سفارش طرح توجیهیصنایع غذایی

طرح توجیهی تولید حلوا شکری ⭐️ حلوا ارده

احداث کارخانه تولید حلوا ارده

طرح توجیهی تولید حلوا شکری به منظور ارائه اطلاعات این کسب و کار به سرمایه گذارانی که قصد ورود به این حرفه را دارند، تهیه می شود. متخصصین سایت طرح فنی، طرح توجیهی فوق را جهت اخذ مجوز و وام نگارش می نمایند.

حلوا شکری یا حلوا ارده، فرآورده ای غذایی است که پایه و اساس آن را کنجد تشکیل می دهد. کنجد از دانه های روغنی سرشار از اسیدهای چرب غیر اشباع و مفید برای بدن است. حلوا شکری به عنوان صبحانه بسیار پرطرفدار بوده و همچنین دارای ارزش غذایی بالایی است.

حلوا شکری در گذشته تنها به روش سنتی و یا در کارگاه های کوچک حلواپزی تولید می شد؛ اما هم اکنون تولید صنعتی این محصول در مقیاس بالا توجیه پذیری بیشتری دارد. چرا که اکثر مردم به سمت استفاده از فرآورده های غذایی بسته بندی شده و بهداشتی گرایش پیدا کرده اند و حلوا شکری بسته بندی و کارخانه ای فروش بیشتری نسبت به نوع سنتی دارد. تولید حلوا شکری طی مراحل مختلف در کارخانه از دانه کنجد  و مواد افزودنی دیگر انجام می گردد.

طرح توجیهی تولید حلوا شکری با هدف اخذ مجوز

سرمایه گذارانی که قصد احداث کارخانه تولید حلوا شکری را دارند، باید در ابتدا نسبت به اخذ مجوزهای قانونی اقدام نمایند. جواز تاسیس و پروانه بهره برداری در این کسب و کار توسط وزارت جهاد کشاورزی، معاونت غذا و دارو وزارت بهداشت و سازمان صنایع و معادن صادر می گردد. طرح توجیهی تولید حلوا شکری از مدارکی است که معمولا توسط سازمان های فوق برای اطمینان از توجیه پذیری طرح از متقاضی درخواست می شود.

یکی از مزایای اخذ جواز تاسیس و مجوزهای قانونی در این کسب و کار، این است که سرمایه گذاران می توانند، برای دریافت تسهیلات کم بهره دولتی اقدام نمایند. اما دقت داشته باشید که اخذ تسهیلات نیز تنها با ارائه طرح توجیهی تولید حلوا شکری به بانک امکان پذیر خواهد بود. بیزینس پلن تولید حلوا شکری باید حتما توسط متخصصین واجد شرایط تنظیم شود تا قابلیت دفاع در بانک را داشته باشد.

طرح توجیهی چه نقشی در این کسب و کار ایفا می کند؟

 راه اندازی کارخانه تولید حلوا شکری مستلزم جمع آوری اطلاعات و فراهم آوردن زیرساخت های پروژه است. در این راستا، طرح توجیهی، نقش مشاوری توانمند را بازی کرده و با ارائه اطلاعات به روز و دقیق به سرمایه گذاران در هر بخش از پروژه سودمند خواهد بود.

طرح توجیهی تولید حلوا شکری در بخش های فنی، عملیاتی، مالی، اقتصادی و بازار پروژه، اطلاعات ارزشمند و بی نقصی را در اختیار سرمایه گذاران قرار می دهد. بدین ترتیب کارآفرینان با اتکا به این اطلاعات، مسیر سرمایه گذاری را با موفقیت طی خواهند کرد.

خط تولید حلوا ارده در ایران - طرح فنی

چرا باید در تولید حلوا شکری سرمایه گذاری کنیم؟

کارشناسان و نگارندگان طرح توجیهی تولید حلوا شکری با بررسی وضعیت بازار حلوا ارده و ارزیابی ظرفیت های موجود، سرمایه گذاری در این حوزه را منطقی دانسته اند. حلوا شکری از صبحانه های محبوب بوده و توسط بسیاری از خانوارهای ایرانی خریداری می گردد.

