طرح توجیهی تولید کفش ⭐️ (انواع کفش چرمی + کتانی + اسپرت)

طرح توجیهی تولید کفش - طرح فنی

فهرست مطالب

طرح توجیهی تولید کفش گزارشی جامع از اطلاعات و مطالعات گوناگون این کسب و کار است. این طرح برای ارائه به سازمان ها، بانک ها و موسسات مالی و اعتباری توسط مهندسین سایت طرح فنی نگارش می شود.

تولید کفش از آن دسته مشاغل است که سرمایه های زیادی را به سمت خود جلب کرده است. کفش ها در گروه های متنوعی چون اسپرت، رسمی، صندل، بوت، چکمه و غیره تولید می گردند.

جنس رویه کفش ها نیز عموما از چرم طبیعی، چرم مصنوعی، برزنت، جیر، میکروفیبر، پارچه، الیاف طبیعی یا نبوک می باشد. امروزه با گسترش صنعت مد، انواع مدل های متنوع کفش بچگانه، زنانه و مردانه برای تمامی سلیقه ها به صورت عمده تولید می گردد.

مراحل تولید صنعتی کفش در کارگاه ها و کارخانه های تولیدی به ترتیب شامل برش، دوخت و مونتاژ نهایی است. تولید کفش کسب و کاری پررونق است زیرا بازار مصرف بزرگی دارد.

هدف از تنظیم طرح توجیهی تولید کفش چیست؟

سرمایه گذارانی که قصد راه اندازی تولیدی کفش را دارند، برای رسمیت بخشیدن به فعالیت تجاری خود باید اقدام به اخذ جواز تاسیس نمایند. صدور جواز تاسیس و پروانه بهره برداری مشروط به ارائه طرح توجیهی تولید کفش به سازمان های مربوطه است.

توضیح این که تولید کنندگان کفش چرم طبیعی باید برای اخذ مجوز به سازمان میراث فرهنگی کشور نیز مراجعه نمایند. افزون بر آن دریافت تسهیلات از بانک ها نیز تنها با اثبات منطقی بودن طرح و ارائه طرح توجیهی امکان پذیر می باشد.

به جز ضرورت و الزاماتی که در بالا گفته شد، طرح توجیهی تولید کفش روش های سرمایه گذاری اصولی را در این کسب و کار به کارآفرینان ارائه می کند. طرح توجیهی روش های پیاده سازی و اجرایی کردن پروژه را در اختیار کارآفرینان قرار می دهد.

برآورد شاخص های مالی در طرح توجیهی به صورت دقیق و نزدیک به واقعیت صورت می پذیرد. به صورت خلاصه می توان گفت، بیزینس پلن تولید کفش ریسک سرمایه گذاری را کاهش داده و راه های موفقیت را هموار می کند.

سرمایه لازم برای راه اندازی تولیدی کفش

یک کارآفرین برای راه اندازی تولیدی کفش به سرمایه ای برای خریداری تجهیزاتی چون چرخ، دستگاه برش، دستگاه پرس و … نیاز دارد. سرمایه اولیه برای راه اندازی تولید کفش با توجه به آورده خود متقاضی و تسهیلات دریافتی توسط او مشخص می شود.

میزان سرمایه اولیه به صورت مستقیم تعداد جفت کفش های تولیدی در سال را معین می نماید.

به جز سرمایه ثابت، مبلغی نیز برای خرید مواد اولیه شامل رویه، زیره، تودوزی و آستر اختصاص پیدا می کند. کارشناسان در طرح توجیهی تولید کفش میزان سرمایه ثابت، درگردش و سرمایه گذاری کل را محاسبه می نمایند.

هزینه های راه اندازی تولیدی کفش

هزینه های راه اندازی تولیدی کفش شامل هزینه اجاره یا خرید زمین، هزینه مدل سازی کفش، دستمزد کارکنان، هزینه های انرژی مصرفی و …. هستند. نکته ای که در برآورد هزینه ها فوق العاده حائز اهمیت می باشد، استفاده از اطلاعات و داده های روز است.

محاسبه هزینه ها با مبالغ قدیمی باعث می شود، طرح قابلیت اجرایی بودن خود را از دست بدهد. در ضمن باید منبعی نیز برای پرداخت هزینه های پیش بینی نشده در نظر گرفت.

برآورد هزینه ها در طرح توجیهی تولید کفش با رعایت تمام جزئیات و مطابق با اعداد و ارقام روز انجام می گردد.

