سفارش طرح توجیهیصنایع غذایی

طرح توجیهی تولید نان صنعتی ⭐️ (نان حجیم) برای اخذ مجوز

کارخانه تولید نان حجیم و صنعتی

طرح توجیهی تولید نان صنعتی، حاوی تمامی اطلاعات ارزنده این طرح بوده و توسط متخصصین سایت طرح فنی برای اخذ مجوز و تسهیلات نوشته می شود. همانطور که می دانید، نان، قوت قالب ما ایرانیان است و طبق آمار، ایرانیان تقریبا دو برابر کشورهای اتحادیه اروپا نان مصرف می کنند.

در این میان زندگی های شلوغ امروزی، امکان تهیه نان به روش سنتی را کاهش داده و افراد تمایل به خریداری نان های صنعتی بسته بندی شده دارند. نان صنعتی به نانی اطلاق می شود که تماما به روش مکانیزه و بدون دخالت دست تولید می گردد.

نان های صنعتی دارای مزایای قابل توجهی نسبت به نان های سنتی هستند. این نان ها فاقد دورریز بوده و ماندگاری بالاتری دارند. نان های صنعتی عموما از آردهای غنی شده و یا آردهای کامل تولید می گردند، از این رو ارزش غذایی بالاتری نسبت به نان های سنتی دارند.

نان های صنعتی در انواع لواش، سنگک، باگت، تست، نان جو و … در کارخانجات تولید می گردند. تولید نان صنعتی از فرصت های سرمایه گذاری جذاب و پر بازده است زیرا به صورت مستقیم با تغذیه جامعه در ارتباط می باشد.

تهیه طرح توجیهی تولید نان صنعتی جهت اخذ مجوز و وام

سرمایه گذاران برای احداث واحد تولید نان صنعتی باید به اخذ جواز تاسیس اقدام نمایند. نهاد صادرکننده مجوز کارخانه تولید نان صنعتی، وزارت جهاد کشاورزی می باشد. سازمان مربوطه جهت صدور مجوز، تقاضای طرح توجیهی تولید نان صنعتی می کند. طرح توجیهی فوق، باید حتما توسط طرح توجیهی نویسان واجد شرایط نوشته شده و در بردارنده تمامی اطلاعات طرح باشد.

احداث یک واحد تولید نان صنعتی نیازمند خریداری تجهیزات و هزینه های گوناگون است. سرمایه گذارانی که قصد دریافت تسهیلات برای تامین برخی از هزینه ها را دارند، موظف به ارائه طرح توجیهی تولید نان صنعتی به بانک هستند. بانک پس از بررسی بیزینس پلن تولید نان صنعتی در صورتی که به منطقی بودن طرح پی ببرد، با اعطای وام به متقاضی موافقت می نماید.

طرح توجیهی تولید نان صنعتی چه نقشی ایفا می کند؟

طرح توجیهی تولید نان صنعتی علاوه بر قابل دفاع بودن نزد نهادهای صادر کننده مجوز و بانک ها، نتایج حیرت انگیزی را در این کسب و کار در پی دارد. همچنین طرح توجیهی می تواند، مبنای تصمیم گیری های اقتصادی سرمایه گذار قرار گیرد.

سرمایه گذاران با مطالعه طرح توجیهی از هر گونه مشاوره ای در جهت پیاده سازی طرح، بی نیاز خواهد بود. چرا که طرح توجیهی، تمامی اطلاعات مورد نیاز این کسب و کار در قالب گزارشی جامع و کامل در اختیار سرمایه گذار قرار می دهد.

چرا باید در تولید نان صنعتی سرمایه گذاری کنیم؟

کارشناسان با تحقیقات گسترده در طرح توجیهی تولید نان صنعتی، این طرح را از فرصت های سودآور معرفی نموده اند. گرایش مردم به مصرف نان های صنعتی به علت کیفیت بالاتر آنها باعث بازدهی بالای واحدهای تولیدکننده نان صنعتی و دوره کوتاه برگشت سرمایه در آنها شده است. افتتاح هایپرمارکت ها و فروشگاه های بزرگ زنجیره ای نیز امکان عرضه انواع نان صنعتی را فراهم آورده است.

ضمن این که هم اکنون صنعت تولید نان در کشور، پیشرفت قابل ملاحظه ای داشته و همگام با تکنولوژی کشورهای اروپایی در حرکت است. به طوری که تقریبا تمامی مراحل از آماده کردن خمیر گرفته تا بسته بندی نان در واحدهای تولید نان صنعتی با استفاده از دستگاه های مکانیزه انجام می گردد.

