طرح توجیهی تاسیس آموزشگاه خیاطی به منظور ارزیابی اطلاعات فنی، مالی و بازار این کسب و کار، توسط کارشناسان سایت طرح فنی گردآوری و تهیه می شود. یکی از هنرهای روز دنیا که امروزه به دلیل رشد فزاینده ی صنعت مد و پوشاک مورد اقبال عموم قرار گرفته است هنر خیاطی می باشد.
بسیاری از کاربران این حرفه ی صنعتی امروزه با مراجعه به آموزشگاه های خیاطی به دنبال کسب تجربه در این زمینه و یادگیری دانش روز این صنعت می باشند. این امر خود سبب افزایش تعداد این آموزشگاه ها شده است. بسیاری از سرمایه گذاران تمایل دارند تا به جای سرمایه گذاری در صنعت و در نتیجه بخش های تولید کننده سرمایه های خود را در بخش های خدماتی هزینه نمایند. یکی از دلایل اصلی این امر نیز ریسک پایین این نوع از روش های سرمایه گذاری می باشد.
راه اندازی و تاسیس آموزشگاه خیاطی نیز یکی از روش های سرمایه گذاری در بخش خدماتی می باشد. سرمایه گذاران و مراجعان سایت طرح فنی می توانند از تجربه و دانش کارشناسان این سایت در زمینه سرمایه گذاری، امور اداری و بانکی بهره مند شوند. کارشناسان سایت طرح فنی با سابقه ای 25 ساله در این زمینه ها آماده ارائه خدمت به سرمایه گذاران عزیز می باشند.
⭐️ هدف از نگارش طرح توجیهی تاسیس آموزشگاه خیاطی چیست؟
نیاز روزانه انسان به استفاده از پوشاک سبب ایجاد مشاغل جدید ی مرتبط با بحث تولید لباس شده است. یکی از مهمترین مشاغل موجود در این زمینه خیاطی می باشد. بیشتر خیاطان ماهری که امروزه به تولید انبوه و یا خصوصی لباس می پردازند برای اولین بار آموزش این حرفه ی درآمد زا را در یکی از آموزشگاه های خیاطی آغاز نموده اند.
همین امر سبب شده است تا برخی از سرمایه گذاران با اختصاص بخش بزرگی از سرمایه های خود در جهت تاسیس آموزشگاه خیاطی ورود نمایند. البته باید به این نکته اشاره نمود که به طبع راه اندازی اینگونه آموزشگاه ها نیز نیاز به وجود مجوز های معتبر از ارگان های صادر کننده ی مجوز کار دارد.
⭐️ بررسی دلایل عمده ی تولید طرح توجیهی و اهمیت وجود آن
یکی از دلایل اصلی نگارش طرح توجیهی تاسیس آموزشگاه خیاطی برای سرمایه گذاران نیز افزایش سرعت و همچنین سهولت در کار دریافت مجوز کار می باشد. ارگان های صادر کننده ی مجوز کار غالبا از طرح های توجیهی به منظور بررسی صلاحیت سرمایه گذار در دریافت مجوز کار بهره می برند.
یکی از دلایل مهم این اعتماد بالا نسبت به طرح توجیهی به دلیل وجود شیوه ی خود اظهاری در طرح های توجیهی می باشد. بدین شکل که سرمایه گذار با کمک متخصصین اقدام به تهیه طرح توجیهی می نمایند.
آنها در این طرح ها تمامی موارد مورد نیاز برای تاسیس آموزشگاه خیاطی را جزء به جزء مورد ارزیابی قرار می دهند. به طور عمومی سرمایه گذار در طرح های توجیهی به بررسی هزینه ها، سرمایه مورد نیاز برای کار و نقاط سر به سر می پردازد. همین امر نیز سبب می شود تا طرح توجیهی به عنوان مقیاسی برای سنجش صلاحیت آنها در نظر گرفته شود.
در نهایت بسیاری از کارشناسان به سرمایه گذاران توصیه می نمایند تا بعد از طی مراحل اولیه ی ثبت درخواست برای مجوز کار با مراجعه به سایت ها و شرکت های معتبر نسبت به دریافت طرح توجیهی اقدام نمایند.
