سفارش طرح توجیهیصنایع کانی و معدنی

طرح توجیهی استخراج معدن سیلیس ⭐️ (برآورد تخصصی هزینه ها)

استخراج و اکتشاف معدن سنگ سیلیس

طرح توجیهی استخراج معدن سیلیس گزارشی نوشتاری از ارزیابی ها و اطلاعات مهم این کسب و کار است. این طرح، مستند و دقیق بوده و توسط متخصصین سایت طرح فنی برای اخذ مجوز و وام تهیه می شود. سیلیس (SiO2) از فراوان ترین عناصر تشکیل دهنده پوسته کره زمین است که با نام سیلیکا، شن کوارتز و سنگ چخماق نیز معروف می باشد.

رنگ این سنگ معدنی بسته به نوع و نحوه شکل گیری آن از رنگ سفید تا خاکستری متغیر است. سیلیس به طور معمول از معادن سیلیکا یا شن و ماسه استخراج می شود و این معادن در جای جای کشور ما گسترده شده اند.

سیلیس با روش استخراج روباز از معادن استخراج شده و  کاربرد بسیار وسیع و متنوعی در صنایع گوناگون دارد. همچنین سیلیس در صنایع سرامیک و کاشی سازی، صنایع روشنایی، نیمه رساناها و صنایع الکترونیک، صنایع مخابراتی و فیبر نوری، صنعت ساختمان و تولید بتن، شیشه سازی، ریخته گری، تولید پلاستیک، مواد نسوز و صدها کاربرد دیگر استفاده می شود.

اکتشاف و استخراج سیلیس از فرصت های سرمایه گذاری سودآور است زیرا این کانی، بازار مصرف گسترده ای دارد.

نگارش طرح توجیهی استخراج معدن سیلیس برای اخذ مجوز و تسهیلات

سرمایه گذارانی که قصد استخراج سیلیس از معدن را دارند، باید در ابتدا به وزارت صنایع و معادن مراجعه کرده و پروانه اکتشاف و استخراج معدن سیلیس را دریافت نمایند.

وزارت صنعت و معدن پس از رسیدگی به مدارک و تایید عملیات اکتشافی، گواهی اکتشاف را صادر می کند. سرمایه گذار موظف است، حداکثر تا یک سال پس از دریافت گواهی اکتشاف، نسبت به دریافت مجوز بهره برداری از وزارت صنعت و معدن اقدام نماید.

در این راستا طرح توجیهی استخراج معدن سیلیس از مستنداتی است که در پروسه اخذ مجوز باید به سازمان های مربوطه تحویل داده شود. ضمن این که بسیاری از سرمایه گذاران برای تامین بخشی از هزینه های استخراج سیلیس، تمایل به استفاده از تسهیلات دولتی را دارند.

بدین منظور باید سرمایه گذار طرح توجیهی تهیه شده با استانداردهای بانکی را تحویل بانک عامل دهد. بانک پس از بررسی توجیه پذیری و منطقی بودن طرح، تسهیلات را به متقاضی اختصاص خواهد داد.

نقش طرح توجیهی در مسیر استخراج

جدا از بحث ضرورت طرح توجیهی برای اخذ مجوز و وام، بیزینس پلن استخراج معدن سیلیس دارای فواید متعددی است. طرح توجیهی استخراج معدن سیلیس مانند یک نقشه راهنما سرمایه گذار را به اتخاذ تصمیمات و استراتژی های صحیح در کسب و کار سوق می دهد.

طرح توجیهی در سه بخش کلی دانش فنی، برآورد شاخص های مالی و تحقیقات بازار، اطلاعات بسیار مهمی را در اختیار سرمایه گذار قرار می دهد. بدین ترتیب سرمایه گذار می تواند، با فراغ بال و با دید و آگاهی قبلی در عرصه سرمایه گذاری قدم بردارد.

چرا باید در استخراج معدن سیلیس سرمایه گذاری کنیم؟

طبق مطالعات کارشناسان در طرح توجیهی استخراج معدن سیلیس، سرمایه گذاری در این بخش هوشمندانه است. کشور ایران از لحاظ تعداد معادن در رتبه 7 در دنیا قرار دارد.

معادن غنی از سیلیس در مناطق مختلف کشور از جمله دامنه های البرز، زنجان، همدان، خراسان، کردستان، تهران، مرکزی، کرمان، آذربایجان و … وجود دارند. در حال حاضر بیش از 280 معدن سیلیس در کشور فعال هستند؛ اما هنوز هم بسیاری از منابع غنی از سیلیس به مرحله اکتشاف و بهره برداری نرسیده اند.

