طرح توجیهی تولید الیاف پلی اتیلن ⭐️ بررسی تخصصی هزینه ها

طرح توجیهی تولید الیاف پلی اتیلن - طرح فنی

فهرست مطالب

طرح توجیهی تولید الیاف پلی اتیلن، گزارشی از امکان سنجی و توجیه پذیری پروژه است که اطلاعات ارزنده ای را در اختیار سرمایه گذاران قرار می دهد. کارشناسان سایت طرح فنی، طرح توجیهی فوق را جهت اخذ مجوز و وام نگارش می کنند. الیاف پلی اتیلن (PE)، نوعی فیبر هستند که از واحدهای پلی اتیلن پلیمریزه ساخته می شوند. الیاف پلی اتیلن از لحاظ ظاهری به صورت نخ های تک رشته به هم پیوسته و شیری رنگ می باشند. این الیاف از پرمصرف ترین الیاف مصنوعی با ساختار کریستالی و مبتنی بر مشتقات نفت خام هستند.

الیاف پلی اتیلن دارای ویژگی هایی چون مقاومت بالا در برابر اسیدهای قوی، مواد قلیایی و سفید کننده ها، مقاومت بالا در برابر رطوبت، الاستیسیته مناسب و نقطه ذوب پایین می باشند. این الیاف، محدوده رنگی پایینی دارند و رنگ کردن آنها دشوار است. الیاف پلی اتیلن عموما کاربرد چندانی در صنعت پوشاک نداشته و برای تولید کاغذ ضد آب، طناب، پارچه مبلمان، روکش اثاثیه مورد استفاده در فضای باز، پوشش صندلی اتومبیل، صنعت بسته بندی، افزایش مقاومت بتن و … به کار می روند.

ضرورت تنظیم طرح توجیهی تولید الیاف پلی اتیلن

تهیه طرح توجیهی تولید الیاف پلی اتیلن با هدف اخذ مجوز کارخانه صورت می پذیرد. چرا که سرمایه گذاران برای اخذ جواز تاسیس و پروانه بهره برداری از وزارت صنایع و معادن و سازمان های ذیربط، موظف به ارائه طرح توجیهی هستند. بیزینس پلن تولید الیاف پلی اتیلن باید توسط کارشناسان واجد شرایط و مشاوران اعتباری و بانکی کشور نگارش شود تا قابل استناد در سازمانهای مربوطه باشد.

علاوه بر اخذ مجوز، تنظیم و ارائه طرح توجیهی تولید الیاف پلی اتیلن برای دریافت تسهیلات از بانک ها و موسسات مالی و اعتباری نیز ضرورت دارد. طرح توجیهی فوق باید با داده های روز تهیه شده و توجیه پذیری طرح را در نزد بانک اعطا کننده وام اثبات نماید.

طرح توجیهی تولید الیاف پلی اتیلن چه کمکی به سرمایه گذاران می کند؟

همانطور که در بالا گفتیم، ارائه طرح توجیهی برای دریافت مجوز و وام، یک ضرورت غیر قابل انکار است، اما نباید از فواید طرح توجیهی در سرمایه گذاری نیز غافل شد. طرح توجیهی تولید الیاف پلی اتیلن، گزارشی کامل و جامع از تمامی اطلاعات پروژه را به صورت متمرکز در اختیار سرمایه گذار قرار می دهد.

طرح توجیهی فوق حاوی نمودارها و جداولی است که به زبانی گویا، اطلاعات مالی، اقتصادی و فنی طرح را بیان می کند. به عبارت دیگر طرح توجیهی مانند مشاوری است که منجر به برداشتن گام های حساب شده توسط سرمایه گذار در هر مرحله از سرمایه گذاری می شود.

مراحل تولید الیاف پلی اتیلن - طرح فنی

چشم انداز سرمایه گذاری در تولید الیاف پلی اتیلن

امروزه الیاف مصنوعی و ترموپلاستیک ها نقش پررنگی در صنایع گوناگون پیدا کرده اند. الیاف پلی اتیلن در بسیاری از کاربردها از بسته بندی مواد غذایی گرفته تا لوازم یکبار مصرف پزشکی استفاده می شوند. پلی اتیلن، عایق عالی در برابر جریان الکتریسیته است، بنابراین به عنوان روکش سیم و کابل نیز به کار می رود. الیاف پلی اتیلن به علت خاصیت انعطاف پذیری مناسب و خواص ضد رطوبتی برای تولید روکش اثاثیه فضای باز استفاده می گردد.

