سفارش طرح توجیهیصنایع فلزیصنعتیمقالات آموزشی

طرح توجیهی تولید شمش فولاد ⭐️ (گرید کانون+مطالعات بازار)

احداث کارخانه فولاد سازی

طرح توجیهی تولید شمش فولاد نقشه ای کامل و چند بعدی برای شروع این کسب و کار است و برای ارائه به سازمان های ذیربط و بانک ها توسط متخصصین سایت طرح فنی تهیه می شود.

شمش فولاد با جداسازی ناخالصی های سنگ آهن به وجود آمده و به شکل قالبی و مستطیلی و با طول کمتر از 2 متر می باشد. تولید شمش فولاد به سه روش کوره بلند، کوره تونلی و یا احیا مستقیم در کارخانه ها صورت می گیرد.

شمش های فولادی انواع گوناگون دارند. شمش فولادی بیلت معمولا برای تولید میلگرد به کار می رود. از شمش فولادی اسلب عموما برای تولید ورق های فولادی و از شمش فولادی بلوم یا فابریک نیز برای ساخت محصولاتی چون تیر آهن، نبشی، قوطی، ریل و … استفاده می گردد.

به طور کلی صنایع فولاد از صنایع مادر بوده و اهمیت استراتژیک دارند، بنابراین سرمایه گذاری در این بخش، فرصتی سودآور خواهد بود.

اهداف تهیه طرح توجیهی تولید شمش فولاد چیست؟

اخذ مجوز کارخانه و دریافت تسهیلات از بانک ها، اهداف اصلی تنظیم طرح توجیهی تولید شمش فولاد می باشند. به طور کلی مرجع صادر کننده مجوز کارخانه برای صنایع فولاد از زنجیره تامین گرفته تا نورد، وزارت صنایع و معادن است.

این سازمان پس از بررسی طرح توجیهی و حصول اطمینان از منطقی و اجرایی بودن طرح، مجوز کارخانه شمش فولاد را صادر می نماید. صنایع فولاد از مشاغل تحت حمایت دولت بوده و تسهیلات کم بهره دریافت می کنند. اما برای دریافت وام نیز ارائه طرح توجیهی به بانک ضروری می باشد.

جدا از ضرورت و لزوم تنظیم طرح توجیهی برای اخذ جواز و وام، این طرح، خط مشی کسب و کار را برای سرمایه گذاران نمایان می کند. متخصصین با تجربه با بررسی های تخصصی در حوزه های فنی، مالی و مطالعات بازار، دستیابی به سود را در این کسب و کار تسهیل و تسریع می بخشند.

محاسبه سرمایه لازم برای راه اندازی کارخانه شمش فولاد

تولید شمش فولاد در درجه اول نیازمند تامین تجهیزات و دستگاه های مورد نیاز است. بخش بزرگی از سرمایه برای خرید ماشین آلات ریخته گری، دستگاه های نورد، کوره ها و دیگر تجهیزات خط تولید صرف می گردد.

خوشبختانه در حال حاضر این تجهیزات در کارخانه های ماشین سازی داخلی تولید می گردند. مواد اولیه برای تولید شمش فولاد نیز شامل سنگ آهن، سنگ آهک، زغال سنگ، دولومیت و … می باشند که باید سرمایه ای برای خریداری آنها در طول فعالیت تولیدی در نظر گرفته شود.

به طور کلی راه اندازی کارخانه شمش فولاد نیاز به سرمایه میلیاردی دارد. محاسبه سرمایه اولیه از مهمترین بخش های طرح توجیهی تولید شمش فولاد است و محاسبه سایر شاخص های مالی بر پایه آن بنا نهاده شده است.

طبقه بندی هزینه های کارخانه شمش فولاد

سرمایه گذاران برای راه اندازی کارخانه شمش فولاد باید هزینه های متعددی را در نظر بگیرند. هزینه خرید زمین در راس هزینه ها است. ماشین آلات خط تولید بسیار حجیم بوده و به زمین بزرگی برای راه اندازی کارخانه نیاز است.

علاوه بر ابعاد زمین، محل زمین نیز در هزینه ها تاثیر گذار است. کارشناسان معتقدند، مکان یابی صحیح کارخانه و تاسیس کارخانه در نزدیکی معادن سنگ آهن، هزینه های حمل و نقل را نیز به صورت قابل ملاحظه ای کاهش می دهد.

یکی از بخش های حیاتی در طرح توجیهی تولید شمش فولاد برآورد هزینه ها است. متخصصان هزینه ها را با داده های جدید و با مبالغ به روز مشخص می کنند.

احداث کارخانه فولاد سازی - طرح فنی

بررسی سود کارخانه شمش فولاد

کارخانه های تولید شمش فولاد از سوددهی بالایی برخوردار هستند. علت این سوددهی را باید در کاربرد گسترده شمش آهن در صنایع مختلف از جمله صنعت ساختمان، ماشین سازی، صنعت حمل و نقل، صنعت لوازم خانگی و … جستجو کرد.

