سفارش طرح توجیهیصنایع ساختمانیمقالات آموزشی

طرح توجیهی بتن آماده ⭐️ سال 1401 (برآورد تخصصی هزینه ها)

احداث کارخانه تولید بتن آماده

طرح توجیهی بتن آماده مجموعه گزارشاتی است که پیرامون طرح انجام شده و امکان پذیری آن را بررسی می کند. این طرح توسط متخصصین باتجربه سایت طرح فنی و با رعایت آخرین استانداردها و ضوابط سازمانی و بانکی نگارش می گردد.

بتن آماده نوعی بتن پیش مخلوط بوده و از پرکاربردترین مصالح ساختمانی است. پی سازی بتن مسلح در ساختمان ها، ساخت پله های پیش ساخته، ساخت سدهای بتنی و روسازی راه ها و معابر از مهم ترین کاربردهای بتن آماده می باشد.

بتن آماده از لحاظ مواد تشکیل دهنده مشابه بتن معمولی بوده و از ترکیب سیمان، شن و ماسه، سنگ آهک و آب تولید می شود. با این تفاوت که در کارخانه مواردی مانند نسبت سیمان به آب، وزن بتن، رطوبت و سایر مشخصات فنی و فیزیکی بتن به دقت مورد اندازه گیری و آزمایش قرار می گیرد.

در نتیجه بتن آماده درجه کیفی بالاتر و استحکام بیشتری دارد. به دلیل اهمیت غیر قابل انکار بتن های آماده در ساخت و ساز، سرمایه گذاری در این بخش هوشمندانه می باشد.

هدف از نگارش طرح توجیهی بتن آماده چیست؟

هر کارآفرینی که قصد راه اندازی کارخانه بتن آماده را دارد، برای رسمیت بخشیدن به فعالیت اقتصادی خود در ابتدا باید مجوز دریافت نماید. نهاد متولی صدور جواز تاسیس کارخانه بتن آماده، سازمان صنایع و معادن است.

دریافت مجوز از این سازمان بدون ارائه طرح توجیهی بتن آماده امکان پذیر نیست. افزون بر آن دریافت تسهیلات از بانک نیز در گرو ارائه طرح توجیهی می باشد.

بنابراین هدف از نگارش طرح توجیهی دفاع از ایده سرمایه گذاری و موفق بودن آن نزد نهادهای ذیربط و بانک ها می باشد. افزون بر آن بیزینس پلن بتن آماده مانند یک نقشه راه برای سرمایه گذاران است. این طرح از هدر رفت سرمایه و انرژی در کسب و کار جلوگیری می کند. طرح توجیهی، تسلط سرمایه گذاران را بر پروژه افزایش داده و در نهایت درصد موفقیت آنها را بالا می برد.

سرمایه اولیه برای راه اندازی کارخانه بتن آماده

قبل از احداث کارخانه بتن آماده در ابتدا باید میزان سرمایه گذاری مشخص شود. بخشی از سرمایه اولیه برای خریداری تجهیزات تولید بتن، حمل بتن و پمپاژ بتن صرف می گردد. مابقی آن نیز برای تامین زیرساخت هایی چون کارگاه آرماتور بندی، کارگاه قالب سازی، کارگاه بتن ریزی، خریداری حق الامتیازها و خرید مواد اولیه در نظر گرفته می شود.

گفتنی است هر طرح بتن آماده از لحاظ بودجه بندی متفاوت است. در این راستا محاسبه سرمایه اولیه باید به صورت اختصاصی در طرح توجیهی بتن آماده برای هر پروژه انجام گردد.

برآورد هزینه ها در طرح توجیهی بتن آماده

در یک طرح توجیهی موفق، تمامی هزینه ها مو به مو و با اطلاعات روز مشخص می گردند. طرح توجیهی بتن آماده تمامی هزینه های این کسب و کار از جمله هزینه های قبل از بهره برداری، هزینه های عملیاتی طرح، هزینه حقوق و مزایای کارکنان، هزینه حامل های انرژی، هزینه استهلاک و هزینه های عمومی و اداری را برآورد می کند.

برای محاسبه دقیق هزینه ها در طرح توجیهی، ابتدا تیم تحقیقاتی تشکیل می گردد. سپس نگارندگان طرح توجیهی نتایج مطالعات و بررسی ها را در طرح لحاظ می کنند.

