طرح توجیهی احداث درمانگاه شبانه روزی ⭐️ برآورد تخصصی هزینه ها

طرح توجیهی احداث درمانگاه شبانه روزی

فهرست مطالب

طرح توجیهی احداث درمانگاه شبانه روزی ، گزارشی نرم افزار محور از اطلاعات مالی، اقتصادی و فنی طرح بوده و توسط متخصصین سایت طرح فنی تهیه می شود. درمانگاه، موسسه ای تشخیصی و درمانی است که به صورت شبانه روزی به ارائه خدمات پزشکی به بیماران می پردازد.

درمانگاه ها نقش مهمی در ارتقای سطح بهداشت در جامعه دارند، افزون بر آن منجر به اشتغالزایی فارغ التحصیلان رشته های پزشکی و پیراپزشکی می گردند. همچنین از لحاظ نوع خدمات ارائه شده به دو دسته عمومی و تخصصی تقسیم بندی می شوند.

به طور کلی درمانگاه ها مجاز به بستری طولانی مدت بیمار نبوده و در صورت لزوم نهایتا می توانند، 24 ساعت بیمار را تحت نظر داشته باشند. تزریقات و پانسمان، ویزیت، ارائه کمک های اولیه، سرم تراپی، بستری موقت و جراحی های سرپایی از جمله خدماتی هستند که در درمانگاه های شبانه روزی ارائه می گردند.

احداث درمانگاه، تابع شرایط و ضوابط خاصی است که در آیین نامه های پزشکی مشخص شده است. کارشناسان، احداث درمانگاه را از فرصت های سرمایه گذاری سودآور معرفی نموده اند.

⭐️ هدف از تهیه طرح توجیهی احداث درمانگاه شبانه روزی چیست؟

اخذ مجوز احداث درمانگاه از اقدامات ابتدایی در راه اندازی یک درمانگاه شبانه روزی است. معاونت درمان وزارت بهداشت و همچنین دانشگاه علوم پزشکی و خدمات درمانی استان، متولی صدور مجوز احداث درمانگاه هستند. پس از اخذ مقاومت اصولی، پروانه بهره برداری نیز به درمانگاه اعطا می گردد.

در این میان طرح توجیهی احداث درمانگاه شبانه روزی از مستنداتی است که در پروسه اخذ مجوز باید به نهادهای مربوطه تحویل داده شود. افزون بر مجوز، دریافت تسهیلات نیز تنها با ارائه طرح توجیهی بانکی به بانک یا موسسات مالی و اعتباری امکان پذیر خواهد بود.

از بحث ضرورت و لزوم ارائه طرح توجیهی برای دریافت مجوز و وام که بگذریم، این طرح به خودی خود نتایج بسیار مثبتی در پی دارد. طرح توجیهی احداث درمانگاه، ارائه دهنده اطلاعات مهم در سه بخش اصلی فنی، مطالعات بازار و مالی درمانگاه است.

بیزینس پلن احداث درمانگاه می تواند، سرمایه گذاران را در پیاده سازی، مدیریت مالی و توجیه پذیری طرح راهنمایی نماید. همچنین سرمایه گذاران بخش پزشکی می توانند، با مطالعه این طرح با روش های صحیح سرمایه گذاری آشنا شوند.

⭐️ سرمایه لازم برای احداث درمانگاه شبانه روزی

سرمایه اولیه برای احداث درمانگاه شبانه روزی به عوامل متعددی چون عمومی یا تخصصی بودن درمانگاه، ظرفیت پذیرش بیمار، شهر و محل احداث درمانگاه، بخش های موجود در درمانگاه و … بستگی دارد. بخشی از سرمایه ثابت برای ساختمان و فضاسازی درمانگاه در نظر گرفته می شود.

درمانگاه شامل بخش های متعددی چون بخش ویزیت، آزمایشگاه، بخش بستری موقت، اتاق جراحی سرپایی، مطب های تخصصی زنان، اطفال، قلب و …، بینایی سنجی، شنوایی سنجی و غیره می باشد.

علاوه بر ساخت ساختمان و فضاها، قسمتی از سرمایه نیز به تجهیز درمانگاه و تهیه ابزارها و تجهیزات مورد نیاز اختصاص پیدا می کند. خریداری وسایل یکبار مصرف، شوینده ها، مواد ضدعفونی کننده، داروها و سرم ها نیز از طریق سرمایه درگردش انجام می گردد. محاسبه سرمایه اولیه در طرح توجیهی احداث درمانگاه با توجه به مختصات و مقیاس طرح صورت می پذیرد.

⭐️ برآورد هزینه ها در طرح توجیهی احداث درمانگاه شبانه روزی

هزینه های پروژه در بیزینس پلن احداث درمانگاه به دو دسته هزینه های قبل از اجرای طرح و هزینه های اجرایی طرح دسته بندی شده اند. همچنین هزینه زمین و هزینه تاسیسات از جمله هزینه های اصلی در طرح هستند. هزینه زمین با توجه به مساحت ساختمان درمانگاه، شهر و محل احداث درمانگاه متغیر خواهد بود.

هزینه تاسیسات نیز شامل آب رسانی، برق رسانی، تاسیسات سرمایشی و گرمایشی، سیستم تهویه و هوای فشرده و … می باشند.

هزینه های پس از بهره برداری از طرح نیز شامل حقوق پرسنل، هزینه های مصرف انرژی، هزینه تعمیر و سرویس تجهیزات، استهلاک تجهیزات هستند. گفتنی است، تمامی هزینه ها در طرح توجیهی با مبالغ به روز مشخص می شوند.