در ضمن سیلیس دارای بازار تک بعدی نبوده و از کاربردهای متنوعی در صنایع گوناگون برخوردار است. سیلیس از مواد اولیه مهم در بسیاری از صنایع است و باعث رشد و پیشرفت صنایع گوناگون شده و در نهایت در توسعه اقتصادی کشور نقش مهمی دارد.

با بالا رفتن نرخ ارز، تامین مواد اولیه برای بسیاری از کسب و کارها به معضلی تبدیل شده است؛ اما استخراج سیلیس از معدن به هیچ گونه ماده اولیه ای وابسته نبوده و همین موضوع از جذابیت های سرمایه گذاری در بخش معدن است.

سرمایه لازم برای استخراج سیلیس از معدن

میزان سرمایه اولیه با استعلام قیمت روز تجهیزات استخراج سیلیس و لحاظ کردن آنها در محاسبات مشخص می شود. تعداد، نوع و برند دستگاه های استخراج سیلیس از جمله بیل مکانیکی و لودر نیز در محاسبه سرمایه، اثرگذار هستند.

گفتنی است، بخشی از سرمایه را می توان، از طریق دریافت تسهیلات از بانک نیز تامین کرد. استخراج سیلیس از معدن نیاز به مواد اولیه ندارد؛ بنابراین در این کسب و کار تنها سرمایه ثابت وجود داشته و مبلغی به عنوان سرمایه درگردش در نظر گرفته نمی شود.

محاسبه سرمایه، اولین گام در طرح توجیهی استخراج معدن سیلیس است و به نوعی پایه و اساس سایر برآوردهای مالی به شمار می آید. کارشناسان، میزان سرمایه را با توجه به ظرفیت سالانه استخراج سیلیس مشخص می کنند.

پیشنهاد به مطالعه :  طرح توجیهی معدن خاک نسوز ⭐️ (گرید کانون+تحقیقات بازار)

هزینه های استخراج سیلیس از معدن

استخراج معدن سیلیس نیز مانند تمامی کسب و کارها نیازمند پرداخت هزینه است. اما خبر خوب این است که هزینه های بهره برداری از معادن کمتر از سایر کسب و کارها می باشد. معمولا معادن سیلیس در اراضی دولتی و یا زمین هایی که متعلق به شخصی نیست، قرار دارند، از این رو فاقد هزینه ای به عنوان هزینه زمین می باشند.

در صورتی که معدن در زمین شخص دیگری مورد بهره برداری قرار گیرد، باید رضایت مالک جلب شود. ضمن این که معادن فاقد هزینه ساختمان و محوطه سازی بوده و استخراج سیلیس در فضای باز صورت می گیرد.

هزینه نیروی انسانی و هزینه سوخت و سرویس وسایل نقلیه و ماشین آلات از جمله هزینه های اصلی استخراج معدن سیلیس هستند. برای استخراج سالانه 5000 تن سیلیس به تعداد 18 نفر نیروی انسانی نیاز است. طرح توجیهی استخراج معدن سیلیس تمامی هزینه ها را با داده های روز و به صورت جزء به جزء مشخص می کند.

استخراج سنگ سیلیس از معادن - طرح فنی

بررسی سود و نرخ بازدهی پروژه

کارشناسان معتقدند، استخراج سیلیس از معدن از کسب و کارهای پربازده می باشد. سیلیس از کانی های فوق العاده پرکاربرد در صنعت است و تقریبا جایگزینی قطعی برای آن وجود ندارد. کارشناسان، نرخ بازده داخلی این طرح را چیزی حدود 50 درصد برآورد کرده اند که رقم چشمگیر و قابل ملاحظه ای است.

متخصصین در طرح توجیهی استخراج معدن سیلیس با توجه به ظرفیت طرح، به صورت تخصصی به محاسبه سود خالص، مدت زمان برگشت سرمایه، نرخ بازده داخلی طرح و سایر فاکتورهای وابسته به سود می پردازند.

آشنایی با نحوه استخراج سیلیس از معدن

طرح توجیهی استخراج معدن سیلیس، روش استخراج و دانش فنی پروژه را نیز به سرمایه گذاران ارائه می دهد.  استخراج سنگ سیلیس از معدن با این که در نگاه اول ساده به نظر می رسد؛ اما در حقیقت نیازمند مطالعه و تحقیق در مورد نوع سیلیس و انتخاب روش مناسب استخراج است.

