سفارش طرح توجیهیصنایع فلزی

طرح توجیهی تولید خرپا تیرچه ⭐️ برآورد تخصصی هزینه ها

کارخانه تولید خرپا تیرچه

طرح توجیهی تولید خرپا تیرچه، مجموعه ای از اطلاعات فنی و عملیاتی، برآوردهای مالی و تحقیقات بازار پروژه است که توسط متخصصین سایت طرح فنی گردآوری می شود.

خرپا تیرچه در مهندسی سازه، تیری است که از خرپا ساخته می شود. خرپا مجموعه ای از میله ها است که به صورت مفصلی به هم متصل بوده و اجازه چرخش دارند. همچنین خرپا تیرچه به دلیل استفاده کارآمد از مصالح ساختمانی، عضو جدایی ناپذیر در ساخت پل ها و ساختمان سازی است. خرپاها ساختاری مثلثی شکل داشته و تحمل آنها در برابر کشش و فشار بالا است.

متداول ترین نوع تیرچه ای که در ایران مورد استفاده می باشد، تیرچه خرپایی است. خرپا تیرچه از یک میلگرد در بالا، دو میلگرد در پایین که در بتن مدفون است و میلگردهای زیگزاگ ساخته می شود. امروزه اغلب سقف های ساختمان ها در کشورمان به صورت تیرچه بلوکی اجرا می شوند. خرپا تیرچه به دلیل ساختار توخالی خود باعث سنگین شدن سقف نمی گردد. ضمن این که استفاده از این تیرچه ها از لرزش سقف ممانعت به عمل می آورد.

اخذ مجوز و وام با ارائه طرح توجیهی تولید خرپا تیرچه

اخذ جواز تاسیس، پروانه بهره برداری، تسهیلات کم بهره و وام خود اشتغالی از مهم ترین اهداف نگارش طرح توجیهی هستند. جواز تاسیس و موافقت اصولی در این کسب و کار توسط وزارت صنایع و معادن صادر می گردد. سازمان مربوطه با بررسی طرح توجیهی تولید خرپا تیرچه، در صورتی که از منطقی بودن طرح، اطمینان حاصل کند با اعطای مجوز موافقت خواهد نمود.

دریافت تسهیلات کم بهره از بانک ها و موسسات مالی و اعتباری از اقداماتی است که سرمایه گذاران برای پوشش برخی از هزینه های طرح انجام می دهند. اما باید گفت، در این مورد نیز تنظیم طرح توجیهی تولید خرپا تیرچه، ضروری است و باید به بانک مورد نظر ارائه گردد.

بیزینس پلن تولید خرپا تیرچه باید مطابق با آخرین استانداردها و دستورالعمل های بانکی تهیه شده و نشان دهنده توجیه پذیری طرح باشد.

مزایای تنظیم طرح توجیهی تولید خرپا تیرچه

احداث یک واحد صنعتی تولید تیرچه خرپایی مستلزم پیش زمینه ها و مطالعات قبلی است و باید به صورت حساب شده انجام گردد. طرح توجیهی تولید خرپا تیرچه، دقیقا به منظور ارائه اطلاعات مهم طرح در بخش های فنی، مالی و بازار به سرمایه گذاران تهیه می گردد.

اطلاعات در طرح توجیهی به صورت متمرکز و با جداول و نمودارهای ساده به کارآفرینان ارائه می شود. در نتیجه طرح توجیهی فوق مانند نقشه راهنما، روش های صحیح سرمایه گذاری در تولید خرپا تیرچه را در اختیار سرمایه گذاران قرار می دهد.

تجهیزات و ماشین آلات تولید خرپا تیرچه - طرح فنی

چشم انداز سرمایه گذاری در تولید خرپا تیرچه

به اعتقاد کارشناسان و طبق بررسی های انجام گرفته در طرح توجیهی تولید خرپا تیرچه، این طرح از فرصت های بسیار خوب برای سرمایه گذاری است. پیشرفت صنعت ساختمان و لزوم استفاده از مصالح مستحکم و ضد زلزله در سقف سازه ها، بازار خوبی را برای تیرچه های بتنی از جمله خرپا تیرچه ایجاد نموده است.

بررسی وضعیت عرضه و تقاضای محصول نیز نشان دهنده ظرفیت مناسب برای تولید واحدهای جدید برای تولید این محصول است. لذا راه اندازی واحدهای جدید در این زمینه البته اگر به صورت حساب شده باشد، هوشمندانه خواهد بود.

