طرح توجیهی تولید نایلون و نایلکس ⭐️ سال 1401 (pdf+word)

طرح توجیهی تولید نایلون و نایلکس

فهرست مطالب

طرح توجیهی تولید نایلون ، یکی از طرح‌های مهم اقتصادی است که در صورت سرمایه‌گذاری در آن می‌توانید به سود خوبی برسید. این طرح با توجه به مصرف بالای نایلون در کشور قابلیت اجرا را دارد و باعث رشد و رونق اقتصادی هم خواهد شد.

سرمایه اولیه برای تولید نایلون

در طرح توجیهی تولید نایلون، برای شروع کار به سرمایه‌های اولیه نیاز دارید البته فراموش نکنید که نوسانات ارزی در کشور باعث شده که سرمایه اولیه برای شروع هر کاری به صورت نجومی افزایش یابد. به همین دلیل باید بیشترین میزان بودجه را برای شروع کار در نظر بگیرید، بزرگترین هزینه در شروع کار تولید نایلون مربوط به خرید دستگاه است.

متأسفانه اگر بخواهید نایلون با کیفیت تولید کنید باید به سراغ دستگاه‌های وارداتی بروید. هنوز دستگاه‌های تولید داخل نتوانستند پا به پای دستگاه‌های وارداتی، نایلون‌های باکیفیتی تولید کنند.

مثلاً اگر بخواهید یک دستگاه وارداتی برای تولید نایلون سه لایه را خریداری کنید باید در حدود یک میلیارد تومان هزینه برای آن بپردازید. حقیقتی که وجود دارد این است که هر چقدر هم این دستگاه‌ها گران باشند، بهتر است که از دستگاه‌های داخلی استفاده کنید، دستگاه‌های تولید داخل به سرعت خراب می‌شوند و دائم باید برای تعمیر آن به دردسر بیافتید.

همچنین دستگاه‌های داخلی با بدترین کیفیت نایلون تولید می‌کنند و این باعث می‌شود که نتوانید فروش خوبی داشته باشید، از این رو توصیه می‌کنیم که بیشترین میزان سرمایه اولیه را جمع آوری کرده و با دستگاه‌های خارجی کار خود را شروع کنید. به این ترتیب نگرانی شما از بابت خرابی دستگاه‌ها و کیفیت پایین نایلون‌ها برطرف خواهد شد.

طرح توجیهی تولید نایلون

[tie_list type=”starlist”]

  • میزان سرمایه اولیه برای شروع
  • میزان درآمد و فروش
  • نقطه سر به سر
  • میزان سود پیش بینی شده
  • دوره برگشت سرمایه
  • تجهیزات موردنیاز
  • نیروی کار موردنیاز
  • میزان سود سالیانه
  • هزینه احداث مکان
  • هزینه های جاری
  • برآورد سود ویژه و ناویژه
  • هزینه برق و آب مصرفی
  • هزینه استخدام نگهبان
  • ماشین آلات موردنیاز
  • هزینه خرید مواد اولیه
  • هزینه های قبل از بهره برداری
  • برآورد گردش سرمایه
  • میزان سود در سال اول

[/tie_list]

[box type=”note” align=”aligncenter” class=”” width=””]نکته 1: ««اگر سرمایه اولیه شما کم است می‌توانید از وام‌های مختلفی که برای خوداشتغالی وجود دارد، استفاده کنید»[/box]

احداث کارگاه تولیدی نایلون
تولید نایلون

احداث کارگاه تولید نایلون

در این طرح باید برای مکانی که می‌خواهید کارگاه خود را راه‌اندازی کنید، برنامه‌هایی داشته باشید. می‌توانید از کمترین مقدار وسعت یعنی 200 متر مربع، کار خود را آغاز کنید. برای اینکه کسب و کارتان به سود خالص برسد، باید مکان متعلق به خودتان باشد، اگر اجاره‌ای باشد، باید بخش مهمی از سود خود را برای اجاره کنار بگذارید و به این صورت سود کمتری عاید شما خواهد شد.

