طرح توجیهی گلخانه صیفی جات ⭐️ سال 1401 (PDF+WORD)

طرح توجیهی گلخانه صیفی جات - طرح فنی

فهرست مطالب

طرح توجیهی گلخانه صیفی جات توسط متخصصین زبده سایت طرح فنی نگارش شده و اطلاعات ضروری این کسب و کار را ارائه می دهد. روش کشت گلخانه ای سال ها پیش توسط کشورهای پیشرفته مورد استفاده قرار گرفت.

امروزه به دلیل کمبود آب در کشور ما و همچنین کیفیت بالاتر محصولات گلخانه ای، پرورش انواع محصول در گلخانه ها رواج پیدا کرده است. کشت صیفی جات در گلخانه نیاز به آب کمتری داشته و در عین حال به دلیل فراهم آوردن شرایط مناسب دمایی، رطوبت و نور منجر به تولید محصولی مرغوب تر می گردد.

برای احداث گلخانه صیفی جات حتما باید با اصول کشاورزی گلخانه ای، شاخص های مالی و وضعیت بازار آشنایی داشته باشید. طرح توجیهی گلخانه صیفی جات تمامی این فاکتورها را در اختیار شما سرمایه گذار عزیز قرار می دهد.

با چه سرمایه ای می توان گلخانه صیفی جات احداث کرد؟

سرمایه لازم برای احداث گلخانه بسته به ابعاد زمین گلخانه، محل گلخانه، روش کشت (کشت خاکی یا کشت هیدروپونیک) متغیر است. در مناطقی که خاک دارای کیفیت مناسب نیست و یا کمبود آب در منطقه وجود دارد، می توان، از روش کشت آبی یا هیدروپونیک استفاده کرد.

این روش نیازمند سرمایه اولیه بیشتری نسبت به کشت خاکی گلخانه ای است. در حال حاضر با سرمایه ای در حدود یک میلیارد و هشتصد میلیون تومان در گلخانه خاکی صیفی جات می توان، در سال 40 تن خیار و بادمجان و 20 تن گوجه فرنگی برداشت کرد.

طرح توجیهی گلخانه صیفی جات سرمایه لازم برای راه اندازی گلخانه را با توجه به بودجه و محل پروژه برای شما آشکار می کند.

 برای راه اندازی گلخانه صیفی جات چقدر باید هزینه کنیم؟

یکی از هزینه های مهم برای راه اندازی گلخانه صیفی جات ساخت سازه گلخانه است. سازه های چوبی و سنتی گلخانه ای با هزینه کم قابل راه اندازی هستند؛ اما عمر مفید کمتری داشته و هر چهار سال باید تعویض شوند.

سازه های فلزی و مدرن گلخانه ای مستلزم صرف هزینه بالاتر بوده؛ اما دوام طولانی مدت دارند. هزینه آب مصرفی و کود، هزینه تعمیر و سرویس سیستم  های گرمایشی و سرمایشی و همچنین هزینه نیروی انسانی نیز از هزینه های اصلی در این کسب و کار می باشند.

هر کدام از طرح های احداث گلخانه، ویژگی های منحصر به فرد و هزینه های مختص به خود را دارند. از این رو توصیه ما استفاده از طرح توجیهی گلخانه صیفی جات برای برآورد هزینه ها است. متخصصین در این طرح هزینه ها را با جزئیات و با مبالغ به روز مشخص می کنند.

احداث گلخانه صیفی جات - طرح فنی

با احداث گلخانه صیفی جات چقدر سود کسب خواهید کرد؟

سود گلخانه صیفی جات به عواملی چون سرمایه اولیه، ظرفیت طرح و بازاریابی صحیح بستگی دارد. عموما گلخانه صیفی جات بعد از گذشت 2 سال و نیم به سوددهی می رسد.

کشت صیفی جات در خارج از فصولی که صیفی جات به روش سنتی کشت می شوند و در هنگام کمبود محصول در بازار سودآوری بسیار بالاتری دارد. به طور کلی با سرمایه 2 میلیاردی، سود 600 میلیونی در سال برای این کسب و کار پیش بینی می گردد.

شایان ذکر است که پیش بینی سود به فاکتورهای گوناگونی وابسته است، از این رو سرمایه گذاران برای پیش بینی سود خود از طرح توجیهی گلخانه صیفی جات کمک می گیرند.