سرمایه لازم برای تولید خرپا تیرچه

راه اندازی این واحد صنعتی نیازمند سرمایه ای ثابت است که برای خریداری دستگاه تولید خرپای تیرچه، تجهیزات جوشکاری و سایر دستگاه های مورد نیاز در نظر گرفته می شود. افزون بر آن ساخت سوله، راه اندازی تاسیسات برق رسانی، سوخت رسانی، آبرسانی، اطفاء حریق و سایر زیرساخت های پروژه نیز با سرمایه ثابت انجام می گردد.

مواد اولیه اصلی برای تولید خرپا تیرچه، میلگرد کلاف، میلگرد شاخه ای یا ورق آهنی هستند که با سرمایه درگردش به صورت مرتب خریداری می شوند. محاسبه میزان سرمایه گذاری اولیه در طرح توجیهی تولید خرپا تیرچه با در نظر گرفتن مقیاس طرح و ظرفیت تولید صورت می پذیرد.

برآورد هزینه ها توسط طرح توجیهی

احداث واحد تولید خرپا تیرچه علاوه بر سرمایه گذاری ثابت مستلزم صرف هزینه های متعدد است. هزینه زمین، هزینه نیروی انسانی، هزینه های مصرف انرژی، هزینه حمل و نقل و هزینه نگهداری تجهیزات از هزینه های مهم در این پروژه هستند.

طبق بررسی های کارشناسان برای ظرفیت تولید 90 هزار متر خرپا تیرچه در سال، به زمینی با مساحت 5 هزار متر مربع و حدود 14 نفر نیروی انسانی نیاز است که هزینه های مربوط به آنها به نرخ روز مشخص می شود.

برآورد دقیق و بدون خطای هزینه ها از اهمیت بسزایی در این طرح برخوردار است و کوچکترین خطای محاسباتی باعث عدم تطبیق محاسبات با واقعیت خواهد شد. طرح توجیهی تولید خرپا تیرچه با محاسبه هزینه ها به صورت تیزبینانه و دقیق از خطاهای محاسباتی جلوگیری می کند.

احداث کارخانه تولید خرپا تیرچه در ایران - طرح فنی

بررسی میزان سوددهی پروژه

بررسی های کارشناسان در طرح توجیهی تولید خرپا تیرچه، نشان دهنده سودآوری و بازدهی مطلوب این طرح است. میزان سود دقیق در این طرح به مولفه ها و عواملی گوناگونی وابسته است؛ اما به طور کلی کارشناسان، نرخ بازده داخلی را در این طرح، حدود 30 درصد تخمین زده اند. امکان سرمایه گذاری در مقیاس های کوچک تا بزرگ در این پروژه وجود دارد و به تبع سود خالص با توجه به میزان سرمایه گذاری اولیه متغیر خواهد بود.

محاسبه دقیق سود این طرح در گرو دانش و تخصصی است که تنها متعلق به کارشناسان و مولفین طرح توجیهی می باشد. بیزینس پلن تولید خرپا تیرچه، تمامی شاخص های مالی طرح را به صورت تخصصی و بدون خطا برآورد می کند.

پیشنهاد به مطالعه :  طرح توجیهی تولید سازه های فلزی ⭐️ سوله سازی و اسکلت فلزی

فرایند تولید خرپا تیرچه

طرح توجیهی تولید خرپا تیرچه علاوه بر برآورد شاخص های مالی طرح، دانش فنی و عملیاتی پروژه که شامل مواد اولیه، فرایند تولید و تجهیزات مورد نیاز می باشند را نیز شرح می دهد. تولید خرپای تیرچه از میلگردهای کلاف یا شاخه ای انجام می گردد.

عموما در واحدهای صنعتی برای این که میلگرد به سایز مناسب برسد، از سیستم کشش و یا فرایند آنیلینگ استفاده می کنند. خط تولید خرپا تیرچه کاملا مکانیزه بوده و تولید از طریق دستگاه اتوماتیک با کنترل PLC انجام می پذیرد.

در ابتدا میلگردهای شاخه ای را در ریل های دستگاه جاگذاری می کنند. میلگردهای زیگزاگ نیز به صورت رول در دستگاه قرار داده می شوند. در مرحله بعدی عملیات جوش میلگردهای بالایی به میلگردهای زیگزاگ انجام شده و سپس به ترتیب اتصال و جوش به میلگردهای جانبی و پایینی انجام می گردد.

پس از عملیات اتصال و جوشکاری، خرپا تیرچه توسط یک قیچی هیدرولیکی تحت عملیات برش قرار می گیرد. در نهایت خرپا تیرچه پیش ساخته در طول های 6 تا 12 متر، آماده عرضه به بازار است.

