دامپروریمقالات آموزشی

طرح توجیهی پرواربندی بره 30 و 50 راسی (سال 1400)+ pdf + word

محاسبه سود و زیان پرواربندی بره

قیمت گوشت قرمز همواره در حال افزایش است و همچنین نیاز بازار به گوشت قرمز هر ساله افزایش پیدا میکند و یکی از بهترین گزینه ها برای  پرکردن این خلا از بازار، بره پرواری است که از بهترین طرح‌های اقتصادی است که می‌تواند نیاز به گوشت قرمز را در داخل کشور برطرف کند. برای اینکه بتوانید بهترین گوشت بره را به بازار عرضه کنید، باید به تدوین یک طرح توجیهی کاربردی بپردازید، جهت اطلاعات دقیق از سرمایه و سود میتوانید در انتهای مقاله طرح توجیهی پرواربندی بره سال 99 را تهیه کنید.

مهم‌ترین دلایل پرورش گوسفندان، تأمین گوشت مورد نیاز جامعه است. در واقع وقتی که بره‌های کوچک را با رعایت اصول و نکات تغذیه‌ای در یک دوره دو ماهه، چاق می‌کنند، عمل پرواربندی انجام می‌شود. در این صورت آن بره‌های پرورش یافته کشتار می‌شوند و آن‌ها را به مراکز توزیع و فروش ارسال می‌کنند.

نقش طرح توجیهی پرواربندی بره در موفقیت شما

وجود طرح توجیهی برای پرواربندی بره یا سایر دام‌ها برای انجام این کار یکی از الزامات می‌باشد زیرا شما هم برای گرفتن وام و هم مجوز پرواربندی در ادامه به آن احتیاج خواهید داشت. در این طرح‌ها همواره تعداد دام مطرح می‌باشد و با توجه به تعداد دام است که نوع پرورش دام را مشخص می‌کند. برای مثال معیار اصلی برای تعداد دام‌ها عدد ۲۰۰ می‌باشد.

در این طرح‌های توجیهی اگر تعداد دام کمتر از ۲۰۰ راس باشد نوع پرورش روستایی است و اگر از ۲۰۰ راس بیشتر بود قطعا شکل صنعتی به خود می‌گیرد و افراد نمی‌توانند به شکل قانونی برای پرواربندی در روستا مجوز رسمی بگیرند. به همین منظور داشتن طرح توجیهی مناسب می‌تواند نقش بسیار زیادی در موفقیت شما داشته باشد.

پرواربندی بره چه سود و مزایایی به همراه دارد؟

در واقع پرواربندی بره در کنار مزایای زیادی که دارد از سود زیادی هم برای افراد برخوردار خواهد بود. این سود می‌تواند مادی باشد و درآمد بالایی را برای فرد به ارمغان بیاورد ولی در کنار آن این سود می‌تواند تولید گوشت اضافه بدون افزایش تعداد دام هم باشد. از مزایای این حرفه می‌توان به بازگشت سرمایه اولیه و اصلی در کوتاه ترین زمان اشاره کرد.

همچنین این حرفه می‌تواند به مراقبت و ارتقا شرایط محیط و مراتع نیز کمک کرده و کیفیت آن‌ها را بهبود ببخشد. از مهم ترین مزایای پرواربندی که جنبه انسانی هم دارد اشتغال زایی می‌باشد که می‌تواند رضایت بسیاری از افراد را به همراه داشته باشد.

بهترین روش برای پرواربندی بره

به طور کلی برای انجام پرواربندی بره باید سعی کنید ابتدا تمامی روش‌های موجود در این زمینه را بررسی کنید و سپس با توجه به مکان خود و شرایط پیرامون آن، یکی از این روش‌ها که برای شما بهینه است را انتخاب کنید. رایج ترین روش‌ها برای پروار کردن بره‌ها عبارت‌اند از پرواربندی بره‌های شیری، پرواربندی بره‌های جوان، پرواربندی بره‌های پیر و پرواربندی به روش مرتفع که هر کدام دارای ویژگی‌ها و مزایای منحصر به فرد خود می‌باشند.

در هر کدام از این روش‌ها باید شرایط ویژه‌ای را برای نگهداری از بره‌ها در نظر گرفت که هر کدام از آن‌ها هزینه‌های کم یا زیادی را برای افراد به همراه خواهد داشت.

