سفارش طرح توجیهیصنایع لوله و اتصالات

طرح توجیهی تولید لوله پی وی سی ⭐️لوله پلیکا

احداث کارخانه تولید لوله پی وی سی

طرح توجیهی تولید لوله پی وی سی، در بردارنده نتایج ارزیابی های فنی، برآوردهای مالی و تحقیقات بازار پروژه است که توسط متخصصین سایت طرح فنی نگارش می شود.

لوله های پی وی سی که با نام لوله پولیکا نیز در  نزد عموم شناخته می شوند، از ماده ای به نام پلی وینیل کلراید ساخته می شوند. پلی وینیل کلراید از طریق فعل و انفعالات شیمیایی گاز وینیل کلراید به دست می آید. لوله های پی وی سی تحت فرایندهای گرما و فشار از پلاستیک پلیمر شده یا پودر پی وی سی تولید می گردند.

لوله های پی وی سی به دلیل مزایای بسیاری که نسبت به لوله های فلزی و چدنی دارند، به صورت گسترده ای بخصوص در صنعت ساختمان مورد استفاده قرار می گیرند. این لوله ها، ارزان بوده و روش سر هم بندی و نصب آسانی دارند. افزون بر آن انعطاف پذیر بوده و مقاومت و طول عمر بالایی دارند.

لوله های پی وی سی در سیستم های فاضلاب خانگی، سیستم های فاضلاب شهری و صنعتی، شبکه های آبرسانی کشاورزی، لوله کشی آب ساختمان، عبور کابل های مخابراتی، سیستم هواکش و تهویه ساختمان و … استفاده می گردند.

طرح توجیهی تولید لوله پی وی سی به منظور اخذ مجوز و وام

اولین گام برای راه اندازی کارخانه تولید لوله پی وی سی، اخذ جواز تاسیس از وزارت صنایع و معادن و متعاقب آن پروانه بهره برداری از سازمان مربوطه است. طرح توجیهی تولید لوله پی وی سی از مستندات بسیار مهمی است که توسط سازمان های متولی صدور مجوز درخواست می شود.

بیزینس پلن تولید لوله پی وی سی، باید اطلاعات و سرفصل های مهم طرح را به سازمان های مربوطه بازتاب داده و اثبات کننده توجیه پذیری طرح باشد.

اخذ وام و تسهیلات کم بهره نیز با ارائه طرح توجیهی به بانک عملی خواهد بود. تسهیلات کم بهره در صورتی به متقاضی اعطا می شود که طرح توجیهی تولید لوله پی وی سی با فرمت اختصاصی و استاندارد بانکی به بانک عامل ارائه گردد.

خط تولید لوله پی وی سی - طرح فنی

طرح توجیهی تولید لوله pvc (پلیکا) چه نقشی ایفا می کند؟

بسیاری از سرمایه گذاران تصور می کنند، تهیه طرح توجیهی، تنها با هدف ارائه به مراجع قانونی و اخذ مجوز و وام صورت می پذیرد. اما باید گفت، این باور نادرست است، چرا که طرح توجیهی علاوه بر قابل دفاع و مستند بودن، نتایج بسیار مثبتی در مسیر سرمایه گذاری خواهد داشت.

طرح توجیهی تولید لوله پی وی سی، اطلاعات از صفر تا صد پروژه را به صورت شبیه سازی شده به سرمایه گذاران ارائه می دهد. در نتیجه سرمایه گذاران با پیش زمینه و اطلاع کافی از جوانب فنی، شاخص های مالی و مطالعات بازار محصول، وارد مسیر سرمایه گذاری شده و شانس موفقیت خود را بالا می برند.

چرا باید در تولید لوله پی وی سی سرمایه گذاری کنیم؟

به اعتقاد کارشناسان و نگارندگان طرح توجیهی تولید لوله پی وی سی، سرمایه گذاری در این عرصه هوشمندانه است زیرا لوله های پی وی سی به دلیل مزایای غیر قابل انکار خود به سرعت جایگزین لوله های فلزی در لوله کشی ساختمان و بسیاری از صنایع دیگر شده اند.

این لوله ها، عضو جدایی ناپذیر صنعت ساختمان، صنعت آب و فاضلاب، سیستم های آبیاری و کابل کشی برقی هستند، از این رو تقاضای بالایی برای آنها در بازار وجود دارد.

