طرح توجیهی مجتمع خدمات رفاهی ⭐️ (مطالعات بازار+گرید کانون)
احداث مجتمع خدمات رفاهی بین راهی

طرح توجیهی مجتمع خدمات رفاهی با هدف اخذ وام و مجوز و همچنین ارائه اطلاعات مفید و ضروری به سرمایه گذاران توسط تیم متخصص سایت طرح فنی نگارش می شود. مجتمع خدمات رفاهی یا مجتمع بین راهی در حاشیه جاده ها و مسیرهای مواصلاتی کشور احداث شده و به خدمات دهی به مسافران برون شهری می پردازد.
مجتمع های خدمات رفاهی معمولا متشکل از رستوران، سرویس بهداشتی، پارکینگ خودرو، مسجد، سوپرمارکت، تعمیرگاه، پمپ بنزین، فضای بازی کودکان، بانک، خودپرداز و … می باشند.
احداث مجتمع بین راهی با هدف رفع خستگی مسافران، ارائه انواع خدمات مورد نیاز مسافران، افزایش ایمنی جاده ای، جلوگیری از اتلاف وقت مسافران و مواردی از این دست صورت می پذیرد.
مجتمع های خدمات رفاهی با ارائه خدمات متنوع به صورت متمرکز در یک نقطه منجر به کاهش هزینه های سفر و کاهش آلودگی های زیست محیطی نیز می شوند. با توجه به افزایش جمعیت و تمایل اکثریت مردم به سفرهای جاده ای و برون شهری، احداث مجتمع های خدمات رفاهی از فرصت های سرمایه گذاری ممتاز می باشد.
محتوا
طرح توجیهی مجتمع خدمات رفاهی با چه هدفی تهیه می شود؟
کارآفرینانی که تصمیم به احداث مجتمع خدمات رفاهی دارند، باید در ابتدا نسبت به اخذ مجوز اقدام نمایند. سازمان متولی صدور مجوز، وزارت راه و شهرسازی، اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان ها می باشد.
برای اخذ مجوز تنها رعایت ضوابط سازمانی در خصوص جانمایی و مکان مجتمع رفاهی کافی نیست و باید طرح توجیهی تهیه شود. طرح توجیهی مجتمع خدمات رفاهی گزارشی مستند و دقیق است که برای ارائه به سازمان های ذیربط آماده می گردد.
از آن جا که احداث مجتمع خدمات رفاهی نیازمند بودجه و سرمایه بالایی است، سرمایه گذاران عموما درصدد اخذ وام هستند. دریافت تسهیلات نیز بدون ارائه طرح توجیهی مجتمع خدمات رفاهی به بانک امکان پذیر نمی باشد.
کارآفرینان علاوه بر اخذ وام و مجوز، طرح توجیهی را راهنمای خود می دانند. در این طرح تمامی اطلاعات فنی و عملیاتی، برآورد شاخص های مالی و تحقیقات بازار در قالب یک گزارش همه جانبه به کارآفرینان ارائه می شود.
سرمایه لازم برای احداث مجتمع خدمات رفاهی
احداث مجتمع خدمات رفاهی در درجه بندی های 1، 2 و 3 صورت می پذیرد. مجتمع های خدمات رفاهی درجه یک، بزرگترین مجتمع های رفاهی هستند.
این مجتمع ها بیشترین میزان خدمات دهی را داشته و متشکل از قسمت های گوناگون می باشند. میزان سرمایه لازم برای احداث مجتمع خدمات رفاهی به درجه بندی مجتمع، مقیاس مجتمع و محل مجتمع بستگی دارد.
سرمایه اولیه برای ساخت ساختمان های جایگاه سوخت، رستوران، سرویس بهداشتی، فروشگاه ها، نمازخانه و … و همچنین تجهیز تمامی ساختمان ها صرف می گردد. طرح توجیهی مجتمع خدمات رفاهی، سرمایه مورد نیاز را با توجه به مختصات و مقیاس طرح، میزان تسهیلات و میزان آورده سرمایه گذار محاسبه می نماید.
هزینه راه اندازی مجتمع خدمات رفاهی
هزینه ها در طرح توجیهی مجتمع خدمات رفاهی به بخش های گوناگونی مانند هزینه های قبل از بهره برداری، هزینه های عملیاتی طرح، هزینه های ثابت و هزینه های متغیر تقسیم بندی می شوند.
همچنین هزینه زمین، هزینه راه اندازی تاسیسات، سیستم های دوربین مداربسته، سیستم های برقی و روشنایی، سیستم های سرمایشی و گرمایشی از جمله هزینه های قبل از بهره برداری هستند.
هزینه های حامل های انرژی و هزینه حقوق پرسنل نیز از جمله هزینه هایی هستند که پس از اجرای طرح به وجود می آیند.
