سفارش طرح توجیهیصنایع پلاستیکی

طرح توجیهی تولید فوم پلیمری ⭐️ برای مجوز و بانک

احداث کارخانه تولید فوم پلیمری

امروزه فوم های پلیمری یکی از پرکاربردترین اقلام در زندگی انسان ها به شمار می روند و در صنایع مختلفی نیز مورد استفاده قرار می گیرند. طرح توجیهی تولید فوم پلیمری نیز شامل اطلاعات کاملی از دانش فنی، تجزیه و تحلیل های مالی و مطالعات بازار این محصول می باشد که توسط بهترین کارشناسان سایت طرح فنی، نگارش و تنظیم می شود.

مقاومت در برابر حرارت و سبک وزن بودن خاصیت مشترک، مهم و محبوب اغلب فوم های پلیمری می باشد. خصوصیات و مزایای مختلف انواع فوم های پلیمری، موجب شده است که یکی از مهمترین اقلام در صنایع مهندسی و تولیدی به شمار می آیند. کاربرد های متنوع فوم پلیمری در صنایع مختلف؛ موجب سوددهی بیشتر تولید این محصول می شود.

نگارش طرح توجیهی فوم پلیمری جهت اخذ مجوز و تسهیلات

اولین مرحله ای که می بایست سرمایه گذاران برای تولید فوم های پلیمری طی کنند؛ اخذ مجوز می باشد. دریافت مجوز برای شروع این کسب و کار نیز از طریق وزارت صمت انجام می شود. لازم به ذکر است که علاوه بر دریافت مجوز از وزارت صمت باید از سایر سازمان های دولتی مربوطه نیز استعلاماتی دریافت شود.

یکی از اسناد و مدارک مهم که باید به سازمان های دولتی جهت دریافت مجوز ارائه داد؛ طرح توجیهی تولید فوم پلیمری می باشد. نظر به این که طرح های توجیهی نقش مهمی در روند دریافت مجوز دارند؛ می بایست مطابق با قوانین و دستورالعمل های سازمان های دولتی نگارش شوند.

هدف دیگر از تنظیم طرح توجیهی تولید فوم پلیمری؛ دریافت تسهیلات بانکی می باشد. سرمایه گذاران می توانند جهت تامین منابع مالی بیشتر، طرح توجیهی اختصاصی کسب و کار و مجوز فعالیت خود را به بانک ها ارائه دهند.

لزوم استفاده از طرح توجیهی پیش از شروع پروژه تولید فوم های پلیمری

تهیه طرح توجیهی تولید فوم پلیمری به صورت اختصاصی علاوه بر کمکی که به روند دریافت وام و مجوز میکند؛ مزایای دیگری نیز دارد. همانطور که میدانید؛ پیش از شروع هر پروژه ای باید بررسی های مختلفی انجام گیرد تا درصد ریسک پذیری پروژه کاهش پیدا کند.

مسائلی که پیش از شروع کسب و کار های جدید باید مورد بررسی قرار گیرد؛ شامل بررسی وضعیت بازار، صادرات و واردات محصول مورد نظر، برآورد هزینه ها و غیره می باشد. طرح های توجیهی اختصاصی هر پروژه ای نیز تمامی این موارد را در قالب اطلاعات طبقه بندی شده در اختیار سرمایه گذاران قرار می دهند.

مزیت استفاده از این اطلاعات؛ سهولت مدیریت منابع مالی، پیش بینی مشکلات احتمالی و جلوگیری از وقوع آنها و در کل سودآوری بهتر برای سرمایه گذاران می باشد.

واحد تولید انواع فوم پلیمری - طرح فنی

سرمایه اولیه مورد نیاز برای تولید فوم پلیمری

یکی از عناوین مهمی که در طرح توجیهی تولید فوم پلیمری به آن پرداخته می شود؛ محاسبه میزان سرمایه اولیه مورد نیاز برای پروژه است. بخش مهمی از سرمایه اولیه در این کسب و کار به تجهیز خط تولید و احداث کارخانه اختصاص می یابد. سایر هزینه های مهم که با استفاده از سرمایه اولیه پرداخت می شوند نیز شامل خرید انشعابات، زمین مورد نیاز و سایر هزینه های پیش از بهره برداری می باشد.

