای کسب و کار شما است زیرا موانع از پیش تعیین نشده و عدم آشنایی با مولفه های کلیدی این حرفه، سرمایه شما را از بین خواهند برد.

برای راه اندازی خط تولید خمیر کاغذ به چه سرمایه ای نیاز است؟

برای راه اندازی خط تولید خمیر کاغذ نیاز به تجهیزاتی برای خرد کردن، آسیاب، پخت، آبگیری، شکل دهی و خشک کردن خمیر کاغذ دارید. تولید خمیر کاغذ با دو روش مکانیکی و شیمیایی صورت می پذیرد. فاکتورهایی مانند انتخاب نوع روش تولید و همچنین تعداد و نوع تجهیزات و ظرفیت طرح در تعیین سرمایه اولیه نقش دارند.

حداقل سرمایه برای راه اندازی خط تولید خمیر کاغذ 5 میلیارد تومان است؛ اما امکان سرمایه گذاری بیشتر نیز وجود دارد.

مشخص کردن سرمایه اولیه برای شروع به کار اصلا ساده نبوده و نیاز به داشتن تخصص و دانش فنی برای شناخت تجهیزات و اطلاع از قیمت آنها دارد. متخصصین کارکشته در طرح توجیهی خمیر کاغذ سرمایه اولیه را توسط نرم افزارهای پیشرفته محاسبه می نمایند.

هزینه های تولید خمیر کاغذ چقدر است؟

تولید خمیر کاغذ مانند هر کسب و کار تولیدی دیگر هزینه هایی در بر دارد. اجاره یا خریداری سوله برای تولید خمیر کاغذ در راس هزینه ها است. زمینی که برای تولید خمیر کاغذ استفاده می شود، باید مساحت بزرگی داشته باشد تا بتوان دستگاه های حجیم خط تولید خمیر کاغذ را در آن قرار داد.

علاوه بر هزینه زمین هزینه های آشکار و نهان دیگری در این حرفه وجود دارند که باید برای پرداخت آنها برنامه ریزی کرد.

کارآفرینان موفق با برآورد دقیق تمامی هزینه ها، مدیریت مالی پروژه خود را در دست می گیرند. طرح توجیهی خمیر کاغذ بر پایه قیمت های روز تدوین شده و در بردارنده تمامی هزینه های این کسب و کار است.

تولید خمیر کاغذ از ضایعات کشاورزی - طرح فنی

سود تولید خمیر کاغذ چقدر است؟

از آنجا که خمیر کاغذ ماده اولیه اصلی در تولید انواع کاغذ، مقوا، محصولات سلولزی و غیره است، تولید آن می تواند، سودآوری بالایی را برای واحدهای تولیدی در پی داشته باشد. نرخ بازده داخلی تولید خمیر کاغذ بسته به ظرفیت طرح بین 30 تا 50 درصد برآورد شده است.

شما می توانید، بعد از گذشت 2 سال در این کسب و کار به سرمایه اولیه خود برسید.

پیش بینی سود کاملا منحصر به فرد بوده و به عوامل تاثیرگذار گوناگونی بستگی دارد. طرح توجیهی خمیر کاغذ سود شما را با در نظر گرفتن مولفه ها و فاکتورهای مهم به صورت موشکافانه پیش بینی می نماید.

تجهیزات مورد نیاز طرح توجیهی خمیر کاغذ

طرح توجیهی خمیر کاغذ علاوه بر ارائه اطلاعات مالی، دانش فنی پروژه و تجهیزات مورد نیاز در خط تولید خمیر کاغذ یا فلاف پالپ را نیز ارائه می کند. برخی از این تجهیزات عبارتند از:

  • پمپ سیرکولاسیون
  • آسیاب کاه 4 سیکلوتی
  • کانوایرها (تغذیه کننده، تخلیه، متراکم کننده، انتقال کاه)
  • سپراتور ذرات مغناطیسی
  • غلتک خمیر
  • سرند مقدماتی و ثانویه
  • سیستم پخت پیوسته
  • تانک پخش و تانک لیکور
  • پرس دوقلو آبگیری
  • پمپ تخلیه خمیر
  • مخزن ذخیره

آیا تولید خمیر کاغذ از نظر اقتصادی توجیه پذیر است؟

تولیدکنندگان خمیر کاغذ در ارتباط مستقیم با مصرف کننده نیستند و بازار این محصول را کارخانه های تولید کاغذ و محصولات سلولزی تشکیل می دهند. فلاف پالپ ماده اصلی در تولید محصولات کاغذی بخصوص مقوا و ورق کارتن های بسته بندی است.