کنجد، ماده اصلی برای تولید حلوا شکری است که گیاهی مقاوم به کم آبی بوده و به وفور در استان های خوزستان، بوشهر، فارس، سیستان و بلوچستان، یزد و … کشت می شود. از این رو مشکلی از بابت تامین مواد اولیه در این طرح وجود ندارد. تولید حلوا شکری به صورت صنعتی و با دستگاه های مکانیزه، بسیار سودآور است زیرا تولید انبوه محصول در زمانی کوتاه امکان پذیر می باشد.

برآورد هزینه های پروژه

لیست کردن هزینه ها و مبلغ گذاری آنها با اعداد و ارقام روز از وظایف اصلی طرح توجیهی تولید حلوا شکری می باشد. طبق برآوردهای کارشناسان برای ظرفیت تولید 1500 تن حلوا شکری در سال، به زمینی با مساحت 2200 متر مربع نیازمندیم. هزینه زمین با توجه به منطقه احداث کارخانه متغیر خواهد بود.

برای ظرفیت تولید فوق، تعداد 56 نفر نیز نیروی انسانی نیاز است که حقوق و مزایای آنها با توجه به نرخ مصوب وزارت کار تعیین می گردد.

تمامی هزینه های طرح، اعم از هزینه های قبل از بهره برداری، هزینه های عملیاتی، غیر عملیاتی و هزینه های پیش بینی نشده در بیزینس پلن تولید حلوا شکری ریز به ریز مشخص می شوند.

پیشنهاد به مطالعه :  طرح توجیهی تولید کره بادام زمینی ⭐️ برآورد تخصصی هزینه ها

آیا تولید حلوا شکری دارای توجیه اقتصادی است؟

به اعتقاد کارشناسان در طرح توجیهی تولید حلوا شکری، سرمایه گذاری در این بخش توجیه پذیر است. حلوا شکری از فرآورده های بسیار محبوب غذایی است. از این رو سرمایه گذاران می توانند، علاوه بر تامین نیاز داخلی و کسب ارزش افزوده، در زمینه صادرات نیز موفقیت های بسیاری کسب کنند.

مواد اولیه و ماشین آلات تولید حلوا شکری نیز در داخل کشور در دسترس هستند، بنابراین سرمایه گذاری در این بخش از چشم انداز خوبی برخوردار است.

بررسی سوددهی پروژه توسط طرح توجیهی

تولید مکانیزه حلوا شکری از طرح های اقتصادی سودآور می باشد. میزان دقیق سود طرح به عوامل گوناگونی وابسته است؛ اما نرخ بازده داخلی این طرح توسط کارشناسان، حدود 37 درصد برآورد شده است که نشان دهنده بازدهی بسیار خوب پروژه می باشد.

تولید حلوا شکری با مقیاس های کوچک تا بزرگ امکان پذیر است. به طبع استفاده از تجهیزات به روزتر و پیشرفته تر، سرمایه گذاری بالاتری نیاز داشته؛ اما به همان نسبت نیز سوددهی طرح بالاتر خواهد بود.

طرح توجیهی تولید حلوا شکری، میزان دقیق سود را به صورت تیزبینانه با در نظر گرفتن تمامی مولفه های اثر گذار محاسبه می کند. پیش بینی شاخص های مالی در طرح توجیهی به صورت نرم افزاری و تخصصی انجام می گردد.

احداث کارخانه تولید حلوا شکری - طرح فنی

آشنایی با فرایند تولید حلوا شکری

طرح توجیهی تولید حلوا شکری، افزون بر برآورد شاخص های مالی، دانش فنی پروژه و فرایند تولید محصول را نیز به کارآفرینان ارائه می دهد. اولین گام برای تولید حلوا شکری، بوجاری و غربال دانه های کنجد است. سپس دانه های کنجد را به مخزن رطوبت زن استیل منتقل می کنند تا دانه ها به خوبی خیس بخورند.

خیس کردن دانه های کنجد به علت تسهیل جداسازی پوست آنها انجام می شود. در این مرحله، دانه های کنجد را به دستگاه پوست کن انتقال می دهند. سپس دانه ها را در مخزن آب و نمک قرار می دهند تا پوست ها ته نشین شوند.

در مرحله بعد دانه های کنجد را به سیستم خشک کن دورانی یا سانتریفیوژ انتقال داده و سپس در دیگ پخت قرار می دهند تا دانه ها بو داده شوند. در این مرحله دانه های کنجد را آسیاب می کنند. همچنین در بخش دیگری از کارخانه، عملیات پخت شکر انجام می گردد.

