پالایشگاه و پتروشیمیسفارش طرح توجیهیمقالات آموزشی

طرح توجیهی تولید قیر ⭐️ احداث پالایشگاه تولید انواع قیر (سال1401)

پالایشگاه تولید قیر

طرح توجیهی تولید قیر حاصل مطالعات تیم تحقیقاتی سایت طرح فنی بوده و برای ارائه به نهادهای ذیربط و بانک ها تهیه می گردد. قیر ماده ای سیاه رنگ و چسبنده بوده و ضد نفوذپذیری آب است.

قیر از فرآورده های نفتی است که عموما در حوزه راهسازی برای تولید آسفالت و در حوزه ساختمانی برای عایق سازی سطوح به کار می رود. اما از کاربردهای دیگر آن می توان به محافظت از فلزات، آب بندی کانال ها و لوله های آب، رنگ آمیزی و … اشاره نمود.

انواع قیر عبارتند از: قیر طبیعی، قیر محلول و قیر امولسیون که هر کدام دارای کاربردهای جداگانه می باشند. در گذشته تولید قیر انحصارا در پالایشگاه ها صورت می گرفت، سپس با خصوصی سازی این بخش، کارخانه های تولید قیر راه اندازی شدند.

تولید قیر از کسب و کارهای پر رونق است زیرا قیر از ضروریات راهسازی و عایق کاری بوده و جایگزین قطعی برای آن وجود ندارد.

تنظیم طرح توجیهی تولید قیر چه ضرورتی دارد؟

تنظیم طرح توجیهی تولید قیر قبل از راه اندازی این کسب و کار ضروری است زیرا توجیه پذیری و منطقی بودن طرح را بررسی می کند. نتایج مطالعات انجام شده در این طرح می تواند، مبنائی برای تصمیمات سرمایه گذاران باشد.

در طرح توجیهی، پروژه از نگاه فنی، مالی و بازار مورد بررسی قرار گرفته و قابل اجرا یا غیر قابل اجرا بودن طرح مشخص می گردد.

افزون بر نتایج بسیار عالی که استفاده از طرح توجیهی تولید قیر برای سرمایه گذاران در پی دارد، تنظیم این طرح، یک الزام قانونی است. بدین معنا که کارآفرینانی که قصد راه اندازی کارخانه قیر را دارند، برای اخذ جواز تاسیس از سازمان صنایع و معادن باید طرح توجیهی ارائه کنند.

افزون بر آن دریافت تسهیلات از بانک ها نیز در گرو ارائه طرح توجیهی به بانک است.

سرمایه لازم برای راه اندازی کارخانه تولید قیر

سرمایه لازم برای راه اندازی کارخانه قیر بسته به ظرفیت اسمی کارخانه و حجم تولید مشخص می گردد. نوع قیر تولیدی نیز در محاسبه سرمایه تاثیرگذار است. به طور مثال تولید قیر امولسیون یا قطرانی نیازمند ماشین آلات و تجهیزات متمایزی از قیر نفتی است.

تهیه تجهیزات آزمایشگاه قیر نیز که منجر به تولید محصول باکیفیت تر می شود، بودجه جداگانه ای نیاز دارد.

متخصصین مجرب، محاسبه سرمایه اولیه را در طرح توجیهی تولید قیر به صورت تخصصی و نرم افزاری انجام می دهند.

برآورد هزینه های کارخانه تولید قیر

راه اندازی کارخانه تولید قیر مستلزم صرف هزینه های بیشماری است. هزینه خرید زمین، هزینه دستمزد کارکنان، هزینه آب و برق مصرفی، هزینه سوخت گازوئیل، هزینه حمل و نقل و هزینه تعمیر و نگهداری ماشین آلات از هزینه های مهم در این کسب و کار می باشند. برای برآورد هزینه ها باید ابتدا جداول هزینه تهیه شده و سپس هر کدام از هزینه ها مبلغ گذاری شوند.

طرح توجیهی تولید قیر با محاسبه دقیق هزینه ها و مشخص کردن آنها با مبالغ به روز، به ساماندهی اقتصادی این کسب و کار کمک شایانی خواهد کرد.

سود کارخانه تولید قیر به چه صورت است؟

کارخانه های تولید قیر سودآوری خوب دارند زیرا علاوه بر تامین بازارهای داخلی از کارنامه درخشانی در صادرات به سایر کشورها برخوردار می باشند. میزان سود کارخانه تولید قیر به صورت مستقیم در گرو تعداد و نوع ماشین آلات، مساحت زمین کارخانه، تعداد نیروی انسانی و محل کارخانه می باشد. بنابراین نمی توان، مبلغ معین و ثابتی را به عنوان سود ذکر نمود.