هر منطقه از کشور دارای معادن سیلیس با کیفیت ها و ویژگی های متفاوت است. بنابراین نمی توان، یک روش استخراج را به تمامی معادن تعمیم داد. از این رو متخصصان زمین شناسی در ابتدا سنگ سیلیس را مورد بازرسی قرار داده و روش استخراج را انتخاب می کنند.

در صورتی که سیلیس سخت شده باشد، باید حتما از طریق مواد منفجره استخراج را انجام داد. اما اگر سیلیس سخت نیست می توان، از طریق بیل مکانیکی و یا روش آتشباری و بولدوزر نیز به استخراج این سنگ پرداخت. کلوخه های سیلیس پس از استخراج از معدن، جمع آوری شده و توسط تریلی یا کمپرسی به کارخانه های فرآوری و بسته بندی سیلیس انتقال داده می شوند.

انواع سنگ های سیلیس استخراج شده عبارتند از:

  • سیلیس فوق ممتاز (خلوص 99.9 درصد)
  • سیلیس ممتاز (خلوص 98 درصد)
  • سیلیس درجه یک (خلوص 96 درصد)
  • سیلیس درجه دو (خلوص 85 تا 95 درصد)
پیشنهاد به مطالعه :  طرح توجیهی تولید فروسیلیس ⭐️ سال 1401 (کامفار+گرید+مطالعات)

معرفی تجهیزات مورد نیاز برای شروع پروژه

طرح توجیهی استخراج معدن سیلیس، تعداد و نوع تجهیزات استخراج را نیز معرفی می نماید. برخی از تجهیزات استخراج سیلیس از معدن عبارتند از:

  • بیل مکانیکی
  • دستگاه سنگ شکن فکی
  • دستگاه سنگ شکن مخروطی
  • تجهیزات نمونه برداری و تست سیلیس
  • لودر
  • بولدوزر
  • تریلی
  • کمپرسی

کشف و حفاری معدن سیلیس - طرح فنی

بررسی توجیه پذیری اقتصادی استخراج معدن سیلیس

مطالعات کارشناسان نشان می دهد، استخراج سیلیس از معدن از توجیه پذیری اقتصادی برخوردار است. علیرغم منابع و معادن غنی از سیلیس در گوشه گوشه کشورمان، هنوز هم بخشی از سنگ های سیلیس بخصوص در صنعت شیشه سازی از کشورهای خارجی وارد کشور می شوند.

بنابراین معادن سیلیس ایران هنوز هم از پتانسیل خوبی برای استخراج برخوردار هستند. در ضمن استخراج سیلیس به تجهیزات پیشرفته و پیچیده ای نیاز ندارد و تنها چند بیل مکانیکی و لودر در معدن کافی خواهد بود.

معرفی مزایای طرح توجیهی اختصاصی استخراج معدن سیلیس

طرح توجیهی اختصاصی استخراج معدن سیلیس، گزارشی مکتوب و با رعایت جزئیات است که به صورت انحصاری برای هر طرح سرمایه گذاری نوشته می شود. متخصصین سایت طرح فنی با تجربه ای 25 ساله در زمینه سرمایه گذاری، دقیق ترین و به روزترین طرح توجیهی استخراج معدن سیلیس را تهیه می کنند.

با سفارش طرح توجیهی اختصاصی در سایت طرح فنی، دو امتیاز ویژه تقدیم شما خواهد شد. این دو امتیاز عبارتند از:  5 ماه پشتیبانی رایگان از طرح و جلسه آنلاین رایگان.

جلسه آنلاین رایگان با محوریت امور سرمایه گذاری، اداری و بانکی تشکیل می شود. موضوعات مطرح شده در جلسه شامل شرح پروسه اخذ مجوز، مراحل دریافت تسهیلات، توضیحاتی در مورد وثایق و ضمانت نامه بانکی و … می باشند.

به این مقاله چه امتیازی میدهید؟

امتیاز

مجموع امتیازات

امتیاز کاربر: 5 ( 4 نتایج)

‫2 دیدگاه ها

  1. سلام وقت شما بخیر باشه آیا مشاوره برای طرح اکتشاف و استخراج هم میدید با تشکر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شروع گفتگو
1
سلام. طرح توجیهی نیاز دارید؟
سلام وقت بخیر
پشتیبان واتس‌اپ فعال است
در صورتی که شما به واتس‎اپ دسترسی ندارید میتوانید برای ثبت سفارش طرح توجیهی با شماره زیر تماس بگیرید.
0912-003-9088 کارشناس طرح توجیهی
پاسخگویی همه روزه از 7 صبح تا 24 شب