سفارش طرح توجیهیصنایع لوله و اتصالات

طرح توجیهی لوله پلی اتیلن و اتصالات ⭐️سال 1401 (WORD+PDF)

احداث کارخانه تولید لوله پلی اتیلن

طرح توجیهی لوله پلی اتیلن با هدف ارائه روش های صحیح سرمایه گذاری و برای اخذ مجوز و وام توسط مهندسین سایت طرح فنی تهیه می گردد.

لوله های پلی اتیلن، لوله های پلیمری با قطرهای مختلف هستند که از ویژگی های ممتازی چون دوام بالا، وزن کم، انعطاف پذیری زیاد و مقاومت بالا در برابر عوامل شیمیایی، تنش های فیزیکی و حرارت برخوردار هستند. لوله پلی اتیلن در دو دسته بندی کلی تک جداره و دوجداره تولید می شود.

همچنین لوله های پلی اتیلن تک جداره (PE) برای استفاده در خطوط آب آشامیدنی، برای آبیاری کشاورزی و در سیستم های آتش نشانی استفاده می گردند. لوله های دوجداره پلی اتیلن (HDPE) نیز که با نام لوله های فشار قوی معروف هستند، در خطوط انتقال فاضلاب های شهری و پسماندهای صنعتی، پل سازی، راه سازی و… به کار برده می شوند.

لوله های پلی اتیلن جایگاه ویژه ای در بخش آب و فاضلاب دارند و سرمایه گذاری در تولید این لوله ها هوشمندانه است.

هدف از نگارش طرح توجیهی لوله پلی اتیلن چیست؟

سرمایه گذارانی که قصد راه اندازی کارخانه لوله پلی اتیلن را دارند، باید در ابتدا برای اخذ جواز اقدام نمایند. به طور کلی مرجع صادرکننده مجوزهای امور آب و خاک، وزارت جهاد کشاورزی می باشد. کارآفرینان برای دریافت مجوز، موظف به تنظیم و ارائه طرح توجیهی لوله پلی اتیلن به سازمان های ذیربط می باشند.

یک طرح توجیهی موفق، طرحی است که حاوی تمامی اطلاعات جزئی و کلی بوده و مطابق با ضوابط سازمانی تهیه شده باشد.

گفتنی است، کارآفرینان برای دریافت تسهیلات از بانک ها نیز ملزم به ارائه طرح توجیهی لوله پلی اتیلن هستند. این طرح باید متناسب با استانداردهای بانکی و توسط نرم افزار کامفار تهیه شده باشد تا توجیه پذیری طرح را مشخص نماید.

علاوه بر ضرورت هایی که تنظیم طرح توجیهی دارد، این طرح می تواند، نتایج مثبت دیگری نیز در پی داشته باشد. بیزینس پلن لوله پلی اتیلن با ارائه اطلاعات فنی، برآوردهای اقتصادی و مطالعات بازار سرمایه گذاری بدون ریسکی را برای کارآفرینان رقم می زند.

سرمایه اولیه برای راه اندازی کارخانه لوله پلی اتیلن

سرمایه مورد نیاز برای تولید لوله پلی اتیلن بسته به تک جداره یا دوجداره بودن لوله متفاوت است. توضیح این که لوله های تک جداره با روش اکستروژن و لوله های فشار قوی دوجداره با روش اکستروژن پیوسته تولید می گردند.

برای خریداری تجهیزات اکستروژن، اختلاط، کشش و بسته بندی سرمایه ثابتی باید در نظر گرفته شود. مواد اولیه نیز گرانول پلی اتیلن و کربن یا دود می باشند که سرمایه درگردش برای خریداری آنها اختصاص پیدا می کند.

محاسبه سرمایه به عوامل متعددی چون نوع لوله پلی اتیلن تولیدی، حجم تولید، محل کارخانه و به میزان آورده سرمایه گذار بستگی دارد. محاسبه سرمایه در طرح توجیهی لوله پلی اتیلن توسط متخصصین زبده و با توجه به مختصات و مقیاس پروژه انجام می گردد.

احداث کارخانه لوله پلی اتیلن - طرح فنی

هزینه های راه اندازی کارخانه لوله پلی اتیلن

هزینه ها در طرح توجیهی لوله پلی اتیلن به دو گروه کلی هزینه های قبل از بهره برداری و هزینه های جاری طرح تقسیم بندی می شوند. همچنین هزینه های قبل از بهره برداری شامل هزینه زمین کارخانه، هزینه ساختمان، هزینه تاسیسات و … می باشند.

هزینه های جاری نیز هزینه هایی هستند که بعد از بهره برداری از پروژه ظاهر می شوند. این هزینه ها عبارتند از هزینه دستمزد کارکنان، هزینه تعمیر و سرویس ماشین آلات، هزینه حامل های انرژی و مواردی از این دست.