⭐️ سرمایه اولیه برای تاسیس آموزشگاه خیاطی
همه ی ما به این موضوع واقف می باشیم که تاسیس آموزشگاه خیاطی و هر گونه فعالیت اقتصادی دیگر نیازمند بهره بردن از سرمایه می باشد. در نتیجه سرمایه گذار برای انجام امور مربوط به راه اندازی مرکز آموزشی از سرمایه اولیه ی خود بیشترین بهره را می برد. سرمایه گذاران بخش عظیمی از سرمایه های مادی خود را در ایجاد فضا برای راه اندازی آموزشگاه و همچنین تهیه ی مواد اولیه و تجهیزات هزینه می نمایند.
این امر خود نشان دهنده ی این موضوع می باشد که وجود سرمایه های اولیه برای راه اندازی آموزشگاه خیاطی و یا هر فعالیت اقتصادی دیگری الزامی می باشد. اهمیت سرمایه در تولید کار آنچنان زیاد می باشد که کارشناسان به صورت اجمالی به بررسی سرمایه و نقش آن در موفقیت کار می پردازند.
⭐️ بررسی محل هزینه های سرمایه
وجود هزینه های ثابت و متغیر در مسیر تاسیس آموزشگاه خیاطی بسیار طبیعی و حتی ضروری می باشد. معمولا سرمایه گذاران بخش عظیمی از سرمایه ی اولیه ی خود را در زمان تامین ملک هزینه می نمایند. علاوه بر موارد ذکر شده سرمایه گذار از سرمایه های نقدی خود در مسیر تهیه ی مواد اولیه و تجهیزات نیز استفاده می نمایند.
معمولا سرمایه گذاران در طرح توجیهی تاسیس آموزشگاه خیاطی به بررسی این هزینه ها می پردازند. این امر به سرمایه گذار بسیار کمک می نماید تا با شناخت هزینه ها مدیریت سرمایه ها را با دقت و پشتکار بیشتری انجام دهد.
به طور معمول سرمایه گذاران برای تاسیس آموزشگاه خیاطی به یک فضای مناسب معادل 100 متر مربع نیاز دارند. معمولا سرمایه گذاران برای راه اندازی موسسه آموزشی به سرمایه ای معادل 22 میلیارد تومان نیاز دارند. البته باید به این نکته اشاره نمود که تاسیس آموزشگاه خیاطی می تواند بطور معمول برای 7 تا 8 نفر اشتغال ایجاد نماید.
سرمایه گذار می تواند از طریق دریافت تسهیلات بانکی و جذب سرمایه های مازاد در بخش خصوصی سرمایه مورد نیاز خود برای احداث آموزشگاه را تامین نماید.
⭐️ برآورد میزان سود تاسیس آموزشگاه خیاطی
مطالعه بازار رقبایی که در زمینه آموزشگاه خیاطی فعال می باشند می تواند به سرمایه گذاران کمک شایانی در زمینه رقابت پذیری در این بازار بزرگ نماید. به طور معمول هر کارآموزی که در یک آموزشگاه خیاطی حضور پیدا می نماید باید زمانی معادل 2 تا 2.5 سال را در این مراکز طی نماید.
همچنین آموزشگاهی که دارای فضایی معادل 100 مترمربع می باشد می تواند در هر سال حدود 500 کارآموز را پذیرش نماید. تمامی این برآوردها نشان می دهد که راه اندازی آموزشگاه خیاطی برای کاربران بسیار سودآور می باشد. البته باید به این نکته نیز اشاره نمود که استفاده از طرح توجیهی تاسیس آموزشگاه خیاطی نیز در این مسیر بسیار کارگشا و مفید می باشد. سرمایه گذار در طرح توجیهی به اطلاعات فراوانی در زمینه تاسیس آموزشگاه خیاطی دست خواهد یافت.
⭐️ معرفی سرمایه اولیه و محل هزینه آن
سرمایه اولیه از مهمترین مدل های تزریق مالی به بخش های خدماتی مانند تاسیس آموزشگاه خیاطی می باشد. سرمایه گذاران از سرمایه اولیه بیشترین استفاده را در امر ایجاد آموزشگاه می برند. علاوه بر تامین مکان مناسب برای راه اندازی آموزشگاه سرمایه گذاران از سرمایه اولیه خود برای تهیه ی مواد اولیه نیز استفاده می نمایند.
البته باید به این نکته اشاره نمود که سرمایه گذار از سرمایه اولیه برای تهیه ی تجهیزات مورد نیاز برای تاسیس آموزشگاه خیاطی بسیار استفاده می نمایند.
