سفارش طرح توجیهیصنایع نساجی و سلولزیمقالات آموزشی

طرح توجیهی قالی بافی ⭐️ (دستباف) سال 1401 (PDF+WORD)

احداث کارگاه قالیبافی

طرح توجیهی قالی بافی متشکل از اطلاعات مهم، جداول و محاسبات این کسب و کار بوده و توسط نگارندگان مجرب سایت طرح فنی تهیه و تدوین می گردد. کمتر فردی در دنیا است که آوازه فرش دستباف ایرانی به گوشش نخورده باشد.

صنعت قالی بافی از هنرهای اصیل این مرز و بوم بوده و جایگاه فوق العاده ممتازی در بازارهای جهانی دارد. احداث کارگاه قالی بافی از اقدامات ارزشمندی است که به ترویج فرهنگ و هنر اصیل ایرانی کمک کرده و افزون بر آن درآمد خوبی را نصیب کارآفرینان می کند.

کارگاه های قالی بافی با بافت قالی، قالیچه، پشتی و تابلو فرش های ایرانی سهم بسزایی در تامین بازارهای داخلی و کارنامه درخشانی در زمینه صادرات دارند.

طرح توجیهی قالی بافی به کارآفرینان کمک می کند تا با چالش های این صنعت آشنا شده و بهترین عملکرد را در این کسب و کار داشته باشند.

با چه سرمایه ای می توان کارگاه قالی بافی راه اندازی کرد؟  

کارگاه های قالی بافی را می توان، با کمترین سرمایه و حتی در مناطق محروم و روستایی نیز راه اندازی کرد. فقط کافی است، تعدادی دار قالی تهیه کرده و چند بافنده حرفه ای را به کار بگیرید.

انتظار می رود، با افزایش سرمایه اولیه به مقدار 1.5 میلیارد تومان و استفاده از تعداد بافنده بیشتر، در زمینی به ابعاد 1000 متر مربع، ظرفیت تولید قالی دستباف به 1200 متر مربع در سال برسد.

محاسبه سرمایه، گام اول در این کسب و کار بوده و شاخص های مالی دیگر به آن وابسته هستند. از این رو برای اطمینان از محاسبه دقیق و بدون خطای سرمایه بهتر است، طرح توجیهی قالی بافی را در محاسبه سرمایه اولیه چراغ راه خود قرار دهید.

میزان هزینه راه اندازی کارگاه قالی بافی چقدر است؟

هزینه های راه اندازی کارگاه قالی بافی در درجه اول به مکان کارگاه و در درجه بعد به ظرفیت طرح وابسته است. هزینه اجاره بها و یا خرید زمین یا سوله کارگاه قالی بافی متغیر بوده و به واقع شدن آن در روستا، حومه شهر یا شهر وابسته است.

سایر هزینه های این کسب و کار نیز شامل هزینه دستمزد بافنده ها، هزینه حمل و نقل و هزینه های آب و برق و گاز و غیره می باشند.

برآورد هزینه ها قبل از راه اندازی کارگاه قالی بافی به کارآفرینان اجازه می دهد تا به تامین منابع مالی خود برای پرداخت هزینه ها بیاندیشند.

محاسبه دقیق هزینه ها با مبالغ روز از جمله اهداف طرح توجیهی قالی بافی است.

سود کارگاه قالی بافی چقدر است؟  

کارآفرینانی که راه اندازی کارگاه قالی بافی را انتخاب کرده اند، به خوبی به اشتغال زایی و درآمد بالای این کسب و کار واقف هستند.

مواد اولیه ای که برای بافت قالی استفاده می شوند، شامل پشم، ابریشم و پنبه بوده و در داخل کشور با قیمت مناسب در دسترس می باشند.

قیمت مناسب مواد اولیه و عدم نیاز به تجهیزات پیچیده، سود خالص بالایی را برای کارگاه های قالی بافی رقم می زند. نرخ بازدهی سرمایه در کارگاه های قالی بافی بین 30 تا 40 درصد برآورد شده است.

کارآفرینان قالی بافی در ابتدای کار، گمانه زنی هایی در مورد سود دارند که عموما غیر تخصصی و ساده انگارانه است.

تخمین سود به صورت تخصصی و علمی تنها در طرح توجیهی قالی بافی امکان پذیر است.