نظر به این که میزان سرمایه اولیه به عوامل مختلفی بستگی دارد؛ نمیتوان برای تمام کسب و کار های مشابه میزان مشخصی سرمایه اولیه تعیین کرد. طرح توجیهی تولید فوم پلیمری، ضمن در نظر گرفتن تمام متغیر ها و عوامل تاثیرگذار، میزان سرمایه اولیه مورد نیاز برای این پروژه را به صورت اختصاصی محاسبه می کند. عواملی که در محاسبه میزان سرمایه اولیه پروژه ها تاثیرگذار هستند؛ شامل ظرفیت تولید سالانه، هزینه خرید زمین و تجهیزات مورد نیاز می باشد.

بررسی هزینه های راه اندازی پروژه

لازم است بدانید که راه اندازی این پروژه و اجرای طرح توجیهی تولید فوم پلیمری؛ علاوه بر سرمایه اولیه به هزینه های دیگری نیز نیاز دارد. سایر هزینه های مطرح در این پروژه؛ شامل هزینه مصرف انرژی، شارژ مواد اولیه، استهلاک و تعمیرات، بیمه، حقوق پرسنل و غیره می باشد.

خرید زمین نیز یکی از مهمترین هزینه های اجرای طرح توجیهی تولید فوم پلیمری است. هزینه خریداری زمین با توجه به متراژ، شرایط زمین، دسترسی به راه های اصلی و غیره در هر منطقه ای، ممکن است متفاوت باشد. زمین خریداری شده برای این پروژه باید دارای حدود 8000 متر مربع مساحت و 2800 متر زیربنا باشد.

بخش مهم دیگر هزینه ها نیز هزینه تامین حقوق پرسنل می باشد که برای این پروژه حداقل 40 نفر نیروی کار مورد نیاز است. حقوق پرسنل کارخانه؛ مطابق با شرایط کار و دستورالعمل های قانون کار، تعیین و پرداخت می شود.

پیشنهاد به مطالعه :  طرح توجیهی تولید یونولیت ⭐️ (سقفی و دیواری)

محاسبه سود دهی کسب و کار در طرح تولید فوم پلیمری

با وجود اینکه اطلاع از میزان سود دهی و یا بازدهی هر پروژه ای پیش از شروع آن الزامی می باشد؛ محاسبه آن کار چندان راحتی نیست. محاسبه نرخ بازدهی هر کسب و کاری باید به صورت اختصاصی و توسط افراد متخصص انجام شود. عوامل تاثیرگذار بر سوددهی این پروژه؛ شامل ظرفیت تولید کارخانه، قیمت محصول و وضعیت عرضه و تقاضا می باشد.

لازم به ذکر است که هر چند سود هر کسب و کاری باید به صورت اختصاصی محاسبه شود؛ طبق نظر اغلب کارشناسان این پروژه دارای سود دهی خوبی است. نرخ بازده داخلی تولید فوم پلیمری حدود 35 درصد محاسبه شده است.

کارخانه تولید فوم پلیمری - طرح فنی

مواد اولیه و تجهیزات مورد نیاز برای تولید فوم های پلیمری

جهت تولید هر کدام از انواع فوم های پلیمری، طبق کاربرد و مشخصاتی که دارند؛ تجهیزات و مواد اولیه خاصی مورد استفاده قرار می گیرند به طور مثال یکی از انواع فوم های پلیمری فوم پلی اتیلن می باشد که نوعی پلاستیک مبتنی بر نفت است. تجهیزات مورد نیاز برای احداث کارخانه و خط تولید فوم های پلیمری شامل موارد زیر می باشند:

  • سیلو های مخصوص جهت نگهداری مواد اولیه.
  • دستگاه تولید فوم.
  • تاسیسات برق و تجهیزات مورد نیاز برای تامین سوخت.
  • دستگاه ها و تجهیزات قالب بندی فوم ها.
  • تجهیزات سرد کردن فوم.
  • میز و تجهیزات برش فوم در ابعاد و اشکال مورد نیاز.
  • تجهیزات بخش اداری و بخش انبارداری.
  • سیستم های سرمایشی، گرمایشی و تهویه.
  • سیستم های امنیتی مانند دوربین مدار بسته و یا دزدگیر.
  • ماشین آلات مورد نیاز برای حمل و نقل.