پیشنهاد به مطالعه :  طرح توجیهی گلخانه خیار 🥒 سال 1401 فایل pdf + word

زیرساخت ها و تجهیزات لازم برای شروع

طرح توجیهی گلخانه صیفی جات علاوه بر این که اطلاعات مالی و بازار پروژه را ارائه می کند، تجهیزات مورد نیاز برای پیاده سازی طرح را نیز در اختیار شما قرار می دهد. تجهیزات لازم برای راه اندازی گلخانه صیفی جات عبارتند از:

  • پوشش سازه گلخانه (نایلونی، شیشه ای، فایبرگلاس، پلی اتیلن و …)
  • تجهیزات تهویه گلخانه
  • تجهیزات گرمایشی (هیتر آتش درون، یونیت هیتر،گرمخانه مرکزی)
  • سنسورهای دما و رطوبت
  • تجهیزات سرمایشی (دیواره های پد سلولزی، فن سیرکوله)
  • تجهیزات رطوبت ساز یا مه ساز (رطوبت ساز پروانه ای، نازلی و التراسونیک)

آیا احداث گلخانه صیفی جات دارای توجیه پذیری اقتصادی است؟

راه اندازی گلخانه صیفی جات طبق مطالعات بیزینس پلن از نظر اقتصادی توجیه پذیر بوده و فرصت ممتازی برای سرمایه گذاری است. تولید مستمر صیفی جات در تمام فصول سال، بهره گیری بهینه از فضا، عوامل کنترلی مانند دما، نور، رطوبت، دی اکسید کربن و تهویه مناسب منجر به بالا رفتن کیفیت و کمیت محصول در گلخانه می شود.

به طور معمول با روش کشت گلخانه ای افزایش 10 برابری محصول را در سال شاهد هستیم.

ضمن این که با استفاده از بذرهای هیبرید و کودهای شیمیایی به میزان مجاز، مرغوبیت صیفی جات بالا رفته و امکان صادرات آن به کشورهای دیگر نیز وجود دارد. هم اکنون کشورهای همسایه مانند عراق و ترکیه بازار مناسبی برای صیفی جات گلخانه ای ایرانی می باشند.

کاشت فلفل دلمه در گلخانه - طرح فنی

چه مشکلاتی در این کار وجود دارد

علیرغم تصور عموم، احداث گلخانه صیفی جات همیشه سودآور نیست. برخی از سرمایه گذاران بدون دانش فنی و بدون شناخت از روش های کشت گلخانه ای وارد این حرفه شده و لطمات جبران ناپذیری خورده اند!! احداث گلخانه در مکان نامناسب و کشت محصول بدون بازارسنجی دقیق نیز متاسفانه منجر به از بین رفتن سرمایه های کلان شده است!

از این رو اگر قصد قدم گذاشتن در این کسب و کار را دارید، باید از قبل با باید و نبایدهای طرح آشنا شوید. بهترین و شاید تنها راه برای آشنایی با این اصول و قواعد طرح توجیهی گلخانه صیفی جات است.

پیشنهاد به مطالعه :  طرح توجیهی گلخانه فلفل دلمه ای ⭐️ سال 1401 (pdf+word)

طرح توجیهی گلخانه صیفی جات چه فوایدی دارد؟

بیزنس پلن گلخانه صیفی جات مانند یک کتابچه راهنما در هر مرحله سرمایه گذاران را به اتخاذ تصمیمات صحیح سوق می دهد. تدوین گران طرح توجیهی گلخانه صیفی جات در سایت طرح فنی ایده سرمایه گذاری را از شما دریافت می نمایند.

سپس با مطالعات وسیع میدانی و با روش های علمی به پیاده سازی طرح کمک می کنند. اطلاعات مالی، فنی و تحقیقات بازار در امکان سنجی گلخانه صیفی جات به تفصیل بررسی می گردند.

سفارش طرح توجیهی اختصاصی گلخانه صیفی جات

با سفارش طرح توجیهی گلخانه صیفی جات در طرح فنی پله های ترقی را طی کرده و به مقصد خواهید رسید. این طرح با توجه به ظرفیت، مشخصات و بودجه شما تهیه شده و دارای 5 ماه پشتیبانی رایگان می باشد.

5/5 - (17 امتیاز)

اشتراک گذاری مقاله

دیگر مقالات سایت را در اینجا ببینید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین و جدیدترین مقالات سایت

شروع گفتگو
1
سلام. طرح توجیهی نیاز دارید؟
سلام وقت بخیر
پشتیبان واتس‌اپ فعال است
در صورتی که شما به واتس‎اپ دسترسی ندارید میتوانید برای ثبت سفارش طرح توجیهی با شماره زیر تماس بگیرید.
0912-003-9088 کارشناس طرح توجیهی
پاسخگویی همه روزه از 7 صبح تا 24 شب