طرح توجیهی شرکت نرم افزاری، وظیفه برآورد شاخص های مالی طرح، ارزیابی های فنی و بررسی توجیه پذیری پروژه را بر عهده دارد. سایت طرح فنی متشکل از برترین طرح توجیهی نویسان کشور است که با تجربه و دانش بالای خود، انواع طرح های توجیهی را نگارش می کنند.
عصر ما، عصر ارتباطات دیجیتالی است و سیستم های نرم افزاری با سرعت غیر قابل وصفی جای سیستم های قدیمی و سنتی را گرفته اند. امروزه زندگی و شغل بسیاری از افراد به سیستم های کامپیوتری گره خورده است و نیاز مبرم به مدیریت نرم افزار و همچنین پشتیبانی و اشتراک داده ها در تمام جوانب زندگی به چشم می خورد.
شرکت های نرم افزاری، شرکت هایی هستند که در حوزه طراحی و تولید انواع نرم افزار، پیاده سازی وب سایت، خدمات شبکه داده ها، پشتیبانی، مشاوره و نظارت بر سیستم های نرم افزاری و … فعالیت دارند. شرکت های نرم افزاری عمدتا توسط فارغ التحصیلان رشته مهندسی نرم افزار و در دو قالب شرکت سهامی خاص و یا مسئولیت محدود تاسیس می گردند.
دسترسی سریع به فهرست مطالب
- 1 ⭐️ ضرورت تنظیم طرح توجیهی شرکت نرم افزاری
- 2 ⭐️ طرح توجیهی شرکت نرم افزاری چه کمکی به شما می کند؟
- 3 ⭐️ سرمایه مورد نیاز برای تاسیس شرکت نرم افزاری
- 4 ⭐️ برآورد هزینه های شرکت نرم افزاری
- 5 ⭐️ بررسی میزان سود در طرح توجیهی شرکت نرم افزاری
- 6 ⭐️ حوزه فعالیت شرکت های نرم افزاری
- 7 ⭐️ معرفی تجهیزات مورد نیاز شرکت نرم افزاری
- 8 ⭐️ مراحل راه اندازی شرکت نرم افزاری
- 9 ⭐️ مزایای تاسیس شرکت نرم افزاری
- 10 ⭐️ بررسی توجیه پذیری اقتصادی شرکت نرم افزاری
- 11 ⭐️ طرح توجیهی اختصاصی شرکت نرم افزاری
⭐️ ضرورت تنظیم طرح توجیهی شرکت نرم افزاری
اخذ مجوز و وام از مهم ترین اهداف نگارش طرح توجیهی شرکت نرم افزاری هستند. با این که برخی از شرکت های نرم افزاری برای فعالیت نیاز به مجوز ندارند؛ اما بسیاری از آنها که در حوزه تولید نرم افزارهای فرهنگی و هنری و … فعالیت دارند، باید مجوز دریافت کنند. در این راستا بیزینس پلن شرکت نرم افزاری، نقش مدرکی مستند را برای اثبات توجیه پذیری طرح به نهاد مربوطه ایفا می کند.
دریافت وام و تسهیلات بانکی از اقداماتی است که توسط بسیاری از سرمایه گذاران برای تاسیس یک شرکت نرم افزاری دنبال می شود. طرح توجیهی شرکت نرم افزاری برای اخذ تسهیلات از بانک نیز سودمند بوده و باید به بانک عامل ارائه گردد.
⭐️ طرح توجیهی شرکت نرم افزاری چه کمکی به شما می کند؟
بیزینس پلن، نه تنها گزارشی مفصل از اطلاعات طرح برای تسهیل پروسه اخذ مجوز و وام است، بلکه برنامه از پیش تعیین شده ای را برای دسترسی به اهدافتان در اختیار شما قرار می دهد. با مطالعه طرح توجیهی، توانمندی ها و ضعف های پروژه را به صورت شفاف ملاحظه خواهید کرد.
طرح توجیهی شرکت نرم افزاری به شما می گوید، چه استراتژی ها و رویکردهایی را در پیش بگیرید و چگونه به طرف اهداف بلندمدت خود حرکت کنید. طرح توجیهی فوق در بخش های فنی، عملیاتی، اقتصادی و مالی توسط افراد خبره در زمینه سرمایه گذاری تهیه می شود.