 بهتر است بدانید، حدود 95 درصد از خمیر کاغذ از کشورهای خارجی وارد ایران می شود، از این رو تولید این محصول در داخل کشور می تواند، کاملا هوشمندانه باشد. هم اکنون 120 واحد فعال تولید کننده خمیر کاغذ در ایران وجود دارند که تنها 5 درصد از نیاز بازار داخلی به این ماده را تامین می کنند.

تولید خمیر کاغذ با کیفیت قابل رقابت با نمونه های خارجی و با قیمت پایین تر باعث می شود، تولیدکنندگان داخلی خمیر کاغذ، بازار را در دست بگیرند.

طبق مطالعات گسترده ای که توسط متخصصین و کارشناسان در طرح توجیهی خمیر کاغذ از ضایعات کشاورزی انجام شده، توجیه پذیری اقتصادی این طرح به اثبات رسیده است.

پیشنهاد به مطالعه :  طرح توجیهی تولید چسب (انواع چسب مایع، نواری، حرارتی، پی وی سی)

چه مشکلاتی در کسب و کار تولید خمیر کاغذ وجود دارند؟

سرمایه گذاری در تولید خمیر کاغذ آینده روشن و درخشانی دارد؛ اما گمان نکنید که پیروزی در این کسب و کار به راحتی میسر خواهد شد. خطرات و مشکلاتی در تولید خمیر کاغذ وجود دارند که موجب دلسردی بسیاری از سرمایه گذاران و ضررهای هنگفت آنها شده است.

معضل مهمی که تولید کنندگان خمیر کاغذ با آن دست و پنجه نرم می کنند، محدودیت در تامین مواد اولیه است. متاسفانه با وجود در دسترس بودن ضایعات کشاورزی در ایران هنوز هم کارخانه های تولید خمیر کاغذ، حجم بسیار بزرگی از این ضایعات همچون کاه، باگاس و کلش را از خارج از کشور وارد می کنند.

از این رو بالا رفتن نرخ ارز، واردات مواد اولیه را با مشکل روبرو می کند.

خمیر کاغذ مورد استفاده برای کارتن، دستمال کاغذی و... - طرح فنی

طرح توجیهی خمیر کاغذ، زره پولادین شما در این کسب و کار

دستیابی به موفقیت در این کسب و کار مثال بارزی است از ضرب المثل “نابرده رنج گنج میسر نمی شود”. کارآفرینان موفق با رایزنی با مشاوران و یاری گرفتن از طرح توجیهی خمیر کاغذ راه را بر خود هموار می کنند. بیزنس پلن خمیر کاغذ حاوی اطلاعات اقتصادی، مطالعات بازار و دانش فنی و عملیاتی پروژه است.

ما در مجموعه طرح فنی برترین کارشناسان را گردآوری کرده و سرمایه گذاری صحیح را با نگارش طرح توجیهی به شما ارائه می کنیم.

سفارش طرح توجیهی اختصاصی خمیر کاغذ

با سفارش طرح توجیهی اختصاصی خمیر کاغذ در سایت طرح فنی موفقیت خود را تضمین کرده و با خیال راحت ایده خود را به اجرا برسانید. با سفارش طرح توجیهی خمیر کاغذ 5 ماه پشتیبانی رایگان تیم طرح فنی را دریافت خواهید کرد.

به این مقاله چه امتیازی میدهید؟

امتیاز

مجموع امتیازات

امتیاز کاربر: 4.13 ( 6 نتایج)

‫4 دیدگاه ها

  1. درود و خسته نباشید خدمت مهندس حاجی چور بنده طرحی میخواستم برای گرفتن مجوز ممنون میشم کمک کنید چطور طرح رو انجام بدم یا اگه خودتون باید بنویسید ممنون میشم راهنمایی کنید تشکر

    1. سلام بله ما باید بنویسیم چون نیاز به تخصص داره به واتس اپ پیام بدید باهاتون تماس میگیریم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شروع گفتگو
1
سلام. طرح توجیهی نیاز دارید؟
سلام وقت بخیر
پشتیبان واتس‌اپ فعال است
در صورتی که شما به واتس‎اپ دسترسی ندارید میتوانید برای ثبت سفارش طرح توجیهی با شماره زیر تماس بگیرید.
0912-003-9088 کارشناس طرح توجیهی
پاسخگویی همه روزه از 7 صبح تا 24 شب