سفارش طرح توجیهیصنعت خدمات

طرح توجیهی کارخانه آسفالت ⭐️ سال 1403 (طرح آماده+اختصاصی)

کارخانه تولید انواع آسفالت گرم + حفاظتی + سرد

طرح توجیهی کارخانه آسفالت برای آشنایی دقیق سرمایه گذارانی که قصد وارد شدن به این حرفه را دارند، توسط نگارندگان متخصص و مجرب سایت طرح فنی تهیه می گردد. آسفالت ماده ای مستحکم و مقاوم در شرایط مختلف محیطی است که برای پوشش سطوح و معابر به کار می رود.

مواد اولیه آسفالت شامل سنگ های خرد شده، ماسه و ماده چسبنده یا قیر می باشد. آسفالت ها بر اساس نوع و روش ترکیب مواد اولیه به سه نوع آسفالت گرم، آسفالت حفاظتی و آسفالت سرد تقسیم بندی می گردند.

سرمایه گذاران برای وارد شدن به این کسب و کار به پیش نیازها، اطلاعات بازار و تحقیقاتی نیاز دارند که در طرح توجیهی کارخانه آسفالت در دسترس آنها قرار می گیرد.

⭐️ میزان سرمایه لازم برای راه اندازی کارخانه آسفالت

سرمایه لازم برای راه اندازی کارخانه آسفالت بسته به روش تولید (آسفالت گرم، سرد و حفاظتی)، مقیاس طرح و حجم تولید تعیین می گردد. قسمت بزرگی از سرمایه برای تهیه ماشین آلات و تجهیزات پیشرفته خط تولید صرف می شود.

در حال حاضر با سرمایه ای در حدود 5 میلیارد قادر به تولید 200 هزار تن آسفالت گرم در سال خواهید بود. توضیح این که آسفالت گرم بیشترین کاربرد را در روسازی جاده ها دارد.

برآورد دقیق سرمایه اولیه مهمترین گام در راه اندازی کارخانه آسفالت است. اگر می خواهید، قدم های ابتدایی خود را به صورت استوار بردارید، از طرح توجیهی کارخانه آسفالت برای محاسبه سرمایه اولیه بهره ببرید. متخصصین در این طرح سرمایه شما را به صورت تخصصی و دقیق محاسبه می کنند.

⭐️ هزینه های کارخانه آسفالت به چه صورت است؟

هزینه های عمده ای که در این کسب و کار وجود دارند، شامل هزینه زمین کارخانه، هزینه های قبل از بهره برداری، هزینه های آب و برق و گاز مصرفی، هزینه های حمل و نقل و هزینه های نیروی انسانی می باشند. برای راه اندازی کارخانه به زمین بزرگی با متراژ 50 هزار متر مربع نیاز دارید.

به جز هزینه های ثابت، گروهی از هزینه ها نیز به عنوان هزینه های متغیر و هزینه های پیش بینی نشده در این طرح باید برآورد شوند.

سرمایه گذاران برای برآورد هزینه ها به دنبال مرجعی هستند که تمامی هزینه ها را با ارقام به روز مشخص کند. طرح توجیهی کارخانه آسفالت دقیقا بدین منظور نگارش شده و هزینه ها را با ارقام به روز مبلغ گذاری می کند.

⭐️ سود کارخانه آسفالت چقدر است؟

از آن جا که آسفالت از ملزومات همیشگی تمامی جاده ها و خیابان ها است، تولید آن سود بالایی را برای واحدهای فعال در این بخش به ارمغان می آورد. اگر چه سود این کسب و کار با ظرفیت طرح و حجم تولید سالیانه ارتباط مستقیم دارد؛ اما به طور حدودی می توان نرخ بازده داخلی طرح را بین 30 تا 40 درصد برآورد کرد. برگشت سرمایه نیز بین سه تا چهار سال رخ خواهد داد.

معمولا اکثریت سرمایه گذاران تمایل دارند، سود خود را قبل از شروع کار حدس بزنند. اما تخمین سود تنها در صورتی قابل استناد است که با روش های دقیق و علمی صورت گیرد. متخصصین در طرح توجیهی کارخانه آسفالت سود را با فرایندهای علمی و به صورت نرم افزاری برآورد می کنند.

