راه اندازی شرکت حمل و نقل جاده ای با همراهی طرح توجیهی احداث شرکت حمل و نقل بسیار سریعتر امکان پذیر می باشد. رشد و توسعه صنایع و نیازهای داخلی سبب شده تا کشورها برای افزایش درآمدهای خود اقدام به صادرات و واردات محصولات نمایند. در نتیجه برای دسترسی به این هدف وجود مسیر منسجم حمل و نقل جاده ای، ریلی، دریایی و هوایی الزامی می باشد. شرکت های حمل و نقل در ایجاد این انسجام نقش کلیدی را ایفا می نمایند.
بنابراین راه اندازی شرکت های حمل و نقل می تواند برای سرمایه گذاران بسیار پر سود باشد. سرمایه گذاران برای تهیه ی طرح توجیهی احداث شرکت حمل و نقل می توانند به سایت ها و موسسات فعال در این زمینه مراجعه نمایند.
سایت طرح فنی یکی از سایت های معتبری می باشد که در زمینه تهیه ی طرح توجیهی فعال می باشد. کارشناسان شرکت با داشتن سابقه ای 25 ساله در زمینه سرمایه گذاری، امور اداری و بانکی آماده ی ارائه خدمت به سرمایه گذاران می باشند.
⭐️ هدف از نگارش طرح توجیهی احداث شرکت حمل و نقل چیست؟
از مهمترین و کلیدی ترین اهدافی که برای تهیه طرح توجیهی احداث شرکت حمل و نقل می توان نام برد دریافت مجوز کار می باشد. امروزه سازمان های صادر کننده ی مجوز کسب و کار برای ارائه مجوز به سرمایه گذاران شروطی را منظور نموده اند.
یکی از این شرط ها که در دریافت مجوز بسیار موثر می باشد داشتن طرح توجیهی است. طرح توجیهی به دلیل بررسی دقیق تمام موارد موثر در موفقیت کار به یکی از مدارک معتبر برای بررسی صلاحیت سرمایه گذاران تبدیل شده است. البته برای دریافت طرح های توجیهی بسیار سختگیرانه عمل می نمایند.
در نتیجه کیفیت طرح توجیهی برای آنا بسیار اهمیت دارد. بنابراین ما به سرمایه گذاران توصیه می نماییم تا بعد از طی مراحل اولیه برای دریافت مجوز به موسسات معتبر مراجعه و اقدام به تهیه ی طرح توجیهی نمایند. همچنین از دیگر کاربردهای طرح توجیهی می تواند به افزایش سهولت در دریافت تسهیلات بانکی اشاره نمود.
⭐️ سرمایه اولیه برای احداث خطوط حمل و نقل
یکی از مهمترین مواردی که می تواند به موفقیت سرمایه گذاران در مسیر احداث شرکت حمل و نقل کمک شایانی نماید سرمایه های اولیه سرمایه گذاران می باشد. در واقع سرمایه گذار برای ایجاد شرکت حمل و نقل نیازمند استفاده از برخی امکانات و تجهیزات می باشد.
برخی از تجهیزات مورد نیاز برای راه اندازی خطوط حمل و نقل شامل ترازوهای مخصوص برای توزین بار، خودروها، کامیون با میزان تراکم بالای 5 تا 8 تن، تریلی، برای جابجایی مسافران درون شهری اتوبوس، قطار و در نهایت برای جابجایی بار از طریق روش های دریایی به کانتینر نیاز می باشد.
در نهایت سرمایه گذار برای راه اندازی خط انتقال بار بخش عظیمی از سرمایه ی خود را در جهت تامین وسیله برای این منظور مصرف می نماید. علاوه بر این هزینه ها سرمایه گذار موظف به ایجاد فضایی مناسب برای بارگیری و انتقال بار به سایر استان ها و کشورهای دیگر می باشد. در نتیجه سرمایه گذاران بخش دیگری از سرمایه های اولیه خود را برای احداث انبار و گاراژ هزینه می نمایند.
⭐️ هزینه های راه اندازی برای شروع پروژه
در بخش قبل نیز به این موضوع اشاره نمودیم که غالبا سرمایه گذار بخش بزرگی از سرمایه های اولیه خود را برای تامین وسایل، خودرو و در نهایت محل توقف و بارگیری خودروها هزینه می نماید.
