طرح توجیهی احداث سالن ورزشی توسط تیم تحقیقاتی سایت طرح فنی به منظور ارائه روش سرمایه گذاری صحیح در این کار تهیه می شود. یکی از ضروریاتی که برای فضاهای شهری و روستایی در نظر گرفته می شود وجود سالن های ورزشی در این مناطق می باشد. سالن های ورزشی در این مناطق نقش مهمی را در ایجاد نشاط عمومی ایفا می نمایند. همچنین این سالن ها به عنوان مراکزی مهم برای اجتماعات انسانی هم در نظر گرفته می شوند. اهمیت وجود اینگونه سالن ها آنقدر زیاد می باشد که حتی سازمان های دولتی برای راه اندازی آنها تسهیلاتی را در نظر گرفته اند.
همین امر سبب شده است تا سرمایه گذاران بخش خصوصی برای احداث سالن ورزشی در مناطق مختلف کشور علاقه مند گردند. کارشناسان مجرب سایت طرح فنی آماده ی ارائه خدمت به سرمایه گذاران در مباحثی همچون سرمایه گذاری، امور اداری و بانکی می باشند.
⭐️ سرمایه اولیه برای احداث سالن ورزشی
همانگونه که در متن نیز به آن اشاره نمودیم غالبا در طرح توجیهی احداث سالن ورزشی موارد متعددی با جزئیات مورد بررسی قرار می گیرد. یکی از مهمترین مواردی که در موفقیت این راه تاثیر بسزایی را ایفا می نماید سرمایه و نقش آن در احداث سالن ورزشی می باشد.
به طور عمده سرمایه گذاران از سرمایه های اولیه خود در مسیر ابتدایی احداث سالن ورزشی بیشترین استفاده را می نمایند. آنها در مراحل اول اقدام به تهیه ی زمین با متراژ و موقعیت مکانی مناسب برای ساخت سالن ورزشی می کنند.
در نهایت با طی مراحل اولیه ی کار و دریافت مجوز اقدام به ساخت مجموعه ی ورزشی می نمایند. در نهایت سرمایه گذار با اتکا به سرمایه های خود در این مسیر وارد شده و دست به احداث سالن ورزشی می زند.
⭐️ معرفی سرمایه اولیه و محل هزینه آن
احداث سالن ورزشی نیز مانند بسیاری از فعالیت های خدماتی به سرمایه های مادی سرمایه گذاران وابسته می باشد. کمبود سرمایه در این مسیر می تواند در روند اجرایی کار تعلل ایجاد نماید و یا در کل سبب کاهش کیفیت کار شود.
سرمایه گذاران باید قبل از مراحل اجرایی با بررسی هزینه ها در طرح توجیهی احداث سالن ورزشی نسبت به تکمیل کمبود سرمایه اقدام نمایند. سرمایه گذار بخش عظیمی از سرمایه خود را در مسیر ساخت مجموعه ورزشی و همچنین تهیه تجهیزات مورد نیاز برای سالن ورزشی هزینه می نماید.
البته در این مسیر هزینه های دیگر نیز بر عهده ی سرمایه گذاران می باشد. هزینه سرویس و نگهداری از سالن و تهیه حامل انرژی و دستمزد نیروی کار شاغل در مجموعه تنها بخشی از این هزینه ها می باشند. البته باید به این نکته نیز اشاره نمود که تهیه ی تجهیزات لازم برای احداث سالن ورزشی بسیار زیاد می باشد.
این تجهیزات شامل سیستم گرمایشی و سرمایشی ، صندلی تماشاچی، یخچال، کمد رختکن، تور ، کفپوش تاتامی و نیمکت ذخیره ها می باشد. شناخت کلی از این هزینه به سرمایه گذار در تامین سرمایه مورد نیاز بسیار کمک می نماید.
⭐️ هزینه های راه اندازی برای شروع پروژه
در بررسی سودآوری یک کسب و کار موارد متعددی توسط سرمایه گذار مورد بررسی قرار می گیرد. یکی از مواردی که در موفقیت اقتصادی کار تاثیر می گذارد هزینه های جاری برای احداث سالن ورزشی می باشد. همین اهمیت یکی از دلایل اصلی می باشد که کارشناسان به طور ویژه به بررسی هزینه های لازم برای احداث سالن ورزشی در طرح توجیهی احداث سالن ورزشی می پردازند.