تخت های بیماران در درمانگاه شبانه روزی - طرح فنی

⭐️ بررسی سوددهی درمانگاه شبانه روزی 

از آن جا که درمانگاه های شبانه روزی مستقیما با سلامت عمومی جامعه در ارتباط هستند، از بازدهی بسیار خوبی برخوردار می باشند. نرخ بازده داخلی برای یک درمانگاه با ظرفیت 150 هزار بیمار در سال با تعداد 42 نفر نیروی انسانی حدود 33 درصد برآورد شده است. مدت زمان برگشت سرمایه نیز بین 2 الی 3 سال در این طرح پیش بینی گردیده است.

شایان ذکر است، رقم های بالا به صورت تقریبی بوده و برای تعیین میزان دقیق سود باید از روش های تخصصی کمک گرفت. در این راستا طرح توجیهی احداث درمانگاه شبانه روزی میزان سود را به صورت دقیق و بی نقص با متدهای نرم افزاری مشخص می کند.

پیشنهاد به مطالعه :  طرح توجیهی کلینیک دندانپزشکی ⭐️ (برآورد فنی و تخصصی)

⭐️ شرایط و ضوابط احداث درمانگاه

طرح توجیهی احداث درمانگاه مطابق با آخرین ضوابط و آیین نامه های درمانگاه های شبانه روزی نوشته می شود. برخی از شرایط احداث درمانگاه عبارتند از:

[tie_list type=”checklist”]

  • حداقل مساحت یک درمانگاه عمومی بدون در نظر گرفتن بخش های پاراکلینیکی باید برابر با 300 متر مربع باشد.
  • یک درمانگاه عمومی باید حداقل از 6 اتاق و یک سالن تشکیل شود.
  • حداقل تعداد سهامداران یک درمانگاه، 5 نفر است که بیش از نیمی آنها باید فارغ التحصیلان رشته های پزشکی یا پیراپزشکی باشند.
  • هر درمانگاه عمومی باید حداقل از 3 پزشک عمومی یا متخصص برخوردار باشد.
  • حداقل 6 تخت باید در بخش تزریقات، پانسمان و سرم تراپی قرار داده شود.

[/tie_list]

⭐️ معرفی تجهیزات مورد نیاز در درمانگاه

طرح توجیهی احداث درمانگاه شبانه روزی در جهت کمک به عملیاتی شدن طرح، تجهیزات مورد نیاز را نیز معرفی می کند. برخی از تجهیزات مورد نیاز در درمانگاه عبارتند از:

[tie_list type=”starlist”]

  • تخت و تجهیزات مراقبت از بیمار
  • تجهیزات بخش تزریقات پانسمان
  • لوازم اداری و تجهیزات پذیرش
  • تجهیزات حمل و نقل و آمبولانس
  • تجهیزات مطب های ویزیت بیمار

[/tie_list]

بخش پذیرش درمانگاه شبانه روزی - طرح فنی

⭐️ بررسی توجیه پذیری اقتصادی احداث درمانگاه

به اعتقاد کارشناسان، احداث مراکز درمانی بخصوص درمانگاه از لحاظ اقتصادی کاملا توجیه پذیر خواهد بود. دولت در جهت حمایت از سلامت عمومی جامعه و دسترسی تمامی افراد به خدمات درمانی، تسهیلاتی را برای احداث مراکز درمانی به بخش خصوصی اختصاص می دهد.

اگرچه ساخت و بهره برداری از درمانگاه ممکن است، پروژه ای زمان بر و پر هزینه باشد؛ اما برگشت سرمایه در مدت کوتاهی رخ می دهد. به طور کلی احداث درمانگاه توسط فارغ التحصیلان رشته های پزشکی و پیراپزشکی سبب درآمدزایی و اشتغالزایی گسترده می گردد.

⭐️ معرفی طرح توجیهی اختصاصی احداث درمانگاه شبانه روزی

طرح توجیهی اختصاصی درمانگاه، طرحی است که بر خلاف طرح های توجیهی آماده، مطابق با مشخصات و ویژگی های هر پروژه نوشته می شود. این طرح توسط متخصصین سایت طرح فنی تهیه می گردد. کارشناسان ما با تجربه ای 25 ساله در زمینه بانکی و سرمایه گذاری، طرح توجیهی احداث درمانگاه را با داده های به روز تنظیم می کنند.

شما سرمایه گذار عزیز با سفارش طرح توجیهی اختصاصی در این سایت از 5 ماه پشتیبانی رایگان و جلسه آنلاین رایگان بهره مند خواهید شد.

جلسه آنلاین رایگان با موضوعات مراحل اداری اخذ مجوز، پروسه دریافت وام، ضمانت نامه ها و وثایق  بانکی و سایر امور اداری و بانکی برگزار می گردد.

5/5 - (15 امتیاز)

اشتراک گذاری مقاله

دیگر مقالات سایت را در اینجا ببینید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین و جدیدترین مقالات سایت

شروع گفتگو
1
سلام. طرح توجیهی نیاز دارید؟
سلام وقت بخیر
پشتیبان واتس‌اپ فعال است
در صورتی که شما به واتس‎اپ دسترسی ندارید میتوانید برای ثبت سفارش طرح توجیهی با شماره زیر تماس بگیرید.
0912-003-9088 کارشناس طرح توجیهی
پاسخگویی همه روزه از 7 صبح تا 24 شب