طرح توجیهی علوفه هیدروپونیک تمامی اطلاعات مفید و ضروری برای این کسب و کار را به سرمایه گذاران ارائه داده و راه های رسیدن به سوددهی را برای آنها هموار می کند. هیدروپونیک روش نوین کشاورزی است که به جای کشت در خاک، کشت گیاهان در بستر رطوبت و آب صورت می گیرد.
علوفه هیدروپونیک شامل بذر گیاهانی مانند جو، شبدر، گندم، ارزن و یونجه است که در یک محیط کنترل شده از لحاظ رطوبت، دما و نور پرورش داده می شود.
امروزه با توجه به کاهش مراتع و همچنین مشکل کمبود آب، پرورش علوفه به روش هیدروپونیک برای تغذیه دام مورد توجه فراوان قرار گرفته است. سرمایه گذاران با کمک طرح توجیهی علوفه هیدروپونیک با باید و نبایدها و اصول سرمایه گذاری صحیح در این کسب و کار آشنا می شوند.
با چه سرمایه ای می توان به کشت علوفه هیدروپونیک پرداخت؟
کشت علوفه هیدروپونیک به سرمایه اندکی نیازمند است. شما می توانید، در یک زمین 100 متر مربعی سالیانه 360 تن علوفه هیدروپونیک تولید کنید که برابر با علوفه ای است که در یک زمین کشاورزی 3 هکتاری کشت می شود.
ضمن اینکه این نوع کشت نیاز به ماشین آلات پیچیده ندارد و تنها سینی های پلاستیکی قابل شستشو و تامین سیستم های کنترلی دما و رطوبت برای شروع کافی است. سرمایه لازم برای تولید 1 تن علوفه هیدروپونیک در روز، مبلغی در حدود 300 تا 350 میلیون می باشد.
مقیاس، ظرفیت و محل طرح به طور مستقیم در تعیین سرمایه اولیه نقش دارند. از این رو توصیه اکید ما استفاده از طرح توجیهی علوفه هیدروپونیک برای محاسبه سرمایه است. کارشناسان در این طرح تمامی عوامل دخیل در سرمایه را در نظر گرفته و سرمایه ثابت و در گردش پروژه را محاسبه می نمایند.
برآورد هزینه های این کسب و کار به چه صورت است؟
کشت علوفه هیدروپونیک می تواند، در سالن و یا کانکس انجام شود. بنابراین خریداری یا اجاره زمین، ساخت سالن و یا کانکس از هزینه های عمده در این کسب و کار است. کشت به روش هیدروپونیک در برخی از هزینه ها از جمله هزینه نیروی انسانی و هزینه آب صرفه جویی می کند.
دو نفر نیرو انسانی برای کار در یک زمین 100 متری کافی است. ضمن این که این روش کشت علوفه به هیچگونه سم و کودی نیاز ندارد، بنابراین در هزینه های سم و کود نیز صرفه جویی می گردد.
علیرغم این که هزینه ها در این کسب و کار اندک هستند؛ اما حتما باید از طرح توجیهی علوفه هیدروپونیک برای محاسبه هزینه ها کمک گرفت زیرا در این طرح هزینه ها با مبالغ روز برآورد می شوند.
با تولید علوفه هیدروپونیک چه میزان سود می توان کسب کرد؟
تولید علوفه هیدروپونیک بازدهی بسیاری بالایی دارد. با استفاده از یک کیلوگرم بذر جو بعد از هشت روز به میزان هفت کیلوگرم علوفه هیدروپونیک برداشت خواهید کرد.
ضمن این که در روش هیدروپونیک برخلاف روش کشت خاکی که مقداری از ریشه و ساقه گیاه در خاک باقی می ماند، همه قسمت های ساقه و ریشه گیاه نیز به عنوان خوراک دام مورد استفاده قرار می گیرد. بنابراین این طرح زودبازده بوده و سوددهی خوبی دارد.
متخصصین در طرح توجیهی علوفه هیدروپونیک سود مختص به طرح را با در نظر گرفتن تمامی فاکتورها و المان های موثر پیش بینی می کنند.
