طرح توجیهی احداث باشگاه اسب سواری ⭐️ برای اخذ مجوز

طرح توجیهی احداث باشگاه اسب سواری - طرح فنی

فهرست مطالب

طرح توجیهی احداث باشگاه اسب سواری با هدف اخذ مجوز و وام و ارائه اطلاعات مهم این طرح به سرمایه گذاران نوشته می شود. سوارکاری از ورزش هایی است که دارای پیشینه تاریخی می باشد. در گذشته، افراد برای جابجایی و جنگ از اسب استفاده می کردند. هم اکنون سوارکاری به ورزشی محبوب و تفریحی هیجان انگیز برای افراد مبدل شده است. باشگاه اسب سواری، محلی برای نگهداری و تیمار اسب ها بوده و متشکل از مانژ و زمین مناسب برای سوارکاری می باشد.

طراحی و راه اندازی باشگاه سوارکاری می تواند، به صورت غیرحرفه ای و یا قهرمانی انجام گیرد. باشگاه های غیرحرفه ای تنها مخصوص اسب سواری تفریحی بوده و باشگاه های قهرمانی علاوه بر سوارکاری تفریحی، محل برگزاری مسابقات رسمی و ملی می باشند.

باشگاه های سوارکاری در رشته های اسب دوانی، یورتمه، تاخت، چوگان، پرش، استقامت، درساژ و … به ارائه خدمات می پردازند. سرمایه گذاران می توانند، با طراحی اصولی باشگاه اسب سواری سود خوبی برداشت کنند.

⭐️ طرح توجیهی احداث باشگاه اسب سواری جهت اخذ مجوز

سرمایه گذارانی که قصد احداث باشگاه اسب سواری را دارند، باید در ابتدا نسبت به اخذ مجوزهای قانونی از اداره کل ورزش و جوانان و فدراسیون سوارکاری اقدام نمایند. ارائه طرح توجیهی، پروسه اخذ مجوز را تسهیل می بخشد، چرا که بازتاب دهنده توجیه پذیری طرح به سازمان های صادرکننده مجوز می باشد.

بسیاری از سرمایه گذاران برای راه اندازی باشگاه اسب سواری، تمایل به دریافت وام و تسهیلات بانکی دارند. بانک عامل پس از دریافت طرح توجیهی احداث باشگاه اسب سواری و بررسی آن، اعتبار درخواستی را به متقاضی اختصاص می دهد.

گفتنی است، هر کدام از بانک ها، استاندارد و فرمت خاصی را به عنوان بیزینس پلن احداث باشگاه اسب سواری پذیرش می کنند که تنها کارشناسان طرح توجیهی از آن مطلع هستند.

⭐️ مزایای تنظیم طرح توجیهی باشگاه سوارکاری

طرح توجیهی، گزارشی مدون و نرم افزار محور از این طرح اقتصادی است. راه اندازی یک باشگاه اسب سواری به صورت اصولی نیازمند جمع آوری اطلاعات به روز در جوانب مختلف پروژه است. طرح توجیهی، نه تنها از مستندات مهم برای اخذ مجوز و وام است، بلکه اطلاعات دقیق و به روز پروژه را در اختیار سرمایه گذاران قرار می دهد.

شفاف سازی پستی و بلندی های مسیر سرمایه گذاری، بررسی توجیه پذیری و منطقی بودن طرح، افزایش سرعت دسترسی به سود و جلوگیری از ضررهای هنگفت مالی از مزایای بیزینس پلن احداث باشگاه اسب سواری می باشند.

اسب سواری در طبیعت (باشگاه سوار کاری) - طرح فنی

⭐️ سرمایه گذاری در تاسیس باشگاه سوارکاری

اسب سواری امروزه از ورزش های گران به حساب می آید که این موضوع به علت تعداد کم واحدهای پرورش اسب و باشگاه های اسب سواری در نقاط مختلف کشور است. با وجودی که کشورمان، پرورش دهنده اسب های اصیل همچون اسب ترکمن است؛ اما همچنان سرمایه گذاری در احداث باشگاه سوارکاری برای بسیاری از افراد ناشناخته است.

کارشناسان با مطالعات طرح توجیهی احداث باشگاه سوارکاری، سرمایه گذاری در این بخش را از فرصت های بسیار خوب معرفی نموده اند. کمبود تعداد و ظرفیت باشگاه های اسب سواری در بسیاری از نقاط کشور و تمایل روزافزون بسیاری از افراد به این ورزش از دلایلی هستند که جذب سرمایه در این بخش را توجیه پذیر می کنند.

