طرح توجیهی کاغذ دیواری توسط اهالی فن و کارشناسان برای افرادی که مایل به سرمایه گذاری در این حوزه می باشند، نگارش می گردد. کاغذ دیواری از اقلام پر مصرف در زیباسازی فضاهای داخلی منازل، ادارات و دفاتر می باشد.
امروزه زیبایی چشم گیر و نصب فوق العاده سریع کاغذ دیواری منجر به استفاده وسیع از این محصول به جای رنگ بر روی دیوارها شده است. به طوری که پوشش های کاغذی زیبا برای تمامی سلیقه ها در بافت، جنس، طرح و پالت های رنگی مختلف تولید شده و در بازار به چشم می خورند.
کاغذ دیواری های مصرفی در کشور ما در سالیان گذشته عموما به صورت وارداتی بود؛ اما با بالا رفتن بی رویه قیمت کاغذهای وارداتی هم اکنون بازار کاغذ دیواری های تولید داخل داغ شده است. طرح توجیهی کاغذ دیواری از صفر تا صد راه اندازی خط تولید کاغذ دیواری را برای سرمایه گذاران علاقه مند به این حرفه شفاف سازی می کند.
با چه میزان سرمایه ای می توان تولید کاغذ دیواری را آغاز کرد؟
برای راه اندازی خط تولید کاغذ دیواری در درجه اول باید به فکر تامین ماشین آلات و تجهیزات مورد نیاز این حرفه بود. نکته قابل تامل این است که اکثریت این دستگاه ها و تجهیزات از کشورهایی چون آلمان، ترکیه و چین وارد شده و قیمت آنها وابسته به دلار است.
بنابراین میزان سرمایه ثابت باید با توجه به قیمت روز تجهیزات و ماشین آلات محاسبه شود. سرمایه در گردش نیز برای تامین مواد اولیه ضروری است. ماده اولیه اصلی برای تولید کاغذهای دیواری، کاغذهای مخصوص (PAPER) است که عموما به صورت عمده از خارج وارد می شود.
سرمایه ثابت و در گردش مورد نیاز برای راه اندازی این کار تولیدی حداقل حدود 10 میلیارد ذکر می شود.
توصیه ما به سرمایه گذارانی که قصد راه اندازی خط تولید کاغذ دیواری را دارند، کمک گرفتن از طرح توجیهی کاغذ دیواری است که سرمایه اولیه را برای شما به صورت واضح و بدون خطا مشخص می نماید.
هزینه های راه اندازی خط تولید کاغذ دیواری چیست؟
علاوه بر سرمایه اولیه که در ابتدای راه اندازی خط تولید کاغذ دیواری از اهمیت بالایی برخوردار است، برآورد هزینه ها نیز برای موفقیت در این کسب و کار فوق العاده حائز اهمیت می باشد. هزینه زمین از هزینه های اصلی این پروژه است.
زمین باید دارای زیربنای حداقل 2000 متر مربع باشد. هزینه نیروی انسانی، هزینه تعمیر و نگهداری ماشین آلات، هزینه حمل و نقل و بسیاری از هزینه های دیگر نیز در این حرفه وجود دارند.
عدم برآورد دقیق هزینه ها ریسک شکست سرمایه گذاران را در سال های ابتدایی راه اندازی پروژه بالا می برد. بهتر است بدانید، طرح توجیهی کاغذ دیواری در برآورد هزینه ها نیز عملکرد موفقی دارد. در این طرح تمامی هزینه ها لیست شده و با ارقام به روز مشخص می گردند.
میزان سود خط تولید کاغذ دیواری چقدر است؟
علیرغم پر شدن بازار از کاغذ دیواری های وارداتی، راه اندازی خط تولید کاغذ دیواری در کشورمان سود دهی خوبی دارد. واحدهای فعال تولیدی کاغذ دیواری در داخل کشور با بالا بردن کیفیت کاغذ دیواری باعث گرایش مردم به کاغذ دیواری های تولید داخل شده اند. به طوری که حداقل سودی که برای این حرفه توسط کارشناسان تخمین زده می شود 32 درصد می باشد.