مزایای پرواربندی بره و تولید گوشت قرمز

در طرح توجیهی پرواربندی بره باید به مزایای این کار بپردازید که آیا فعالیت در زمینه می‌تواند توجیه اقتصادی داشته باشد یا خیر.

  • باعث افزایش تولید گوشت قرمز می‌شود. در این روش تعداد دام‌ها کمتر است، اما به خاطر فربه شدن و تغذیه خوب، گوشت بیشتری تولید می‌کنند.
  • گوشت بره‌هایی که از طریق پرواربندی افزایش پیدا کرده، کیفیت خوبی دارند و بیشتر به فروش می‌رسند.
  • پرواربندی بره باعث بازگشت سریع سرمایه‌های افراد می‌شود. به طوری که در مدت 3 تا 4 ماه، اصل سرمایه کارآفرین و دامدار بازمی‌گردد.
  • در پرواربندی بره از غذاهای خاصی برای تغذیه بره‌ها استفاده می‌شود. به همین دلیل این کار کمترین آسیب را به منابع طبیعی وارد می‌کند.
  • سود بالای 100 میلیون تومان در ماه از جمله دیگر مزایای این صنعت است.

بازار هدف گوشت بره

یافتن بازار هدف را باید به صورت جدی مورد توجه قرار دهید. از آنجایی که نیاز به مصرف گوشت در کشور زیاد است، به همین دلیل بخش مهمی از این بازار برای برطرف کردن نیاز داخلی است. می‌توانید گوشت‌های بره را برای مصرف مردم، رستوران‌ها، گوشت فروشی‌ها و فروشگاه‌های بزرگ در کشور عرضه کنید. اگر میخواهید خودتان بخش فروش را در بازار به دست بگیرید باید مجوز رسمی از سازمان بهداشت، مجوز بهره‌برداری و مجوز بسته بندی داشته باشید. باید برای فعالیتی که انجام می‌دهید یک برند با نام مناسب داشته باشید.

صادرات به کشورهای خارجی

در طرح توجیهی پرواربندی بره باید توجه ویژه‌ای به امر صادرات داشته باشید. این مهم وقتی موفقیت‌آمیز خواهد بود که شما در ابتدا بتوانید نیازهای داخل را شناسایی و رفع کنید. کشورهای زیادی هستند که می‌خواهند از گوشت بره‌های تازه ایرانی استفاده کنند، کشورهای همسایه از جمله عراق، افغانستان، پاکستان، ترکیه، ارمنستان، باکو و برخی از کشورهای اروپایی در این رده قرار می‌گیرند. برای صادرات باید همه مجوزهای لازم را داشته باشید تا بتوانید گوشت‌های تولیدی خود را صادر کنید.

محتویات طرح توجیهی پرواربندی بره

  • میزان سرمایه اولیه برای شروع
  • میزان درآمد و فروش
  • نقطه سر به سر
  • میزان سود پیش بینی شده
  • دوره برگشت سرمایه
  • تجهیزات موردنیاز
  • نیروی کار موردنیاز
  • میزان سود سالیانه
  • هزینه احداث مکان
  • هزینه های جاری
  • هزینه برق و آب مصرفی
  • هزینه استخدام نگهبان
  • هزینه خرید بره
  • هزینه دارو های دام
  • هزینه های قبل از بهره برداری
  • برآورد گردش سرمایه
  • برآورد سود ویژه و ناویژه
  • میزان سود در سال اول
  • ماشین آلات موردنیاز

سرمایه‌های اولیه برای شروع کار

از جمله مسائل مهمی که هر کارآفرینی باید به آن توجه ویژه داشته باشد، سرمایه‌های اولیه برای شروع کار است. البته نوسانات ارزی در کشور روند رو به رشدی به خود گرفته و این مهم بر روی قیمت‌ها و منابع اولیه هر کاری تأثیر منفی می‌گذارد، به همین اگر قصد دارید بر روی پرواربندی 100 رأس بره کار کنید باید در حدود یک میلیارد تومان سرمایه اولیه داشته باشید. اگر بخواهید کار را با تعداد کمتری شروع کنید، طبیعتاً هزینه‌های اولیه شما هم کاهش پیدا خواهد کرد.اما توجه کنید که کمتر از این مقدار را پرورش ندهید، چون توجیه اقتصادی ندارد.