نیروی انسانی تولید قالی - طرح فنی

تجهیزات لازم در طرح توجیهی قالی بافی

طرح توجیهی قالی بافی ارائه دهنده دانش فنی برای اجرایی کردن پروژه است. در بیزنس پلن قالی بافی تجهیزات و لوازم مورد نیاز برای راه اندازی کارگاه قالی بافی نیز مشخص می شود. قالی های دستباف به طور کلی به انواع زیر تقسیم بندی می گردند:

  • قالی پشمی
  • تمام ابریشم
  • گل ابریشم
  • کف ابریشم
  • قالی سوف

لوازم و ابزارآلات مورد نیاز در کارگاه قالی بافی عبارتند از:

  • دار قالی
  • چله
  • دفه یا دفتین
  • قلاب قالی بافی
  • هاف
  • کوجی
  • کاردک
  • قیچی
پیشنهاد به مطالعه :  طرح توجیهی تولید پوشاک 👚 سال 1401 (زنانه، مردانه، بچگانه)

آیا کارگاه قالی بافی از توجیه پذیری اقتصادی برخوردار است؟

کارگاه قالی بافی دارای توجیه پذیری اقتصادی است زیرا ارزش افزوده بالا و همچنین ارزآوری چشمگیری را برای واحدهای فعال در زمینه قالی بافی فراهم می آورد.

فرش ایرانی دارای محبوبیت جهانی بوده و بزرگترین سهم را در صادرات غیر نفتی کشور دارد.

آمریکا، قطر، امارات، انگلستان، آلمان و ایتالیا متقاضیان اصلی قالی دستباف ایرانی هستند. ضمن این که رشد صنعت قالی بافی به صورت مستقیم به پیشرفت مشاغل مرتبطی چون رنگرزی، نخ تابی، نخ ریسی، طراحی، چله کشی، گره زنی و .. منجر می شود.

کارگاه های قالی بافی با چه معضلاتی روبرو هستند؟

قالی بافی هنر اصیل و ارزشمند ایرانی است؛ اما متاسفانه کارگاه های قالی بافی با معضلات و مشکلاتی روبرو هستند که انگیزه آنها را برای ادامه کار از بین می برد.

با گسترش کارخانه های فرش ماشینی و گرایش مردم به فرش ماشینی به دلیل قیمت ارزان آن، فرش دستباف در داخل کشور به کالایی لوکس و تجملی بدل شده است! از این رو با عرضه فرش تنها در داخل کشور و عدم توجه به بازارهای جهانی سرمایه های بسیاری در این حوزه از بین خواهند رفت.

افزون بر آن رویکردهای مالی اشتباه و بازارسنجی ناصحیح نیز تهدیدی بالقوه برای این کسب و کار هستند. علیرغم مشکلات و موانع موجود، کارآفرینانی که از طرح توجیهی قالی بافی یاری گرفته اند، جهش بزرگی به سمت پیروزی در این کسب و کار برداشته اند.

قالی بافی - طرح فنی

طرح توجیهی قالی بافی چه نتایجی در پی دارد؟

طرح توجیهی قالی بافی گوی زرینی است که آینده این کسب و کار و مشکلات موجود در مسیر را نمایان می کند. متخصصین توانمند و با تجربه اطلاعات مالی، دانش فنی و مطالعات بازار را گردآوری کرده و در طرح توجیهی می گنجانند.

تخصص کارشناسان ما در سایت طرح فنی، تدوین طرح توجیهی با به روز ترین و دقیق ترین اطلاعات است. از گام اول تا پله آخر در کنار شما هستیم تا پیروزی شما را به نظاره بنشینیم.

پیشنهاد به مطالعه :  طرح توجیهی تولید جوراب ⭐️ (کامفار + مطالعات بازار + گرید)

سفارش طرح توجیهی اختصاصی قالی بافی

هم اکنون می توانید، برای سفارش طرح توجیهی قالی بافی در سایت طرح فنی اقدام کرده و از 5 ماه پشتیبانی رایگان ما از طرح برخوردار گردید.

هدف ما کمک به کسب و کارهای نوپای قالی بافی و حمایت از این هنر بی بدیل ایرانی است.

برای سفارش میتوانید از طریق پشتیبانی واتس‌اپ اقدام کنید.

طرح قالی - طرح فنی

به این مقاله چه امتیازی میدهید؟

امتیاز

مجموع امتیازات

امتیاز کاربر: 4.12 ( 6 نتایج)

‫2 دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شروع گفتگو
1
سلام. طرح توجیهی نیاز دارید؟
سلام وقت بخیر
پشتیبان واتس‌اپ فعال است
در صورتی که شما به واتس‎اپ دسترسی ندارید میتوانید برای ثبت سفارش طرح توجیهی با شماره زیر تماس بگیرید.
0912-003-9088 کارشناس طرح توجیهی
پاسخگویی همه روزه از 7 صبح تا 24 شب