آنها به طور کاملا دقیق تمامی این هزینه ها را در طرح توجیهی مندرج می نمایند و در اختیار سرمایه گذاران قرار می دهند. البته توجه به این نکته نیز الزامی می باشد که محل اصلی تامین سرمایه مورد نیاز برای احداث سالن ورزشی از سرمایه های مادی سرمایه گذاران می باشد.
⭐️ بررسی محل هزینه سرمایه ها
در ادامه ی متن به بیان برخی از این هزینه ها و همچنین سرمایه مورد نیاز برای احداث سالن ورزشی خواهیم پرداخت. همانطور که در متن نیز به آن اشاره نمودیم عموما سرمایه گذاران بخش عظیمی از سرمایه های خود را برای تهیه ی ملک مناسب برای احداث سالن ورزشی و همچنین تجهیز آن هزینه می نمایند.
با بررسی و مطالعه بازار فعالیت رقبا در این کسب و کار متوجه می شویم که سرمایه گذاران برای احداث سالن ورزشی به زمینی معادل 2000 متر مربع نیاز دارند. بخش وسیعی از این فضا برای احداث سالن ورزشی و بخش دیگری از آن نیز برای ایجاد پارکینگ و محوطه ی عمومی مجموعه مصرف می شود.
در نهایت احداث سالن ورزشی با این مقیاس به چیزی حدود 12 میلیارد تومان سرمایه ی اولیه نیاز دارد. همچنین احداث این سالن ورزشی می تواند سبب ایجاد اشتغال برای حدود 22 نفر به صورت مستقیم شود. آگاهی از میزان سرمایه و هزینه مورد نیاز برای راه اندازی سالن ورزشی به سرمایه گذار کمک می نماید تا در این مسیر با شناخت بیشتری وارد شود و در نهایت به موفقیت برسد.
⭐️ برآورد میزان سود احداث سالن ورزشی
برای بررسی سودآوری یک کسب و کار آگاهی از طرح توجیهی بسیار موثر می باشد. به طور قالب در طرح های توجیهی موارد متعددی توسط سرمایه گذاران قید می شود که همگی در افزایش ضریب موفقیت کار موثر می باشند. همچنین سرمایه گذار می تواند با مطالعه بازار رقبا به بررسی عوامل تاثیرگذار در موفقیت آنها بپردازد.
شناخت و آگاهی از این عوامل در نهایت به نفع سرمایه گذاران می باشد. اما در حالت کلی معمولا احداث یک سالن ورزشی برای سرمایه گذاران بسیار سودآور می باشد.
به طور معمول یک سالن ورزشی می تواند با جذب سالانه چیزی حدود 6000 تا 7000 نفر در سال به میزان قابل توجهی از سودآوری برسد. در نهایت کارشناسان به سرمایه گذاران توصیه می نمایند تا با اتکا به طرح توجیهی و بررسی دقیق میزان هزینه ها، سرمایه ها، نقاط سوددهی و همچنین نقاط سر به سر در این فعالیت وارد شوند. ورود به این کسب و کار با شناخت کافی از این موارد یاد شده در متن به طور قطع می تواند برای سرمایه گذاران بسیار سودآور باشد.
⭐️ تجهیزات مورد نیاز برای احداث سالن ورزشی
معرفی برخی تجهیزات مورد استفاده در سالن ورزشی شامل موارد زیر می باشد.
[tie_list type=”starlist”]
- سیستم های گرمایشی و سرمایشی
- صندلی تماشاچی
- کمد رختکن
- تور برای ورزش هایی مانند والیبال و هندبال
- کفپوش تاتامی
- نیمکت ذخیره
[/tie_list]
⭐️ بررسی توجیه پذیری اقتصادی احداث سالن ورزشی
در بحث توجیه پذیری اقتصادی کارشناسان بیشترین اتکا را به طرح توجیهی احداث سالن ورزشی می نمایند. آنها با بررسی ریز تمامی موارد ذکر شده در طرح توجیهی در نهایت به این مطلب می پردازند که احداث سالن ورزشی برای سرمایه گذاران اقتصادی می باشد و یا آنها در این مسیر دچار خسران مالی می گردند.