بررسی میزان سود تولیدی کفش

تولید کفش کسب و کار پربازدهی است، البته به شرطی که بازارهای هدف را نشانه بگیرد. برای میزان سود این کسب و کار نمی توان، مبلغ معینی را ذکر کرد زیرا سود به عوامل متعددی چون حجم تولید سالیانه، قیمت تمامی شده کالای فروخته شده و … بستگی دارد. اما به طور کلی نرخ بازده داخلی در کسب و کار تولیدی کفش بین 25 تا 35 درصد برآورد شده است.

تخمین سود در طرح توجیهی تولید کفش از مهم ترین قسمت ها در بخش شاخص های مالی و اقتصادی طرح است.

کارخانه تولید کفش - طرح فنی

تجهیزات مورد نیاز برای تولید کفش

بخش فنی و عملیاتی بیزینس پلن تولید کفش دقیق ترین مرجع و راهنما برای راه اندازی این پروژه است. مراحل تولید انواع کفش به صورت زیر می باشد:

[tie_list type=”starlist”]

  • برش قطعات رویه
  • مسطح سازی رویه
  • چسب زنی
  • دوخت
  • برش قطعات کفی و پاشنه
  • تهیه پاشنه
  • قالب گیری
  • مونتاژ نهایی

[/tie_list]

تجهیزات مورد نیاز در خط تولید کفش عبارتند از:

[tie_list type=”checklist”]

  • دستگاه برش لیزر
  • ماشین اشپالت
  • دستگاه پرس
  • چرخ دوخت کف تخت و کف گرد
  • دستگاه تزریق مستقیم
  • ماشین مخصوص قالب گیری
  • ماشین سمباده زن
  • دستگاه گلدوزی

[/tie_list]

پیشنهاد به مطالعه :  طرح توجیهی تولید پوشاک 👚 سال 1401 (زنانه، مردانه، بچگانه)

بررسی توجیه پذیری اقتصادی تولید کفش

طبق آمار، ایرانیان سالانه به طور متوسط 2 تا 7 جفت کفش خریداری می کنند که نشان دهنده توجیه پذیر بودن سرمایه گذاری در تولید کفش می باشد. بیشترین واحدهای تولید کننده کفش به ترتیب در استان های آذربایجان شرقی، قم و تهران فعالیت می کنند.

با وجود فعالیت واحدهای تولیدی متعدد کفش در کشور، اما همچنان نیاز به انواع کفش پوشش داده نشده و پتانسیل بالایی در این بخش مشاهده می گردد. در ضمن علاوه بر بازار مصرف مطلوب، مشکلی از بابت تامین مواد اولیه نیز وجود نداشته و مواد اولیه به سهولت در دسترس هستند.

تولید کفش چرم و اسپرت - طرح فنی

تولیدی های کفش با چه مشکلاتی روبرو هستند؟

با وجود جذابیت سرمایه گذاری در صنعت کفش، اما بهتر است بدانید، این صنعت خالی از مشکل نیست. مشکل تولیدکنندگان کفش، بازارهای رقابتی ناعادلانه است که به علت واردات بی رویه و قاچاق کفش های چینی بی کیفیت ایجاد شده است.

عدم آشنایی با بازار، نداشتن سرمایه کافی و عدم برنامه ریزی و هدف گذاری دقیق مالی نیز از معضلات متداول در این حرفه است.

علیرغم وجود مشکلات و معضلات متعدد، کارآفرینان هوشمند با یاری گرفتن از طرح توجیهی تولید کفش به موفقیت های بزرگی دست پیدا کرده اند. طرح توجیهی هر آن چه را که در این حرفه مورد نیاز سرمایه گذاران است، در اختیار آنها قرار می دهد.

سفارش طرح توجیهی اختصاصی تولید کفش

طرح توجیهی اختصاصی تولید کفش توسط مهندسین و متخصصین سایت طرح فنی برای اخذ وام و مجوز تهیه می گردد.

شما می توانید، جامع ترین، مستند ترین و دقیق ترین بیزینس پلن را در سایت طرح فنی سفارش دهید. با سفارش طرح توجیهی اختصاصی، 5 ماه پشتیبانی رایگان نیز دریافت خواهید کرد.

5/5 - (16 امتیاز)

اشتراک گذاری مقاله

دیگر مقالات سایت را در اینجا ببینید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین و جدیدترین مقالات سایت

شروع گفتگو
1
سلام. طرح توجیهی نیاز دارید؟
سلام وقت بخیر
پشتیبان واتس‌اپ فعال است
در صورتی که شما به واتس‎اپ دسترسی ندارید میتوانید برای ثبت سفارش طرح توجیهی با شماره زیر تماس بگیرید.
0912-003-9088 کارشناس طرح توجیهی
پاسخگویی همه روزه از 7 صبح تا 24 شب