البته کارآفرینان جوانی که به تازگی می‌خواهند وارد این کسب وکار شوند نمی‌توانند بلافاصله به خرید مکان مورد نظر بپردازند. از این رو توصیه می‌کنیم که کارگاه خود را به صورت سالیانه اجاره کنید، اگر می‌خواهید که کارگاه خود را در شهرستان‌های کوچک راه‌اندازی کنید، هزینه‌های اولیه برای تهیه مکان شما کمتر از شهرهای کلان خواهد بود.

البته اگر بخواهید کارخانه تولید نایلون را راه‌اندازی کنید، باید در وسعت زیادی این کار را انجام دهید، که در این صورت نیازمند طرح توجیهی تولید نایلون به صورت کاملا دقیق هستید تا این اطلاعات ارزشمند را به دست آورید.

نکته:

[box type=”success” align=”aligncenter” class=”” width=””]نکته 2: «دستگاه‌ها تولید نایلون چه در کارگاه‌ها و چه در کارخانه‌ها سر و صدای زیادی دارند. از این رو مکان شما باید کمی از مناطق مسکونی فاصله داشته باشد. البته این فاصله باید به حدی باشد که شما بتوانید به راحتی و با هزینه‌های کم رفت و آمد کنید»[/box]

فواید تولید نایلون در کشور

در تدوین طرح توجیهی تولید نایلون باید مزایا و معایب آن را مورد بررسی قرار دهید. از جمله مهم‌ترین مزایای تولید نایلون در کشور عبارت‌اند از:

[tie_list type=”thumbup”]

  • تولید نایلون در انواع مختلف آن به کاهش وابستگی به خارج و واردات آن منجر خواهد شد.
  • قیمت نایلون‌های تولیدی در داخل کشور ارزان‌تر از نایلون‌های وارداتی خواهد بود.
  • انرژی کمی برای تولید نایلون مصرف خواهد شد.
  • نایلون‌ها در برابر رطوبت و آب مقاوم هستند، این مهم کمک می‌کند که محصولات غذایی، مدت بیشتری در درون نایلون‌ها سالم بمانند.

[/tie_list]

مشکلات تولید نایلون

[tie_list type=”thumbdown”]

  • مواد اولیه برای تولید نایلون به سختی پیدا می‌شود.
  • دستگاه‌هایی که برای تولید نایلون نیاز دارید، قیمت بسیار بالایی دارد.
  • به دلیل ورود بسیاری از تولید کنندگان به صنعت تولید نایلون‌، بازار این کار تا حدود زیادی اشباع شده است. به همین دلیل برای کنار زدن رقبا باید با بهترین کیفیت، به تولید نایلون بپردازید.
  • نایلون به شدت به محیط زیست آسیب می‌رساند و با توجه به افزایش مصرف مردم، این آسیب در سال‌های اخیر به شدت افزایش یافته است.
  • تحقیقات محققان ثابت کرده که استفاده طولانی‌مدت از نایلون سلامت انسان را نیز به خطر می‌اندازد.

[/tie_list]

کسب دانش تولید نایلون

قبل از اینکه به صورت جدی وارد کار تولید نایلون شوید، بهتر است که چند دوره آموزشی را بگذرانید. برخی از مراکز فنی و حرفه‌ای و آموزشگاه‌های مجازی، اصول اولیه آن را آموزش می‌دهند. از این رو بهتر است که به صورت حضوری در برخی از کارگاه‌های تولید نایلون حاضر شوید و نحوه تولید آن را از نزدیک ببینید.

[box type=”info” align=”aligncenter” class=”” width=””]نکته 3: «فواید آموزش‌ حضوری در این است که شاید شما متوجه شدید که اصلاً به کار تولید نایلون علاقه‌ای ندارید و می‌توانید سرمایه‌های خود را در صنعت دیگری به گردش درآورید»[/box]

مجوز تولید نایلون

باید قبل از اینکه فعالیت خود را در زمینه تولید نایلون آغاز کنید به دنبال مجوزهای قانونی آن باشید. اصولاً نایلون‌ها در دسته محصولات بهداشتی قرار دارند. از این رو باید مجوز رسمی از سازمان بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، مجوز بهره‌برداری و مجوز بسته بندی داشته باشید، اگر دقت کرده باشید هر نایلونی یک نام دارد. این نام همان برند نایلون است.

