طرح توجیهی روغن موتور ⭐️ برای مجوز و بانک

طرح توجیهی تولید روغن موتور - طرح فنی

فهرست مطالب

طرح توجیهی روغن موتور یاریگر سرمایه گذارانی است که قصد راه اندازی خط تولید روغن موتور را دارند. روغن موتور از مواد ضروری در عملکرد صحیح خودروها می باشد. روغن موتور بین قطعات متحرک و پیشرانه خودرو قرار گرفته و از برخورد و سایش قطعات آلیاژی خودرو و استهلاک آنها جلوگیری می نماید.

ماده اصلی برای تولید روغن موتور، لوب کات است که بر پایه نفت خام می باشد. در کارخانه های روغن موتور بعد از استخراج ترکیبات بنزینی از لوب کات و افزودن مواد دیگر، روغن موتور حاصل می گردد.

روغن موتور از مواد مصرفی تمامی خودروها است و به دلیل کاربرد وسیع و برای بی نیازی بازار از روغن موتورهای خارجی، تولید آن در داخل کشور حیاتی و حائز اهمیت است. طرح توجیهی روغن موتور برای کسب سود بالاتر در سرمایه گذاری و جلوگیری از ضررهای مالی در این کسب و کار نگارش می گردد.

سرمایه اولیه برای راه اندازی خط تولید روغن موتور چقدر است؟

تولید روغن موتور نیاز به سرمایه گذاری کلان برای رقابت با چند تولیدکننده عظیم روغن موتور مانند بهران، ایرانول و … در کشور دارد. حداقل سرمایه گذاری برای این کسب و کار 10 میلیارد تومان برآورد شده است. با این میزان از سرمایه می توان، سالانه به طور متوسط 30 هزار تن روغن موتور تولید کرد.

شایان ذکر است که سرمایه اولیه به فاکتورهای مهمی وابسته بوده و محاسبه آن به صورت اختصاصی و جداگانه برای هر واحد تولیدی سودمند خواهد بود.

مهندسین در طرح توجیهی روغن موتور سرمایه اولیه را متناسب با ظرفیت طرح و مشخصات پروژه برای سرمایه گذاران محاسبه می نمایند.

چه هزینه هایی در کسب و کار تولید روغن موتور وجود دارند؟

هزینه ها از موضوعاتی هستند که به تفصیل در طرح توجیهی روغن موتور مورد بررسی قرار می گیرند. برآورد هزینه ها برای مدیریت صحیح مالی کسب و کار ضروری است و نادیده گرفتن آنها لطمات جبران ناپذیری به کسب و کار وارد خواهد کرد.

هزینه هایی مانند هزینه زمین، هزینه نیروی انسانی، هزینه های سربار تولید و بسیاری از هزینه های دیگر باید به دقت مشخص شده و تعیین تکلیف شوند.

از آن جا که در برآورد هزینه ها باید مبالغ روز مدنظر قرار گیرند، توصیه ما این است که از متخصصین در این زمینه کمک بگیرید. متخصصین با تجربه در طرح توجیهی روغن موتور هزینه ها را فهرست بندی کرده و با ارقام به روز آنها را مشخص می کنند.

سود تولید روغن موتور چقدر است؟

تولید روغن موتور می تواند، کسب و کاری پر سود باشد، البته اگر به روش های سرمایه گذاری صحیح و باید و نبایدهای این کسب و کار عنایت ویژه داشته باشید. به طور کلی کارشناسان، بازده داخلی این کسب و کار را بین 30 تا 40 درصد برآورد کرده اند.

عواملی مانند بازاریابی صحیح، توجه به کیفیت محصول و قیمت های رقابتی می توانند، سود این کسب و کار را به صورت قابل ملاحظه ای افزایش دهند.

اگر قبل از شروع به کار می خواهید، سود خود را تخمین زده و با آگهی و پیش زمینه کافی در این مسیر گام بردارید، از طرح توجیهی روغن موتور کمک بگیرید. کارشناسان ماهر، سود شما را در بیزنس پلن روغن موتور به صورت علمی پیش بینی می کنند.

ماشین آلات موردنیاز برای تولید روغن موتور - طرح فنی

ماشین آلات مورد نیاز در طرح توجیهی روغن موتور

طرح توجیهی روغن موتور نه تنها اطلاعات مالی پروژه را ساماندهی می کند، بلکه در زمینه تهیه ماشین آلات نیز مرجعی عالی است. روغن موتور از فرآورده های نفتی است. نفت خام ابتدا در پالایشگاه تصفیه شده و برای تولید روغن موتور به کارخانه های مربوطه ارسال می شود.

