طرح توجیهی تولید چسب زخم، گزارشی رسمی از اطلاعات فنی و اطلاعات مالی این طرح است که توسط متخصصین حرفه ای مجموعه طرح فنی نگارش خواهد شد. به خاطر داشته باشید که چسب زخم یکی از مهم ترین و کاربردی ترین محصولات تولید شده توسط دارو سازان به حساب می آید که به علت داشتن یک سری ویژگی های خاص و کلیدی، محبوبیت زیادی هم به دست آورده است.
به صوت کلی چسب زخم به پوست اجازه می دهد تا بدون اختلال خیلی راحت و بدون هیچ مشکل خاصی خود را ترمیم کند. همه ما حداقل یک بار از انواع چسب زخم استفاده کرده ایم. این محصول به گونه ای طراحی شده است تا قدرت عملکردی بالایی داشته باشد و بر روی زخم شما تاثیرات مثبتی بگذارد.
هدف از نگارش طرح توجیهی تولید چسب زخم چیست؟
شاید برای شما هم سوال پیش بیاید که به صورت دقیق هدف از نگارش طرح توجیهی تولید چسب زخم چیست؟ در پاسخ به این سوال باید بگوییم که فعالیت در زمینه تولید چسب زخم بدون دریافت مجوز های لازم امکان پذیر نیست. در جهت فعالیت در این شاخه کاری، شما باید حتما از مراجع قانونی مجوز های لازم را دریافت نمایید. برای دریافت مجوز ارائه طرح توجیهی یک مسئله به شدت مهم و ضروری به حساب می آید.
پس از ثبت درخواست مربوط به دریافت مجوز، شما می توانید نسبت به نگارش طرح توجیهی تولید چسب زخم اقدام نمایید. جدا از این مسئله، برای تامین سرمایه اولیه مطمئنا شما به مقداری تسهیلات نیاز خواهید داشت.
برای دریافت تسهیلات بانکی، شما باز هم باید از طرح توجیهی تولید چسب زخم استفاده کنید. سپس با استفاده از مطالعات بازار، شما می توانید اطلاعات کامل و جامعی را در مورد بازار این کسب و کار و وضعیت رقبا کسب نمایید.
سرمایه اولیه برای کارخانه تولید چسب زخم
برای راه اندازی کارخانه تولید چسب زخم، بی شک شما به سرمایه اولیه نیاز خواهید داشت. سرمایه اولیه مورد نیاز شما برای تهیه لوازم و ابزار های متنوعی خرج می شود. به خاطر داشته باشید که سرمایه اولیه برای کارخانه تولید چسب زخم حاوی موارد پنهان و آشکار زیادی است. ولی به صورت کلی ما می توانیم همه موارد قرار گرفته در این زمینه را در دو دسته بندی اصلی یعنی سرمایه در گردش و سرمایه ثابت دسته بندی کنیم.
به علت متغیر بودن قیمت دلار و سایر ارز های خارجی، مشخص کردن این هزینه ها به صورت دقیق امکان پذیر نیست. از جمله مهم ترین عواملی که می تواند این مورد را تحت تاثیر قرار دهد می توان به زمین کارخانه، تعداد کارگران، توان تولیدی مورد نظر و غیره اشاره کرد. بی شک همه این موارد اهمیت زیادی داشته و به صورت مستقیم سلامتی شما را تحت تاثیر قرار خواهند داد.
هزینه های راه اندازی برای شروع پروژه
هزینه های راه اندازی برای شروع پروژه برابر هستند با سرمایه اولیه ای که برای راه اندازی این کارخانه شما به آن نیاز خواهید داشت. همانطور که در قسمت های قبل تر هم به این مسئله مهم اشاره کردیم، در جهت راه اندازی کارخانه تولید چسب زخم شما باید با هزینه های ثابت به خوبی آشنایی داشته باشید.
مخصوصا در شرایط فعلی ایران که مشخص کردن هزینه نهایی و سرمایه به صورت دقیق امکان پذیر نیست، به خاطر سپردن این مورد بهتان کمک خواهد کرد. از جمله مهم ترین مواردی که بر روی سرمایه اولیه و ثابت تاثیر گذار هستند می توان به مساحت انبار، مساحت زمین، تعداد کارگران، نوع و تعداد تجهیزات و غیره اشاره کرد.
برآورد میزان سود کارخانه تولید چسب زخم
دیگر مزیت استفاده از طرح توجیهی تولید چسب زخم، کسب اطلاعات مفید در مورد محاسبه میزان سود کارخانه تولید چسب زخم می باشد. به صورت کلی با استفاده از کارخانه تولیدی چسب زخم، شما می توانید به سود نسبتا مطلوبی دسترسی پیدا نمایید.
البته به شرطی که شما این پروژه را در بهترین حالت ممکن اجرا نمایید. ظرفیت تولید سالانه چسب زخم می تواند به صورت مستقیم بر روی میزان سود شما تاثیر گذار باشد. کارشناسان نرخ های بازدهی مختلفی را برای این کسب و کار تعریف کرده اند.
جالب است بدانید که میزان سود کارخانه تولید چسب زخم با سرمایه اولیه شما رابطه مستقیمی دارد. هرچه میزان سرمایه اولیه شما بیشتر شود، مدت زمان بازگشت سرمایه مطلوب تر شده و توان تولیدی هم افزایش پیدا خواهد کرد. با توجه به این مورد شما می توانید سرمایه اولیه مناسبی را برای شروع این کسب و کار در نظر داشته باشید.