تمامی این موارد در طرح توجیهی احداث شرکت حمل و نقل به صورت کاملا دقیق و نکته ای توسط کارشناسان مورد بررسی قرار می گیرد. اما در کل میزان وسعت اهداف شرکت در پوشش دهی استان ها و کشورهای دیگر تعیین کننده ی میزان هزینه ی مورد نیاز سرمایه گذار می باشد.
⭐️ بررسی محل هزینه سرمایه
به طور کل سرمایه گذار برای راه اندازی یک خط انتقال بار به زمینی به مساحت 1500 تا 2000 متر مربع نیاز دارد که فضایی معادل 500 تا 600 مترمربع آن باید مسقف باشد و برای امر انبارداری در نظر گرفته شود. این فضا به طور معمول به 2 تا 4 نفر نیروی کار فعال در بخش های پذیرش سفارشات، بارگیری و نظارت نیاز دارد.
در نهایت با توجه به تمامی موارد قید شده در متن برای تهیه تجهیزات، ملک و وسایل نقلیه سرمایه گذاران به طور معمول به سرمایه ای معادل 30 تا 35 میلیارد نیاز پیدا خواهند نمود. البته این موضوع را در نظر داشته باشید که این میزان با محاسبه تقریبی دلار به نرخ 30000 تومان تعیین شده است. در نتیجه میزان این هزینه ها در طول احداث شرکت حمل و نقل میتواند بسیار تغییر نماید.
⭐️ برآورد میزان سود کارخانه احداث شرکت حمل و نقل
به طور معمول یکی از فعالیت های درآمد زا در کشور ما حمل و نقل بار، محصولات صنعتی و کشاورزی در سایر استان ها می باشد. با افزایش خودکفایی در تولید بسیاری از تولید کنندگان امر صادرات را نیز به شدت مورد بررسی قرار داند. این امر خود سبب به وجود آمدن فرصت های جدیدی مانند حمل و نقل محصولات به سایر کشورهای دور و نزدیک شد.
به تدریج با گسترش ترانزیت بار در داخل و خارج از کشور لزوم ایجاد شرکت هایی قانونی که از بار و رانندگان حمایت های مادی و قانونی نمایند نیز بیشتر شد.
این شرکت ها به تدریج به یک رابط مناسب بین تولید کننده، راننده و فعالان بخش حمل و نقل تبدیل شدند. به شکلی که امروزه رانندگان خودروهای باربری برای دریافت سفارش معمولا به این مرکزها مراجعه می نمایند. زیرا وجاهت قانونی این مراکز سبب افزایش اعتماد میان صاحبان بار و رانندگان شده است.
در نتیجه سرمایه گذاران در این بخش می توانند با تهیه ی طرح توجیهی احداث شرکت حمل و نقل و پیروی از برنامه های تعیین شده در آن به سود قابل توجهی در این مسیر دست یابند.
⭐️ معرفی تجهیزات مورد نیاز برای احداث شرکت حمل و نقل
برخی از تجهیزات ضروری برای احداث شرکت حمل و نقل شامل موارد زیر می باشند.
[tie_list type=”starlist”]
- ترازوهای مخصوص برای توزین بار
- خودروها، کامیون با میزان تراکم بالای 5 تا 8 تن
- انواع تریلی جهت انتقال بار
- اتوبوس برای جابجایی مسافران درون شهری
- قطار برای جابجایی اجناس
[/tie_list]
⭐️ بررسی حمل و نقل داخلی و میزان سودآوری آن
کارشناسان از طریق مطالعات بازار و رصد میزان موفقیت رقبای فعال در بخش حمل و نقل درون شهری و یا حتی داخل کشور به اطلاعات قابل توجهی در این زمینه دست یابند. امروزه با بررسی آمارهای داخلی متوجه می شویم که بخش بزرگی از شاغلان داخلی کشور در این بخش فعال می باشند.