احداث مزرعه پرواربندی بره - طرح فنی
پرواربندی بره

مزایای وام پرواربندی بره

همان طور که می‌دانید امروزه یکی از شغل‌هایی که در کنار سود بالا باید برای آن مقدار زیادی هزینه هم در نظر گرفت، پرورش دام و یا پرواربندی بره می‌باشد این هزینه می‌تواند متناسب با حجم دام شما باشد. در بیشتر مواقع گرفتن وام برای پرواربندی می‌تواند بهترین گزینه جهت تسهیل امور دامی شما باشد، این وام برای افرادی می‌باشد که قصد پرورش بره و یا همان دام را دارند، در ضمن این وام با درصد سود مقدار کمی قابل دریافت است ولی یک سری از شرایط نیز برای گرفتن آن وجود دارد که بیشتر مرتبط با حجم و نوع کار فرد می‌باشد.

هزینه‌های تهیه زمین برای احداث مکان

در طرح توجیهی پرواربندی بره یکی از مواردی که باید به آن توجه ویژه ای داشت زمین میباشد. بره‌ها باید در مکان مناسبی پرورش پیدا کنند و شما به عنوان یک دامدار باید این مکان را برای آن‌ها فراهم کنید. برخی خودشان زمین مناسب را در اختیار دارند. به همین دلیل به راحتی و بدون نگرانی در مورد تهیه زمین و ساختمان، کار خود را آغاز می‌کنند، اما افرادی که می‌خواهند این کار را برای اولین بار انجام دهند باید یا زمین را بخرند و یا به صورت اجاره سالانه از مکانی خاص به عنوان دامداری استفاده کنند.

وسعت زمین و ساختمانی که برای دام‌های خود در نظر می‌گیرید، ارتباط زیادی با هدف اولیه شما دارد. اگر تعداد بره‌های شما زیاد باشد، وسعت بیشتری را نیاز دارید. اگر هم کمتر باشد می‌توانید از زمین‌های کوچکتری استفاده کنید، فراموش نکنید که برای تهیه زمین باید بودجه‌های آن را از قبل در نظر گرفته باشید. البته توصیه می‌کنیم که زمین خود را خریداری کنید، این مهم به کاهش هزینه‌های تهیه زمین منجر خواهد شد و بخش مهمی از نگرانی‌های شما را برای پرداخت اجاره از بین خواهد برد.

نکته 2: «برای پرواربندی 100 رأس بره باید مساحتی در حدود 1000 متر مربع را در نظر بگیرید. وسعت زمین با افزایش و کاهش تعداد بره‌ها در ارتباط است»

تأمین خوراک مورد نیاز بره‌ها

بره‌ها برای اینکه بتوانند به خوبی رشد کنند و در مدت کوتاهی فربه شوند، به مواد غذایی بسیار مفیدی نیاز دارند. از طرفی هر بره تا زمانی که دوره پرواربندی‌اش به اتمام برسد به 350 تا 400 کیلوگرم خوراک مفید نیاز دارد. کمتر از این مقدار نمی‌تواند بره را به وزن مناسب برساند.

پیشنهاد به مطالعه :  طرح توجیهی گوسفند رومانف چندقلوزا سال 99 pdf - doc

مهم‌ترین خوراک بره‌ها در دوران پرواربندی

  1. علوفه تازه:یونجه، شبدر، کاه و سیلوی ذرت باید در رژیم غذایی بره‌ها وجود داشته باشد. البته از بین این موارد، علوفه تازه مهم‌ترین منبع برای رشد بره‌ها است.
  2. کنسانتره: انواع مختلفی از دانه‌ها، گنجاله‌ها، تفاله‌هایی چون نیشکر، مکمل‌های معدنی، مکمل‌ها و ویتامین‌های پودری، از جمله با ارزش‌ترین مواد غذایی هستند که باید در سبد غذایی بره‌ها قرار داده شود.
  3. آب سالم:آب هم از جمله موارد مهمی است که باید دائماً در دسترس بره‌ها باشد. خوردن این مواد غذایی به خصوص مکمل‌های پودری، باعث عطش بره‌ها می‌شود. به همین دلیل باید مکان مورد نظر شما به آب آشامیدنی سالم و تصفیه شده دسترسی داشته باشد.

مقدار غذای مصرفی بره‌ها به ترتیب وزن

در پرورش بره های کوچک باید اصول مهم تغذیه بر اساس وزن را رعایت کنید. نمی‌توانید به بره‌هایی که 60 کیلو هستند، حجم غذایی بره‌های 30 کیلویی را بدهید. هر بره‌ای بر اساس وزن خود به مقدار معینی از غذا در طول روز نیاز دارد.

