سفارش طرح توجیهیصنایع بسته بندی

طرح توجیهی فرآوری و بسته بندی چای ⭐️ برآورد تخصصی هزینه ها

کارخانه بسته بندی چای

طرح توجیهی فرآوری و بسته بندی چای، گزارشی از مطالعات امکان سنجی و تجزیه و تحلیل های مالی، فنی و بازار پروژه بوده و توسط کارشناسان سایت طرح فنی تهیه می شود.

چای برای اولین بار توسط مردم کشورهای چین و هندوستان کشت و استفاده شد؛ اما هم اکنون بعد از آب، پرمصرف ترین نوشیدنی در سراسر جهان می باشد. برگ سبز چای از بوته چای دستچین شده و پس از طی مراحل مختلف فرآوری و اکسیداسیون به شکل چای سیاه مورد استفاده مردم قرار می گیرد.

چای در حال حاضر یکی از محصولات کشاورزی مهم در شمال کشور بوده و بخش بزرگی از این منطقه به کشت چای اختصاص داده شده است. چای پس از فرآوری به صورت چای کیسه ای، چای سیاه ساده، چای سیاه گرانوله، چای سیاه فوری و با عطرها و اسانس های گوناگون بسته بندی و روانه بازار می شود. فرآوری و بسته بندی چای از کسب و کارهای پرسود است زیرا تقاضای بی وقفه ای برای آن وجود دارد.

ضرورت و لزوم تنظیم طرح توجیهی بسته بندی چای

طرح توجیهی فرآوری و بسته بندی چای از مدارکی است که در پروسه اخذ جواز تاسیس و پروانه بهره برداری کارخانه مورد نیاز است. نهاد متولی صدور مجوز برای تمامی کارخانه های صنایع غذایی، وزارت جهاد کشاورزی می باشد.

سازمان مربوطه با بررسی طرح توجیهی ارائه شده توسط متقاضی، در صورتی که طرح دارای توجیه پذیری باشد، مجوز کارخانه را صادر می نماید. ضمن این که بیزینس پلن فرآوری و بسته بندی چای از مستنداتی است که در پروسه اخذ تسهیلات نیز باید به بانک و موسسات مالی و اعتباری ارائه گردد.

افزون بر ضرورت تنظیم طرح توجیهی برای اخذ مجوز و وام، طرح توجیهی، مرجعی بسیار خوب برای سرمایه گذار است. چرا که تمامی اطلاعات پروژه را به صورت مفصل و دقیق و با داده های روز در اختیار سرمایه گذار قرار می دهد. طرح توجیهی فرآوری و بسته بندی چای مانند یک راهنمای کاربلد در این پروژه، مسیر صحیح را به کارآفرین نمایش می دهد.

سرمایه اولیه برای فرآوری و بسته بندی چای 

محاسبه سرمایه اولیه برای شروع به کار همواره از دغدغه های اصلی سرمایه گذاران است. طرح توجیهی فرآوری و بسته بندی چای، میزان سرمایه را با توجه به مختصات و مشخصات طرح معین می کند.

سرمایه اولیه به خریداری تجهیزات خشک کن، تجهیزات فرآوری و دستگاه های بسته بندی اختصاص پیدا می کند. در ضمن تامین زیرساخت ها، خرید انشعابات و راه اندازی تاسیسات کارخانه نیز مستلزم بودجه ای جداگانه می باشد.

به جز سرمایه ثابت، بودجه ای نیز برای خریداری مواد اولیه که برگ های سبز چای، اسانس ها و مواد بسته بندی می باشند، در نظر گرفته می شود. توضیح این که برگ سبز چای می تواند، از مزارع شمال کشور و یا به صورت وارداتی از کشورهایی مانند هندوستان تهیه گردد.

برآورد هزینه های راه اندازی کارخانه   

راه اندازی کارخانه فرآوری و بسته بندی چای، هزینه های  گوناگونی را می طلبد. هزینه زمین از جمله هزینه های اصلی است که بسته به محل آن، هزینه متغیری خواهد داشت. به طور کلی در یک زمین با زیربنای 400 متر مربع می توان، به صورت سالانه 600 تن چای فرآوری و بسته بندی نمود.

هزینه حقوق کارکنان نیز از سایر هزینه های مهم طرح است. برای حجم تولیدی که ذکر شد، تعداد 10 نفر نیروی انسانی تمام وقت نیاز است.

هزینه حمل و نقل، هزینه مصرف انرژی، هزینه های سرویس و نگهداری تجهیزات نیز سایر هزینه های طرح می باشند. طرح توجیهی فرآوری و بسته بندی چای، تمامی هزینه های طرح را با اعداد و داده های روز محاسبه می نماید.