این طرح از سرمایه گذاری های پربازده بوده و نرخ بازده داخلی طرح در آن حدود 40 درصد برآورد شده است.

شایان ذکر است، محاسبه سود نیازمند مطالعات وسیع میدانی و بررسی وضعیت رقبا و بازار می باشد. این بررسی ها تنها توسط متخصصین با تجربه در طرح توجیهی تولید شمش فولاد انجام پذیر می باشند.

پیشنهاد به مطالعه :  طرح توجیهی گلوله فولادی ⭐️ به روش فورج و نورد (بررسی تخصصی)

ماشین آلات و تجهیزات برای تولید شمش فولاد

ارائه اطلاعات دقیق در مورد نحوه تولید شمش فولاد، ماشین آلات خط تولید و مواد اولیه مورد نیاز از مزایای طرح توجیهی تولید شمش فولاد است.

به طور کلی مراحل تولید شمش فولاد در کارخانه از این قرار است:

  • آماده سازی مواد اولیه
  • ذوب در کوره
  • ریخته گری

تجهیزات مورد نیاز در خط تولید شمش فولاد عبارتند از:

  • کوره قوس الکتریکی
  • کوره احیاء مستقیم
  • کوره پاتیلی
  • سیستم انتقال مذاب
  • ماشین ریخته گری مداوم (پیوسته)
  • میز شارژ بیلت
  • بستر خنک کننده
  • سیستم قیچی و برش

کارخانه تولید شمش فولادی - طرح فنی

آیا تولید شمش فولاد از لحاظ اقتصادی توجیه پذیر است؟

به اعتقاد کارشناسان در طرح توجیهی تولید شمش فولاد این طرح از توجیه پذیری اقتصادی برخوردار است. فولاد از مهم ترین مواد ارزشمند در جهان است. به طوری که توسعه صنعت فولاد به صورت مستقیم نشان دهنده رشد و توسعه اقتصادی کشورها می باشد.

در ایران با توجه به منابع غنی سنگ آهن و بهره مندی صنعتگران ایرانی از تکنولوژی ساخت شمش فولاد، این کسب و کار سودآوری بالایی دارد. گفتنی است، ایران جزو 15 کشور بزرگ صادر کننده محصولات فولادی در جهان می باشد.

سفارش طرح توجیهی اختصاصی تولید شمش فولاد

نگارندگان طرح توجیهی تولید شمش فولاد ، متخصصین سایت طرح فنی با تجربه گرانبهای 25 ساله در امور سرمایه گذاری می باشند. طرح توجیهی اختصاصی، طرحی دقیق و با جزئیات است که به صورت انحصاری با توجه به مختصات و مشخصات هر طرح نوشته می شود.

طرح توجیهی اختصاصی همراه با 5 ماه پشتیبانی رایگان از طرح و جلسه آنلاین رایگان به درخواست سرمایه گذار ارائه می گردد.

جلسه آنلاین کاملا رایگان بوده و برای ارائه توضیحاتی در خصوص امور اداری، بانکی و سرمایه گذاری تشکیل می شود. رفع ابهام در خصوص وثایق و ضمانت نامه های بانکی، پروسه دریافت تسهیلات از بانک ها، مراحل اخذ مجوز کارخانه و … از موضوعات مطرح شده در جلسه خواهند بود.

به این مقاله چه امتیازی میدهید؟

امتیاز

مجموع امتیازات

امتیاز کاربر: 4.89 ( 9 نتایج)

‫4 دیدگاه ها

  1. درود فراوان خدمت شما سهیل شمس آبادی هستم از شهرستان کوهرنگ درخواست طرحی داشتم برای تحویل به بانک صادرات امکانش هست راهنمایی کنید که چیکارکنم برای اخر ماه میخوامش که تحویل بدم به بانک

    1. سلام بله درخدمتتون هستیم شماره تماس بالای سایت موجود هست میتونید تماس بگیرید در اولین فرصت کار رو شروع میکنیم. از طریق واتس‎اپ هم میتویند اقدام کنید

    1. سلام وقت بخیر این موضوع نیاز به اطلاعات بیشتری هست لطفا با این شماره 09120039088 تماس بگیرید درخدمتتون هستیم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شروع گفتگو
1
سلام. طرح توجیهی نیاز دارید؟
سلام وقت بخیر
پشتیبان واتس‌اپ فعال است
در صورتی که شما به واتس‎اپ دسترسی ندارید میتوانید برای ثبت سفارش طرح توجیهی با شماره زیر تماس بگیرید.
0912-003-9088 کارشناس طرح توجیهی
پاسخگویی همه روزه از 7 صبح تا 24 شب