به دلیل بهره گیری از تجهیزات مدرن و پیشرفته، تعداد نیروی انسانی شاغل در این واحدها نیز اندک است که به نوبه خود در بازدهی بالاتر این طرح نقش دارد.

سرمایه اولیه برای شروع پروژه

راه اندازی یک واحد تولید نان صنعتی در درجه اول، نیازمند سرمایه اولیه است. سرمایه اولیه در طرح توجیهی تولید نان صنعتی به دو بخش سرمایه ثابت و سرمایه درگردش تقسیم بندی می شود. همچنین سرمایه ثابت برای خریداری تجهیزات تولید خمیر، چانه گیر، تجهیزات پخت و ماشین آلات بسته بندی صرف می شود.

سرمایه درگردش نیز برای خرید مواد اولیه شامل انواع آرد سبوس دار، آرد ساده، مخمرها، بهبود دهنده ها، شیر، شکر، مارگارین، کره و … در نظر گرفته می شود.

محاسبه سرمایه با توجه به آورده متقاضی و میزان تسهیلات دریافتی، توسط کارشناسان در طرح توجیهی مشخص می گردد. کارشناسان برای مشخص کردن مبلغ سرمایه گذاری، ارزش روز ماشین آلات و تجهیزات خط تولید را در محاسبات لحاظ می کنند.

تولید انواع نان صنعتی و نان باگت - طرح فنی

هزینه راه اندازی واحد تولید نان صنعتی

سرمایه گذاران برای راه اندازی کارخانه تولید نان صنعتی علاوه بر سرمایه گذاری ثابت، باید هزینه هایی را متقبل شوند. هزینه زمین، هزینه نیروی انسانی، هزینه حمل و نقل، هزینه حامل های انرژی، هزینه های قبل از بهره برداری از جمله هزینه های این طرح می باشند.

برای تولید سالیانه 3000 تن نان صنعتی، به زمینی با مساحت 5 هزار مترمربع و زیربنای 2 هزار مترمربع نیاز است. هزینه زمین بسته به شهر و منطقه کارخانه متغیر خواهد بود.

برای ظرفیت تولید گفته شده، تعداد 27 نفر نیروی انسانی نیز نیاز است که هزینه حقوق و مزایای آنها با نرخ روز تعیین می گردد. تمامی هزینه های ریز و درشت این کسب و کار در طرح توجیهی تولید نان صنعتی توسط کارشناسان مشخص می شود.

برآورد تخمین سود تولید نان حجیم

تولید نان صنعتی از پروژه های سودده است زیرا با بالا رفتن دانش تغذیه ای مردم، آنها به استفاده از نان های صنعتی که با غلات کامل تهیه می شوند، گرایش پیدا کرده اند. میزان سود این کسب و کار به ظرفیت تولید سالیانه، روش های بازاریابی و تنوع محصولات تولیدی بستگی دارد. نرخ بازده داخلی این طرح، توسط کارشناسان، حدود 33 درصد برآورد گردیده است.

تخمین سود در ابتدای پروژه می تواند، افق دید سرمایه گذار را باز کرده و منجر به مدیریت صحیح منابع مالی در این طرح گردد. محاسبه میزان دقیق سود، تنها با روش های تخصصی و علمی امکان پذیر است. کارشناسان، محاسبه سود را در طرح توجیهی تولید نان صنعتی به صورت نرم افزاری و با نهایت دقت انجام می دهند.

پیشنهاد به مطالعه :  طرح توجیهی کارخانه آرد ⭐️ (براورد فنی و تخصصی + تحقیقات بازار)

مواد اولیه برای تولید نان صنعتی

طرح توجیهی تولید نان صنعتی، دانش فنی و عملیاتی پروژه را نیز ارائه می دهد. مواد اولیه اصلی برای تولید انواع نان صنعتی عبارتند از:

  • انواع آرد (آرد سفید، آرد سبوس دار، آرد جو و …)
  • مخمر نانوایی (مخمر خشک، مخمر فشرده، مخمر مایع)
  • بهبود دهنده ها
  • پودرهای پخت متشکل از سدیم بی کربنات
  • شیر
  • شکر
  • چربی (روغن، مارگارین، کره)

آشنایی با فرایند تولید نان حجیم

تولید نان به روش صنعتی و مکانیزه طی مراحل گوناگون انجام می گردد. گام اول در تولید نان صنعتی، آماده سازی مواد اولیه است. مرحله بعدی، تولید خمیر نان است. مواد اولیه با نسبت مناسب با هم دیگر مخلوط شده و خمیر تولید می گردد.