الیاف پلی اتیلن به علت کاربرد وسیع، حجم بزرگی از تولیدات الیاف مصنوعی را در دنیا به خود اختصاص داده است. در ایران نیز با توجه به ذخایر غنی نفت و عرضه انواع مشتقات نفتی و پلیمرها، تولید الیاف پلی اتیلن صرفه اقتصادی خواهد داشت. باید اضافه کنیم، کارشناسان پس از بررسی های گسترده در طرح توجیهی تولید الیاف پلی اتیلن، سرمایه گذاری در این بخش را رضایت بخش دانسته اند.

سرمایه لازم برای تولید الیاف پلی اتیلن

محاسبه میزان سرمایه، اولین گام در راه اندازی کارخانه تولید الیاف پلی اتیلن است. تولید الیاف پلی اتیلن با فرایند اکستروژن و ریسندگی خشک و مرطوب انجام می گردد. بنابراین بخش بزرگی از سرمایه برای خریداری تجهیزات اکستروژن و ریسندگی در نظر گرفته می شود. مواد اولیه مورد نیاز برای تولید الیاف پلی اتیلن نیز چیپس پلی اتیلن و روغن ها و مواد افزودنی هستند که باید بودجه ای به خریداری دوره ای آنها اختصاص پیدا کند.

کارشناسان برای محاسبه سرمایه اولیه در طرح توجیهی تولید الیاف پلی اتیلن، در ابتدا قیمت روز تجهیزات و ماشین آلات کارخانه و همچنین نرخ روز مواد اولیه را جویا شده و سپس با توجه به ظرفیت و مشخصات طرح، محاسبات را انجام می دهند.

هزینه راه اندازی کارخانه تولید الیاف پلی اتیلن

کارآفرینان علاوه بر سرمایه گذاری ثابت برای خریداری تجهیزات، با هزینه های گوناگونی برای راه اندازی کارخانه تولید الیاف پلی اتیلن روبرو خواهند بود. هزینه زمین، هزینه ساختمان، هزینه تاسیسات و هزینه محوطه سازی از جمله هزینه های ابتدایی طرح هستند.

طبق بررسی های کارشناسان برای تولید 8 هزار تن الیاف پلی اتیلن در سال، به زمینی با مساحت 3500 مترمربع احتیاج داریم که هزینه آن به محل و منطقه احداث کارخانه بستگی دارد. برای ظرفیت تولید فوق، تعداد 32 نفر نیروی انسانی نیز نیاز است که حقوق و مزایای آنها با نرخ روز تعیین می شود.

هزینه حامل های انرژی، هزینه حمل و نقل و هزینه تعمیر و نگهداری تجهیزات نیز از سایر هزینه های طرح می باشند. تمامی هزینه ها در طرح توجیهی تولید الیاف پلی اتیلن مشخص شده و با ارقام روز مبلغ گذاری می گردند.

تجهیزات موردنیاز برای تولید الیاف پلی اتیلن - طرح فنی

برآورد سود توسط طرح توجیهی تولید الیاف پلی اتیلن

الیاف پلی اتیلن، کاربردهای متنوعی دارند. از این رو بازار این الیاف، تک جانبه نبوده و صنایع گوناگونی، بازار هدف این محصول هستند. بنابراین تولید الیاف پلی اتیلن از مشاغل سود آور خواهد بود. میزان سود کارخانه تولید الیاف پلی اتیلن به ظرفیت تولید سالانه این محصول بستگی دارد.

استفاده از تجهیزات به روز علاوه بر افزایش کیفیت محصول باعث کاهش هزینه استهلاک تجهیزات شده و افزایش سود کارخانه را در پی خواهد داشت. تخمین سود در طرح توجیهی تولید الیاف پلی اتیلن، با در نظر گرفتن تمامی مولفه های موثر در سود و با متدهای تخصصی و نرم افزاری توسط کارشناسان انجام می گردد.

پیشنهاد به مطالعه :  طرح توجیهی تولید الیاف شیشه ⭐️ (الیاف فایبرگلاس)

نحوه تولید الیاف پلی اتیلن

الیاف پلی اتیلن از طریق اکستروژن و فرایند ذوب ریسی تولید می گردند. مراحل تولید این محصول به صورت کامل در طرح توجیهی تولید الیاف پلی اتیلن نیز شرح داده می شود تا سرمایه گذاران با دانش فنی و عملیاتی پروژه آشنا شوند. گام اول در تولید الیاف پلی اتیلن، آماده سازی و توزین چیپس های پلی اتیلن است. سپس این چیپس ها را در دستگاه اکسترودر مذاب قرار می دهند تا چیپس ها پس از ذوب، باز شده و گسترش پیدا کنند.

