طرح توجیهی احداث باشگاه بدنسازی، مرجعی برای پیاده سازی اصولی پروژه و تشریح کننده برآوردهای مالی طرح و مطالعات بازار است. کارشناسان ما در سایت طرح فنی، طرح توجیهی فوق را به صورت تخصصی با داده های روز و توسط نرم افزار کامفار تهیه می کنند.
داشتن بدنی سالم و ماهیچه های قوی، آرزوی بسیاری از آقایان و خانم ها است. باشگاه های بدنسازی یا پرورش اندام با ارائه تجهیزات فیتنس این آرزو را به واقعیت تبدیل می کنند. زندگی های امروزی و آپارتمان نشینی، موجبات کم تحرکی و افزایش وزن را در بسیاری از افراد ایجاد نموده اند.
باشگاه های بدنسازی با گردآوری تجهیزات تخصصی ورزشی در یک مکان سرپوشیده و استفاده از مربی های کارآزموده به کاهش وزن افراد نیز کمک شایانی می کنند. تاسیس یک باشگاه بدنسازی، فوت و فن های خاص خود را داشته و تابع شرایط و الزامات خاصی است. طرح توجیهی با ارائه اطلاعات ضروری می تواند، نقش یک مشاور توانمند را در این مسیر بازی کند.
⭐️ تنظیم طرح توجیهی احداث باشگاه بدنسازی چه لزومی دارد؟
بدون اغراق باید بگوییم، اخذ مجوز و وام، مهمترین اهداف تنظیم طرح توجیهی احداث باشگاه بدنسازی هستند. سازمان متولی صدور جواز تاسیس باشگاه بدنسازی، وزارت ورزش و جوانان است.
سرمایه گذاران برای دریافت مجوز باید به اداره کل ورزش و جوانان شهرستان خود مراجعه نمایند. بیزینس پلن احداث باشگاه بدنسازی، فرآیند صدور مجوز را سهولت می بخشد زیرا بازتاب دهنده توجیه پذیری طرح به نهاد صادر کننده مجوز می باشد.
اخذ جواز تاسیس باشگاه بدنسازی دارای این مزیت است که شما با ارائه مجوز، قادر به دریافت تسهیلات بانکی نیز خواهید بود، البته به شرطی که طرح توجیهی احداث باشگاه بدنسازی را نیز به بانک ارائه دهید. طرح توجیهی فوق باید مطابق با آخرین استانداردهای بانکی نگارش شود تا توسط بانک عامل مورد پذیرش قرار گیرد.
⭐️ نحوه اخذ مجوز تاسیس باشگاه بدنسازی
سرمایه گذاران برای اخذ مجوز تاسیس باشگاه بدنسازی، باید در ابتدا نسبت به انتخاب مکان باشگاه اقدام کنند. سپس نام باشگاه را به همراه کروکی محل باشگاه و سایر مدارک مورد نیاز به اداره اماکن ارائه دهند. تهیه مدرک مربیگری و اخذ تعهدنامه هیئت پزشکی ورزشی نیز در پروسه اخذ مجوز ضروری می باشد.
گفتنی است، اخذ مدرک مربیگری توسط سرمایه گذارانی که دارای مدرک لیسانس تربیت بدنی یا حکم قهرمانی می باشند، بسیار آسان است. اما در صورت نبود هیچ کدام از شرایط فوق، موسس باید در کلاس های تئوری و عملی که اداره تربیت بدنی برگزار می کند، شرکت کرده و در صورت موفقیت در این دوره ها، مدرک مربیگری به متقاضی اعطا می شود.
در نهایت، سرمایه گذاران تمامی مدارک فوق را به همراه طرح توجیهی احداث باشگاه بدنسازی به اداره کل ورزش و جوانان شهرستان خود برای اخذ مجوز تحویل می دهند. مدت زمان صدور مجوز تاسیس باشگاه بدنسازی حدود 30 روز خواهد بود.
⭐️ مزیت های طرح توجیهی احداث باشگاه بدنسازی چیست؟
سرمایه گذاران برای راه اندازی یک باشگاه بدنسازی، نیاز به یک الگوی موفق دارند تا بتوانند، طرح را به صورت اصولی پیاده سازی کرده و در کوتاه ترین زمان به سود دست پیدا کنند. طرح توجیهی احداث باشگاه بدنسازی، الگویی است که نحوه اجرای طرح را به سرمایه گذار ارائه می کند.
