طرح توجیهی احداث مجتمع تجاری اداری ⭐️برای اخذ مجوز و تسهیلات

طرح توجیهی احداث مجتمع تجاری اداری - طرح فنی

فهرست مطالب

طرح توجیهی احداث مجتمع تجاری اداری توسط تیم تحقیقاتی سایت طرح فنی به منظور ارائه روش سرمایه گذاری صحیح در این کار تهیه می شود. امروزه شاهد تغییرات ناگهانی در بازارهای سرمایه گذاری طلا، بورس و دلار می باشیم. همین امر سبب شده است تا بسیاری از سرمایه گذاران تمایل داشته باشند تا سرمایه خود را در بازار کم ریسک مسکن سرمایه گذاری نمایند. در این راستا بسیاری از سرمایه گذاران بزرگ دست به سرمایه گذاری در بخش احداث مجتمع های تجاری و اداری می زنند. این مجتمع ها از مجموعه ای از سازه های دارای کاربری اداری و تجاری تشکیل شده اند.

در نتیجه سرمایه گذاران می توانند با تهیه ی طرح توجیهی در این نوع سرمایه گذاری سودآور و با درصد ریسک پایین مشارکت نمایند. سایت طرح فنی یکی از سایت هایی می باشد که در زمینه ارائه طرح توجیهی فعالیت می نماید. کارشناسان این سایت دارای سابقه ای 25 ساله در زمینه امور اداری، بانکی و سرمایه گذاری میباشند. همین سابقه ی طولانی به آنها کمک می نماید تا در نگارش طرح توجیهی به تمامی نکات حائز اهمیت توجه نمایند.

⭐️ هدف از نگارش طرح توجیهی احداث مجتمع تجاری اداری چیست؟

معمولا کارشناسان برای نگارش طرح توجیهی دلایل با اهمیتی را برای سرمایه گذاران قید می نمایند. یکی از مهمترین دلایلی که برای نگارش طرح توجیهی می توان نام برد اهمیت طرح توجیهی در زمان دریافت مجوز کار و تسهیلات بانکی است. جامعیت طرح سبب می شود تا کارشناسان ارگان های صادر کننده مجوز از آن به عنوان منبعی مناسب برای بررسی صلاحیت سرمایه گذاران بهره ببرند.

دلیل اصلی این امر نیز در شیوه ی بیان تمامی موارد موثر در موفقیت کار احداث مجتمع تجاری اداری می باشد. در این شیوه سرمایه گذار با کمک کارشناسان به بررسی عواملی همچون هزینه، سرمایه، نقاط سوددهی و برخی نقاط ریسک پذیر کار می پردازند.

همین امر سبب می شود تا از طرح توجیهی در بررسی صلاحیت سرمایه گذار در زمان ارائه مجوز کار و تسهیلات بانکی استفاده شود. در نهایت کارشناسان به سرمایه گذاران در مسیر راه اندازی کار توصیه های کاربردی را می نمایند. برای مثال اینکه بعد از مرحله اول ثبت مجوز با مراجعه به سایت هایی مانند سایت طرح فنی نسبت به دریافت طرح توجیهی اقدام نمایند.

فضای کار در مجتمع تجاری اداری - طرح فنی

⭐️ سرمایه اولیه برای احداث مجتمع

یکی از عوامل مهمی که در طرح توجیهی احداث مجتمع تجاری اداری به آن توجه می شود مبحث مهم سرمایه می باشد. در زمان احداث مجتمع تجاری اداری سرمایه گذاران به میزان قابل توجهی سرمایه نیاز دارند. آنها موظف می باشند تا این سرمایه را از روش های گوناگونی مانند مشارکت و استفاده از تسهیلات بانکی فراهم نمایند.

عدم وجود سرمایه اولیه ی کافی در زمان احداث مجتمع می تواند در روند اجرایی کار خلل ایجاد نماید. در نتیجه همین اهمیت باعث شده است تا به صورت اصولی به بررسی نقش سرمایه در موفقیت کسب و کار پرداخته شود.

⭐️ معرفی سرمایه اولیه و محل هزینه آن

سرمایه گذاران از سرمایه های اولیه ی خود برای راه اندازی مجتمع تجاری اداری بهره می برند. به طور معمول بخش عظیمی از سرمایه های اولیه ی سرمایه گذاران در همان مسیرهای اولیه مصرف می شود. برای مثال سرمایه گذار از سرمایه های اولیه ی خود برای تهیه ی زمین مورد نیاز برای احداث مجتمع استفاده می نماید. در نهایت او موظف است تا از سرمایه ی اولیه ی خود برای ساخت و تجهیز نهایی سازه استفاده نماید.

در زمان احداث مجتمع تجاری اداری نیاز است تا سرمایه گذاران برخی تجهیزات ضروری برای احداث مجتمع را فراهم نمایند. برخی از این تجهیزات شامل آسانسورهای با ظرفیت بالا، پله برقی، دستگاه های تهویه هوا و سیستم سرمایش و گرمایش می باشند.

البته تجهیزاتی مانند سیستم های نظارت آتش نشانی، سنسورهای حرارتی و سیستم های امنیتی دوربین های مداربسته نیز در مجتمع مورد نیاز می باشند. در نهایت برای تهیه ی تمامی این امکانات نیاز است تا سرمایه گذار از سرمایه های  اولیه ی خود استفاده نماید.