  • بره‌هایی که 25 کیلو هستند به 800 تا 1000 گرم غذا نیاز دارند.
  • برای بره‌های 30 کیلوگرمی باید 1200 گرم غذا در نظر بگیرید.
  • بره‌های 35 کیلوگرمی باید 1400 گرم غذای کامل و کافی در طور روز بخورند.
  • یک بره 40 کیلوگرمی باید 1600 گرم خوراک مصرف کند.
  • بره‌هایی که به وزن 45 کیلوگرم رسیدند باید 1700 تا 2000 گرم غذارسانی شوند.

نکته 3: «به طور تقریبی طول پرواربندی بندی بره در ایران بین 90 تا 120 روز است. برای این مدت زمان باید هر روزه از بهترین مواد غذایی برای پرورش بره‌ها استفاده کنید»

نحوه نگهداری خوراک دام‌ها

در طرح پرواربندی بره باید ساختمانی را برای نگهداری خوراک دام‌ها تأسیس کنید. در این ساختمان باید اصول ایمنی و بهداشتی به صورت کامل رعایت شود. از جمله:

  • انبار باید کاملاً خشک و به دور از هر گونه رطوبت باشد.
  • دمای انبار را باید در حد استاندارد تنظیم کنید. کاهش و یا افزایش بیش از حد دما باعث فاسد شدن خوراک بره‌ها خواهد شد.
  • نور خورشید نباید به داخل انبار و بر روی خوراک‌ها بتابد.
  • داخل انبار باید کاملاً خنک بوده و هوا به راحتی در آن جریان داشته باشد.
  • کف و دیوارهای انبار باید از سرامیک و یا سنگ پوشیده باشد. به این ترتیب در صورت نیاز می‌توان انبار را شست.
  • قبل از اینکه هر گونه مواد خوراکی را در انبار قرار دهید باید آنجا را از هر گونه حشره و سایر جانوران پاکسازی کنید.
  • در انبار خود قفسه‌هایی را برای نگهداری خوراک دام‌ها در نظر بگیرید. این قفسه‌ها ضمن فلزی بودن باید از زمین فاصله داشته باشند.

شناسایی بهترین نژاد برای پرواربندی بره

برای اینکه کار شما توجیه اقتصادی خوبی داشته باشد، باید بهترین نژاد بره را برای پرواربندی انتخاب کنید. به همین منظور نژادهایی چون افشاری، مهربان، بهمنی، بلوچی، زندی، شال، کردی، لری و سنجابی می‌توانند در مدت تقریبی 100 روز به وزن 50 کیلو برسند. هر چقدر دوره پرورش و نگهداری از بره‌ها کوتاه‌تر باشد، سود بیشتری را به دست خواهید آورد.

نکات مهم در مورد خرید بره‌ها

  • بهتر است که بره‌های نر را در اولویت خود قرار دهید.
  • برای اینکه هزینه خرید بره‌ها کاهش یابد، باید بره‌هایی که دنبه کوچک دارند را بخرید.
  • نباید بین بره‌هایی که می‌خرید تفاوت زیادی وجود داشته باشد. بره‌ها باید از نظر سن و وزن در یک دسته قرار بگیرند.
  • بهتر است که دام‌ها را از نزدیک‌ترین مرکز فروش خریداری کنید. این مهم باعث می‌شود که دام‌ها در طول راه بیمار نشوند.
برای دریافت اطلاعات بیشتر طرح توجیهی پرواربندی بره سال 99 در قسمت محصولات سایت - طرح فنی
پرواربندی بره

مهم‌ترین تأسیسات لازم در محل

در طرح توجیهی پرواربندی بره توضیحات مفصلی در رابطه با تاسیسات گفته شده است، همچنین باید ضمن تهیه تأسیسات لازم، سرمایه‌های آن را از قبل تهیه کنید. به طور کلی در یک دامداری که کار پرورش بره‌ها را انجام می‌شود باید آغل، بهاربند، انبار، سیلو، واحد قرنطینه، چاله برای ضد عفونی کردن دام‌ها، ورودی و دریچه هوا را در نظر بگیرید، برخی از این وسایل را می‌توانید به صورت دست دوم مورد استفاده قرار دهید. به این ترتیب در هزینه‌های خرید وسایل مورد نیاز دامداری، صرفه‌جویی خواهید کرد.