البته باید به این نکته اشاره نمود که به طور معمول سالن های ورزشی بعد از چیزی حدود یک سال می توانند سرمایه های هزینه شده در این مسیر را برای سرمایه گذاران جبران نمایند این امر خود نشان دهنده ی بازار مناسب برای این فعالیت خدماتی می باشد. در نهایت ورود به این کسب و کار برای سرمایه گذاران مناسب بوده و سبب بازگشت اقتصادی برای آنها می شود.
⭐️ هدف از نگارش طرح توجیهی احداث سالن ورزشی چیست؟
احداث هرگونه فعالیت اقتصادی در صورتی امکان پذیر می باشد که سرمایه گذاران در مسیر دریافت مجوز برای آن کار ورود نموده باشند. در بیان کلی تر احداث سالن ورزشی در هر نقطه ای از این سرزمین بدون مجوز کار امکان پذیر نمی باشد.
کارشناسان به سرمایه گذاران توصیه می نمایند تا در مراحل اول با مراجعه به ارگان های مربوطه اقدام به ثبت درخواست برای دریافت مجوز نمایند. سپس آنها می توانند با حضور در شرکت ها و سایت های معتبر اقدام به تهیه ی طرح توجیهی احداث سالن ورزشی نمایند. شاید این سوال در ذهن شما ایجاد شود که چه لزومی در تهیه ی طرح توجیهی می باشد.
⭐️ بررسی اهمیت وجود طرح توجیهی برای دریافت مجوز کار
سرمایه گذاران با مراجعه به ارگان صادر کننده مجوز با انبوهی از مدارک مواجه می شوند که باید به این ارگان ها ارائه نمایند. طرح توجیهی احداث سالن ورزشی یکی از مدارک است که در احراز صلاحیت سرمایه گذار نقش مهمی را ایفا می نماید.
کارشناسان با توجه به مواردی که در طرح توجیهی توسط سرمایه گذاران به صورت خود اظهاری بیان شده است به بررسی اهلیت آنها می پردازند. در نهایت توجیه پذیر بودن اقتصادی احداث سالن ورزشی برای آنها مشخص خواهد شد.
دلیل اصلی این امر نیز در این است که غالبا کارشناسان در طرح توجیهی به بیان جزئیات می پردازند. برخی از این جزئیات شامل میزان سرمایه، هزینه جاری در مسیر احداث سالن ورزشی و همچنین نقاط سوددهی و سر به سر کار می باشد.
بررسی همین موارد یکی از اصول کلی این کارشناسان برای اعطای مجوز احداث سالن ورزشی می باشد. البته باید به این نکته نیز اشاره نمود که غالبا بانک ها نیز از طرح توجیهی برای بررسی صلاحیت متقاضیان تسهیلات بانکی استفاده می نمایند. در نتیجه وجود طرح توجیهی احداث سالن ورزشی در زمان دریافت تسهیلات بانکی نیز ضروری می باشد.
⭐️ امتیازات ویژه طرح فنی به کارآفرینان
کارشناسان سایت طرح فنی برای سرمایه گذارانی که طرح توجیهی را از این سایت سفارش می دهند مزیت هایی را در نظر گرفته است. برای مثال کارشناسان ما در سایت طرح فنی به مدت 5 ماه به صورت رایگان از طرح توجیهی احداث سالن ورزشی پشتیبانی می نمایند. در صورتی که سرمایه گذار قصد ایجاد تغییر در طرح توجیهی را در این مدت 5 ماهه داشته باشد کارشناسان سایت طرح فنی از او حمایت خواهند نمود.
همچنین برگزاری یک جلسه آنلاین بین سرمایه گذار اصلی و دیگر سرمایه گذاران این شرکت از امتیازهای دیگر سایت طرح فنی می باشد. در نهایت در این جلسه کارشناسان سایت به بررسی مراحل اخذ مجوز، پروسه دریافت وام و همچنین وثایق و ضمانت نامه های بانکی با حضور سرمایه گذاران اصلی و همچنین سایر سرمایه گذاران در طرح می پردازند.