به همین دلیل باید برای نایلون‌های خود یک نام مناسب را انتخاب کنید. تنها در صورت ثبت برند می‌توانید نایلون‌های خود را به فروش برسانید، رفت و آمدها برای دریافت مجوز و طی کردن یکسری از مراحل قانونی آن به همراه ثبت برند، هزینه‌هایی دارد که باید به آن توجه ویژه داشته باشد.

پیشنهاد به مطالعه :  طرح توجیهی پمپ بنزین ⛽️ (جایگاه سوخت) جهت اخذ وام و مجوز

هزینه‌های انرژی مصرفی

یکی از موارد مهمی که باید در طرح توجیهی تولید نایلون به آن توجه کنید، مربوط به هزینه‌های انرژی مصرفی است. دستگاه‌های تولید نایلون برای اینکه کار کنند، به برق زیادی نیاز دارند. برق مصرفی دستگاه‌ها سه فاز و 25 آمپر است.

از این رو برای تأمین برق دستگاه‌ها باید هزینه‌هایی را پیش بینی کنید و بودجه‌هایی را کنار بگذارید، شما میتواند هزینه های مختلف این کار را در طرح توجیهی تولید نایلون مشاهده و مطالعه کنید.

تأمین مواد اولیه برای تولید نایلون

مواد اولیه مرغوب برای تولید نایلون‌ها از اهمیت ویژه‌ای برخوردار هستند. از این رو هم باید از بهترین مکان‌ها این مواد را خریداری کنید و هم بودجه‌هایی برای آن در نظر بگیرید.

مهم‌ترین مواد اولیه که برای تولید نایلون نیاز است عبارت‌اند از: پوست پلی اتیلن سبک (LLDPE)، پلی، اتیلن سنگین (HDPE)، پلی اتیلن سنگین بازیافتی، مقاوم کننده UV، جوهر چاپ، حلال، ستربچ و سایر افزودنی‌ها و افزودنی تجزیه پذیر. البته تا جایی که می‌توانید نایلون‌های تجزیه‌پذیر تولید کنید تا ضمن کمک به محیط زیست، سلامت عمومی جامعه را نیز بهبود ببخشید.

خرید تجهیزات برای احداث کارگاه تولید نایلون
تجهیزات کارگاه تولیدی نایلون

تأمین تجهیزات مورد نیاز کارگاه تولید نایلون و نایلکس

همانطور که قبل‌تر هم اشاره کردیم، دستگاه‌های تولید نایلون باید از کیفیت بالایی برخوردار باشند. به همین دلیل برای خرید این دستگاه‌ها باید زمان، هزینه و دانش به خصوص آن را به کار بگیرید. مثلاً از هر جایی این دستگاه‌ها را تهیه نکنید، اگر هم برایتان مقدور بود می‌توانید از دستگاه‌های وارداتی دست دوم هم استفاده کنید.

اما برای اینکه خط تولید نایلون را راه‌اندازی کنید به دستگاه‌های زیر نیاز دارید: دستگاه تولید نایلون، دستگاه دوخت نایلون، دستگاه پرفراژ نایلون، دستگاه چاپ نایلون، دستگاه نایلون سه لایه، دستگاه نایلون عریض، دستگاه تولید سلفون، دستگاه سفره یکبار مصرف، دستگاه اکسترودر، دستگاه پنوماتیک دسته زنی، دستگاه جرقه زنی، آسیاب و متعلقات کارگاهی.

[box type=”note” align=”aligncenter” class=”” width=””]نکته 4: «حتماً کارگاه و کلیه تجهیزات خود را بیمه کنید. این مهم یکی از اصول اولیه برای حفاظت از سرمایه‌های مادی است که برای تولید یک محصول به کار می‌گیرید»[/box]

ویژگی انبار کارگاه تولیدی نایلون

بعد از اینکه نایلون‌ها را تولید کردید باید فضایی را برای نگهداری آن‌ها در نظر بگیرید. انبار نگهداری نایلون باید ویژگی‌هایی داشته باشد که در ادامه به آن می‌پردازیم:

  • نایلون‌ها به شدت قابلیت اشتعال دارند. از این رو انبار شما باید دور از نور مستقیم خورشید و مواد قابل اشتعال قرار داشته باشد. از طرفی دیگر انبار باید به سیستم اطفاء حریق هم مجهز باشد.
  • کف و دیوارها باید از سرامیک باشد.
  • انبار باید به آب و برق دسترسی داشته باشد.
  • بین انبار و کارگاه نباید فاصله زیادی وجود داشته باشد.
  • از آنجایی که نایلون‌ها بهداشتی هستند، باید انبار شما هم از هر گونه آلودگی و حشرات پاک باشد.
  • یک مسئول ویژه باید برای انبار خود استخدام کنید که کار نظارت بر نایلون‌ها و شرایط انبار را انجام دهد.

