طرح توجیهی فرآوری و بسته بندی قند و شکر ⭐️ برآورد هزینه ها

طرح توجیهی فرآوری و بسته بندی قند و شکر - طرح فنی

فهرست مطالب

طرح توجیهی فرآوری و بسته بندی قند و شکر ارائه دهنده اطلاعات مهم این کسب و کار در زمینه های فنی، مالی و تحقیقات بازار می باشد. متخصصین سایت طرح فنی، طرح توجیهی فوق را به منظور اخذ مجوز و وام نگارش می نمایند. قند و شکر از اقلام مهم در سبد غذایی خانواده های ایرانی هستند؛ اما  این محصولات غذایی در برابر عوامل محیطی از جمله رطوبت و نور خورشید آسیب پذیر می باشند.

بسته بندی فرآورده های شیرین، آنها را از آلودگی های محیطی حفظ کرده و در حفظ کیفیت این محصولات کمک کننده خواهد بود. ضمن این که مردم با زندگی های شلوغ امروزی فرصتی برای خرد کردن کله قند ندارند.

از این رو تمایل به استفاده از قندهای خرد شده و بسته بندی شده افزایش قابل توجهی پیدا کرده است. فرآوری و بسته بندی قند و شکر در کارگاه های کوچک گرفته تا کارخانه های بزرگ انجام پذیر بوده و از مشاغل سودآور می باشد.

اهداف و مزایای طرح توجیهی فرآوری و بسته بندی قند و شکر

اخذ مجوز کارخانه برای رسمیت بخشیدن به فعالیت اقتصادی شما، نقش اساسی داشته و گام ابتدایی در راه اندازی کارخانه است. در این راستا طرح توجیهی فرآوری و بسته بندی قند و شکر از مستنداتی است که توسط وزارت جهاد کشاورزی و سایر سازمان های متولی اخذ مجوز درخواست می شود. شایان ذکر است، افزون بر مجوز، اخذ وام نیز مستلزم ارائه طرح توجیهی به بانک ها و موسسات مالی و اعتباری می باشد.

به جز بحث ضرورت و لزوم، طرح توجیهی دارای مزایای بیشماری برای سرمایه گذار است. طرح توجیهی فرآوری و بسته بندی قند و شکر، آینده ای پرسود را برای سرمایه گذاران در این بخش رقم می زند.

بیزینس پلن فرآوری و بسته بندی قند و شکر حاوی اطلاعات ارزنده ای در بخش فنی، شاخص های مالی و تحقیقات بازار پروژه است. کارآفرین با سرلوحه قرار دادن این اطلاعات در مسیر سرمایه گذاری خود، پیروز بلامنازع میدان خواهد بود.

سرمایه اولیه برای فرآوری و بسته بندی قند و شکر

فرآوری و بسته بندی قند و شکر نیازمند سرمایه ای برای خرید تجهیزات و آماده سازی کارخانه است. سرمایه ثابت به خریداری تجهیزات مورد نیاز از جمله دستگاه های توزین، تجهیزات خرد کردن قند و تجهیزات بسته بندی اختصاص پیدا می کند.

در ضمن بودجه ای نیز به عنوان سرمایه در گردش برای خریداری مواد اولیه که قند کله، شکر و همچنین مواد بسته بندی چون سلفون، مقوا، کارتن و … می باشند، باید در نظر گرفته شود.

فرآوری و بسته بندی قند و شکر از آن دسته مشاغل است که با مقیاس های متفاوت راه اندازی می گردد، از این رو میزان سرمایه اولیه برای تمامی پروژه ها یکسان نخواهد بود. طرح توجیهی فرآوری و بسته بندی قند و شکر، سرمایه اولیه را با توجه به مشخصات و ظرفیت طرح معین می نماید.

برآورد هزینه های راه اندازی کارخانه

برآورد هزینه ها و آینده نگری برای پرداخت آنها، نقش بسیار مهمی در مدیریت مالی کسب و کار و دسترسی آسان به سود خالص دارد. برای راه اندازی کارخانه، شما در وهله اول نیاز به یک زمین دارید.

طبق برآوردهای کارشناسان در زمینی با مساحت 500 متر مربع می توان، سالانه 600 تن قند و شکر، فرآوری و بسته بندی نمود. هزینه دستمزد کارکنان نیز از جمله هزینه های مهم در این کسب و کار است. برای حجم تولید ذکر شده، تعداد 12 نفر نیروی انسانی تمام وقت نیز نیاز است.

طرح توجیهی فرآوری و بسته بندی قند و شکر تمامی هزینه های عملیاتی و غیر عملیاتی طرح را به صورت ریز به ریز و با مبالغ روز مشخص می کند.