روغن موتور در چهار نوع زیر تولید می گردد:

[tie_list type=”checklist”]

  • مینرال یا معدنی
  • سنتتیک یا مصنوعی
  • مونو گرید
  • نیمه سنتتیک
  • معدنی بهینه سازی شده

[/tie_list]

پیشنهاد به مطالعه :  طرح توجیهی تولید روغن خوراکی 🌻 سال 1401 فایل (pdf+word)

ماشین آلات مورد نیاز در خط تولید روغن موتور عبارتند از:

[tie_list type=”starlist”]

  • تانک ها (تانک تقطیر، تانک اختلاط)
  • مخازن (مخزن زمینی، مخزن ته نشینی)
  • فیلتر پرس
  • دستگاه لجن کش
  • پمپ ها (پمپ خلاء، پمپ دنده ای)
  • تجهیزات همزن
  • کندانسور

[/tie_list]

تولید روغن موتور از نظر توجیه پذیری اقتصادی به چه صورت است؟

طبق مطالعاتی که کارشناسان انجام داده اند، حدود 80 درصد از روغن موتور مصرفی در بازار توسط چهار تولید کننده بزرگ روغن موتور یعنی شرکت های پارس، بهران، ایرانول و سپاهان تولید می گردد. با این وجود 20 درصد باقیمانده نیز بازار بزرگی برای تولید کننده های روغن موتور خواهد بود.

همان طور که در جریان هستید، ایران کشوری نفت خیز بوده و مواد اولیه تولید روغن موتور در دسترس می باشند، از این رو تولید روغن موتور از نظر اقتصادی رضایت بخش و سودآور خواهد بود. البته شرط لازم برای این سوددهی، بدون شک استفاده از طرح توجیهی روغن موتور است.

انواع روغن موتور - طرح فنی

چه مشکلاتی در این کسب و کار وجود دارند؟

کاربرد وسیع روغن موتور برای سلامت تمامی خودرو ها باعث جذب سرمایه های بزرگ در صنعت تولید روغن موتور شده است؛ اما با وجود جذابیت بالایی که این صنعت برای سرمایه گذاران دارد، خطراتی نیز در کمین سرمایه آنها است.

معضل اصلی در این کسب و کار تهیه روغن پایه از پالایشگاه ها است. بسیاری از پالایشگاه ها حجم بزرگی از روغن پایه را به صادرات اختصاص داده و باعث ایجاد مشکل در تامین مواد اولیه برای تولیدکنندگان روغن موتور شده اند.

مشکلات دیگری مانند عدم استفاده از تجهیزات پیشرفته و بازار رقابتی نیز باعث از بین رفتن سرمایه های زیادی در این صنعت شده است. طرح توجیهی روغن موتور برای از بین بردن موانع و مقابله با مشکلات بهترین انتخاب است.

پیشنهاد به مطالعه :  طرح توجیهی تولید فیلتر هوا خودرو 🚙 (کامفار + مطالعات بازار + گرید)

طرح توجیهی روغن موتور چه عملکردی دارد؟

بیزینس پلن روغن موتور تمامی اصول و دستورالعمل های لازم برای پیروزی در یک کسب و کار را در اختیار شما قرار می دهد. طرح امکان سنجی روغن موتور نه تنها برای اخذ مجوز و وام تولید ضروری است، بلکه سودآوری کسب و کار را تضمین می کند.

ما در مجموعه طرح فنی با تهیه و تدوین طرح های توجیهی، رویای شما را به واقعیت بدل کرده و ریسک سرمایه گذاری شما را به صفر می رسانیم.

سفارش طرح توجیهی اختصاصی روغن موتور

برای سفارش طرح توجیهی اختصاصی روغن موتور با کارشناسان ما تماس بگیرید.

5/5 - (15 امتیاز)

اشتراک گذاری مقاله

دیگر مقالات سایت را در اینجا ببینید

4 پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین و جدیدترین مقالات سایت

شروع گفتگو
1
سلام. طرح توجیهی نیاز دارید؟
سلام وقت بخیر
پشتیبان واتس‌اپ فعال است
در صورتی که شما به واتس‎اپ دسترسی ندارید میتوانید برای ثبت سفارش طرح توجیهی با شماره زیر تماس بگیرید.
0912-003-9088 کارشناس طرح توجیهی
پاسخگویی همه روزه از 7 صبح تا 24 شب