طرح توجیهی تولید شیره خرما ⭐️ برآورد هزینه ها توسط کارشناس

طرح توجیهی تولید شیره خرما - طرح فنی

فهرست مطالب

طرح توجیهی تولید شیره خرما ، گزارشی مکتوب شده شامل اطلاعات و تحقیقات بازار می باشد که بوسیله کارشناسان مجرب سایت طرح فنی، به منظور اخذ مجوز و دریافت وام نگارش می شود. شیره خرما یکی از محصولات طبیعی است که از فرآوری خرما و غلیظ شدن شربت آن به دست می‌آید.

این محصول، به دو صورت رقیق و غلیظ تولید و عرضه می شود. شیره خرمای رقیق شده برای تولید الکل اسید سولفوریک و موارد دیگر مورد استفاده قرار می گیرد. اما شیره خرمای غلیظ، برای تولید خوراکی هایی مانند انواع شکلات، تافی، بستنی، نوشابه و غیره استفاده می شود.

مقصود از نگارش طرح توجیهی تولید شیره خرما چیست؟

سرمایه‌گذارانی که قصد راه اندازی کارخانه تولید شیره خرما را دارند، باید ابتدا اقدامات اولیه را انجام دهند. یکی از مهمترین کارهایی که برای دریافت مجوز کارخانه مورد نیاز است، داشتن طرح توجیهی آن کسب و کار می باشد. در حقیقت طرح توجیهی تولید شیره خرما یکی از مدارکی است که در مسیر دریافت مجوز توسط اداره های مرتبط الزامی است.

طرح توجیهی باید شامل همه اطلاعات مالی، فنی و تحقیقات بازار و همینطور امکان سنجی پروژه باشد. قابل ذکر است که ارائه تسهیلات بانکی به سرمایه گذار، نیازمند برخورداری از طرح توجیهی و ارائه آن به بانک می باشد، در غیر اینصورت امکان پذیر نخواهد بود.

در طرح توجیهی تولید شیره خرما، تمام مواردی که به آن نیاز خواهید داشت برای شما شرح داده می‌شود و بصورت راهنما برای سرمایه گذاران عمل می کند. در واقع این طرح توجیهی یک مشاور قدرتمند برای کسب و کار است که با آن می توان از تمام جزئیات پروژه آگاه شد و در این مسیر با آگاهی کامل حرکت کرد.

مقدار سرمایه اولیه برای کارخانه تولید شیره خرما

هر پروژه ای برای خود نیاز به سرمایه ای مشخص دارد. مقدار سرمایه ای که برای هر پروژه در نظر گرفته می شود بستگی به ظرفیت پروژه، میزان تسهیلات دریافتی بوسیله سرمایه گذاران و همینطور مقدار سرمایه ای که کارآفرین به طرح وارد می کند دارد..

در واقع سرمایه، به دو بخش سرمایه ثابت و سرمایه در گردش تقسیم ‌بندی می‌شود. سرمایه ثابت برای تهیه تجهیزات خط تولید و سرمایه در گردش برای تهیه مواد اولیه مورد استفاده قرار می گیرد.

سرمایه مورد نیاز برای راه اندازی پروژه

راه اندازی کارخانه تولید شیره خرما نیازمند هزینه های متعددی است. این هزینه ها شامل دو بخش هزینه های پیش از بهره برداری و بعد از اجرا شدن طرح می باشد. در این میان هزینه زمین و هزینه ساختمان و تاسیسات از نمونه هزینه های اصلی است که باید قبل از بهره برداری انجام شود.

برای تولید هزار تن شیره خرما، نیاز زمینی به مساحت حدود ۳ هزار متر مربع و به کارگیری حداقل ۱۸ نفر نیروی انسانی داریم. این مورد هم وجود دارد که در صورت تاسیس کارخانه ها در شهرک های صنعتی، تسهیلاتی از طرف دولت برای دریافت و خرید زمین به کارآفرینان داده می شود.

برای اجرای پروژه نیاز به برآورد دقیق هزینه ها داریم، که در این خصوص باید کارشناسان به صورت کامل به بررسی آنها بپردازند. در گزارش مکتوب شده طرح توجیهی، برآورد دقیق هزینه های مورد نیاز برای راه اندازی پروژه لحاظ می شود که با در نظر گرفتن مبالغ روز می باشد.

تجهیزات کارخانه تولید شیره خرما - طرح فنی

میزان سود کارخانه تولید شیره خرما

شیره خرما با توجه به اینکه از مواد قندی بسیار مفید برای بدن برخوردار است و به عنوان شیرین کننده به جای شکر مورد استفاده قرار می گیرد، یک منبع عالی و سرشار از انرژی و فیبر می باشد که علاوه بر کاربردهای غذایی بسیاری که دارد برای بدن هم بسیار مفید می باشد. از این رو تولید آن می تواند بسیار سودآور باشد.