بررسی میزان سود کارخانه لوله پلی اتیلن

کارخانه های تولید لوله پلی اتیلن دارای سود دهی مناسبی هستند زیرا محصول تولیدی آنها ارزش افزوده بالایی دارد. بدین معنی که مواد اولیه، ارزان و در دسترس هستند؛ اما لوله های پلی اتیلن از قیمت تمام شده بسیار بالاتری برخوردار می باشند.

همانطور که می دانید، میزان سود هر فعالیت اقتصادی تابع عوامل گوناگونی است و نمی توان، مبلغ معینی را به عنوان سود ذکر کرد. برای محاسبه سود در بیزینس پلن لوله پلی اتیلن باید تحقیقات بازار، بررسی وضعیت عرضه و تقاضا، محاسبه استهلاک ماشین آلات و بسیاری از فاکتورهای دیگر در نظر گرفته شوند.

پیشنهاد به مطالعه :  طرح توجیهی لوله پلی پروپیلن ⭐️ سال 1401+ تولید اتصالات

ماشین آلات مورد نیاز برای شروع پروژه

بخش فنی طرح توجیهی لوله پلی اتیلن به سوالاتی در باب نحوه تولید و همچنین تجهیزات مورد نیاز در خط تولید پاسخ می دهد.

فرآیند تولید لوله پلی اتیلن به اختصار از این قرار است:

  • اختلاط مواد اولیه
  • حرارت دهی
  • قالب گیری
  • شکل دهی
  • خنک سازی
  • بسته بندی

ماشین آلات مورد نیاز در خط تولید لوله پلی اتیلن عبارتند از:

  • ماشین مخلوط کن
  • اکسترودر
  • تانک خلاء
  • دستگاه تزریق
  • انواع قالب
  • تسمه کشش
  • تجهیزات بسته بندی

آیا تولید لوله پلی اتیلن از لحاظ اقتصادی توجیه پذیر است؟

لوله های پلی اتیلن دارای مزایای غیر قابل انکاری نسبت به لوله های فلزی هستند. این لوله ها دارای کاربردهای چندگانه و بسیار وسیعی در خطوط آبرسانی، خطوط انتقال گاز، سیستم های انتقال فاضلاب، سیستم های اطفاء حریق و … می باشند.

لوله های پلی اتیلن از نصب آسان و قابلیت بازیافت مجدد نیز برخوردار می باشند. در ضمن هیچ ممنوعیتی برای صادرات لوله پلی اتیلن نیز وجود ندارد.

بازارهای خارجی به خصوص کشورهای همسایه، بازار مناسبی برای لوله های پلی اتیلن تولیدی داخل می باشند. کارشناسان با تحقیق و بررسی های جامع در طرح توجیهی لوله پلی اتیلن این پروژه را از لحاظ اقتصادی توجیه پذیر دانسته اند.

تولید لوله پلی اتیلن در اندازه های مختلف - طرح فنی

بررسی مشکلات و موانع موجود

تولید لوله پلی اتیلن از لحاظ اقتصادی، آینده دار و سود آور است؛ البته این فعالیت تولیدی نیز مانند هر کسب و کار دیگری خالی از مشکل نیست. نوسان قیمت مواد اولیه باعث به هم ریختگی هایی در مدیریت اقتصادی و هدف گذاری در این کسب و کار می گردد.

برای رفع این مشکلات باید قبل از راه اندازی کارخانه، اقدام به برنامه ریزی دقیق کرده و دید واقع بینانه ای نسبت به وضعیت اقتصادی پروژه داشت. طرح توجیهی لوله پلی اتیلن می تواند، دید شفاف و روشنی از وضعیت این پروژه به شما بدهد.

سفارش طرح توجیهی اختصاصی لوله پلی اتیلن

طرح توجیهی اختصاصی توسط مهندسین سایت طرح فنی به صورت دقیق، موشکافانه و انحصاری برای هر پروژه تهیه می شود. 5 ماه پشتیبانی رایگان از طرح نیز امتیاز ویژه ای است که با سفارش طرح توجیهی اختصاصی برای کارآفرینان عزیز در نظر گرفته ایم.

ready

امتیاز

امتیاز

مجموع امتیازات

امتیاز کاربر: 4.89 ( 8 نتایج)

‫4 دیدگاه ها

  1. سلام چطور باید طرح توجیهی پلی اتیلین رو ثبت کنم ؟ سرمایم 860 میلیون تمان هست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شروع گفتگو
1
سلام. طرح توجیهی نیاز دارید؟
سلام وقت بخیر
پشتیبان واتس‌اپ فعال است
در صورتی که شما به واتس‎اپ دسترسی ندارید میتوانید برای ثبت سفارش طرح توجیهی با شماره زیر تماس بگیرید.
0912-003-9088 کارشناس طرح توجیهی
پاسخگویی همه روزه از 7 صبح تا 24 شب