⭐️ سرمایه مورد نیاز برای تاسیس شرکت نرم افزاری
سرمایه اولیه برای تاسیس یک شرکت نرم افزاری به خریداری تجهیزات مورد نیاز شرکت و راه اندازی تاسیسات اداری اختصاص پیدا می کند. از آن جا که حوزه فعالیت شرکت نرم افزاری، ارائه خدمات است، این طرح به سرمایه درگردش چندانی نیاز ندارد. میزان سرمایه گذاری ثابت اولیه نیز به تعداد کامپیوترها و تجهیزات شرکت وابسته است.
کارشناسان برای محاسبه سرمایه اولیه در طرح توجیهی شرکت نرم افزاری، قیمت تجهیزات مورد نیاز را استعلام کرده و داده های روز را در محاسبات خود لحاظ می کنند.
⭐️ برآورد هزینه های شرکت نرم افزاری
اولین هزینه ای که سرمایه گذاران برای تاسیس شرکت نرم افزاری با آن مواجهند، هزینه اجاره و یا خرید دفترکار می باشد. این هزینه بسته به این که شرکت در کدام شهر و منطقه احداث شود، متغیر خواهد بود. طبق برآوردهای کارشناسان برای یک شرکت نرم افزاری با 8 دستگاه کامپیوتر و 2 دستگاه سرور، فضایی با زیربنای 110 مترمربع پیشنهاد می شود.
هزینه نیروی انسانی از مهم ترین هزینه های اجرایی طرح است زیرا شرکت نرم افزاری بر پایه فعالیت مهندسین نرم افزار و برنامه نویسان بنا نهاده می شود. از این رو حقوق و مزایای پرسنل از هزینه های عمده این طرح می باشد.
سایر هزینه های اجرایی طرح عبارتند از: هزینه های مصرف انرژی، هزینه های اداری و عمومی، هزینه تعمیر و نگهداری تجهیزات. تمامی هزینه ها به صورت ریز به ریز در طرح توجیهی شرکت نرم افزاری معین می شوند.
⭐️ بررسی میزان سود در طرح توجیهی شرکت نرم افزاری
به دلیل اهمیت غیر قابل انکار سیستم های نرم افزاری در زندگی همه ما، تاسیس شرکت نرم افزاری می تواند، سودآور باشد. میزان سود شرکت نرم افزاری به حوزه و گستردگی فعالیت این شرکت و حجم خدمات ارائه شده بستگی دارد.
نرخ بازده داخلی در یک شرکت نرم افزاری با 8 دستگاه کامپیوتر، 2 دستگاه سرور و 9 نفر پرسنل متخصص، 40 درصد و مدت زمان برگشت سرمایه نیز حداکثر 2 سال برآورد شده است.
تخمین میزان سود شرکت نرم افزاری از مولفه های گوناگونی تاثیر می پذیرد و کار پیش پا افتاده و آسانی نیست. تنها کارشناسان و نگارندگان طرح توجیهی شرکت کامپیوتری می توانند، سود طرح را به صورت تخصصی و دقیق پیش بینی نمایند.
⭐️ حوزه فعالیت شرکت های نرم افزاری
طبق اطلاعاتی که در طرح توجیهی شرکت نرم افزاری آورده شده است، این نوع از شرکت ها می توانند، خدمات متنوعی را در زمینه سیستم های نرم افزاری، علوم کامپیوتر و IT ارائه دهند. تولید انواع نرم افزار از مهم ترین خدمات شرکت نرم افزاری است.
نرم افزارهای تولیدی شامل انواع نرم افزارهای پایه، سیستمی، کاربردی، انبارگردانی، جانبی، پشتیبانی، بازیابی اطلاعات، پردازش داده ها، شبیه سازی، مدل سازی و … می باشند. ضمن این که تولید نرم افزارهای سفارشی نیز به درخواست مشتری در شرکت های فوق انجام پذیر می باشد.
سایر خدمات ارائه شده توسط شرکت نرم افزاری عبارتند از: نصب سیستم عامل و نرم افزارهای کاربردی، نصب و راه اندازی شبکه، نصب سیستم های امنیتی، پیاده سازی وب سایت و … . افزون بر آن، شرکت های نرم افزاری، مجاز هستند، انواع قطعات کامپیوتری و مرتبط با اینترنت و شبکه را نیز تولید کرده و یا توسعه دهند.