اما بررسی میزان سود خط تولید، به عوامل مختلفی همچون ظرفیت تولید، نوع تجهیزات، روند تولید و استفاده از افراد متخصص بستگی دارد. متخصصان این حوزه نرخ بازده داخلی طرح تولید شیره خرما را بین ۲۷ تا ۳۰ درصد تخمین زده اند.

همچنین مدت زمانی که برای بازگشت سرمایه برآورد کرده اند، بین ۳ الی ۴ سال می باشد که جزئیات آن به صورت دقیق در طرح توجیهی تولید شیره خرما تنظیم می شود.

پیشنهاد به مطالعه :  طرح توجیهی بسته بندی خرما ⭐️ (مطالعات بازار+ گرید کانون)

مراحل تولید شیره خرما به چه صورت است؟

برای تهیه شیره خرما، ابتدا باید خرما های رسیده، شسته شده و ضدعفونی شوند و فرآیند هسته گیری آنها انجام شود. بعد از آن فرآیند تولید شیره خرما به صورت صنعتی در 5 مرحله خلاصه می شود:

  1. مرحله عصاره گیری
  2. مرحله تصفیه شیره
  3. مرحله تغلیظ شیره
  4. پاستوریزاسیون
  5. بسته بندی

برخی از تجهیزات مورد نیاز برای راه اندازی کارخانه

تجهیزاتی که در طرح توجیهی تولید شیره خرما نیاز است، برای سرمایه گذاران به صورت دقیق بررسی و شفاف سازی می شود.

تجهیزات مورد نیاز:

[tie_list type=”starlist”]

  • مخلوط کن خرما
  • پرس حلزونی
  • مخزن ذخیره شیره رقیق خرما
  • دیگ تغلیظ
  • فیلتر مکانیکی
  • نوار نقاله کاسه ای
  • مخزن ذخیره شیره تغلیظ شده
  • محفظه هوای گرم
  • سیلوی ذخیره سازی کنجاله
  • دیگ بخار
  • تاسیسات گرمایشی
  • تجهیزات آزمایشگاهی

[/tie_list]

تولید بهترین کیفیت شیره خرما برای صادرات - طرح فنی

آیا اجرای این پروژه، توجیه پذیری اقتصادی دارد؟

در این حوزه، چندین واحد صنعتی وجود دارد، اما ظرفیت تولید و توان بازاریابی آنها کم است. از این رو در صورتی که بازاریابی درستی در این زمینه صورت بگیرد، پیاده سازی این طرح کاملا از توجیه پذیری اقتصادی برخوردار است.

مزایای طرح توجیهی اختصاصی تولید شیره خرما

در حقیقت نگارش طرح توجیهی اختصاصی برای تولید شیره خرما، برای هر پروژه کارآفرینی، طرحی خاص و منحصر به فرد است که شامل جزئیات دقیق برای راه اندازی پروژه مورد نظر می باشد.

نگارش این طرح توسط کارشناسان مجرب و متخصص طرح فنی، با برخورداری از 25 سال سابقه درخشان در این حوزه صورت می گیرد. قابل ذکر است که طرح توجیهی با استفاده از آخرین استانداردها و قوانین اداری و بانکی تهیه خواهد شد.

همچنین شما از 5 ماه پشتیبانی رایگان برای طرح توجیهی و همچنین جلسه آنلاین رایگان برخوردار خواهید شد که این جلسه آنلاین بستگی به نیاز کارآفرین، به منظور رفع ابهامات او برای اجرای پروژه صورت می گیرد.

 در این جلسه، اطلاعات دقیقی مانند مراحل دریافت مجوز، روند اخذ وام و همینطور ضمانت های بانکی توسط کارشناسان مجموعه ما به کارآفرینان ارائه خواهد شد.

4.7/5 - (16 امتیاز)

اشتراک گذاری مقاله

دیگر مقالات سایت را در اینجا ببینید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین و جدیدترین مقالات سایت

شروع گفتگو
1
سلام. طرح توجیهی نیاز دارید؟
سلام وقت بخیر
پشتیبان واتس‌اپ فعال است
در صورتی که شما به واتس‎اپ دسترسی ندارید میتوانید برای ثبت سفارش طرح توجیهی با شماره زیر تماس بگیرید.
0912-003-9088 کارشناس طرح توجیهی
پاسخگویی همه روزه از 7 صبح تا 24 شب