معرفی تجهیزات مورد نیاز برای تولید خرپا تیرچه

تجهیز کارخانه تولید تیرچه خرپایی و انتخاب نوع و تعداد دستگاه های مورد نیاز، از مهم ترین چالش های پیش روی کارآفرینان در این کسب و کار است. طرح توجیهی تولید خرپا تیرچه با معرفی تجهیزات و دستگاه های خط تولید در پیاده سازی اصولی پروژه نیز سودمند خواهد بود.

برخی از تجهیزات خط تولید در این پروژه عبارتند از:

  • دستگاه اتوماتیک تولید خرپای تیرچه صنعتی
  • دستگاه خاموت زن
  • دستگاه آنیلینگ میلگرد
  • سیستم کشنده میلگرد
  • دستگاه جوش تقویتی تیرچه
  • دستگاه قیچی هیدرولیکی

خط تولید خرپا تیرچه - طرح فنی

آشنایی با انواع خرپا تیرچه

در ادامه به انواع خرپا از لحاظ چیدمان و شکل ظاهری اشاره می کنیم:

  • خرپای ساده: خرپای ساده به شکل مثلث بوده و از اتصال مفصلی سه میلگرد به هم دیگر به وجود می آید. هر بار با اضافه کردن دو میلگرد یک گره در سیستم مثلثی ایجاد می گردد.
  • خرپای مرکب: خرپای مرکب همانطور که از نامش پیداست، از ترکیب چند خرپای ساده به وجود می آید.
  • خرپای پیچیده: خرپای پیچیده از لحاظ ساختاری، متفاوت با نوع ساده و مرکب است. این نوع خرپا به صورت مبتکرانه طراحی شده و برای استفاده های خاص کاربرد دارد.
  • خرپای دو بعدی: همه اجزا و میلگردها در خرپای دوبعدی در امتداد یک سطح قرار دارند.
  • خرپای فضایی: خرپای فضایی، یک چارچوب سه بعدی از مثلث هایی است که به هم وصلند.

بررسی توجیه پذیری اقتصادی تولید خرپا تیرچه

به اعتقاد کارشناسان در طرح توجیهی تولید خرپا تیرچه این طرح از جنبه اقتصادی توجیه پذیر است، چرا که راه اندازی این پروژه با مقیاس کوچک نیز امکان پذیر است و نیاز به سرمایه کلانی ندارد. تمامی تجهیزات و دستگاه اتوماتیک تولید خرپا تیرچه با سیستم کنترلی PLC در داخل کشور تولید شده و در دسترس هستند.

با تغییر قالب می توان، انواع تیرچه خرپا با ساختار متفاوت و سایزهای گوناگون تولید نمود. ضمن این که پتانسیل خوبی در زمینه صادرات این محصول به سایر کشورها نیز مشاهده می گردد.

سفارش طرح توجیهی تولید خرپا تیرچه

طرح توجیهی اختصاصی، گزارشی انحصاری و جامع از هر طرح اقتصادی است که توسط متخصصین سایت طرح فنی نوشته می شود. نگارندگان طرح توجیهی تولید خرپا تیرچه، زبده ترین طرح توجیهی نویسان کشور با تجربه  ای بالغ بر 25 سال در زمینه سرمایه گذاری و امور اداری و بانکی می باشند.

طرح های توجیهی اختصاصی نوشته شده در این سایت، مستند و قابل دفاع در بانک ها و سازمان های صدور مجوز هستند.

5 ماه پشتیبانی رایگان از طرح و جلسه آنلاین رایگان از امتیازات سفارش طرح توجیهی در سایت طرح فنی می باشند. کارشناسان ما در جلسه آنلاین به توضیح مسائل اداری و بانکی شما مانند وثایق و ضمانت نامه های بانکی، مراحل اخذ جواز و وام و … می پردازند.

به این مقاله چه امتیازی میدهید؟

امتیاز

مجموع امتیازات

امتیاز کاربر: 3.58 ( 3 نتایج)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شروع گفتگو
1
سلام. طرح توجیهی نیاز دارید؟
سلام وقت بخیر
پشتیبان واتس‌اپ فعال است
در صورتی که شما به واتس‎اپ دسترسی ندارید میتوانید برای ثبت سفارش طرح توجیهی با شماره زیر تماس بگیرید.
0912-003-9088 کارشناس طرح توجیهی
پاسخگویی همه روزه از 7 صبح تا 24 شب