شما با مطالعه طرح توجیهی، دورنمای اقتصادی خوبی از طرح پیدا می کنید. طرح توجیهی توسط کارشناسان مالی خبره و با کمک کارشناسان ورزشی نوشته می شود. از این رو، یک راهنمای مطمئن برای اجرای طرح و بهره برداری از طرح می باشد.
⭐️ سرمایه گذاری در تاسیس باشگاه بدنسازی
تاسیس باشگاه بدنسازی از جمله کسب و کارهای پرسود توسط طرح توجیهی احداث باشگاه بدنسازی معرفی شده است. مزیت باشگاه های بدنسازی این است که شما با یک بار سرمایه گذاری اولیه، قادر به برداشت سود خالص به مدت چندین سال خواهید بود.
امروزه با توجه به تبلیغاتی که در فضاهای مجازی برای لاغری و فیتنس می شود، مردم بخصوص جوانان، بیشتر از گذشته به اندام خود اهمیت می دهند. از این رو احداث باشگاه های بدنسازی یک فرصت طلایی و آینده دارینده برای سرمایه گذاری است.
⭐️ میزان سرمایه لازم برای احداث باشگاه بدنسازی
سرمایه گذاران برای احداث باشگاه بدنسازی به سرمایه اولیه احتیاج دارند. سرمایه اولیه برای خریداری تجهیزات باشگاه، فضاسازی داخلی، نورپردازی، راه اندازی تاسیسات، اجرای سیستم های عایق صوتی، نصب کفپوش و … صرف می گردد. هر چقدر باشگاه، فضای بزرگتری داشته باشد و در مقیاس بالاتری راه اندازی شود، تعداد دستگاه ها نیز بیشتر بوده و به سرمایه اولیه بالاتری نیاز است.
با توجه به این که قیمت تجهیزات ورزشی، ثابت نبوده و دچار نوسان است، نمی توان، مبلغ معینی را برای سرمایه اولیه در نظر گرفت. کارشناسان در طرح توجیهی احداث باشگاه بدنسازی، میزان سرمایه اولیه را با توجه به قیمت روز تجهیزات باشگاه و داده های روز در تامین زیرساخت ها محاسبه می کنند.
⭐️ محاسبه هزینه ها توسط طرح توجیهی
افزون بر سرمایه ثابت، هزینه هایی نیز قبل از بهره برداری از باشگاه بدنسازی و پس از بهره برداری از آن ظاهر می شوند. هزینه زمین از مهم ترین هزینه ها است. برای توجیه پذیر بودن طرح، بهتر است، باشگاه بدنسازی در تهران و شهرهای بزرگ در مکانی با حداقل مساحت 200 متر مربع و در شهرستان ها با حداقل مساحت 150 متر مربع احداث شود. طبق بررسی های کارشناسان، در یک باشگاه بدنسازی با مساحت 250 متر مربع می توان، ماهیانه 180 نفر را پذیرش نمود.
هزینه های مصرف انرژی، هزینه نیروی انسانی، هزینه تعمیر و نگهداری تجهیزات ورزشی و ساختمان باشگاه نیز از سایر هزینه های طرح هستند. تمامی هزینه های ریز و درشت پروژه در طرح توجیهی احداث باشگاه بدنسازی با اعداد و ارقام روز تعیین می شوند.
⭐️ معرفی دستگاه های مورد نیاز در باشگاه بدنسازی
نوع و تعداد تجهیزات و دستگاه های باشگاه بدنسازی به مقیاس طرح و بزرگی و کوچکی مکان باشگاه وابسته است. کارشناسان در طرح توجیهی احداث باشگاه بدنسازی، مطالعات لازم را بر روی پروژه شما انجام داده و دستگاه های مناسب را معرفی می کنند. برخی از دستگاه های ورزشی باشگاه بدنسازی یا پرورش اندام عبارتند از:
[tie_list type=”starlist”]
- تردمیل
- دوچرخه ثابت
- میز پرس (تخت، بالا سینه، زیر سینه)
- میز جلو بازو لاری
- جلو پا سیم کش
- پشت پا سیم کش
- مسگری 2 طرفه
- سی سی اسکات
- میز شکم
- میز متحرک
- انواع صفحه هالتر
- انواع دمبل
- دستگاه کراس اور
- دستگاه جلو ران و پشت ران
- الپتیکال
- پرس پا
- دستگاه شنا سوئدی
[/tie_list]
⭐️ پیش بینی میزان سود باشگاه بدنسازی
میزان سود باشگاه بدنسازی به محل باشگاه، تعداد و نوع دستگاه های بدنسازی، بهره گیری از مربیان مجرب، تبلیغات و امکانات جانبی باشگاه بستگی دارد. اما نرخ بازده داخلی در طرح توجیهی احداث باشگاه بدنسازی، بین 40 تا 50 درصد تخمین زده شده است که نشان از سوددهی عالی طرح دارد.