برآورد سود در بیزینس پلن تولید قیر با در نظر گرفتن تمام مولفه های موثر در سود توسط یک تیم تحقیقاتی حرفه ای صورت می پذیرد.

تجهیزات راه اندازی کارخانه تولید قیر - طرح فنی

تجهیزات مورد نیاز در طرح توجیهی تولید قیر

تجهیزات مورد نیاز در خط تولید بسته به نوع قیر تولیدی (امولسیون، پلیمری و …) متفاوت بوده و در طرح توجیهی تولید قیر معرفی می گردد. نحوه تولید به این صورت است که ابتدا مواد اولیه قیر در کوره های میکسر حرارت دهی و مخلوط می شوند.

سپس ناخالصی های محصول، مورد آزمایش قرار گرفته و جداسازی می گردد. در نهایت محصول برای آماده سازی نهایی به کوره دکل هوا انتقال داده می شود.

کلیک کنید
طرح توجیهی مینی پالایشگاه ⭐️ ( مینی ریفاینری ) + براورد فنی

برخی از مهم ترین تجهیزات و ماشین آلات تولید قیر عبارتند از:

  • مخازن و تانکرهای نگهداری و حمل قیر
  • کوره میکسر
  • دستگاه آسیاب قیر امولسیون
  • راکتور بلندینگ
  • کوره دکل هوا
  • سیستم کولینگ (خنک کن)
  • سیستم تغذیه
  • دیگ و کلکتور روغن داغ
  • اتاق کنترل
  • مخازن پسماند
  • برج تغلیظ
  • تجهیزات آزمایشگاه قیر
  • تجهیزات بشکه زنی قیر

آیا تولید قیر از لحاظ اقتصادی توجیه پذیر است؟

قیر از مشتقات نفتی بوده و محصولی استراتژیک محسوب می گردد. آمارها نشان می دهد، تولیدکنندگان قیر در کشورمان سهم بالایی در توسعه اقتصادی کشور و افزایش صادرات دارند.

تنها حدود 30 درصد از قیر تولیدی در کشور به مصرف بازار داخلی رسیده و مابقی به صورت بشکه ای و عمده به کشورهای گوناگون صادر می شود. در حال حاضر تولیدکنندگان قیر با بسته بندی محصول در بشکه های صادراتی و ارسال آن به سایر کشورها، ارزآوری بسیار خوبی دارند.

استخراج قیر - طرح فنی

بررسی مشکلات و موانع موجود

افزایش نرخ ارز باعث ایجاد تلاطم در بازار و بالا رفتن قیمت وکیوم باتوم شده و مشکلاتی را برای تولید کنندگان قیر ایجاد کرده است. چالش تامین خوراک برای تولید کنندگان قیر، ناهماهنگی ها را در قیمت قیر و هزینه های تولید آن ایجاد نموده است.

بدین منظور لازم است، سرمایه گذاران قبل از راه اندازی کارخانه قیر در ابتدا شاخص های مالی و هزینه های تولید را برآورد نموده و سپس شروع به کار نمایند.

در این راستا استفاده از طرح توجیهی تولید قیر برای برآورد شاخص های مالی بسیار سودمند است زیرا این طرح با ارقام واقعی و دقیق تنظیم می گردد.

سفارش طرح توجیهی اختصاصی تولید قیر

سایت طرح فنی از گردهمایی متخصصین و تیم تحقیقاتی تشکیل شده است که جامع ترین طرح توجیهی اختصاصی تولید قیر را تهیه می کنند. این طرح مبتنی بر دانش فنی پروژه، برآوردهای مالی و مطالعات بازار محصول بوده و حاوی تمامی جزئیات است.

بیزینس پلن تولید قیر در سایت طرح فنی با آخرین دستورالعمل ها و ضوابط سازمانی و بانکی تهیه می گردد. هدیه ما به شما 5 ماه پشتیبانی رایگان از طرح می باشد.

به این مقاله چه امتیازی میدهید؟

امتیاز

مجموع امتیازات

امتیاز کاربر: 4.83 ( 2 نتایج)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شروع گفتگو
1
سلام. طرح توجیهی نیاز دارید؟
سلام وقت بخیر
پشتیبان واتس‌اپ فعال است
در صورتی که شما به واتس‎اپ دسترسی ندارید میتوانید برای ثبت سفارش طرح توجیهی با شماره زیر تماس بگیرید.
0912-003-9088 کارشناس طرح توجیهی
پاسخگویی همه روزه از 7 صبح تا 24 شب