پس از تخمیر اولیه خمیر نان و استراحت اولیه، نوبت به چانه گیری با دستگاه های مخصوص و تخمیر میانی می رسد. چانه ها توسط دستگاه به صورت اتوماتیک مورد اندازه گیری قرار گرفته و دارای وزن یکسان می باشند.

تخمیر میانی در اتاق های تخمیر و یا تونل های مخصوص که دما و رطوبت در آنها کنترل شده است، حدود ده دقیقه طول می کشد. مرحله بعدی تخمیر نهایی و قالب گیری است. در این مرحله، فرم دهی نان به شکل مورد نظر با قالب های مخصوص انجام می گردد. تخمیر نهایی نیز در واگن های تخمیر و یا اتاقک های مخصوص صورت می پذیرد. در نهایت، خمیر توسط دستگاه های فر مدرن، پخته شده و سپس نان بسته بندی می گردد.

کارخانه تولید نان صنعتی - طرح فنی

معرفی تجهیزات و ماشین آلات مورد نیاز

انتخاب تعداد و نوع ماشین آلات و تجهیزات خط تولید از چالش های اصلی در تولید نان صنعتی است. طرح توجیهی تولید نان صنعتی با معرفی تجهیزات خط تولید در پیاده سازی طرح نیز نقش موثری را ایفا می کند. برخی از تجهیزات و ماشین آلات تولید نان صنعتی عبارتند از:

  • الک آرد چند طبقه لرزان
  • سیلوی آرد
  • دستگاه خمیرگیر
  • دستگاه توزین خمیر
  • تسمه نقاله
  • دستگاه گرد کننده خمیر
  • گرمخانه
  • دستگاه قالب گیری خمیر
  • فر گازی مدرن
  • سیستم سرد کننده مجهز به تهویه
  • تجهیزات بسته بندی

آیا تولید نان صنعتی دارای توجیه پذیری اقتصادی است؟

طبق بررسی های کارشناسان در طرح توجیهی تولید نان صنعتی، این طرح دارای توجیه اقتصادی است. کشت وسیع غلات در کشور و فراوانی آرد و مواد اولیه، از مزیت های غیر قابل انکار این طرح می باشد. در ضمن کارخانه های نان صنعتی از تسهیلات کم بهره دولتی نیز بی نصیب نیستند.

دوره برگشت سرمایه نیز در این طرح، کوتاه بوده و نهایتا تا سه سال، برگشت سرمایه رخ خواهد داد. ضمن این که ماشین آلات خط تولید نان در داخل کشور تولید شده و مجهز به فناوری پیشرفته و سیستم اتوماسیون PLC هستند.

معرفی طرح توجیهی اختصاصی تولید نان صنعتی

طرح توجیهی اختصاصی تولید نان صنعتی برخلاف طرح توجیهی آماده، به صورت انحصاری برای هر پروژه نوشته می شود. تنظیم کنندگان طرح توجیهی تولید نان صنعتی، متخصصین سایت طرح فنی با 25 سال تجربه در زمینه سرمایه گذاری و امور بانکی هستند.

اکثر سرمایه گذاران تمایل به سفارش طرح توجیهی اختصاصی در سایت طرح فنی دارند. چرا که طرح توجیهی اختصاصی با امتیازات ویژه ای مانند 5 ماه پشتیبانی رایگان از طرح و جلسه آنلاین رایگان ارائه می گردد.

کارشناسان ما در جلسه آنلاین به ارائه توضیحاتی در خصوص مراحل دریافت جواز، نحوه دریافت تسهیلات و وثایق و ضمانت نامه های بانکی می پردازند.

به این مقاله چه امتیازی میدهید؟

امتیاز

مجموع امتیازات

امتیاز کاربر: 5 ( 2 نتایج)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شروع گفتگو
1
سلام. طرح توجیهی نیاز دارید؟
سلام وقت بخیر
پشتیبان واتس‌اپ فعال است
در صورتی که شما به واتس‎اپ دسترسی ندارید میتوانید برای ثبت سفارش طرح توجیهی با شماره زیر تماس بگیرید.
0912-003-9088 کارشناس طرح توجیهی
پاسخگویی همه روزه از 7 صبح تا 24 شب