درآمد اصلی باشگاه های بدنسازی از شهریه دریافتی از ورزشکاران و ارائه برنامه های ورزشی و غذایی است. برخی از باشگاه ها دارای درآمدهای جانبی دیگر چون فروش مکمل های ورزشی نیز می باشند. در نظر گرفتن بخشی به عنوان بوفه یا کافی شاپ نیز در باشگاه بدنسازی، سود شما را می افزاید.
⭐️ نکات مهم در تاسیس باشگاه بدنسازی
تاسیس یک باشگاه بدنسازی مستلزم رعایت نکات و موارد زیر است:
[tie_list type=”checklist”]
- موسس باشگاه بدنسازی نباید دارای شغل دولتی باشد.
- اگر باشگاه دارای دو شیفت صبح و عصر برای استفاده بانوان و آقایان است، برای هر کدام از شیفت ها، مدیر جداگانه در نظر گرفته شود.
- فضاسازی باشگاه از نکات بسیار مهم است. باشگاه باید علاوه بر سالن اصلی دارای رختکن، سرویس بهداشتی، بخش اداری و اتاق مربیان باشد. ضمن این که فضا یا قفسه هایی برای قرار دادن وسایل ورزشی سبک نیز در باشگاه تعبیه گردد.
- عایق سازی صوتی باشگاه نیز از مواردی است که باید به دقت اجرا شود. عایق سازی دیوارها و نصب کفپوش از مراحل مهم در تاسیس باشگاه بدنسازی است.
- مکان باشگاه بدنسازی در جذب مشتری اهمیت فوق العاده ای دارد. دسترسی آسان به خیابان های اصلی و وجود پارکینگ منجر به جذب مشتریان بیشتر می گردد.
[/tie_list]
⭐️ آیا احداث باشگاه بدنسازی دارای توجیه پذیری اقتصادی است؟
با نگاهی به نتایج ارزیابی ها و مطالعات کارشناسان در طرح توجیهی احداث باشگاه بدنسازی درمی یابیم، سرمایه گذاری در این بخش توجیه پذیر است. تاسیس باشگاه بدنسازی شاید نیاز به سرمایه زیادی داشته باشد؛ اما در عوض پس از بهره برداری از باشگاه، سود خالصی را نصیب شما خواهد کرد.
هزینه های روزمره باشگاه بدنسازی، خیلی زیاد نیستند، به طور مثال، دو تا پنج نفر نیروی انسانی برای یک باشگاه بدنسازی کفایت می کند. ضمن این که مدت زمان برگشت سرمایه نیز در این طرح، کوتاه است.
⭐️ سفارش طرح توجیهی احداث باشگاه بدنسازی
کارشناسان سایت طرح فنی با کوله باری از تجربه 25 ساله در زمینه سرمایه گذاری و بهره مندی از دانش روز، طرح توجیهی احداث باشگاه بدنسازی را تهیه می کنند. طرح توجیهی اختصاصی برخلاف طرح آماده، مطابق با شرایط و مشخصات پروژه شما نگارش می شود.
خدماتی که سایت طرح فنی با سفارش طرح توجیهی اختصاصی ارائه می دهد، 5 ماه پشتیبانی رایگان و جلسه آنلاین رایگان می باشند. جلسه آنلاین به درخواست شما سرمایه گذار محترم و برای مرتفع نمودن ابهامات شما در خصوص مسائل اداری و بانکی طرح برگزار می گردد.
موضوعات مطرح شده در جلسه عبارتند از: مراحل اداری اخذ مجوز باشگاه بدنسازی، مراحل دریافت تسهیلات بانکی، توضیح در مورد وثایق و ضمانت نامه های بانکی و مواردی از این دست.