بررسی سود مجتمع خدمات رفاهی
میزان سود مجتمع خدمات رفاهی به عواملی مانند تعداد بخش های مجتمع رفاهی، محل مجتمع رفاهی، تمیزی مجتمع و نحوه رفتار پرسنل وابسته است.
ضمن این که هر چقدر مجتمع بین راهی چشم نوازتر و شکیل تر ساخته شود، مسافران بیشتری را به خود جذب می کند. جانمایی مناسب مجتمع نیز به صورت مستقیم در سود دهی آن تاثیرگذار است.
احداث مجتمع خدمات رفاهی در جاده های پرتردد بازدهی بالاتری برای سرمایه گذاران به ارمغان می آورد. به طور کلی طبق مطالعات انجام گرفته در بیزینس پلن مجتمع خدمات رفاهی، این مجتمع ها سود آوری بسیار عالی دارند. کارشناسان نرخ بازده داخلی این کسب و کار را حدود 30 درصد برآورد کرده اند.
تجهیزات مورد نیاز برای احداث پروژه
طرح توجیهی مجتمع خدمات رفاهی بسته به مشخصات و تعداد بخش های مجتمع، اطلاعات مفیدی را برای تجهیز مجتمع ارائه می دهد. در این جا تجهیزات کلی مجتمع های خدمات رفاهی بیان شده است:
- تجهیزات رستوران (تجهیزات طبخ و سرو غذا، اسباب و اثاثیه سالن رستوران)
- تجهیزات جایگاه سوخت (بنزین، گازوییل، سی ان جی)
- تجهیزات محوطه بازی کودکان
- لوازم نمازخانه یا مسجد
- تجهیزات فروشگاه های مواد غذایی یا سوغات
- تجهیزات تعمیرگاه خودرو، آپاراتی و تعویض روغن
- تجهیزات نظافتی
- تجهیزات اعلام حریق
بررسی توجیه پذیری مجتمع خدمات رفاهی
امروزه اکثریت مسافران جاده ای تمایل به توقف در مجتمع های خدمات رفاهی و استفاده از خدمات آنها را دارند. در این مجتمع ها همه خدمات به صورت متمرکز و یکپارچه ارائه می شوند.
مجتمع های خدمات رفاهی تاثیر بسیار مثبتی در بازرگانی خارجی و ترانزیت کالا ها داشته و استراحتگاه رانندگان خارجی نیز به حساب می آیند.
امروزه مجتمع های بین راهی با ساختمان های زیبا و محوطه سازی چشمگیر، اهمیت ویژه ای در صنعت گردشگری پیدا کرده اند. به طور کلی می توان گفت، احداث مجتمع خدمات رفاهی توسط بخش خصوصی توجیه پذیر می باشد.
پروسه اخذ مجوز و ساخت
احداث مجتمع خدمات رفاهی بازدهی بسیار خوبی به دنبال دارد؛ اما به همان اندازه نیازمند سرمایه بزرگی است. به همین دلیل بسیاری از جاده های مواصلاتی کشور فاقد مجتمع خدمات رفاهی هستند. موضوع دیگر زمان بر بودن احداث مجتمع رفاهی است که بسته به مقیاس آن ممکن است، چندین سال به طول انجامد.
به طور کلی تاسیس و بهره برداری از مجتمع خدمات رفاهی و رسیدن به سود نیازمند صبر و همچنین برنامه ریزی دقیق است.
طرح توجیهی مجتمع خدمات رفاهی می تواند، نقش راهنما را در برنامه ریزی کارآفرینان داشته و آنها را در رسیدن به موفقیت یاری کند.
سفارش طرح توجیهی اختصاصی مجتمع خدمات رفاهی
کارشناسان سایت طرح فنی، تجربه 25 ساله خود در زمینه های سرمایه گذاری و بانکی را در راه کمک به کارآفرینان به کار گرفته اند. نگارندگان بیزینس پلن، این طرح را به صورت جامع و دقیق برای ارائه به سازمان ها و بانک ها تهیه می کنند.
با سفارش طرح توجیهی اختصاصی مجتمع خدمات رفاهی ، دو امتیاز ویژه 5 ماه پشتیبانی رایگان از طرح و جلسه آنلاین رایگان را دریافت خواهید کرد.
ارائه توضیحاتی در خصوص پروسه دریافت وام، مراحل اخذ مجوز، وثایق و ضمانت نامه های بانکی و … از موضوعات مطرح شده در جلسه آنلاین خواهند بود.
سلام برای چه شهرهایی طرح مینوسین
سلام برای تمامی استان های کشور انجام میدیم
شماره تماس لطفا
شماره تماس کارشناس طرح توجیهی 09120039088