طرح توجیهی آب معدنی برای کارآفرینانی که قصد راه اندازی کارخانه آب معدنی را دارند، تهیه و تدوین شده و شامل تمامی جزئیات و زیر و بم این کسب و کار است. همه می دانیم که آب مایه حیات است و بدون آن زندگی ممکن نیست.
کلسیم و منیزیم از مواد معدنی ضروری برای بدن انسان هستند؛ اما بسیاری از منابع آبی در کشور حاوی کلسیم و منیزیم به میزان کافی نیستند. بطری های آب معدنی از سرچشمه های مناطق خوش آب و هوا پر شده و سرشار از مواد معدنی مورد نیاز برای بدن می باشند.
امروزه فرهنگ استفاده از آب معدنی در کشور ما نهادینه شده و بطری های آب معدنی از مهمترین اقلام مورد نیاز مردم می باشند. از این رو فرصت سرمایه گذاری خوبی در این بخش وجود دارد. طرح توجیهی آب معدنی برای سرمایه گذاران مانند راهنمایی است که طی مسیر را در این کسب و کار آسان می کند.
چه سرمایه ای برای راه اندازی کارخانه آب معدنی نیاز است؟
کارخانه های آب معدنی معمولا در مناطق غربی و شمالی کشور و برای کاهش هزینه حمل و نقل در کنار سرچشمه ها احداث می شوند.
امکان راه اندازی کارخانه با سرمایه های مختلف وجود دارد؛ اما برای توجیه پذیری طرح بهتر است، تولید 30 هزار لیتر در سال را در دستور کار خود قرار داده و سرمایه لازم برای این حجم از تولید را فراهم نمایید. دقت داشته باشید که شما باید زمینی را خریداری کنید که دارای امتیاز آب در منطقه مورد نظر باشد.
به طور کلی می توان گفت، برای احداث کارخانه آب معدنی باید حداقل 10 میلیارد در نظر بگیرید تا بتوانید در بازار به رقابت بپردازید. طرح توجیهی آب معدنی سرمایه اولیه را با توجه به مشخصات طرح و میزان بودجه شما محاسبه می نماید.
هزینه راه اندازی کارخانه آب معدنی چقدر است؟
در طرح توجیهی آب آشامیدنی، هزینه های راه اندازی کارخانه آب معدنی نیز مورد بحث قرار می گیرد. هزینه ها شامل هزینه زمین به مساحت حداقل 5000 متر مربع، هزینه تعویض دوره ای فیلترهای تصفیه، هزینه نیروی انسانی، هزینه حمل و نقل و … می باشند.
علاوه بر هزینه های ثابت و متغیر طرح، شما باید بودجه ای را نیز برای هزینه های پیش بینی نشده کنار بگذارید.
بسیاری از کارخانه داران موفق آب معدنی، طرح توجیهی آب معدنی را برای لیست بندی و برآورد هزینه ها با مبالغ روز انتخاب نموده اند.
پیش بینی سود کارخانه آب معدنی به چه صورت است؟
آب از نیازهای اساسی مردم بوده و چشم پوشی از آن ممکن نیست و همواره تقاضا برای آب معدنی وجود دارد. از این رو کارخانه های آب معدنی سودآوری بالایی دارند. نرخ بازدهی داخلی این کسب و کار بین 25 تا 40 درصد بوده و بازگشت سرمایه بین 3 الی 4 سال رخ خواهد داد.
استفاده از تجهیزات پیشرفته و مطابق با استانداردهای جهانی، حجم و کیفیت تولید را بالاتر برده و سود شما را افزایش خواهد داد.
طرح توجیهی آب معدنی بهترین گزینه برای پیش بینی سود سرمایه گذاری است. متخصصین در طرح توجیهی آب آشامیدنی با تجربه بالای خود تمامی مولفه های اثرگذار در سود را در نظر گرفته و سود شما را تخمین می زنند.
تجهیزات لازم در طرح توجیهی آب معدنی
تجهیزات لازم برای راه اندازی کارخانه آب معدنی از دغدغه های سرمایه گذاران در این بخش است. از این رو استفاده از مرجعی قدرتمند مانند طرح توجیهی آب معدنی در این بخش سودمند خواهد بود. طرح توجیهی آب آشامیدنی تمامی تجهیزات لازم برای راه اندازی کارخانه آب معدنی را ارائه می دهد.