سرمایه لازم برای تولید لوله پی وی سی

اولین گام برای راه اندازی یک کارخانه تولید لوله پی وی سی، محاسبه میزان سرمایه گذاری اولیه است. تولید لوله پی وی سی از طریق فرایند اکستروژن انجام می شود. از این رو بخشی از سرمایه اولیه برای خریداری تجهیزات کارخانه از جمله دستگاه اکسترودر، دستگاه کشش، اره اتوماتیک و … صرف می شود. ضمن این که راه اندازی تاسیسات برق سه فاز، سوله سازی، تاسیسات روشنایی و سایر زیرساخت ها نیز نیازمند بودجه مجزایی می باشد.

مواد اولیه مورد نیاز برای این پروژه، پودر پی وی سی، کربنات کلسیم و سایر افزودنی های شیمیایی هستند که با سرمایه درگردش خریداری می شوند. کارشناسان برای محاسبه سرمایه در طرح توجیهی تولید لوله پی وی سی، ارزش روز تجهیزات، نرخ روز مواد اولیه و ظرفیت طرح را در نظر می گیرند.

برآورد هزینه ها توسط طرح توجیهی تولید لوله پی وی سی

برآورد هزینه های ریز و درشت طرح از مهم ترین اقدامات برای مدیریت صحیح مالی در این پروژه است. هزینه زمین در راس همه هزینه ها قرار دارد. طبق مطالعات کارشناسان برای قرار دادن تجهیزات خط تولید لوله پی وی سی، به یک سوله با حداقل متراژ 250 مترمربع و به فضایی به بزرگی 700 مترمربع برای انبار مواد اولیه و محصولات تولیدی نیاز داریم. دست کم 10 نفر نیز نیروی انسانی برای این طرح مورد نیاز می باشند که حقوق و مزایای آنها باید با نرخ روز مشخص شود.

هزینه برق سه فاز کارخانه، هزینه آب سیستم خنک کننده، هزینه تعمیر و سرویس تجهیزات و هزینه حمل و نقل از سایر هزینه های مهم این طرح هستند. طرح توجیهی تولید لوله پی وی سی با طبقه بندی هزینه ها و مبلغ گذاری آنها با ارقام روز، کارآفرینان را یاری می کند.

احداث کارخانه لوله pvc - طرح فنی

بررسی میزان سوددهی طرح

کارخانه های تولید لوله پی وی سی از سوددهی بالایی برخوردار هستند. میزان سود کارخانه به تنوع لوله های پی وی سی تولیدی، ظرفیت تولید سالیانه و استهلاک تجهیزات خط تولید بستگی دارد. لوله های پی وی سی به صورت تک جداره و دو جداره با سایزهای 0.5 تا 8 اینچ تولید می گردند.

به طور کلی کارشناسان، نرخ بازده داخلی این طرح را حدود 30 درصد برآورد کرده اند. مدت زمان برگشت سرمایه نیز حدود 3 الی 4 سال خواهد بود.

تخمین میزان سود خالص در طرح توجیهی تولید لوله پی وی سی به صورت تخصصی و با دقیق ترین محاسبات توسط کارشناسان انجام می گردد.

فرایند تولید لوله پی وی سی

جهت آشنایی سرمایه گذاران با دانش فنی طرح، کارشناسان در طرح توجیهی تولید لوله پی وی سی به شرح فرایند تولید محصول نیز می پردازند. اولین گام برای تولید لوله پی وی سی، آماده سازی مواد اولیه و توزین آنها می باشد.

سپس مواد اولیه در دستگاه میکسر با سرعت بالا مخلوط می گردند. به دلیل اصطکاک ایجاد شده در دستگاه میکسر، حرارت تا حدود 120 درجه سانتی گراد بالا رفته و مواد افزودنی پس از ذوب روی دانه های پی وی سی را می پوشانند.

در این مرحله، مخلوط پس از خنک سازی وارد دستگاه اکسترودر که حاوی یک سیلندر و سرامیک حرارتی قابل کنترل است، می شود. مواد در اثر گرما و فشار دستگاه، ذوب شده و پس از عبور از قالب ها با اندازه و مشخصات لوله مورد نظر از دستگاه بیرون می آیند.

در مرحله بعد، لوله پی وی سی به کمک دستگاه کشش تحت عملیات کالیبراسیون و سرمایش قرار می گیرد. در نهایت به کمک دستگاه چاپگر، مشخصات لوله بر روی آن نشانه گذاری شده و سپس لوله برش داده می شود.