آشنایی با انواع مختلف فوم های پلیمری و کاربرد های آنها

برخی از فوم های پلیمری شامل موارد زیر می باشند:

  • فوم پلی استایرن: انواع فوم پلی استایرن جهت استفاده در صنایع لوازم ورزشی، لوازم خانگی، صنعت خودروسازی، خدمات مواد غذایی، عایق بندی، پزشکی و غیره تولید می شوند.
  • فوم پلی یورتان: فوم پلی یورتان نیز در انواع مختلفی تولید شده و در صنعت ساخت مبل، صندلی، عایق کاری سقف و دیوار ساختمان ها، ساخت کفپوش خودرو و غیره مورد استفاده قرار می گیرد.
  • فوم فنولیک: فوم فنولیک نیز بیشتر در صنعت ساختمان سازی مورد استفاده قرار می گیرد. فوم فنولیک اغلب برای صفحات بیرونی دیوار ها، عایق های دیوار و کف، پوشش سقف و غیره استفاده می شود.

نحوه تولید فوم های پلیمری

فوم پلیمری با توجه به نوع و کاربردی که دارد؛ نیازمند اجرای روش و استفاده از فرمول های خاصی در تولید نیز می باشد. یکی از انواع فوم های پلیمری؛ فوم پلی یورتان است که با دو روش ریختن و اسپری تولید می شود. روش ریختن یکی از قدیمی ترین انواع فرآیندهای تولید فوم های سخت است. روش اسپری کردن نیز ارزان ترین و آسان ترین روش تولید انواع فوم می باشد.

آمار نیازسنجی اروپا به تولید فوم پلیمری - طرح فنی

آیا تولید فوم پلیمری توجیه اقتصادی دارد؟

همانطور که قبلا اشاره شد؛ فوم پلیمری در انواع مختلفی تولید می شود و هر کدام نیز کاربرد های زیادی دارند. میتوان گفت فوم های پلیمری یکی از مهمترین اقلامی هستند که در صنایع مختلف مورد استفاده قرار می گیرند. وابستگی صنایع مختلف تولیدی به انواع فوم های پلیمری، موجب افزایش میزان تقاضا در بازار برای این محصول شده است.

افزایش میزان تقاضا و نیاز بازار نیز به نفع تولیدکنندگان و سرمایه گذاران جدید در این حوزه خواهد بود. لازم به ذکر است که افزایش کیفیت محصولات، تبلیغات موثر، تامین مواد اولیه با کیفیت و غیره می تواند سود دهی کارخانه را نیز به میزان قابل توجهی افزایش دهد.

طرح توجیهی فوم پلیمری چه مزایایی برای سرمایه گذاران دارد؟

نگارش و تنظیم اختصاصی طرح توجیهی تولید فوم پلیمری، موجب می شود سرمایه گذاران یک طرح بسیار کاربردی برای پروژه و کسب و کار جدید خود داشته باشند. کارشناسان فعال در سایت طرح فنی با تکیه بر 25 سال سابقه ای که در زمینه امور سرمایه گذاری، اداری و بانکی دارند و دانش به روز خود؛ بهترین و کاملترین طرح های توجیهی را تنظیم می کنند.

نکته مهم در سفارش طرح توجیهی از طرح فنی، علاوه بر داشتن طرح های جامع و کاربردی؛ مزایایی است که سرمایه گذاران دریافت خواهند کرد.

یکی از مزایای سفارش طرح توجیهی فوم پلیمری از وب سایت طرح فنی؛ دریافت 5 ماه پشتیبانی رایگان از طرح می باشد. مزیت دیگر ثبت سفارش در این وب سایت نیز برگزاری جلسه آنلاین رایگان بنا به درخواست سرمایه گذاران عزیز می باشد.

جلسه آنلاین رایگان به جهت رفع ابهامات سرمایه گذاران در زمینه امور بانکی و اداری برگزار می شود. کارشناسان سایت طرح فنی در این جلسه به سوالات سرمایه گذاران در مورد مراحل اخذ مجوز، وام، ضمانتنامه های بانکی و وثایق پاسخ داده و اطلاعات کاملی در این زمینه ارائه می دهند.

به این مقاله چه امتیازی میدهید؟

امتیاز

مجموع امتیازات

امتیاز کاربر: 4.7 ( 1 نتایج)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شروع گفتگو
1
سلام. طرح توجیهی نیاز دارید؟
سلام وقت بخیر
پشتیبان واتس‌اپ فعال است
در صورتی که شما به واتس‎اپ دسترسی ندارید میتوانید برای ثبت سفارش طرح توجیهی با شماره زیر تماس بگیرید.
0912-003-9088 کارشناس طرح توجیهی
پاسخگویی همه روزه از 7 صبح تا 24 شب