فرآیند تولید آب معدنی به طور کلی شامل مراحل زیر است:
[tie_list type=”thumbup”]
- انتقال آب از سرچشمه و ذخیره سازی آن در مخازن
- فیلتراسیون آب
- استریل سازی
- آماده سازی و ردیف کردن بطری ها
- پر کردن بطری ها
- برچسب زنی بطری ها
[/tie_list]
تجهیزات مورد نیاز در طرح توجیهی آب معدنی عبارتند از:
[tie_list type=”starlist”]
- دستگاه تصفیه آب RO
- مخازن ذخیره سازی آب
- دستگاه ضد عفونی کننده با اشعه UV
- تجهیزات آزمایشگاهی
- دستگاه تری بلوک (بطری شوی، پرکن و درب زن)
- تجهیزات برچسب زن
- جت پرینتر (چاپ تاریخ تولید و مصرف)
- تجهیزات شرینگ پک تونلی (بسته بندی 6 تایی و 12 تایی)
[/tie_list]
آیا تولید آب معدنی از نظر اقتصادی موجه است؟
از آن جا که منابع آب معدنی در کشور ما فراهم و در دسترس است، تولید بطری های آب معدنی دشواری و پیچیدگی خاصی ندارد. سرچشمه ها اکثرا در کنار کوه های زاگرس و البرز قرار دارند و غنی از مواد معدنی مفید برای بدن می باشند.
تقاضای بالایی برای آب آشامیدنی در داخل کشور بخصوص در شهرهایی که آب آنها از نظر کیفیت برای آشامیدن مناسب نیست، وجود دارد.
ضمن این که بازار صادرات آب معدنی به کشورهای منطقه و حاشیه خلیج فارس نیز داغ است. به طور کلی می توان نتیجه گرفت، این طرح دارای توجیه پذیری اقتصادی است. تحقیقات انجام گرفته در طرح توجیهی آب معدنی نیز گواه این مدعا است.
چه خطراتی در این کسب و کار وجود دارند؟
تولید آب معدنی شاید در نگاه اول ساده به نظر برسد؛ اما واقعیت این است که کارخانه های آب معدنی با مشکلات زیادی دست و پنجه نرم می کنند. بروز خشکسالی و خشک شدن بسیاری از سرچشمه ها، هزینه های سرسام آور حمل و نقل آب معدنی به سراسر کشور و بازاریابی ضعیف متاسفانه بسیاری از کارخانه های آب معدنی را به تعطیلی کشانده است!!
تنها کارآفرینانی از این موانع سربلند بیرون آمده اند که طرح توجیهی آب معدنی را سرلوحه خود در سرمایه گذاری قرار داده اند.
طرح توجیهی آب معدنی چه کمکی به شما می کند؟
بیزینس پلن آب معدنی روشنی بخش این مسیر تاریک است و موانع و پستی و بلندی های این کسب و کار را برای شما آشکار می کند. این طرح توسط محققان و نگارندگان با تجربه تهیه و تدوین شده و تمامی اطلاعات این کسب و کار را در سه گروه کلی دانش فنی و عملیاتی، شاخص های مالی و تحقیقات بازار ارائه می کند.
ما در سایت طرح فنی با نگارش طرح توجیهی آب آشامیدنی، نوید دهنده موفقیت شما در این کسب و کار هستیم.
سفارش طرح توجیهی آب معدنی
با سفارش طرح توجیهی آب معدنی 5 ماه پشتیبانی رایگان تیم طرح فنی را هدیه بگیرید. طرح توجیهی آب آشامیدنی مختص شما نگارش شده و درهای پیروزی را به روی شما خواهد گشود.
4 پاسخ
درود فراوان خدمت شما لطفا نمونه طرح هم بذارید
سلام بزودی در سایت موجود میشه
طرح برای گرفتن مجوز مینویسید؟ میخوام تحویل به منابع طبیعی
سلام بله انجام میدیم لطفا با شماره تماس موجود در سایت تماس بفرمایید