کارخانه تولید بتن آماده - طرح فنی

بررسی سود کارخانه بتن آماده

بتن آماده یا RMC کاربرد بالایی در صنعت دارد زیرا مقاوم است، در کارگاه های شلوغ و کوچک که امکان ساخت بتن وجود ندارد، به راحتی قابل استفاده است و به صورت سفارشی در مقادیر کم تا زیاد تولید می شود.

به دلیل کاربرد گسترده بتن های آماده، تولیدکنندگان آن، درآمدی پیوسته و سوددهی بالا دارند. سود این کارخانه ها به عوامل و فاکتورهای متعددی چون محل کارخانه، بازار محصول و تعداد ماشین آلات وابسته است.

تخمین سود و فاکتورهای وابسته به آن حسن ختام بررسی های مالی در طرح توجیهی بتن آماده است. در نهایت فاکتورهای مربوط به سود در طرح توجیهی نشان دهنده آینده کسب و کار و منطقی بودن طرح خواهد بود.

پیشنهاد به مطالعه :  طرح توجیهی کارخانه آسفالت ⭐️ سال 1401 (طرح نمونه+تخصصی)

تجهیزات مورد نیاز برای کارخانه تولید بتن آماده

بتن های آماده در انواع گوناگونی چون بتن آماده معمولی، بتن معماری، بتن پیش ساخته، بتن فیبری، بتن سیال و بتن متراکم ساخته می شوند. بیزینس پلن بتن آماده شامل بخشی است که دانش فنی، فرآیند تولید و تجهیزات تولید بتن را معرفی می کند.

مراحل تولید بتن آماده به صورت زیر است:

  • ترکیب ماسه با سیمان
  • تخلیه و انتقال به مخزن اصلی
  • اضافه کردن آب و مواد افزودنی
  • اختلاط بتن
  • آزمایش و تست بتن
  • انتقال بتن به تانکر میکسر

بر این اساس تجهیزات خط تولید بتن آماده عبارتند از:

  • ماشین آلات تولید بتن (بچینگ پلانت)
  • انواع پمپ بتن
  • تراک میکسر
  • سیلوهای ذخیره سیمان و ماسه
  • سانترال بتن
  • باکت بتن ریزی
  • دستگاه کیورینگ
  • تجهیزات توزین

کارخانه بتن آماده - طرح فنی

بررسی توجیه پذیری اقتصادی بتن آماده

افزایش سرعت عملیات ساختمان سازی، صرفه جویی در میزان مواد اولیه مصرفی، افزایش مقاومت سازه از مزایای بتن های آماده است. به دلیل مزایای بیشمار، بتن های آماده امروزه به شکل گسترده ای در صنعت ساختمان و راهسازی به کار برده می شود.

به طوری که کالای جایگزین برای بتن آماده در بسیاری از پروژه های ساختمانی وجود ندارد. ضمن این که تکنولوژی و ماشین آلات تولید بتن آماده در داخل کشور در دسترس می باشند. در نتیجه به طور کلی می توان، رای به توجیه پذیری اقتصادی طرح داد.

سفارش طرح توجیهی اختصاصی بتن آماده

این طرح توسط تیم کارشناسی سایت طرح فنی با 25 سال سابقه و تجربه درخشان در زمینه سرمایه گذاری و امور بانکی تهیه می شود. طرح توجیهی تولید بتن آماده حاوی اطلاعاتی دقیق و موشکافانه از این کسب و کار بوده و از مستندات اخذ وام و مجوز است.

با سفارش طرح توجیهی اختصاصی، هدیه ما به شما، 5 ماه پشتیبانی رایگان از طرح و جلسه آنلاین رایگان خواهد بود، جلسه آنلاین شامل توضیحاتی با محوریت پروسه اخذ مجوز، مراحل دریافت وام، وثایق و ضمانت نامه های بانکی و … می باشد.

به این مقاله چه امتیازی میدهید؟

امتیاز

مجموع امتیازات

امتیاز کاربر: 3.97 ( 11 نتایج)

‫6 دیدگاه ها

  1. سلام روزتون بخیر
    من مواز تاسیس شرکت بتن در استان تهران دارم الان دنبال سرمایه گذار هستم میتونید راهنمایی کنید. سپاس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شروع گفتگو
1
سلام. طرح توجیهی نیاز دارید؟
سلام وقت بخیر
پشتیبان واتس‌اپ فعال است
در صورتی که شما به واتس‎اپ دسترسی ندارید میتوانید برای ثبت سفارش طرح توجیهی با شماره زیر تماس بگیرید.
0912-003-9088 کارشناس طرح توجیهی
پاسخگویی همه روزه از 7 صبح تا 24 شب