کارخانه فرآوری و بسته بندی چای - طرح فنی

تخمین سود فرآوری و بسته بندی چای

فرآوری و بسته بندی چای از جمله کسب و کارهایی است که از سوددهی مطمئنی برخوردار است. سود کارخانه بسته بندی چای به عوامل گوناگونی چون حجم تولید، نوع برگ سبز چای، ایرانی یا خارجی بودن چای و محل کارخانه بستگی دارد. اما به صورت تقریبی نرخ بازده داخلی این طرح توسط کارشناسان، حدود 40 درصد تخمین زده شده است.

محاسبه سود به روش های علمی و تخصصی از دیگر دستاوردهای طرح توجیهی فرآوری و بسته بندی چای می باشد. سود خالص، سود ناخالص، مدت زمان برگشت سرمایه، نرخ بازده داخلی و سایر فاکتورهای وابسته به سود در طرح توجیهی معین می گردند.

آشنایی با نحوه فرآوری و بسته بندی چای

فرآوری و بسته بندی چای در کارخانه طی مراحل زیر انجام می گردد:

  • عملیات پلاس کردن چای (کاهش رطوبت برگ سبز چای)
  • عملیات مالش برگ سبز چای به روش صنعتی
  • اکسیداسیون برگ سبز چای و تولید چای سیاه
  • خشک کردن
  • درجه بندی و سایز بندی
  • خردایش و آسیاب
  • افزودن اسانس و طعم دار کردن
  • بسته بندی چای
پیشنهاد به مطالعه :  طرح توجیهی بسته بندی خشکبار ⭐️ سال 1401 فایل pdf+word

معرفی تجهیزات موردنیاز برای شروع پروژه

طرح توجیهی فرآوری و بسته بندی چای جهت اجرایی کردن پروژه، نوع و تعداد تجهیزات مورد نیاز را نیز معرفی می کند.

برخی از دستگاه های مورد نیاز در کارخانه های فرآوری و بسته بندی چای عبارتند از:

  • دستگاه تراف
  • دستگاه مالش چای
  • کلاهک فشار
  • دستگاه غربال
  • اتاق تخمیر
  • دستگاه خشک کن حرفه ای
  • دستگاه های الک و سایز بندی چای
  • میکسر بلند
  • دستگاه اسانس پاش
  • دستگاه بسته بندی چای فله
  • جت پرینتر
  • دستگاه بسته بندی چای نیم کیلویی
  • دستگاه بسته بندی چای کیسه ای

بسته های مختلف چای - طرح فنی

آیا فرآوری و بسته بندی چای دارای توجیه اقتصادی است؟

طبق تحقیقات کارشناسان در طرح توجیهی فرآوری و بسته بندی چای، این پروژه از لحاظ اقتصادی توجیه پذیر است. چای از اقلام اساسی در سبد خانوارهای ایرانی بوده و جایگاه ویژه ای در عادت های غذایی ایرانیان دارد.

بررسی آمارها نشان می دهد که بخشی از چای بسته بندی شده در ایران به مصرف صادرات می رسد. اما هنوز هم پتانسیل خوبی برای صادرات در صنعت چای وجود دارد. بسته بندی چای در داخل کشور ارزش افزوده بالایی را ایجاد کرده و باعث رونق بخش کشاورزی و صنعت بسته بندی می گردد.

معرفی طرح توجیهی اختصاصی فرآوری و بسته بندی چای   

نگارندگان طرح توجیهی فرآوری و بسته بندی چای از مشاوران اعتباری و سرمایه گذاری در کشور بوده و سابقه ای 25 ساله دارند. طرح توجیهی اختصاصی، جزئیات بسیار بیشتری نسبت به طرح های توجیهی آماده داشته و حاوی اطلاعات به روز است. این طرح به صورت انحصاری برای پروژه های فرآوری و بسته بندی چای تهیه می شود.

ما در سایت طرح فنی برای حمایت از شما سرمایه گذار عزیز، 5 ماه پشتیبانی رایگان از طرح و جلسه آنلاین رایگان را با سفارش طرح توجیهی اختصاصی در نظر گرفته ایم. جلسه آنلاین با محوریت موضوعات اداری و بانکی و ارائه اطلاعاتی در این خصوص برگزار می گردد.

شرح پروسه دریافت مجوز کارخانه، مراحل دریافت وام، رفع ابهام در خصوص وثایق و ضمانت نامه های بانکی از مهم ترین موضوعات جلسه آنلاین خواهند بود.

به این مقاله چه امتیازی میدهید؟

امتیاز

مجموع امتیازات

امتیاز کاربر: 5 ( 2 نتایج)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شروع گفتگو
1
سلام. طرح توجیهی نیاز دارید؟
سلام وقت بخیر
پشتیبان واتس‌اپ فعال است
در صورتی که شما به واتس‎اپ دسترسی ندارید میتوانید برای ثبت سفارش طرح توجیهی با شماره زیر تماس بگیرید.
0912-003-9088 کارشناس طرح توجیهی
پاسخگویی همه روزه از 7 صبح تا 24 شب