⭐️ معرفی تجهیزات مورد نیاز شرکت نرم افزاری
طرح توجیهی شرکت نرم افزاری متشکل از بخش های گوناگون است که بخش فنی از مهم ترین قسمت های آن می باشد. در قسمت فنی و عملیاتی، اطلاعاتی جامع و کامل در خصوص تعداد و نوع تجهیزات مورد نیاز پروژه ارائه می گردد. برخی از تجهیزات مورد نیاز در شرکت های کامپیوتری عبارتند از:
[tie_list type=”starlist”]
- سیستم و تجهیزات امنیت شبکه
- دستگاه های کامپیوتر
- دستگاه سرور
- سیستم شبکه
- تجهیزات اداری دفتر
- تجهیزات آبدارخانه
- تجهیزات نظافتی
[/tie_list]
⭐️ مراحل راه اندازی شرکت نرم افزاری
طرح توجیهی شرکت نرم افزاری، علاوه بر ارائه استراتژی های این پروژه، مراحل راه اندازی شرکت را نیز شرح می دهد. مراحل تاسیس شرکت نرم افزاری گام به گام به صورت زیر است:
- شما باید در درجه اول یک مدیر عامل معرفی نمایید. مدیر باید دارای تحصیلات در رشته کامپیوتر بوده و یا به صورت تجربی در این خصوص فعالیت کرده باشد.
- مرحله دوم، جمع آوری مدارک و ثبت شرکت نرم افزاری در اداره ثبت شرکت ها است. توضیح این که موضوع فعالیت شرکت (تولید نرم افزار، طراحی سیستم های نظارتی، پشتیبانی شبکه و …) باید دقیقا در اساسنامه شرکت قید شود.
- شرکت های نرم افزاری باید در سازمان امور مالیاتی و همچنین سازمان تامین اجتماعی نیز تشکیل پرونده بدهند.
- مرحله بعد، اخذ رتبه بندی از شورای عالی انفورماتیک می باشد.
- نظام صنفی رایانه ای استان پس از 15 روز به درخواست متقاضی ترتیب اثر داده و مجوز فعالیت صادر می نماید.
⭐️ مزایای تاسیس شرکت نرم افزاری
تاسیس شرکت نرم افزاری و اخذ مجوزهای مربوطه می تواند، مزایای بسیار زیادی در حوزه تجاری و حقوقی برای شرکت داشته باشد. مهندسین نرم افزار با ثبت شرکت نرم افزاری به فعالیت های فنی و تخصصی خود، رسمیت می بخشند.
شرکت های نرم افزاری معتبر، امکان قراردادهای کلان با سازمان ها و ارگان های دولتی را دارند. ضمن این که کسب و کارهای خصوصی نیز به شرکت های نرم افزاری، اعتماد بیشتری دارند تا برنامه نویسانی که خارج از شرکت های نرم افزاری، خدمات ارائه می دهند.
⭐️ بررسی توجیه پذیری اقتصادی شرکت نرم افزاری
بررسی ها و ارزیابی هایی که کارشناسان در طرح توجیهی شرکت نرم افزاری انجام داده اند، نشان دهنده توجیه پذیری این طرح می باشد. تاسیس شرکت نرم افزاری با سرمایه های گوناگون انجام پذیر است و می توانید، با سرمایه کم شروع کنید و با افزایش درآمد، سرمایه ورودی را افزایش داده و شرکت را توسعه دهید.
خیل عظیم مهندسین نرم افزار باتجربه در کشورمان نیز باعث شده است که مشکلی از بابت استخدام نیروی متخصص در شرکت های نرم افزاری وجود نداشته باشد. ضمن این که سرمایه گذاران می توانند، با تاسیس شرکت های نرم افزاری، برای پوشش بخشی از هزینه ها نیز تسهیلات بانکی اخذ نمایند.
⭐️ طرح توجیهی اختصاصی شرکت نرم افزاری
در پایان می خواهیم، طرح توجیهی اختصاصی شرکت نرم افزاری را معرفی نماییم. طرح توجیهی شرکت نرم افزاری توسط متخصصین مجرب سایت طرح فنی که از تجربه ای 25 ساله در امور سرمایه گذاری برخوردارند، به صورت اختصاصی برای شما تهیه می گردد. استفاده از طرح توجیهی فوق می تواند، در مرحله شروع، پیاده سازی و بهره برداری از طرح، اطلاعات ارزشمندی را در اختیار شما قرار دهد.
شما می توانید، با سفارش طرح توجیهی اختصاصی در سایت طرح فنی، 5 ماه پشتیبانی رایگان تیم متخصص ما را نیز دریافت نمایید. افزون بر آن، ما برای پاسخگویی به سوالات اداری و بانکی سرمایه گذاران، جلسه آنلاین رایگان برگزار می کنیم. در جلسه آنلاین، موضوعاتی مانند مراحل اخذ تسهیلات بانکی، مراحل اخذ مجوز، وثایق و ضمانت نامه های بانکی و … مورد بحث قرار می گیرد.