استخدام نیروهای انسانی

کار پرورش و نگهداری از بره‌های کوچک به تنهایی قابل انجام نیست. به همین دلیل توصیه می‌کنیم که نیروهای انسانی را به استخدام درآورید. بخشی از این نیروها به عنوان نیروهای خدماتی هستند و برخی از آن‌ها باید متخصص باشند، به عنوان مثال نیروی متخصص یک دامپزشک است که باید وضعیت سلامتی بره‌ها را چک کند. نیروهای خدماتی هم وظیفه نظافت هر روزه محل پرورش بره‌ها و دادن غذا به آن‌ها را بر عهده دارند.

به همین منظور برای هر کداماز نیروهای استخدامی بر اساس فعالیتی که انجام می‌دهند حقوق و مزایایی را در نظر بگیرید، هر چقدر وسعت کار شما بیشتر باشد به تعداد نیروهایی بیشتری نیاز دارید. اما برای یک دامداری کوچک حداقل به سه نفر و برای یک دامداری متوسط حداقل به ده نفر نیروی انسانی نیازمند هستید.

دوره آموزشی پرواربندی بره

برای اینکه بتوانید ریسک کار را به حداقل برسانید باید در مورد پرورش بره آموزش ببینید. بخشی از این آموزش به صورت تجربی هست که می‌توانید با حضور در دامداری‌های مختلف از نزدیک شاهد پرورش بره باشید. بخش دیگری از آموزش‌ها را باید در مراکز مختلف مانند سازمان فنی و حرفه‌ای بگذرانید.

بزودی پکیج آموزشی پرواربندی بره در این قسمت افزوده میشود.

نکته 4: «هرگز بدون آموزش دیدن کار پرواربندی بره و هر کاری که با موجودات زنده سر و کار دارد را آغاز نکنید. چون کوچکترین اشتباهی باعث نابودی همه دام‌های شما خواهد شد»

رعایت بهداشت دام‌ها

اگر میخواهید طرح توجیهی پرواربندی بره را با موفقیت به نتیجه برسانید باید برای بهداشت دام‌ها تدابیری را در نظر بگیرید. بره‌ها بسیار آسیب پذیر هستند و باید تا زمانی که آماده کشتار می‌شوند، کلیه اصول بهداشتی را در مورد آن‌ها رعایت کنید. این حیوانات به بیماری مختلفی از جمله آبسه پا، تب برفکی، آبله، ذات الریه، کپک و … مبتلا می‌شوند، به همین دلیل طبق تجویز دامپزشک باید تا زمان کشتار چندین بار واکسیناسیون شوند.

البته رعایت بهداشت و تمیز نگه داشتن بره‌ها و محل زندگی آن‌ها، نقش مهمی در کاهش تلفات آن‌ها دارد. همچنین باید از مکانی که بره‌ها را برای پرواربندی می‌خرید، اطمینان داشته باشید.

پیشنهاد به مطالعه :  طرح توجیهی پرورش بز سانن (بز شیری) سال 99 pdf و doc

برخی از بره‌ها به صورت ارثی به بیماری‌های مزمن مبتلا هستند و درمانی ندارد. به همین دلیل قبل از اینکه بره‌ها را خریداری کنید، با یک تحقیق میدانی بهترین مرکز برای فروش بره‌ها را پیدا کرده و خرید خود را انجام دهید، بره‌هایی که بیمار هستند را باید از بره‌های سالم جدا کنید و در اتاق قرنطینه بگذارید. بعد از طی کردن دوره درمان، می‌توانید آن‌ها در کنار سایر بره‌ها قرار دهید.

نکته 5: «اگر بره‌ای نتوانست زنده بماند و یا به بیماری سختی مبتلا بود، هرگز آن را برای فروش گوشتش نکشید. این نوع از بره‌ها باید منهدم شوند و مکانی که قبلاً در آن زندگی می‌کردند هم ضد عفونی شود. اگر گوشت بیمار آن‌ها را به فروش برسانید، ممکن است باعث انتقال بیماری از حیوان به انسان شوید»

نکات مهم برای کاهش تلفات دام

  • قبل از انتقال دام‌ها به مکان جدید، حتماً باید آنجا را ضد عفونی کنید.
  • بره‌هایی که تازه خریداری کردید را در ساختمانی جداگانه قرار دهید. چرا که اگر بیمار باشند در چند هفته اول نشانه‌های بیماری بروز خواهد کرد.
  • باید به دام‌های تازه خریداری شده، داروهای ضد انگل بدهید. مقدار و تعداد دفعات مصرف این داروها باید طبق تجویز دامپزشک باشد.
  • دام‌هایی که تازه خریدد را باید با مواد شوینده مخصوص ضد انگل و ضد کنه شست و شو کنید. البته شست و شوی دام‌ها باید به صورت هفته‌ای تا زمانی که آماده کشتار می‌شوند، ادامه داشته باشد.
  • از مکان مطمئن، خوراک دام‌ها را تهیه کنید. اگر فاسد باشند و شما این موضوع را متوجه نشوید، دام‌هایتان دچار مسمومیت می‌شوند و همه آن‌ها از بین می‌روند.

