سفارش طرح توجیهیصنایع بازیافت

طرح توجیهی تصفیه روغن سوخته ⭐️ برآورد تخصصی هزینه ها

کارخانه بازیافت روغن سوخته

طرح توجیهی تصفیه روغن سوخته نتایج ارزیابی های فنی، اقتصادی، مالی و تحقیقات بازار این کسب و کار است که در قالب یک گزارش مفصل توسط متخصصین سایت طرح فنی تهیه می گردد.

روغن سوخته، روغنی است که به علت مصرف طولانی مدت، خواص اولیه خود را از دست داده و با ناخالصی ها و آلودگی هایی همراه شده است. رها کردن روغن های صنعتی سوخته در طبیعت بسیار آسیب زا بوده و مشکلات زیست محیطی ایجاد می کند.

بازیافت روغن سوخته و وارد کردن مجدد آن به چرخه مصرف علاوه بر حفاظت از محیط زیست، ارزش افزوده بالایی خواهد داشت. روغن های سوخته عموما از مراکز تعویض روغنی، کارخانه های ذوب فلزات، معادن، توربین ها و ماشین آلات صنعتی، نیروگاه های برق و … خریداری می گردند.

روغن های سوخته پس از تصفیه در کارخانه تبدیل به روغن پایه (روغن موتور، روغن هیدرولیک، روغن دنده و …)، سوخت تقطیری صنعتی و اسلاج قیری می شوند.

اهداف نگارش طرح توجیهی تصفیه روغن سوخته

طرح توجیهی تصفیه روغن سوخته یکی از مستنداتی است که برای اخذ مجوز کارخانه توسط وزارت صنایع و معادن یا سازمان های ذیربط دیگر نیاز است. این طرح به صورت تخصصی توسط کارشناسان با توجه به ضوابط سازمانی تهیه می گردد.

افزون بر آن برای دریافت تسهیلات از بانک ها نیز طرح توجیهی توسط بانک درخواست می شود. طرح توجیهی بانکی دارای استانداردهای خاصی بوده و با فرمت اختصاصی هر بانک تنظیم می گردد.

کمک به پیاده سازی و اجرایی کردن صحیح پروژه از دیگر اهداف ارزشمند طرح توجیهی تصفیه روغن سوخته می باشد. طرح توجیهی، اطلاعات دقیق و به روزی را در سه بخش فنی، مالی و بازار پروژه در اختیار سرمایه گذار قرار می دهد.

بدین ترتیب سرمایه گذار می تواند، فرصت ها و موانع را شناسایی کرده و با فراغ بالا در مسیر سرمایه گذاری گام بردارد. مطالعه بیزینس پلن تصفیه روغن سوخته احتمال شکست در سرمایه گذاری را به حداقل می رساند.

سرمایه اولیه مورد نیاز برای احداث کارخانه

راه اندازی کارخانه تصفیه روغن سوخته مستلزم تهیه تجهیزات، تامین زیرساخت ها و خرید روغن سوخته است. خریداری تجهیزاتی چون مخازن ذخیره سازی، کوره ها، تجهیزات برق و ابزار دقیق نیازمند سرمایه ثابت است.

گفتنی است، تصفیه روغن سوخته در کارخانه ها با روش های مختلفی مانند روش تقطیر، تین فیلم، تصفیه با اسید و تصفیه با خاک رنگبر انجام می گردد. هر کدام از این روش ها، تجهیزات و ماشین آلات خاص خود را نیاز دارند.

از سوی دیگر جمع آوری روغن سوخته و خریداری آنها نیز نیازمند بودجه جداگانه ای می باشد. روغن های سوخته به صورت مستقیم از مراکز خدمات خودرویی، کارخانه های صنعتی، تعمیرگاه های وسایل نقلیه سنگین و نیروگاه های برق جمع آوری می شوند. محاسبه مبلغ کل سرمایه گذاری در طرح توجیهی تصفیه روغن سوخته با توجه به ظرفیت و مختصات پروژه انجام می گردد.

هزینه های راه اندازی کارخانه تصفیه روغن سوخته

هزینه های کارخانه در طرح توجیهی بازیافت روغن سوخته به دو گروه کلی هزینه های قبل از بهره برداری و هزینه های اجرایی طرح دسته بندی می شوند. همچنین هزینه زمین از جمله هزینه های اصلی کارخانه تصفیه روغن سوخته است که بخشی از آن می تواند، از طریق تسهیلات شهرک های صنعتی تامین گردد. برای تصفیه 12 هزار تن روغن سوخته در سال به زمینی با مساحت حدودی 6000 متر مربع نیاز است.

هزینه نیروی انسانی، هزینه سوخت مصرفی، هزینه حمل و نقل روغن سوخته به کارخانه و هزینه سرویس ماشین آلات از جمله هزینه های اجرایی طرح هستند.

علاوه بر هزینه های ثابت و متغیر، برخی از هزینه ها نیز به صورت پیش بینی نشده در طول فعالیت ظهور پیدا می کنند. یک طرح توجیهی موفق، طرحی است که بخشی را به عنوان هزینه های پیش بینی نشده در محاسبه هزینه ها لحاظ نماید.