این امر خود نشان دهنده وسعت بازار و همچنین لزوم وجود حمل و نقل در داخل کشور می باشد. در صورت ضعف در این بخش اقتصاد داخلی به شدت دچار آسیب خواهد شد. در نتیجه ورود به بخش حمل و نقل از الزامات و ضروریات رشد و توسعه کشور محسوب می شود.
⭐️ بررسی ترانزیت خارجی و نقش آن در توسعه کشور
ترانزیت خارجی محصولات تولید شده در داخل کشور از مهمترین بخش های رشد و توسعه صنعت داخلی محسوب می شود. این بخش نقش مهمی را در افزایش ارزآوری و در نهایت افزایش درآمد زایی بخش خصوصی ایفا می نماید. تقویت و رشد حمل و نقل داخلی و خارجی کشور به طور مستقیم در افزایش اشتغال، توسعه بنگاه های کوچک اقتصادی و افزایش و توسعه بازرگانی کشور نقش دارد.
امروزه ایران از این ظرفیت بزرگ برای انتقال تولیدات داخلی به کشورهایی نظیر عراق، روسیه، سوریه، ازبکستان، تاجیکستان، پاکستان، ترکیه و بسیاری از کشورهای اروپایی استفاده می نماید. همین امر سبب افزایش تولیدات داخل و در نهایت رشد صادرات شده است.
⭐️ بررسی توجیه پذیری اقتصادی احداث شرکت حمل و نقل
بررسی توجیه پذیری اقتصادی کار یکی از مهمترین اهداف تهیه ی طرح توجیهی می باشد. با توجه به این موضوع که در طرح توجیهی کارشناسان به بررسی دقیق هزینه ها، سود، ضرر، نقاط سربسر و حتی پیش بینی سودآوری کسب و کار می پردازند. در نتیجه تعیین سودآوری و توجیه پذیر بودن ورود به این فعالیت نیز برای سرمایه گذار ممکن می باشد.
اما در حالت کلی باید به این نکته اشاره نمود که در صورت تهیه ی یک طرح توجیهی دقیق و رعایت تمامی برنامه ها و اهداف تعیین شده در آن سرمایه گذار می تواند در مسیر احداث شرکت حمل و نقل بسیار موفق عمل نماید. در نتیجه به طور معمول سودآوری بالای این کسب و کار یکی از دلایل اصلی استقبال از آن می باشد.
⭐️ سفارش طرح توجیهی احداث شرکت حمل و نقل
کاربرد طرح توجیهی می تواند به افزایش احتمال موفقیت سرمایه گذار در زمان احداث شرکت حمل و نقل کمک نماید. در نتیجه کارشناسان به سرمایه گذاران توصیه می نمایند تا قبل از راه اندازی شرکت حمل و نقل حتما اقدام به تهیه ی طرح توجیهی نمایند.
کارشناسان سایت طرح فنی می توانند برای سرمایه گذاران طرح توجیهی کاملا دقیق و کاربردی تهیه نمایند. در صورتی که سرمایه گذار طرح توجیهی اختصاصی از سایت طرح فنی تهیه نماید می توانند از امتیاز های ارائه شده در این سایت نیز بهره مند گردد.
⭐️ بررسی اجمالی امتیازهای موجود در سایت طرح فنی
یکی از این امتیازها پشتیبانی 5 ماهه از طرح توجیهی احداث شرکت حمل و نقل به صورت کاملا رایگان می باشد. در صورتی که در طی این 5 ماه سرمایه گذار قصد ایجاد تغییری در طرح توجیهی احداث شرکت حمل و نقل را داشته باشد کارشناسان سایت طرح فنی از او پشتیبانی خواهند نمود.
همچنین این سایت یک جلسه رایگان را به صورت آنلاین بین کارشناسان سایت و سرمایه گذار اصلی و دیگر سرمایه گذاران طراحی نموده اند. در این جلسه کارشناس به رفع ابهام در موضوعاتی همچون مراحل اخذ مجوز، پروسه دریافت وام و همچنین وثایق و ضمانت نامه های بانکی خواهد پرداخت. این امر در درازمدت بر افزایش ضریب اعتماد بین شما و سرمایه گذاران دیگر بسیار موثر می باشد.
جهت سفارش طرح توجیهی با کارشناسان ما تماس بگیرید.