پیشنهاد به مطالعه :  طرح توجیهی لوله پلی اتیلن و اتصالات ⭐️سال 1401 (WORD+PDF)

تجهیزات مورد نیاز برای شروع پروژه

تجهیزات خط تولید که در طرح توجیهی تولید لوله پی وی سی نیز معرفی می شوند، عبارتند از:

  • میکسر پرسرعت
  • مخزن خنک کننده
  • اکسترودر 2 ماردون مخروطی
  • قالب ها
  • کالیبراتور
  • دستگاه کشش 3 پنجه ایی
  • وان وکیوم
  • چاپگر نشانه گذاری
  • اره اتوماتیک
  • میزهای بارانداز لوله
  • دستگاه کوپله
  • تجهیزات کنترل کیفیت

تولید انواع لوله های پی وی سی در اندازه های مختلف - طرح فنی

انواع لوله های پی وی سی

لوله های پی وی سی عمدتا به انواع زیر تقسیم بندی می گردند:

  • لوله پی وی سی معمولی: این لوله ها که با نام لوله پولیکای ارزان نیز شناخته می شوند، در سیستم آبرسانی، تهویه، شوتینگ زباله، عبور سیم و کابل مخابراتی، ناودان ها و … استفاده می گردند.
  • لوله پی وی سی فشار متوسط: این لوله ها، مقاومت بالاتری داشته و در سیستم های فاضلاب، کانال های عبور هوا، عبور کابل های برق و … به کار می روند.
  • لوله پی وی سی فشار قوی: لوله های فشار قوی پی وی سی در سیستم های فاضلاب شهری و صنعتی، برای عبور اسید و مواد شیمیایی در کارخانجات و … کاربرد دارند.

لوله های پی وی سی همچنین از لحاظ ترکیب پلیمری و استفاده از مواد نرم کننده و افزودنی، به انواع گوناگونی مانند  U-PVC، M-PVC، O-PVC، C-PVC و P-PVC تقسیم بندی می شوند که هر کدام کاربردهای جداگانه ای دارند.

بررسی توجیه پذیری اقتصادی تولید لوله پی وی سی

طبق مطالعات کارشناسان در طرح توجیهی تولید لوله پی وی سی، سرمایه گذاری در این حوزه، توجیه پذیر است. ماده اولیه مورد نیاز برای تولید لوله پی وی سی، پودر پی وی سی است که از طریق شرکت های پتروشیمی داخل کشور تامین می گردد.

ضمن این که با یک سرمایه گذاری واحد می توان، انواع لوله و اتصالات پی وی سی را با سایزها و اشکال مختلف، تنها با تغییر قالب تولید نمود. بنابراین کارخانجات تولید لوله پی وی سی دارای بازدهی بسیار مطلوبی می باشند. باید اضافه کنیم، تجهیزات خط تولید لوله پی وی سی از کشور چین با کیفیت بالا و قیمت به صرفه قابل خریداری می باشند.

سفارش طرح توجیهی تولید لوله پی وی سی

ما در سایت طرح فنی با تجربه 25 ساله در زمینه سرمایه گذاری و نگارش طرح توجیهی، بی نقص ترین طرح توجیهی تولید لوله پی وی سی را نگارش می کنیم. طرح توجیهی اختصاصی به صورت انحصاری برای شما توسط زبده ترین کارشناسان تهیه می شود.

5 ماه پشتیبانی رایگان از طرح و جلسه آنلاین رایگان از امتیازات سفارش طرح توجیهی اختصاصی در این سایت هستند. ما در جلسه آنلاین به ارائه توضیحاتی در خصوص وثایق و ضمانت نامه های بانکی، پروسه اخذ مجوز کارخانه لوله پی وی سی، مراحل اخذ تسهیلات بانکی و سایر موضوعات اداری و بانکی می پردازیم.

به این مقاله چه امتیازی میدهید؟

امتیاز

مجموع امتیازات

امتیاز کاربر: 4.93 ( 4 نتایج)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شروع گفتگو
1
سلام. طرح توجیهی نیاز دارید؟
سلام وقت بخیر
پشتیبان واتس‌اپ فعال است
در صورتی که شما به واتس‎اپ دسترسی ندارید میتوانید برای ثبت سفارش طرح توجیهی با شماره زیر تماس بگیرید.
0912-003-9088 کارشناس طرح توجیهی
پاسخگویی همه روزه از 7 صبح تا 24 شب