[box type=”info” align=”aligncenter” class=”” width=””]نکته 5: «وسیله نقلیه برای حمل نایلون‌ها از کارگاه به انبار و از انبار به بازارهای هدف باید استاندارد باشد. به دلیل ظرافت و همچنین قابل اشتعال بودن نایلون‌ها، ماشین حمل باید سرپوشیده باشد تا به محصولات آسیبی وارد نشود»[/box]

استخدام نیروهای انسانی

از جمله موارد مهمی که به طرح توجیهی تولید نایلون شما اعتبارات لازم را می‌دهد، بحث اشتغال زایی است. در واقع هر چقدر طرح پیشنهادی شما به رشد و توسعه اقتصادی کمک کند می‌تواند باعث جذب نظر کارشناسان و سرمایه‌گذاران شود، برای اینکه کارگاه تولیدی خود را به خوبی اداره کنید باید نیروهای انسانی را به استخدام درآورید.

از این رو اگر فعالیت شما در یک کارگاه متوسط است باید بین 6 تا 10کارگر را استخدام کنید. همچنین در کارگاه خود برای بخش نظارت بر واحد کیفی هم به نیروهای انسانی متخصص نیاز دارید، هر چقدر وسعت کارگاه شما بیشتر باشد و یا بخواهید در کارخانه، فعالیت تولید نایلون را آغاز کنید باید تعداد بیشتری نیروی انسانی را به استخدام درآورید.

چند نکته مهم برای تولید نایلون

[tie_list type=”plus”]

  • در حالت عادی تولید نایلون باعث آسیب رساندن به محیط زیست می‌شود. از این رو سعی کنید نایلون‌های تجزیه پذیر را تولید کنید.
  • نایلون ارتباط مستقیمی با سلامتی افراد دارد. به همین دلیل نباید در تولید نایلون از مواد ضایعاتی استفاده کنید.
  • نایلون‌ها باید در ابعاد استانداردی تولید شوند. همچنین کیفیت آن‌ها را در اولویت قرار دهید.
  • اگر بتوانید مواد اولیه خود را به صورت مستقیم از تولید کننده خریداری کنید و واسطه‌ها را کنار بگذارید، می‌توانید نایلون‌های تولید شده را با قیمت کمتری به بازار عرضه کنید.
  • کلیه اطلاعات لازم برای معرفی نایلون باید روی بسته بندی آن نوشته شود. از جمله تاریخ تولید، تاریخ انقضاء، تعداد نایلون‌ها، نوع آن، سری ساخت، آدرس تولید کننده و نام تجاری را درج کنید.
  • برای اینکه فروشتان افزایش یابد، سعی کنید در بسته بندی خود خلاقیت به خرج دهید و با چند طراح در این خصوص مشورت کنید.
  • همچنین بسته بندی شما باید آنقدر راحت باشد که هر کسی بتواند به سادگی از آن استفاده کند.

[/tie_list]

پیشنهاد به مطالعه :  طرح توجیهی رستوران ⭐️ سال 1401 فایل (pdf+word)

بازار هدف در تولید نایلون

بازار هدف تولید نایلون بیشتر مردم هستند. روزانه میلیون‌ها پلاستیک در دسترس مردم قرار می‌گیرد. فروشگاه‌های مواد غذایی، میوه‌ فروشی‌ها، لباس فروشی‌ها و هر صنفی که در زمینه خرید و فروش فعالیت می‌کند به نایلون وابسته است.

