طرح توجیهی تولید کود کمپوست، طرحی خاص و منحصر به فرد به حساب می آید که با استفاده از آن شما می توانید اطلاعات دقیقی در مورد شرایط سرمایه گذاری در این بازار را دریافت نمایید. به خاطر داشته باشید که این طرح توجیهی به صورت اختصاصی توسط کارشناسان طرح فنی نگارش شده و در اختیار کاربران قرار می گیرد.
کود کمپوست را می توان به عنوان یکی از مهم ترین و با ارزش ترین مدل های کود شناسایی کرد که به علت داشتن یک سری ویژگی های خاص و کلیدی، طرفداران زیادی را نیز به خود جذب کرده است. به صورت کلی این کود می تواند برای گیاه های مختلف، مزایای زیادی را به همراه داشته باشد.
هدف از نگارش طرح توجیهی تولید کود کمپوست چیست؟
بیایید تا کارمان را با پاسخ به یک سوال مهم شروع کنیم: هدف از نگارش طرح توجیهی تولید کود کمپوست چیست؟ در پاسخ به این سوال باید بگوییم که در جهت شروع یک کسب و کار نوین، سرمایه گذاران حتما باید از طرح توجیهی استفاده نمایند. به صورت کلی طرح توجیهی اطلاعات کامل و مفیدی را در مورد شرایط پروژه در خود جای داده است. جدا از این مسئله، برای دریافت مجوز فعالیت، شما حتما باید از طرح توجیهی استفاده نمایید.
شما می توانید پس از ثبت درخواست اخذ مجوز برای تولید کود کمپوست، طرح توجیهی را سفارش و ارائه دهید. این طرح به شما اجازه می دهد تا به راحتی از تسهیلات بانکی مختلف هم استفاده نمایید. سرمایه گذاران در کنار طرح توجیهی، با انجام مطالعات بازار می توانند از شرایط صادرات و وضعیت بازار داخلی برای تولید کود کمپوست مطلع شوند.
سرمایه اولیه برای کارخانه تولید کود کمپوست
بی شک فعالیت در زمینه تولید کود کمپوست به مقداری سرمایه اولیه نیاز دارد. حتما می دانید که قسمت عمده ای از سرمایه اولیه مورد نیاز شما در این زمینه، صرف خرید زمین برای کار، ساخت انبار، راه اندازی خط تولید و تهیه تجهیزات مورد نیاز می شود. این موارد در دسته سرمایه ثابت قرار می گیرند. مواردی که در ابتدای پروژه و در هنگام راه اندازی خط تولید باید آنها را پرداخت کنید مربوط به سرمایه ثابت هستند.
جدا از این مسئله، قسمت دیگری از سرمایه شما خرج نیروی انسانی می شود. بالاخره بدون نیروی انسانی امکان راه اندازی خط تولید کود کمپوست وجود ندارد. سرمایه در گردش آخرین مورد قرار گرفته در دسته سرمایه اولیه به حساب می آید.
سرمایه در گردش مربوط به تهیه مواد اولیه مورد نیاز بوده و اهمیت زیادی را در اجرای پروژه ایفا خواهد کرد. توجه داشته باشید که کارشناسان سایت طرح فنی، در هنگام نگارش این طرح موارد ذکر شده را به صورت دقیق محاسبه کرده و به اطلاع شما می رسانند.
هزینه های راه اندازی برای شروع پروژه
همانطور که گفته شد یکی از مهم ترین مزایای استفاده از طرح توجیهی تولید کود کمپوست مربوط به رفع ابهام در مورد سرمایه مورد نیاز است. به صورت کلی در جهت راه اندازی کارخانه مربوط به تولید کود کمپوست، شما باید مقداری سرمایه اولیه در اختیار داشته باشید.
سرمایه اولیه مورد نیاز شما تحت تاثیر عواملی همچون قیمت دلار متغیر است. پس مشخص کردن یک بازه حدودی برای آن غیر ممکن می باشد. ردیف های پنهان و آشکار زیادی وجود دارند که برای محاسبه سرمایه اولیه باید مورد بررسی قرار گیرند.
سرمایه اولیه برای تهیه زمین، تهیه مجوز، استخدام نیروی کار، تهیه تجهیزات مورد نیاز، ساخت انبار و دیگر موارد مورد استفاده قرار می گیرد. به صورت حدودی برای تولید 21 هزار تن کود در سال، شما به 5 میلیارد تومان سرمایه اولیه نیاز خواهید داشت. البته، همانطور که گفته شد این عدد متغیر بوده و همواره در حال افزایش است.
برآورد میزان سود کارخانه تولید کود کمپوست
نویسندگان طرح توجیهی تولید کود کمپوست بر این باورند که کود کمپوست بازار داخلی خوبی دارد. وضعیت بازار داخلی این کود در حالت مناسبی قرار گرفته و همین مسئله هم باعث شده تا تولید کنندگان زیادی نسبت به فعالیت در آن روی بیاورند. همین مسئله هم باعث شده تا سود دریافت شده توسط سرمایه گذاران در حد مناسبی قرار گرفته باشد.
حجم تولیدی کارخانه و میزان مواد اولیه مورد نیاز شما از جمله مهم ترین مواردی هستند که بر روی میزان سود تاثیر گذار خواهند بود. بی شک هرچه سرمایه اولیه شما بیشتر شود، توان تولیدی افزایش پیدا کرده و میزان سود دهی این پروژه هم بیشتر خواهد شد.
طبق بررسی های صورت گرفته، مدت زمان مورد نیاز برای بازگشت سرمایه در پروژه ای که در آن 21 هزار تن کود تولید می شود، 3 سال می باشد. این عدد حدودی بوده و می تواند متغیر باشد.
