طرح توجیهی تولید چسب شامل خدمات بازارسنجی، مطالعات فنی و برآوردهای اقتصادی پروژه می باشد. چسب ها از ترکیبات مخصوصی ساخته شده و امکان متصل کردن قطعات را به هم فراهم می آورند. انواع چسب ها در بخش های صنعتی، اداری و خانگی استفاده وسیعی دارند.
چسب ها در انواع گوناگونی مانند چسب نواری، چسب حرارتی، چسب سنگ، چسب چوب، چسب مایع، چسب 123، چسب برق، چسب آکواریوم، چسب آهن، چسب پی وی سی و … تولید می گردند.
امروزه تولید کنندگان چسب در ایران با بهره گیری از فرمولاسیون پیشرفته و تجهیزات مجهز، محصولاتی باکیفیت و قابل رقابت با چسب های خارجی را تولید می کنند. طرح توجیهی تولید چسب برای افرادی که تصمیم به سرمایه گذاری در این بخش دارند، گردآوری و نگارش می شود.
طرح توجیهی نقشه کاملی از راه را به صاحبان ایده و سرمایه ارائه می دهد.
با چه میزان سرمایه می توان کارگاه تولید چسب راه اندازی کرد؟
صاحبان ایده برای راه اندازی خط تولید چسب نیاز به یک سرمایه اولیه دارند. بخش بزرگی از این سرمایه صرف خریداری تجهیزات و دستگاه های خط تولید چسب می شود. تهیه مواد اولیه مورد نیاز برای تولید چسب نیز نیاز به بودجه ای دارد که سرمایه درگردش نامیده می شود.
همانطور که در بالا گفتیم، چسب ها در انواع گوناگون تولید شده و تولید هر کدام از آنها نیاز به تجهیزات جداگانه ای دارد.
برای محاسبه سرمایه اولیه شما باید قیمت تجهیزات مورد نیاز را جویا شوید. افزون بر آن فاکتورهای مهم دیگری نیز در محاسبه سرمایه نقش دارند که تنها توسط متخصصین قابل ارزیابی می باشند. طرح توجیهی تولید چسب توسط نرم افزارهای پیشرفته به تعیین سرمایه ثابت و درگردش شما می پردازد.
چه هزینه هایی در کسب و کار تولید چسب وجود دارند؟
تصور کنید، در حال راه اندازی کارگاه تولید چسب هستید، اگر از قبل هزینه های این کسب و کار را ارزیابی کرده باشید، قدم های بعدی را استوارتر و مطمئن تر برخواهید داشت. هزینه هایی مانند هزینه زمین، هزینه برق مصرفی، هزینه تعمیر و نگهداری تجهیزات، هزینه ابزار و لوازم مصرفی، هزینه حقوق کارگران و بسیاری از هزینه های دیگر در این حرفه باید به صورت دقیق مبلغ گذاری شوند.
متخصصین کارآزموده در طرح توجیهی تولید چسب تمامی هزینه ها را مو به مو بررسی کرده و گردآوری می کنند. سپس بودجه لازم برای پرداخت آنها را با اعداد و ارقام به روز مشخص می نمایند.
با تولید چسب به چه میزان سود دست پیدا خواهید کرد؟
میزان سود حاصل از تولید چسب بستگی به نوع چسب تولیدی، حجم تولید سالانه، بازاریابی صحیح، تعداد نیروی انسانی و … بستگی دارد. از این رو ارائه میزان سود در این بخش به صورت دقیق امکان پذیر نیست.
از طرفی هر چقدر سرمایه بالاتری را در کار خوابانده باشید، قطعا سود بالاتری را کسب خواهید کرد. بنابراین پیش بینی سود باید با توجه به امکانات هر سرمایه گذار و شرایط و ظرفیت پروژه انجام گردد.
اگر در زمینه سود این کسب و کار نگران هستید و نمی توانید، سود خود را به درستی تخمین بزنید، طرح توجیهی تولید چسب به کمک شما خواهد آمد. کارشناسان در طرح توجیهی پیش بینی سود را با روش های علمی و استاندارد انجام می دهند.