احداث کارخانه تصفیه روغن سوخته - طرح فنی

سود کارخانه تصفیه روغن سوخته

دسترسی آسان به مواد اولیه ارزان از عواملی است که باعث سودآوری کارخانه های تصفیه روغن سوخته می گردد. تولید روغن موتور و روغن صنعتی از روغن های سوخته، بسیار کم هزینه تر از تولید آن از مشتقات نفتی است. توضیح این که بازدهی تصفیه روغن سوخته در روش تقطیر، بالاتر از سایر روش ها بوده و دارای راندمان 90 درصد می باشد.

به طور کلی کارشناسان، نرخ بازده داخلی این طرح را حدود 36 درصد و مدت زمان برگشت سرمایه را حدود 3 سال و نیم تخمین زده اند. واضح است که ارقام به صورت حدودی و تقریبی بوده و بسته به مشخصات پروژه تغییر پیدا می کنند.

کارشناسان برای برآورد دقیق سود در طرح توجیهی تصفیه روغن سوخته عواملی مانند نوع محصول تولیدی، حجم تولید، استهلاک ماشین آلات و … را در نظر می گیرند.

پیشنهاد به مطالعه :  طرح توجیهی مینی پالایشگاه ⭐️ مینی ریفاینری (مقیاس کوچک)

آشنایی با فرآیند تصفیه روغن سوخته 

روغن های سوخته شامل روغن پایه به انضمام مواد اکسیداسیون، بقایای ذرات فلز در اثر ساییدگی قطعات خودرو، دود کربنی و سایر آلودگی ها و ناخالصی ها می باشند. خلاصه فرآیند تصفیه روغن سوخته به روش حلال اسیدی در کارخانه به صورت زیر است:

  • آبگیری روغن
  • فیلتر کردن روغن سرد
  • افزودن مواد شیمیایی
  • عبور روغن داغ از فیلتر پرس
  • حرارت دهی

تجهیزات مورد نیاز برای شروع پروژه

طرح توجیهی بازیافت روغن سوخته، مرجع و راهنمایی برای پیاده سازی و اجرایی کردن پروژه است . در این طرح، اطلاعات فنی و تمامی تجهیزات مورد نیاز تصفیه روغن سوخته معرفی می گردند.

برخی از تجهیزات مورد نیاز در کارخانه های تصفیه روغن سوخته عبارتند از:

  • مخازن ذخیره سازی مواد اولیه
  • پمپ ها و لوله های انتقال روغن
  • سانتریفیوژ تانک
  • کوره روغن داغ
  • سیستم کنترل
  • سیستم مانیتورینگ
  • کندانسور
  • سیستم تبخیر تین فیلم
  • مبدل حرارتی

تانکی های حامل روغن تصفیه شده - طرح فنی

بررسی توجیه پذیری اقتصادی تصفیه روغن سوخته

بازیافت و تصفیه روغن سوخته دارای توجیه پذیری اقتصادی بالایی است زیرا هزینه کمتری نسبت به روغن تصفیه اول در پی دارد. با رشد و توسعه بخش صنعتی در کشور، حجم بزرگی از روغن برای ماشین آلات صنعتی و خودروهای سنگین نیاز است.

بازیافت روغن سوخته در داخل کشور می تواند، بخشی از این نیاز را پوشش دهد. در ضمن روغن تصفیه دوم علاوه بر بازار داخلی، بازار خوبی در خارج از کشور به خصوص کشورهای منطقه دارد. به طوری که هم اکنون بخش بزرگی از روغن های تصفیه دوم ایرانی به مصرف کشورهایی مانند افغانستان، عراق و … می رسد.

مزایای طرح توجیهی تصفیه روغن سوخته

طرح توجیهی اختصاصی تصفیه روغن سوخته، طرحی منحصر به فرد برای هر پروژه سرمایه گذاری است که از مزایای بیشماری برخوردار می باشد. طرح توجیهی بازیافت روغن سوخته حاصل تجربه 25 ساله متخصصین سایت طرح فنی در امور سرمایه گذاری است که به صورت تیزبینانه و با ذکر تمامی جزئیات نوشته می شود.

سفارش طرح توجیهی اختصاصی در سایت طرح فنی همراه با 5 ماه پشتیبانی رایگان و جلسه آنلاین رایگان است. جلسه آنلاین رایگان برای ارائه توضیحاتی در باب وثایق و ضمانت نامه های بانکی، پروسه اداری اخذ مجوز، مراحل دریافت تسهیلات و … برگزار می شود.

به این مقاله چه امتیازی میدهید؟

امتیاز

مجموع امتیازات

امتیاز کاربر: 5 ( 1 نتایج)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شروع گفتگو
1
سلام. طرح توجیهی نیاز دارید؟
سلام وقت بخیر
پشتیبان واتس‌اپ فعال است
در صورتی که شما به واتس‎اپ دسترسی ندارید میتوانید برای ثبت سفارش طرح توجیهی با شماره زیر تماس بگیرید.
0912-003-9088 کارشناس طرح توجیهی
پاسخگویی همه روزه از 7 صبح تا 24 شب