سخن پایانی و نتیجه گیری

مطالب گفته شده نشان می‌دهد که پرورش بره از درآمد، سود و توجیه اقتصادی خوبی برخوردار است. از این رو می‌توانید سرمایه‌های خود را برای فعالیت در صنعت دام کشور به گردش درآورید، توجیه اقتصادی بالا، کسب درآمد چند میلیونی در ماه، سودآوری زیاد، ریسک کمتر و ایجاد فرصت اشتغال برای جوانان نشان دهنده این است که می‌توانید بدون تردید و با تدوین یک طرح توجیهی قدرتمند در این مسیر اقتصادی گام بردارید.

 

امتیاز به مقاله

امتیاز

امتیاز کل

امتیاز کاربر: 3.76 ( 16 نتایج)

‫8 دیدگاه ها

  1. سلام وقت بخیر
    من می خواهم این کار را شروع کنم ولی در ابتدا به دنبال سودهی نیستم و در واقع به دنبال یادگیری هستم این هم بگم که قصد کلاس و آموزش دیدن هستم می خواستم بپرسم اگر با ده یا بیست بره شروع کنم آیا ضرردهی دارد یا نه

    1. سلام خیر اگر شما با تعداد 10 عدد هم شروع کنید میتونید به سوددهی برسید در صورتیکه اطلاعات موردنیاز رو داشته باشید هیچ مسئله ای پیش نمیاد، در کل توصیه میشه که همیشه از تعداد کم شروع کنید.

  2. سلام آقای حاجی پور من می‌خوام دستگاه سفره یک بار مصرف بخرم شروع به کار تولیدی بکنم و بیشتر برم جلو کمکم میکنید لطفاً خوبه یا بده ممنون میشم تورو خدا راهنماییم کنید

    1. سلام وقت بخیر
      بستگی داره با سرمایه ای میخوایید شروع کنید، از نظر من همه کسب و کارها میتونند سودآوری داشته باشند اگه طبق اصول جلو برید مطمئن باشید نتیجه خوبی میگیرید.

  3. سلام سود پرواز بندی بره چقدر هستش100راس گوسفند در یک دوره 3ماهه چقدر حدودا سود داردالبته شما بدون هیچ مشکلی عنوان بفرمایید

    1. سلام وقت بخیر
      نمیشه با گفتن یه عدد بگم مقدار سود اینقدر میشه چون خیلی از موارد هستن که باید بررسی بشن، تقریبا میتونید 2 تا 3 برابر سود کنید که این بستگی به بازار هم داره….

  4. سلام.درمورد افزایش وزن روزانه بره پرواری اطلاعات بدید لطفا.مثلا یکی میگفت با ۱.۵ کیلو کنستانتره و ۱.۵ کیلو کاه و سیلاژ ذرت افزایش روزانه ۴۰۰ گرمی داشته و یا حتی با ۷ کیلو کنستانتره و ۱ کیلو کاه افزایش روزانه یک کیلوگرم…ایا شما تایید میکنید؟

    1. سلام
      این یه موضوع کاملا تخصصیه و نمیشه یه عدد خاصی گفت که این مقدار برای هرنوع بره ای جواب میده! خوراک بره باید با توجه نوع نژاد و وزنش محاسبه بشه، اگه میخواهید سود خوبی کسب کنید حتما با یک متخصص صحبت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شروع گفتگو
1
سلام. طرح توجیهی نیاز دارید؟
سلام وقت بخیر
پشتیبان واتس‌اپ فعال است
در صورتی که شما به واتس‎اپ دسترسی ندارید میتوانید برای ثبت سفارش طرح توجیهی با شماره زیر تماس بگیرید.
0912-003-9088 کارشناس طرح توجیهی
پاسخگویی همه روزه از 7 صبح تا 24 شب