تجهیزات مورد نیاز در طرح توجیهی تولید چسب
تجهیزات و دستگاه های مورد نیاز برای تولید چسب به صورت جامع و کامل در طرح توجیهی تولید چسب مورد بررسی قرار می گیرند. چسب ها عموما از مواد پلیمری ساخته می شوند. مواد پلیمری با حلال های مخصوص ترکیب شده و سپس بسته بندی می گردند. تجهیزات عمومی مورد استفاده در خط تولید چسب عبارتند از:
[tie_list type=”checklist”]
- مخازن نگهداری و ذخیره مواد اولیه
- مخازن تحت فشار
- ظروف خشک کن و ظروف اتمسفریک
- اکسترودر کنترل دما
- راکتور ناپیوسته
- دستگاه های همزن یا میکسر
- دیگ بخار
- گرم کن حرارتی
- سیستم خنک کننده
- تجهیزات بسته بندی
[/tie_list]
آیا تولید چسب از نظر اقتصادی موجه است؟
در گذشته حجم بزرگی از چسب های موجود در بازار وارداتی بودند زیرا تولید چسب نیاز به فرمولاسیون تخصصی و آشنایی با مباحث شیمی دارد. اما امروزه واحدهای داخلی تولید چسب با دسترسی به فرمول های ساخت پیشرفته و استفاده از تجهیزات به روز، باکیفیت ترین چسب ها را تولید می کنند.
ضمن این که تجهیزات و ماشین آلات خط تولید چسب در گذشته عموما از کشورهای خارجی با قیمت های گزاف وارد می شد؛ اما هم اکنون شرکت هایی مانند ماشین سازی اراک، ماشین سازی اسوه و بسیاری از کارخانه های دیگر، تجهیزات خط تولید چسب را با کیفیت عالی و قیمت مناسب تر از دستگاه های خارجی تولید می کنند.
با این اوصاف می توان، نتیجه گرفت تولید چسب از نظر اقتصادی توجیه پذیر می باشد.
مشکلات موجود در این کسب و کار چیست؟
چسب از محصولات پرتقاضا در بخش های صنعتی، خانگی، اداری و … است و تولید آن می تواند، سودآوری خوبی داشته باشد. اما معضلاتی چون نوسانات قیمت ارز بر روی واردات مواد اولیه از کشورهای خارجی تاثیر سوئی داشته است.
کاهش عرضه انواع پلیمر و مواد اولیه داخلی توسط پتروشیمی نیز از چالش های پیش روی تولید کنندگان چسب است. بازاریابی ضعیف و عدم برآورد هزینه ها نیز سرمایه های عظیمی را در این حیطه به نابودی کشانده است.
اما چگونه باید این موانع را رفع کنیم؟ در پاسخ باید گفت، با یاری گرفتن از طرح توجیهی تولید چسب و اتخاذ تصمیمات درست در هر مرحله، تهدیدات این کسب و کار را از بین خواهید برد.
طرح توجیهی تولید چسب چگونه کمک کننده خواهد بود؟
طرح توجیهی تولید چسب با تحقیقات بازار سنجی، ارائه دانش فنی و امکان سنجی اقتصادی پروژه به سرمایه گذاران و کارآفرینان کمک می کند تا پله های ترقی را به سرعت طی کنند. ما در سایت طرح فنی، صنعت تولید چسب را تحلیل و بررسی کرده و بهترین راهکارها را به شما ارائه می دهیم.
کافی است، ایده سرمایه گذاری خود را به ما بسپارید تا از صفر تا صد پروژه و تا زمان اجرا همراه شما باشیم.
سفارش طرح توجیهی اختصاصی تولید چسب
شما می توانید، برای سفارش طرح توجیهی اختصاصی تولید چسب با کارشناسان ما در سایت طرح فنی تماس بگیرید و با سفارش طرح 5 ماه پشتیبانی رایگان تیم ما را دریافت نمایید.
4 پاسخ
سلام با سرمایه 7 میلیارد توجیه اقتصادی داره برامون که شروع کنیم
سلام بله با سرمایه 7 میلیارد توجیه اقتصادی داره
سلام برای راه اندازی خط تولید بغیر از زمین برای دستگاهها ومواد اولیه چقدر سرمایه نیاز است ودرصد سودش چقدر است
سلام وقت شماهم بخیر طرح آماده نداریم، طرح بایستی به صورت سفارشی نگارش بشه خدمتتون