معرفی تجهیزات مورد نیاز برای تولید چسب زخم
یکی از مهم ترین مزایای استفاده از طرح توجیهی تولید چسب زخم، مربوط به رفع ابهام در مورد تجهیزات مورد نیاز است. در جهت فعالیت در این شاخه کاری، شما به یک سری تجهیزات و ابزار های خاص نیاز خواهید داشت.
این تجهیزات و ابزار ها می توانند روند تولید را به صورت مستقیم تحت تاثیر قرار دهند. البته که شما می توانید از دستگاه های آماده و خط تولید های آماده هم استفاده نمایید ولی به صورت کلی استفاده از تجهیزات به صورت جداگانه در برخی از پروژه ها نتایج بهتری را به همراه دارد.
در لیست زیر شما می توانید چند مورد از مهم ترین این تجهیزات را مشاهده کنید.
[tie_list type=”starlist”]
- دستگاه برش مخصوص
- ریل های اتصال دهنده
- دستگاه ساخت سوراخ
- دستگاه تولید چسب زخم
- دستگاه پوشش ذوب داغ
- دستگاه مخصوص بسته بندی کالا
[/tie_list]
وضعیت بازار داخلی چسب زخم
در حال حاضر وضعیت بازار داخلی چسب زخم در حالت خوبی قرار گرفته است. بازار همواره به مدل های جدید تر چسب زخم نیاز داشته و تولید کنندگان جدید تری به بازار ملحق می شوند.
شاید در نگاه اول اینگونه به نظر برسد که بازار کاری این محصول در حال اشباع شدن است ولی، نیاز به استفاده از چسب زخم در موقعیت های مختلف بیمارستانی، پزشکی و حتی خانگی حس می شود. در نتیجه، بازار داخلی چسب زخم در حالت خوب و مناسبی قرار گرفته است.
پروسه تولید چسب زخم در ایران
پروسه تولید چسب زخم در ایران، عامل مهمی است که هم روند تولید و هم کیفیت نهایی کار را تحت تاثیر قرار خواهد داد. در ابتدا سرمایه گذاران باید به دنبال طراحی و ساخت فرمولاسیون شیمیایی چسب طبی باشند. با طراحی این فرمولاسیون، شما به راحتی و بدون هیچ مشکل خاصی می توانید نسبت به تولید چسب زخم بر اساس اطلاعات فرمول اقدام نمایید.
در مرحله بعد سرمایه گذار باید به دنبال تهیه کوتینگ باشد. این مرحله هم اهمیت زیادی دارد. چرا که با تهیه کوتینگ شما روند تولید را تحت تاثیر قرار خواهید داد. در نهایت با استفاده از کوتینگ و اطلاعات فرمول اولیه، شما به راحتی می توانید پروسه تولید چسب زخم را دنبال نمایید.
آیا صادرات چسب زخم امکان پذیر است؟
یکی از مهم ترین مواردی که ذهن تولید کنندگان و سرمایه گذاران را به خود درگیر کرده است مربوط به صادرات چسب زخم می باشد. امروزه ایران در زمینه صادرات کالا های مختلفی فعالیت کرده و در بازار بین المللی محصولات متنوعی فعال است. یکی از همین محصولات شناخته شده، چسب زخم می باشد.
اگر به صورت خوشبینانه به بازار این محصول نگاه کنیم، متوجه می شویم که محصولات با کیفیت بالا خیلی راحت تر از دیگر محصولات صادر می شوند. در نتیجه، اگر شما پروسه تولید چسب زخم را در بهترین حالت ممکن به اتمام برسانید، به راحتی می توانید به بازار های خارجی هم وجود پیدا کنید. البته که این مسئله تحت تاثیر کیفیت کاری شما قرار خواهد گرفت.
بررسی توجیه پذیری اقتصادی کسب و کار تولید چسب زخم
به عقیده کارشناسان فعال در زمینه نگارش طرح توجیهی تولید چسب زخم، این طرح از نظر اقتصادی با مزایای زیادی فراوان است. نه تنها بازار کاری و فروش آماده ای برای این محصول وجود دارد، بلکه با فعالیت در زمینه عرضه و ارائه چسب زخم در بازار، شما می توانید به مصدومان و افراد آسیب دیده هم کمک کنید.
داشتن بازار کاری آماده و تعداد مشتریان زیاد باعث شده تا توجیه پذیری اقتصادی تولید چسب زخم تا حد قابل توجهی افزایش پیدا کند. در صورتی که شما به دنبال یک شاخه کاری خوب و مطمئن هستید، می توانید بر روی این زمینه سرمایه گذاری نمایید.
سفارش طرح توجیهی تولید چسب زخم
طرح توجیهی تولید چسب زخم، طرحی خاص و منحصر به فرد است که به درخواست سرمایه گذار به صورت اختصاصی نگارش می شود. این طرح به شما کمک می کند تا اطلاعات مفیدی در مورد قسمت های مختلف پروژه به دست آورید.
تیم کارشناسی طرح فنی، با داشتن تجربه ای 25 ساله در زمینه های سرمایه گذاری و بانکی و اداری آماده نگارش طرح فنی است. ما در سایت طرح فنی، 5 ماه پشتیبانی رایگان از طرح و جلسه آنلاین رایگان را ضمیمه سفارش طرح توجیهی اختصاصی کرده ایم. جلسه آنلاین به درخواست سرمایه گذار برگزار شده و برای رفع ابهام در زمینه اداری و بانکی تشکیل می شود.
کارشناسان ما در این جلسه، اطلاعاتی را در مورد مراحل اخذ مجوز، پروسه دریافت وام و همچنین وثایق و ضمانت نامه های بانکی ارائه می دهند.