تجهیزات لازم در طرح توجیهی علوفه هیدروپونیک
تجهیزات و زیرساخت های مورد نیاز برای این کسب و کار که در بیزینس پلن علوفه هیدروپونیک به تفصیل مورد بررسی قرار می گیرند، عبارتند از:
[tie_list type=”starlist”]
- سینی کشت علوفه هیدروپونیک
- قفسه کشت هیدروپونیک
- دستگاه علوفه ساز هیدروپونیک
- سازه عایق هوا برای سالن
- دستگاه تهویه هوا
- تابلو برق
[/tie_list]
آیا تولید علوفه هیدروپونیک از نظر اقتصادی توجیه پذیر است؟
تولید علوفه هیدروپونیک در تمامی فصول سال حتی در زمستان امکان پذیر است. کیفیت علوفه هیدروپونیک سه برابر علوفه معمولی است و نیازهای تغذیه ای انواع دام را برطرف می کند. از این رو محصول از بازار مصرفی بسیار مناسبی برخوردار است.
هم اکنون بسیاری از دامداری ها در کشور نیز برای خودکفایی در تامین خوراک دام به کشت هیدروپونیک روی آورده اند. با این روش در هزینه های نگهداری دام به میزان پنجاه تا شصت درصد صرفه جویی می گردد.
با توجه به افزایش جمعیت کشور، دیگر کشاورزی به روش سنتی جوابگوی نیازهای تغذیه ای دام نخواهد بود. پیش بینی می شود، در سال های آتی، کشت هیدروپونیک اندک اندک جایگزین کشت خاکی گردد.
به طور کلی می توان نتیجه گرفت، کشت علوفه هیدروپونیک باعث صرفه جویی در وقت، هزینه و نیروی انسانی شده و توجیه پذیری اقتصادی بالایی دارد.
چه مشکلاتی در این کسب و کار وجود دارند؟
کشت علوفه هیدروپونیک کسب و کار کم ریسکی است؛ اما نباید از مشکلات موجود در مسیر غافل شد. کشت هیدروپونیک ترکیبی از تجربه، تکنولوژی و سرمایه گذاری صحیح است. نبود هر کدام از فاکتورهای فوق سرمایه گذاران را با شکست روبرو خواهد کرد.
امروزه سرمایه گذاران بسیاری را شاهد هستیم که وارد این حوزه شده و با دلسردی و یاس روبرو شده اند!!
در همین راستا سرمایه گذاران موفقی نیز وجود دارند که از طرح توجیهی علوفه هیدروپونیک استفاده کرده و به نتایج و پیشرفت های قابل ملاحظه ای در این کسب و کار دست پیدا کرده اند.
طرح توجیهی علوفه هیدروپونیک، گشایش درهای موفقیت
سرمایه گذاران توسط طرح توجیهی علوفه هیدروپونیک با ابهامات و ترس های خود در این حرفه روبرو می شوند. بیزینس پلن علوفه هیدروپونیک هر آن چه را که برای ترقی در این کسب و کار نیاز دارید، به شما ارائه می کند.
این نوشتار تخصصی توسط کارشناسان مجرب سایت طرح فنی تهیه شده و شامل جداول، محاسبات و اطلاعات این کسب و کار است. تیم متخصص طرح فنی با مطالعات دقیق و به روز به ارائه شاخص های مالی، تحقیقات بازار و همچنین دانش عملیاتی پروژه به شما می پردازد.
طرح توجیهی اختصاصی علوفه هیدروپونیک
کارشناسان ما با سال ها تجربه در زمینه کسب و کارهای کشاورزی، صنعتی، تولیدی و خدماتی بیزینس پلن را مخصوص شما تهیه می کنند.
5 ماه پشتیبانی رایگان نیز امتیازی است که برای سفارش طرح توجیهی برای شما در نظر گرفته ایم. با بهره گیری از راهکارهای طرح توجیهی، موفقیت را در مشت خود گرفته و از لطمات جبران ناپذیر جلوگیری کنید.
2 پاسخ
میشه جو کاشت
سلام بله میشه