در این مرحله پلیمرهای مذاب از دستگاه ریسنده عبور پیدا می کنند. دستگاه ریسنده شامل سوراخ های ریزی است که پلیمرها را تبدیل به تارهای باریک یا الیاف می کند. سپس الیاف در معرض هوا خشک شده و یا از طریق سیستم خنک کننده یا دمش هوا خنک شوند. در نهایت الیاف پلی اتیلن پس از خالص سازی و کشش تبدیل به رشته های بلند شده و توسط سیستم جمع کننده جمع آوری می گردند.

معرفی تجهیزات مورد نیاز

برخی از تجهیزات و ماشین آلات مهم که در بخش فنی طرح توجیهی تولید الیاف پلی اتیلن نیز به تفصیل معرفی می گردند، عبارتند از:

[tie_list type=”starlist”]

  • ماشین اکسترودر الیاف پلی اتیلن
  • دستگاه ذوب ریسی پلیمر
  • سیستم خنک کننده
  • سیستم دمش هوا
  • تجهیزات جمع کننده الیاف
  • دستگاه نخ ریس الیاف پلیمر

[/tie_list]

کارخانه تولید الیاف پلی اتیلن - طرح فنی

انواع مختلف الیاف پلی اتیلن

الیاف پلی اتیلن به انواع زیر تقسیم بندی می گردد:

[tie_list type=”checklist”]

  • پلی اتیلن با چگالی بسیار کم (VLDPE)
  • پلی اتیلن با چگالی کم (LLDPE)
  • پلی اتیلن با چگالی متوسط (MDPE)
  • پلی اتیلن متقاطع (PEX یا XLPE)
  • پلی اتیلن با چگالی بالا (HDPE)
  • پلی اتیلن با وزن مولکولی بسیار بالا (UHMWPE)

[/tie_list]

بررسی توجیه پذیری اقتصادی طرح

وجود منابع غنی نفتی در کشور و عرضه پلی اتیلن در مجتمع های پتروشیمی، مسیر را برای سرمایه گذاران در تولید الیاف پلی اتیلن هموار کرده است. کشور ما ایران از کشورهای بزرگ تولید کننده الیاف پلی اتیلن در کنار کشورهای تایوان و کره جنوبی است. طبق تحقیقات کارشناسان در طرح توجیهی تولید الیاف پلی اتیلن، این طرح توجیه پذیر خواهد بود، البته در صورتی که به صورت حساب شده در مسیر گام بردارید.

در ضمن ممنوعیتی برای صادرات الیاف پلی اتیلن نیز وجود ندارد. با برنامه ریزی درست، اتخاذ استراتژی های اصولی و تولید الیاف پلی اتیلن با کیفیت درجه یک می توان، در زمینه صادرات نیز خوش درخشید. افزون بر آن، بسیاری از کارخانجات تولید کننده الیاف پلی اتیلن به دلیل تجهیزات مشترک، به صورت همزمان به تولید الیاف پلی پروپیلن نیز پرداخته و سود سرمایه گذاری خود را افزایش می دهند.

سفارش طرح توجیهی اختصاصی تولید الیاف پلی اتیلن

تولید الیاف پلی اتیلن از آن دسته مشاغل است که امکان سرمایه گذاری با مقیاس های مختلف در آن وجود دارد. بنابراین طرح توجیهی اختصاصی که به صورت انحصاری با توجه به مشخصات طرح نوشته می شود، برای این پروژه سودمند خواهد بود. کارشناسان ما با 25 سال سابقه در زمینه نگارش طرح توجیهی، بی نقص ترین طرح توجیهی تولید الیاف پلی اتیلن را نگارش می کنند.

توضیح این که با سفارش طرح توجیهی اختصاصی در سایت طرح فنی، 5 ماه پشتیبانی رایگان و جلسه آنلاین رایگان نیز به شما تعلق خواهد گرفت. مشاوران ما در جلسه آنلاین به توضیح مراحل اداری اخذ مجوز، مراحل دریافت وام و شرح وثیقه ها و ضمانت نامه های بانکی و سایر موضوعات اداری و بانکی می پردازند.

5/5 - (17 امتیاز)

اشتراک گذاری مقاله

دیگر مقالات سایت را در اینجا ببینید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین و جدیدترین مقالات سایت

شروع گفتگو
1
سلام. طرح توجیهی نیاز دارید؟
سلام وقت بخیر
پشتیبان واتس‌اپ فعال است
در صورتی که شما به واتس‎اپ دسترسی ندارید میتوانید برای ثبت سفارش طرح توجیهی با شماره زیر تماس بگیرید.
0912-003-9088 کارشناس طرح توجیهی
پاسخگویی همه روزه از 7 صبح تا 24 شب