⭐️ سرمایه اولیه برای احداث باشگاه اسب سواری

همانطور که در بالا گفتیم، باشگاه اسب سواری به دو صورت حرفه ای و غیر حرفه ای احداث می شود که به تبع، نوع حرفه ای نیازمند سرمایه بیشتری می باشد. میزان سرمایه اولیه در این طرح به مقیاس باشگاه اسب سواری، نوع مصالح مورد استفاده و نوع نژاد اسب ها بستگی دارد.

سرمایه ثابت در این طرح به طراحی و ساخت باشگاه اسب سواری، فضاسازی داخل باشگاه، خرید اسب ها و مادیان ها و خرید تجهیزات اسب سواری اختصاص پیدا می کند.

بهره برداری از باشگاه اسب سواری علاوه بر سرمایه ثابت مستلزم سرمایه درگردش است. بخش بزرگی از سرمایه درگردش برای خرید علوفه به صورت دوره ای صرف می شود. بخشی نیز برای هزینه های دامپزشکی و نعل بندی منظور می گردد. محاسبه سرمایه در طرح توجیهی احداث باشگاه اسب سواری با تحقیقات وسیع میدانی و احتساب اعداد و ارقام روز صورت می پذیرد.

⭐️ محاسبه هزینه ها توسط طرح توجیهی

هزینه های راه اندازی باشگاه اسب سواری باید قبل از پیاده سازی طرح با داده های روز مشخص شوند. هزینه زمین بسته به ابعاد آن، اجاره یا خرید آن و همچنین شهر و محل احداث باشگاه متغیر خواهد بود. در یک زمین به ابعاد 16 هزار مترمربع می توان، یک باشگاه بزرگ و حرفه ای اسب سواری متشکل از بخش های گوناگون ایجاد نمود که ظرفیت پذیرش طرح تعداد 400 هزار نفر در سال باشد.

برای ظرفیت فوق، تعداد 32 نفر نیروی انسانی نیز نیاز است که در بخش های مختلف باشگاه به کار گرفته می شوند. سایر هزینه های مهم طرح شامل هزینه های مصرف انرژی و هزینه تعمیر و نگهداری باشگاه هستند که در طرح توجیهی احداث باشگاه اسب سواری مبلغ گذاری می گردند.

⭐️ پیش بینی میزان سود باشگاه سوارکاری

درآمد اصلی باشگاه اسب سواری از خدمات استفاده از زمین اسب سواری، اجاره اسب، آموزش اسب سواری و چوگان، فروش و کرایه وسایل اسب سواری است. باشگاه های اسب سواری حرفه ای که شامل چندین مانژ اصلی و تمرینی، اصطبل های بزرگ و وسیع، تجهیزات مسابقات اسب سواری، کافی شاپ، رستوران، آلاچیق و … هستند از درآمد بالاتری از باشگاه های اسب سواری مبتدی با تجهیزات ساده برخوردار می باشند.

کارشناسان و نگارندگان طرح توجیهی احداث باشگاه اسب سواری، نرخ بازده داخلی را در این طرح، حدود 25 درصد و مدت زمان برگشت سرمایه را بین 4 تا 5 سال پیش بینی نموده اند. دقت در انتخاب اسب و مادیان با نژادهای اصیل ایرانی چون ترکمن، کاسپین، دره شوری و کرد می تواند، ضامنی برای برگشت سرمایه در مدت کوتاه باشد.

احداث بخش اصطبل اسب ها - طرح فنی

⭐️ بررسی توجیه پذیری اقتصادی باشگاه اسب سواری

به اعتقاد کارشناسان، طرح توجیهی احداث باشگاه اسب سواری می تواند، از لحاظ اقتصادی، رضایت شما را جلب کند. تامین شرایط مناسب برای تیمار اسب در سوددهی طرح ضروری است زیرا جلوی بیمار شدن حیوان و ضررهای احتمالی را می گیرد.

احداث باشگاه اسب سواری نیازمند سرمایه بزرگی است؛ اما شما می توانید، بخش وسیعی از آن را از طریق تسهیلات دولتی کم بهره تامین نمایید. ارائه خدمات آموزشی گسترده و فعالیت های جانبی چون فروش تجهیزات اسب سواری نیز سود شما را افزایش خواهد داد.