سپس به شکر آب شده، چوبک اضافه می کنند. مرحله نهایی، مخلوط کردن ارده، شکر و سایر افزودنی ها است که در دیگ های مخصوص انجام شده و حلوا شکری به صورت بافتی با الیاف نازک آماده بسته بندی می گردد.

معرفی تجهیزات و ماشین آلات مورد نیاز

طرح توجیهی تولید حلوا شکری در بخش فنی خود به معرفی تعداد و نوع تجهیزات مورد نیاز کارخانه نیز می پردازد. برخی از این تجهیزات عبارتند از:

  • دستگاه بوجاری
  • مخزن استیل رطوبت زن
  • تسمه نقاله
  • تغذیه کننده یا فیدر
  • سانتریفیوژ
  • تانک مخلوط کننده یا میکسر
  • آسیاب
  • گرم کن یا تفت دهنده کنجد
  • قفسه های تبرید
  • کره گیر یا عصاره گیر کنجد
  • دستگاه پرکن نیمه اتوماتیک

سرمایه اولیه برای تولید حلوا شکری

تولید حلوا شکری به صورت صنعتی، مستلزم سرمایه اولیه برای خریداری تجهیزات مکانیزه کارخانه از جمله آسیاب، مخازن، تجهیزات پخت و … می باشد. بخشی از سرمایه اولیه نیز برای سوله سازی، راه اندازی تاسیسات برق رسانی، آبرسانی و … صرف می گردد.

افزون بر سرمایه ثابت، بهره برداری از کارخانه، مستلزم مبلغی به عنوان سرمایه در گردش است. این بودجه مختص خریداری مواد اولیه تولید حلوا شکری شامل کنجد، تخم مرغ، شکر، چوبک و هل می باشد.

میزان سرمایه گذاری اولیه بستگی به آورده متقاضی و میزان تسهیلات دریافتی داشته و توسط کارشناسان با احتساب ظرفیت طرح و قیمت روز ماشین آلات و مواد اولیه در طرح توجیهی تولید حلوا شکری تعیین می شود.

تولید حلوای ارده - طرح فنی

آشنایی با انواع حلوا ارده

حلوا ارده دارای انواع زیر است:

  • حلوا شکری: این محصول از پخت شکر و اسید سیتریک و ترکیب آن با ارده به دست می آید و ظاهری رشته ای دارد.
  • حلوا ارده نرم: حلوا ارده نرم برخلاف حلوا شکری، ظاهری نرم و یکدست داشته و از پخت شکر، سفیده تخم مرغ و اسید سیتریک و ترکیب آن با ارده تولید می شود.
  • حلوا ارده با شیره های طبیعی: در پخت این حلوا از شیره های طبیعی مانند شیره انگور، شیره خرما و … استفاده می گردد.

سفارش طرح توجیهی اختصاصی تولید حلوا شکری

طرح توجیهی تولید حلوا شکری، توسط متخصصین توانمند سایت طرح فنی با کارنامه درخشان 25 ساله در زمینه سرمایه گذاری و امور بانکی و اداری نگارش می شود. طرح توجیهی اختصاصی، گزارشی مفصل تر از طرح توجیهی آماده بوده و جهت اخذ مجوز و وام تهیه می گردد.

5 ماه پشتیبانی رایگان و جلسه آنلاین رایگان از امتیازاتی هستند که با سفارش طرح توجیهی اختصاصی در سایت طرح فنی به شما تعلق خواهند گرفت. اگر ابهاماتی در خصوص امور اداری و بانکی طرح دارید، می توانید، درخواست جلسه آنلاین داشته باشید.

کارشناسان ما در این جلسه، توضیحاتی را در باب مراحل اداری اخذ مجوز کارخانه، مراحل بانکی دریافت تسهیلات، وثایق و ضمانت نامه های بانکی و … به شما ارائه خواهند داد.

به این مقاله چه امتیازی میدهید؟

امتیاز

مجموع امتیازات

امتیاز کاربر: 4.57 ( 3 نتایج)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شروع گفتگو
1
سلام. طرح توجیهی نیاز دارید؟
سلام وقت بخیر
پشتیبان واتس‌اپ فعال است
در صورتی که شما به واتس‎اپ دسترسی ندارید میتوانید برای ثبت سفارش طرح توجیهی با شماره زیر تماس بگیرید.
0912-003-9088 کارشناس طرح توجیهی
پاسخگویی همه روزه از 7 صبح تا 24 شب