دستگاه های موردنیاز برای بسته بندی قند و شکر - طرح فنی

تخمین سود فرآوری و بسته بندی قند و شکر

با گرایش مردم به استفاده از قند و شکرهای بسته بندی شده، سرمایه گذاری در این بخش، اهمیت فوق العاده ای پیدا کرده است. به اعتقاد کارشناسان، فرآوری و بسته بندی قند و شکر از سودآوری خوبی برخوردار است. به طوری که نرخ بازده داخلی این طرح برای ظرفیت سالانه 600 تن قند و شکر، 37 درصد تخمین زده شده است.

عموما اطمینان از سودآور بودن طرح برای سرمایه گذاران کافی نیست و آنها تمایل دارند، سود دقیق کسب و کار خود را بسنجند. طرح توجیهی فرآوری و بسته بندی قند و شکر، میزان سود خالص و ناخالص این کسب و کار را به صورت تخصصی و حرفه ای تخمین می زند.

پیشنهاد به مطالعه :  طرح توجیهی فرآوری و بسته بندی چای ⭐️ برآورد تخصصی هزینه ها

مراحل فرآوری و بسته بندی قند و شکر

قند و شکر معمولا در بسته بندی های سلفونی 450 گرمی یا 900 گرمی، بسته بندی کارتنی 5 کیلویی، بسته بندی نایلونی 10 کیلویی و … در بازار موجود هستند. مراحل فرآوری و بسته بندی قند و شکر در کارخانه به صورت زیر است:

[tie_list type=”plus”]

  • خرد کردن و اسلایس قند کله به روش صنعتی
  • جداسازی قندهای ریز و درشت
  • توزین شکر و قند
  • بسته بندی قند و شکر توسط دستگاه کیسه پر کن
  • دوخت کیسه ها

[/tie_list]

معرفی دستگاه ها و تجهیزات مورد نیاز

طرح توجیهی فرآوری و بسته بندی قند و شکر برای عملیاتی کردن و پیاده سازی پروژه نیز بسیار سودمند خواهد بود. چرا که نوع و تعداد تجهیزات و دستگاه های مورد نیاز در کارخانه را نیز معرفی می نماید.

برخی از دستگاه های فرآوری و بسته بندی قند و شکر عبارتند از:

[tie_list type=”starlist”]

  • دستگاه برش قند
  • دستگاه قند خرد کن اتوماتیک چهل و چهار تیغ
  • دستگاه قند خرد کن اتوماتیک اتویی
  • دستگاه بالابر z
  • نوار نقاله
  • دستگاه بسته بندی توزین دار
  • دستگاه بسته بندی حجمی
  • دستگاه تاریخ زن
  • دستگاه پاکت زن
  • دستگاه کیسه پرکن
  • دستگاه کارتن پرکن
  • دستگاه دوخت حرارتی

[/tie_list]

فرایند بسته بندی قند و شکر - طرح فنی

بررسی توجیه پذیری اقتصادی فرآوری و بسته بندی قند و شکر

فرآوری و بسته بندی قند و شکر از لحاظ اقتصادی توجیه پذیر است زیرا به سرمایه بسیار بزرگی نیاز ندارد. بنابراین راه اندازی این کسب و کار، ریسک کمتری داشته و از سوددهی مطمئنی برخوردار است.

مدت زمان برگشت سرمایه نیز در این کسب و کار اندک می باشد و ظرف مدت کوتاهی سرمایه و هزینه های شما بر خواهد گشت. با بسته بندی های باکیفیت و مشتری پسند و بازارسنجی صحیح می توان، بازار را به راحتی در دست گرفت.

معرفی طرح توجیهی اختصاصی فرآوری و بسته بندی قند و شکر

طرح توجیهی اختصاصی، طرحی انحصاری برای هر پروژه سرمایه گذاری است که حاوی جزئیات بیشتری از طرح توجیهی آماده می باشد. متخصصین سایت طرح فنی از تجربه ای 25 ساله در امور سرمایه گذاری و بانکی برخوردار بوده و بی نقص ترین طرح توجیهی فرآوری و بسته بندی قند و شکر را نگارش می کنند.

هدیه ما به شما با سفارش طرح توجیهی اختصاصی، 5 ماه پشتیبانی رایگان از طرح و جلسه آنلاین رایگان خواهد بود. جلسه آنلاین به منظور رفع ابهام سرمایه گذاران در خصوص اخذ مجوز، دریافت تسهیلات، وثایق و ضمانت نامه های بانکی و … برگزار می گردد.

5/5 - (14 امتیاز)

اشتراک گذاری مقاله

دیگر مقالات سایت را در اینجا ببینید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین و جدیدترین مقالات سایت

شروع گفتگو
1
سلام. طرح توجیهی نیاز دارید؟
سلام وقت بخیر
پشتیبان واتس‌اپ فعال است
در صورتی که شما به واتس‎اپ دسترسی ندارید میتوانید برای ثبت سفارش طرح توجیهی با شماره زیر تماس بگیرید.
0912-003-9088 کارشناس طرح توجیهی
پاسخگویی همه روزه از 7 صبح تا 24 شب