معرفی تجهیزات مورد نیاز برای تولید کود کمپوست
یکی از مهم ترین مزایای استفاده از طرح توجیهی تولید کود کمپوست مربوط به رفع ابهام در مورد فرآیند تولید و تجهیزات مورد نیاز می باشد. به صورت کلی شما به ماشین آلات سنگین و تجهیزات مختلفی برای تولید کود کمپوست نیاز دارید. همه این تجهیزات اهمیت زیادی داشته و به نحوی خاص بر روی پروژه تاثیر گذار هستند.
لیست زیر حاوی مهم ترین تجهیزاتی است که بر روی پروژه تاثیر گذار می باشد. به خاطر داشته باشید که به بسته به نوع پروژه و گستردگی آن، تعداد دستگاه ها، ظرفیت آنها یا حتی نوع آنها تغییر پیدا خواهد کرد.
[tie_list type=”starlist”]
- سرند استوانه ای مشبک
- ماشین برگردان کود
- دی استونر
- دستگاه مخصوص بسته بندی
- دستگاه مخصوص پرس ضایعات
- کانال های مخصوص
- قیف های مخصوص
- کلوخه خرد کن
- انواع نقاله صفحه ای
- انواع نقاله تسمه ای
- انواع نقاله زنجیری
- دستگاه باسکول با قدرت عملکردی بالا
[/tie_list]
وضعیت بازار داخلی کود کمپوست
در حال حاضر بازار داخلی کود کمپوست در حالت خوب و مناسبی قرار گرفته است. کود های کمپوست را می توان به عنوان یکی از مهم ترین و با کیفیت ترین مدل های کود شناسایی کرد که به علت داشتن یک سری ویژگی های خاص و کلیدی، اهمیت زیادی نیز به دست آورده است.
به صورت کلی بازار داخلی کود کمپوست همواره از تولید کنندگان جدید تر استقبال می کند. کشاورزان این کود با کیفیت را برای بهبود وضعیت خاک و رشد گیاهان خود مورد استفاده قرار می دهند. همین مسئله هم باعث شده تا تولید آن از اهمیت زیادی برخوردار باشد.
فرآیند تولید کود کمپوست
فرآیند تولید کود کمپوست دیگر مسئله مهمی است که شما برای شروع کار باید به آن توجه داشته باشید. به صورت کلی تولید کود کمپوست در چند مرحله مختلف صورت می گیرد. اولین مرحله این کار مربوط به آماده سازی مواد اولیه است. به صورت کلی راه های زیادی برای تولید این کود وجود داشته و یکی از این راه ها استفاده از گیاه های مانده است. شما می توانید مواد اولیه را آماده سازی و جدا نمایید.
در مرحله بعد با استفاده از خرد کن، شما مواد اولیه را بر اساس دانه های مورد نیازتان خرد کرده و با استفاده از فرآیند های بیولوژیکی و مرغوب سازی، آماده می کنید. همه این مراحل اهمیت زیادی داشته و بر روی کیفیت نهایی کود به صورت مستقیم تاثیر گذار هستند. در نهایت شما کود را بسته بندی کرده و در انبار قرار می دهید.
بررسی بازار صادرات کود کمپوست
جدا از کشاورزان فعال در کشور عزیز ما یعنی ایران، کشاورزان بین المللی هم نسبت به استفاده از کود کمپوست علاقه زیادی نشان می دهند. توجه داشته باشید که فرآیند تولید کود کمپوست می تواند به صورت مستقیم کیفیت نهایی کود را تحت تاثیر قرار دهد.
در صورتی که شما از فرآیند ها و روش های مطلوب استفاده نکنید، شاید در بازار صادرات خیلی موفق نباشید. شما باید مطمئن شوید که کود شما از نظر کیفیتی برای بازار های بین المللی در سطوح بالایی قرار گرفته است. این پروسه به شما اجازه می دهد تا به راحتی و بدون هیچ مشکل خاصی در زمینه صادرات این محصول هم فعالیت داشته باشید.
بررسی توجیه پذیری اقتصادی تولید کود کمپوست
از نظر توجیه پذیری اقتصادی، تولید کود کمپوست بازدهی خوبی را به همراه دارد. بازار به این کود نیاز داشته و کشاورزان در جهت بهبود وضعیت زمین های خود آن را به کار می گیرند.
با اینکه این کود به اندازه کود های شیمیایی و حیوانی ارزان قیمت نیست ولی، باز هم استفاده از آن رایج بوده و افراد با استفاده از آن وضعیت زمین های کشاورزی خود را بهبود می بخشند. در نتیجه، سرمایه گذاران با ورود به بازار تولید کود کمپوست، می توانند سود مطلوبی را کسب نمایند.
سفارش طرح توجیهی تولید کود کمپوست
طرح توجیهی تولید کود کمپوست، طرحی اختصاصی بوده که به درخواست سرمایه گذار توسط کارشناسان فنی تیم طرح فنی نگارش می شود. تیم کارشناسی طرح فنی 25 سال سابقه در زمینه های سرمایه گذاری و بانکی و اداری داشته و آماده رفع نیاز سرمایه گذاران و کمک به آنها در این شاخه کاری می باشد.
ما در سایت طرح فنی، 5 ماه پشتیبانی رایگان از طرح و جلسه آنلاین رایگان را ضمیمه سفارش طرح توجیهی اختصاصی کرده ایم. جلسه آنلاین به درخواست سرمایه گذار برگزار شده و برای رفع ابهام در زمینه اداری و بانکی تشکیل می شود.
کارشناسان ما در این جلسه، اطلاعاتی را در مورد مراحل اخذ مجوز، پروسه دریافت وام و همچنین وثایق و ضمانت نامه های بانکی ارائه می دهند