گمانه زنی و پیش بینی دقیق سود به سرمایه گذاران این اجازه را می دهد که دید روشنی نسبت به آینده کسب و کار خود داشته باشند. بدیهی است که پیش بینی سود نیاز به تخصص بالایی دارد. این تخصص تنها در طرح توجیهی کاغذ دیواری مشاهده می گردد.
تجهیزات مورد نیاز در طرح توجیهی کاغذ دیواری
تجهیزات و ماشین آلات مورد نیاز طرح توجیهی کاغذ دیواری شامل تمامی دستگاه هایی است که برای آسترسازی، چاپ طرح روی کاغذ دیواری و در نهایت رول کردن و بسته بندی کاغذ دیواری به کار می روند. زیرسازی کاغذ شامل چسباندن یک لایه PVC بر روی سطح کاغذ است.
چاپ طرح روی کاغذ نیز با روش های متفاوتی مانند چاپ کلیشه ای، چاپ سطحی، غلتکی و سیلک اسکرین صورت می گیرد. برخی از تجهیزات مورد نیاز برای تولید کاغذ دیواری عبارتند از:
[tie_list type=”starlist”]
- مخازن کاغذ
- تجهیزات زیرسازی
- دستگاه چاپ
- دستگاه گرم کن
- ماشین تثبیت کننده
- دستگاه خشک کننده چاپ
- تجهیزات رول کردن و بسته بندی کاغذ دیواری
[/tie_list]
آیا تولید کاغذ دیواری دارای توجیه اقتصادی است؟
با توجه به وجود تحریم ها و گرانی کاغذهای دیواری وارداتی در کشور، اندک اندک بازار به سمت کاغذ دیواری های تولید داخل حرکت می کند. از طرفی گسترش ساخت و ساز در کشور منجر به استفاده وسیع از انواع کاغذ دیواری در طراحی داخلی شده است.
از این رو کسب و کار تولید کاغذ دیواری دارای توجیه اقتصادی است. استفاده از طرح های خلاقانه و مشتری پسند، بالا بردن کیفیت محصول و قیمت گذاری منصفانه می تواند، سرمایه گذاران را در این کسب و کار سربلند نماید.
چه مشکلاتی در این حرفه مشاهده می شوند؟
مشکل عمده ای که بر سر راه کارخانه های تولید کاغذ دیواری وجود دارد، بازارهای رقابتی است که به علت واردات بی رویه کاغذ دیواری از کشورهای دیگر به وجود آمده است. ضمن این که متاسفانه بسیاری از مردم بر این باور هستند که کاغذ دیواری های ایرانی بی کیفیت می باشند.
کاغذ مخصوص کاغذ دیواری نیز عموما از کشورهای اروپایی و یا چین وارد می شود که با بالا رفتن نرخ ارز، قیمت آن چندین برابر شده است. بسیاری از سرمایه گذارانی که در این راه قدم برداشته اند، متضرر شده و به بن بست رسیده اند.
اما مشکلات و ناملایمات در هر کار تولیدی وجود دارند، مهم این است که راه مقابله با مشکلات را آموخته باشیم. طرح امکانسجی کاغذ دیواری دقیقا به منزله پوشش پولادین شما در رویارویی با خطرات است.
بیزینس پلن چه نقشی در موفقیت شما دارد؟
طرح توجیهی کاغذ دیواری تمامی رویکردهای لازم برای این کسب و کار اعم از اطلاعات مالی، امکان سنجی، مطالعات فنی پروژه، اطلاعات بازار و غیره را برای شما مشخص می کند. متخصصین کارکشته ما در مجموعه طرح فنی شما را در این کارزار پیروز میدان خواهند کرد.
سفارش طرح توجیهی اختصاصی کاغذ دیواری
طرح توجیهی اختصاصی کاغذ دیواری منحصرا برای شما نگارش می شود. با سفارش این طرح از 5 ماه پشتیبانی تیم ما بهره مند خواهید شد، پس همین الان برای سفارش طرح اقدام نمایید.