برخی از تجهیزات ضروری برای راه اندازی این کسب و کار شامل چرخ های خیاطی صنعتی، سردوز، قیچی برش صنعتی، دکمه زن، نخ چین، گونیا و متر می باشد. وجود این وسایل در امر تولید لباس و همچنین آموزش خیاطی به کاربران الزامی می باشد. در نتیجه سرمایه گذار از سرمایه اولیه ی خود در امر تامین این تجهیزات بهره می برد.
⭐️ هزینه های راه اندازی برای شروع پروژه
همانگونه که در مبحث سرمایه نیز به آن اشاره شد سرمایه گذار از سرمایه های خود برای تامین مالی هزینه های لازم برای این امر استفاده می نماید. همین اهمیت موضوع سبب شده تا کارشناسان در طرح توجیهی تاسیس آموزشگاه خیاطی به طور کاملا تخصصی به این موضوع بپردازند.
سرمایه گذاران از سرمایه های خود برای تامین ملک موسسه آموزشی و همچنین تهیه ی تجهیزات استفاده می نمایند. در نهایت سرمایه گذاران از طرح توجیهی برای شناخت بیشتر این هزینه ها و منبع تامین مالی آنها استفاده می نمایند.
⭐️ معرفی تجهیزات مورد نیاز برای تاسیس آموزشگاه خیاطی
برخی از تجهیزات لازم برای تاسیس آموزشگاه خیاطی شامل موارد زیر می باشند.
[tie_list type=”starlist”]
- چرخ های خیاطی صنعتی
- قیچی برش صنعتی
- دستگاه سردوز
- دکمه زن
- نخ چین
- انواع گونیا
- انواع متر
- میز و صندلی
[/tie_list]
⭐️ بررسی توجیه پذیری اقتصادی تاسیس آموزشگاه خیاطی
موفقیت در هر فعالیت اقتصادی به واسطه پشتکار و هدفمندی سرمایه گذاران ممکن می باشد. معمولا سرمایه گذاران از طرح توجیهی تاسیس آموزشگاه خیاطی استفاده می نمایند تا تمامی عوامل دخیل در تاسیس آموزشگاه را مورد بررسی قرار دهند.
سرمایه گذار با حضور برنامه ریزی شده در این مسیر می تواند موفقیت خود را در راه اندازی آموزشگاه خیاطی تضمین نماید. شناخت تمامی موارد موثر در تاسیس آموزشگاه خیاطی و مدیریت آنها می توانند به موفقیت آنها کمک شایانی نماید.
⭐️ طرح توجیهی تاسیس آموزشگاه خیاطی
کاربرد طرح توجیهی می تواند سبب افزایش موفقیت سرمایه گذار در زمان تاسیس آموزشگاه خیاطی شود. در نتیجه کارشناسان به سرمایه گذاران توصیه می نمایند تا قبل از تاسیس آموزشگاه خیاطی حتما اقدام به تهیه ی طرح توجیهی نمایند.
این مجموعه با کمک نیروی کار متخصص و با سابقه آماده ی ارائه خدمت به سرمایه گذاران گرامی می باشد. دریافت طرح توجیهی از سایت طرح فنی برای سرمایه گذاران مزیت های فراوانی خواهد داشت که در ادامه به بررسی برخی از این مزیت ها خواهیم پرداخت.
⭐️ بررسی اجمالی امتیازهای موجود در سایت طرح فنی
یکی از این امتیازها پشتیبانی 5 ماهه از طرح توجیهی تاسیس آموزشگاه خیاطی به صورت کاملا رایگان می باشد. در صورتی که در طی این 5 ماه سرمایه گذار قصد ایجاد تغییری در طرح توجیهی تاسیس آموزشگاه خیاطی را داشته باشد کارشناسان سایت طرح فنی از او پشتیبانی خواهند نمود.
همچنین کارشناسان مجرب این سایت یک جلسه رایگان را به صورت آنلاین بین سرمایه گذار اصلی و دیگر سرمایه گذاران طراحی نموده اند. در این جلسه کارشناس به رفع ابهام در موضوعاتی همچون مراحل اخذ مجوز، پروسه دریافت وام و همچنین وثایق و ضمانت نامه های بانکی خواهد پرداخت.
جهت سفارش طرح توجیهی با کارشناسان ما تماس بگیرید.