از این رو برای پیدا کردن بازار هدف و شناسایی مشتریان ویژه آن با مشکلاتی رو به رو نخواهید شد، به غیر از اینکه رقبای زیادی وارد بازار شدند و باید برای ارائه بهترین نایلون‌های خود، کمی تلاش کنید، برای اینکه در شناسایی بازار هدف خود با مشکلات زیادی رو به رو نشوید، بهتر است که از همه سیستم‌های بازاریابی استفاده کنید.

یعنی به صورت حضوری و مجازی به معرفی نایلون‌های خود بپردازید. همچنین با فروش محصولات خود به صورت اینترنتی، بخشی از بازار هدف نایلون‌ها را از دنیای مجازی جذب کنید.

طرح توجیهی تولید نایلون سال 99
تولید نایلون

صادرات نایلون به کشورهای خارجی

صادرات نایلون یکی از بهترین راه‌هایی است که می‌تواند باعث افزایش سود و درآمد شما شود. از این رو باید از قبل لیست کشورهایی که می‌توانید به آن‌ها نایلون ارسال کنید را در طرح توجیهی خود بنویسید.

البته تنها در صورتی می‌توانید نایلون‌های خود را صادر کنید که از کیفیت بالایی برخوردار باشند، کشورهایی چون عراق، تركمنستان، افغانستان، آذربايجان، ترکيه، امارات متحده عربی، روسیه، ارمنستان، قزاقستان، گرجستان، اوکراین، آلمان و اسپانیا کشورهایی هستند که می‌توانید به آن‌ها نایلون صادر کنید.

[box type=”success” align=”aligncenter” class=”” width=””]نکته 6: «صادرات نایلون به کشورهای دیگر هزینه‌ها، مجوزها و مراحل قانونی خاص خود را دارد. از این رو بهتر است قبل از اینکه اقدام به صادرات کنید، با کارشناسان حقوقی و مالی در مورد توجیه پذیری صادرات مشورت کنید. این کار باعث می‌شود که آگاهی شما افزایش یابد و از صادر کردن محصولات خود، ضرر نکنید»[/box]

سخن پایانی…

هر چند که بازار تولید و فروش نایلون در کشور با کمی بحران مواجه است، اما دلیلی بر این نیست که شما سرمایه‌های خود را در این راه به گردش در نیاورید. با کمی تحقیق، کسب دانش تولید نایلون، استفاده از بهترین بسته بندی‌ها، توجه به کیفیت نایلون‌ها و همچنین به کار گیری یک مدیریت قوی می‌توانید بدون نگرانی به عرصه تولید نایلون ورود کنید.

 

خرید طرح توجیهی

5/5 - (1 امتیاز)

اشتراک گذاری مقاله

دیگر مقالات سایت را در اینجا ببینید

12 پاسخ

  1. محمدامین اکبرپور هستم از شهرستان شهرضا میخواستم کارخانه تولید نایلون راه اندازی کنم برای مجوز اقدام کردم گفتن باید طرح توجیهی بیارید برامون لطفا راهنمایی بفرمایید

    1. سلام آقای اکبرپور لطفا در واتس اپ پیام بدید در اولین فرصت این مورد رو براتون انجام میدیم.

  2. سلام از بانک صادرات 35 میلیارد وام درخواست دادم گفتن طرح توجیهی میخواییم چطور باید طرح توجیهی سفارش بدیم که طبق اون 35 میلیارد نوشته بشه

    1. سلام به پشتیبانی واتس اپ پیام بدید در اولین فرصت کارشناسمون باهاتون تماس میگیرن.

    1. سلام در طرح توجیهی آماده ، تولید نایلون کامل توضیح دادیم لطفا مطالعه بفرمایید. (انتهای مقاله لینکش هست)

  3. با سلام فایل طرح توجیهی که شما آخر این صفحه گذاشتین به روز هست؟ و همون طرح توجیهی هست که صنعت و معدن و بانک نیاز دارن ؟؟؟؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین و جدیدترین مقالات سایت

شروع گفتگو
1
سلام. طرح توجیهی نیاز دارید؟
سلام وقت بخیر
پشتیبان واتس‌اپ فعال است
در صورتی که شما به واتس‎اپ دسترسی ندارید میتوانید برای ثبت سفارش طرح توجیهی با شماره زیر تماس بگیرید.
0912-003-9088 کارشناس طرح توجیهی
پاسخگویی همه روزه از 7 صبح تا 24 شب