خط تولید آسفالت - طرح فنی

⭐️ تجهیزات و ماشین آلات مورد نیاز در طرح توجیهی کارخانه آسفالت

کارشناسان در بیزینس پلن کارخانه آسفالت، ماشین آلات مورد نیاز در خط تولید را نیز با تمامی جزئیات تعیین می کنند.

به طور کلی مراحل تولید آسفالت در کارخانه به صورت زیر است:

  • آماده سازی سنگدانه ها
  • اختلاط ماسه داغ و قیر مذاب
  • خشک کردن مخلوط

بر این اساس برخی از تجهیزات مورد نیاز در خط تولید آسفالت عبارتند از:

  • سیلوی سنگدانه ها
  • تجهیزات خشک کن سنگدانه یا فیلتر کیسه ای
  • سیستم مخلوط کن
  • میکسر پارویی
  • آسانسور سنگ داغ
  • تانکر ذخیره قیر
  • پمپ انتقال قیر
  • نوار نقاله آسفالت
  • تجهیزات توزین شن و ماسه
  • کابین کنترل رول
  • سیلوی ذخیره آسفالت
  • تجهیزات کنترل کیفیت آسفالت

⭐️ آیا تولید آسفالت دارای توجیه اقتصادی است؟

تولید آسفالت از نظر اقتصادی توجیه پذیر است زیرا کاربرد بالایی در پوشش معابر داشته و تقریبا جایگزین مناسبی برای آن وجود ندارد. ضمن این که مرمت و بازسازی جاده ها و معابر هم اکنون در دستور کار دولت قرار دارد.

از طرفی کارخانه های آسفالت مشکلی در تامین مواد اولیه نیز ندارند زیرا معادن شن و ماسه در مناطق گوناگونی از کشور فعال هستند و قیر نیز توسط پتروشیمی های داخلی کشور به قدر نیاز تولید می گردد. خوشبختانه تجهیزات و ماشین آلات خط تولید آسفالت نیز هم اکنون در داخل کشور تولید می گردند.

طبق آمارهایی که در سالیان گذشته از حجم تولید کارخانه های آسفالت استخراج شده است، میزان تولید آسفالت در کشور حدود 40 درصد کمتر از سایر کشورها بوده و پتانسیل بسیار خوبی برای سرمایه گذاری در این بخش وجود دارد.

طرح توجیهی کارخانه تولید آسفالت - طرح فنی

⭐️ سفارش طرح توجیهی اختصاصی کارخانه آسفالت

تیم کارشناسی طرح فنی با 25 سال تجربه در امور بانکی و سرمایه گذاری کشور، آماده تهیه و تدوین طرح توجیهی اختصاصی کارخانه آسفالت برای سرمایه گذاران است.

سایت طرح فنی، دو امتیاز ویژه را با سفارش طرح توجیهی اختصاصی در نظر گرفته است. 5 ماه پشتیبانی رایگان از طرح و جلسه آنلاین رایگان از امتیازات سفارش طرح توجیهی اختصاصی می باشند.

ما در جلسه آنلاین، توضیحاتی را در خصوص امور بانکی اعم از وثایق و ضمانت نامه های بانکی و پروسه دریافت تسهیلات و همچنین اطلاعاتی را در مورد امور اداری و مراحل دریافت مجوز کارخانه به شما ارائه می دهیم.

طرح آسفالت

به این مقاله چه امتیازی میدهید؟

امتیاز

مجموع امتیازات

امتیاز کاربر: 4.98 ( 58 نتایج)

‫4 دیدگاه ها

  1. سلام من فعلا قصد راه اندازی کارخانه بتن ندارم فقط میخوام با هزینه آشنا بشم لطفا راهنمایی کنید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شروع گفتگو
1
سلام. طرح توجیهی نیاز دارید؟
سلام وقت بخیر
پشتیبان واتس‌اپ فعال است
در صورتی که شما به واتس‎اپ دسترسی ندارید میتوانید برای ثبت سفارش طرح توجیهی با شماره زیر تماس بگیرید.
0912-003-9088 کارشناس طرح توجیهی
پاسخگویی همه روزه از 7 صبح تا 24 شب