پیشنهاد به مطالعه :  طرح توجیهی پرورش اسب ⭐️ برای اخذ مجوز و تسهیلات

⭐️ بخش های موجود در باشگاه سوار کاری

طرح توجیهی احداث باشگاه اسب سواری با توجه به مشخصات و مختصات طرح و سرمایه اولیه، بخش های موجود در باشگاه را نیز تعریف می کند. باشگاه های اسب سواری بسته به مقایس خود می توانند، متشکل از بخش های زیر باشند:

[tie_list type=”starlist”]

  • مانژ تفریحی
  • مانژ آموزشی
  • پیست اسب دوانی
  • ساختمان اداری
  • پارکینگ اختصاصی
  • مرکز دامپزشکی
  • جایگاه تماشاچیان
  • رختکن و محل نگهداری تجهیزات اسب سواری
  • اصطبل و اتاقک های مجزا برای هر اسب

[/tie_list]

⭐️ مشخصات زمین باشگاه اسب سواری

طرح توجیهی احداث باشگاه اسب سواری، مشخصات فنی طرح نیز در اختیار سرمایه گذار قرار می دهد. زمین باشگاه سوارکاری که با نام مانژ نیز شناخته می شود، فضای اصلی است که جهت سوارکاری به کار می رود.

کف سازی مانژ به سه صورت ترکیب شن و ماسه، ترکیب لاستیک و ماسه و همچنین ترکیب گرانول لاستیکی و ماسه امکان پذیر است. دور مانژ با حصارهای فلزی یا چوبی پوشانده می شود. مانژ معمولا بدون سقف است و یا برای قسمت کوچکی از آن سقف طراحی می گردد.

ابعاد مانژ با توجه به این که باشگاه اسب سواری مخصوص تفریح است یا مسابقه تعیین می گردد. به طور مثال باشگاه های اسب سواری ساده در ابعاد 20 در40 متر، باشگاه های حرفه ای در ابعاد 40 در 40 یا 50 در 70 و باشگاه های مخصوص مسابقات درساژ در ابعاد 30 در 60 ساخته می شوند.

احداث باشگاه سوار کاری - طرح فنی

⭐️ نحوه نگهداری اسب ها در باشگاه اسب سواری

نگهداری اسب ها و تیمار آنها در باشگاه، تابع شرایط خاصی است. اصطبل ها متشکل از اتاقک ها یا آخورهای مجزایی هستند که برای نگهداری اسب استفاده می شوند. مساحت این اتاقک ها معمولا بین 9 تا 20 متر مربع در نظر گرفته می شود.

اصطبل باید در خلاف جهت باد و در جهت نور خورشید احداث شود. بستر اتاقک ها از خاک اره نرم پوشانده شده و هر چند روز یک بار باید تعویض گردد. اسب حیوانی اجتماعی است، از این رو حصار بین آخورها باید به گونه ای باشد که آنها بتوانند، حضور یکدیگر را حس کنند.

⭐️ سفارش طرح توجیهی احداث باشگاه اسب سواری

ما در سایت طرح فنی با بهره گیری از کارشناسان مجرب و طرح توجیهی نویسان برتر کشور با 25 سال سابقه، طرح توجیهی احداث باشگاه اسب سواری را تهیه می کنیم. طرح توجیهی اختصاصی، گزارشی مفصل تر از طرح آماده است که به صورت انحصاری با توجه به مشخصات پروژه شما نوشته می شود.

5 ماه پشتیبانی رایگان از خدمات سایت طرح فنی با سفارش طرح توجیهی اختصاصی است. همچنین شما می توانید، پس از سفارش طرح توجیهی اختصاصی، جلسه آنلاین رایگان درخواست نمایید.

در این جلسه، متخصصان ما به توضیح مسائل اداری و بانکی طرح از جمله مراحل اداری اخذ مجوز باشگاه اسب سواری، پروسه اخذ وام، وثایق و ضمانت نامه های بانکی و … می پردازند.

5/5 - (1 امتیاز)

اشتراک گذاری مقاله

دیگر مقالات سایت را در اینجا ببینید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین و جدیدترین مقالات سایت

شروع گفتگو
1
سلام. طرح توجیهی نیاز دارید؟
سلام وقت بخیر
پشتیبان واتس‌اپ فعال است
در صورتی که شما به واتس‎اپ دسترسی ندارید میتوانید برای ثبت سفارش طرح توجیهی با شماره زیر تماس بگیرید.
0912-003-9088 کارشناس طرح توجیهی
پاسخگویی همه روزه از 7 صبح تا 24 شب