⭐️ هزینه های راه اندازی برای شروع پروژه

هزینه دومین عامل موثر بر سودآوری یک کسب و کار در نظر گرفته می شود. به صورتی که معمولا کارشناسان تهیه کننده ی طرح توجیهی با بررسی هزینه ها به این امر که آیا کسب و کار از نظر اقتصادی توجیه پذیر می باشد یا خیر پی می برند. منبع اصلی تامین هزینه های جاری در زمان احداث مجتمع تجاری اداری از محل سرمایه های سرمایه گذاران می باشد.

در نتیجه افزایش بی رویه ی هزینه ها می تواند علاوه بر کاهش دامنه ی سودآوری کسب و کار سبب بروز خسارات مادی نیز شود. در نهایت اهمیت این موضوع سبب شده است تا سرمایه گذاران در طرح توجیهی احداث مجتمع تجاری اداری به صورت کاملا دقیق به بررسی هزینه ها در روند اجرایی کار بپردازند.

ساختمان چند طبقه تجاری اداری - طرح فنی

⭐️ بررسی دقیق محل هزینه ی سرمایه ها

سرمایه گذار با استفاده از سرمایه های خود و همچنین سرمایه هایی که از محل های دیگر جذب نموده است باید تمامی هزینه های لازم برای احداث مجتمع تجاری اداری را تامین نماید. در ابتدا سرمایه گذار موظف است تا برای احداث مجتمع دست به تهیه ی زمینی مناسب بزند. برای این منظور نیاز است تا سرمایه گذار به طور زمینی با متراژ تقریبی 5000 مترمربع تهیه نماید که از نظر موقعیت مکانی نیز دارای جایگاه مناسبی باشد.

در نهایت سرمایه گذار در این مسیر باید تمامی تجهیزات مناسب برای احداث مجتمع تجاری اداری را تامین نماید. تهیه ی مواد اولیه برای ساخت مجتمع نیز یکی دیگر از هزینه های تحمیل شده به سرمایه گذار می باشد. در زمان احداث مجتمع تجاری اداری سرمایه گذار به چیزی حدود 200 میلیارد سرمایه اولیه نیاز دارد.

همچنین سرمایه گذاران موظف می باشند تا به طور معمول برای احداث مجتمع از چیزی حدود 5 تا 8 نفر نیروی کار فعال بهره ببرند. البته تمامی مقادیر ذکر شده در طرح توجیهی بسیار متغیر می باشد و بنا بر افزایش هزینه ها تغییر می نماید.

پیشنهاد به مطالعه :  طرح توجیهی مجتمع خدمات رفاهی ⭐️ برای اخذ مجوز و تسهیلات

⭐️ برآورد میزان سود احداث مجتمع تجاری اداری

کارشناسان در زمان بررسی سودآوری طرح توجیهی احداث مجتمع تجاری اداری عوامل متعددی را در نظر می گیرند. یکی از مناسب ترین روش های بررسی سودآوری کسب و کار مطالعه بازار رقبای فعال در آن زمینه کاری می باشد.

کارشناسان می توانند با مطالعه بازار فعالیت رقبا به اطلاعات مناسبی در زمینه سودآوری کار دست یابند و نقاط ریسک پذیر کار را نیز شناسایی نمایند. اما در حالت کلی باید به این نکته توجه نمود که امروزه سرمایه گذاری در بخش ملک و سازه های تجاری و اداری برای سرمایه گذاران بسیار سودآور می باشد.

این در حالی است که معمولا ریسک سرمایه گذاری در بازار ملک نسبت به کسب و کارهای دیگر بسیار کم می باشد. در نهایت سرمایه گذاران می توانند با تهیه ی طرح توجیهی و بررسی هزینه ها و سرمایه های مورد نیاز برای احداث مجتمع در این فعالیت وارد شوند.

⭐️ معرفی تجهیزات مورد نیاز برای احداث مجتمع تجاری اداری

[tie_list type=”starlist”]

  • آسانسورهای با ظرفیت بالا
  • پله برقی
  • دستگاه های تهویه هوا
  • سیستم سرمایش و گرمایش
  • سیستم های نظارت آتش نشانی و سنسورهای حرارتی
  • سیستم های امنیتی و دوربین های مداربسته
  • دزدگیر های حساس

[/tie_list]

طراحی داخلی اتاق های تجاری و اداری - طرح فنی

⭐️ بررسی توجیه پذیری اقتصادی مجتمع تجاری اداری

راه اندازی هر کسب و کاری منوط به توجیه پذیر بودن آن کسب و کار از نظر اقتصادی می باشد. در زمان راه اندازی هر کسب و کاری کارشناسان با بررسی موارد ذکر شده در طرح توجیهی به بررسی توجیه پذیری آن کسب و کار می پردازند. آنها از سرمایه ها و هزینه ها و بسیاری موارد دیگر در فرمول های پیشرفته استفاده می نمایند تا بتوانند توجیه پذیری کسب و کار را محاسبه نمایند.

در این بین نیز عوامل متعددی مانند نرخ بازدهی و تحلیل هزینه های جاری در زمان احداث مجتمع تجاری اداری بر دریافت توجیه پذیری کار موثر می باشد. به طور معمول سرمایه گذاران نرخ بازدهی را در مجتمع تجاری اداری چیزی حدود 94/32 درصد در نظر میگیرند.

بر این اساس غالبا کارشناسان برآورد می نمایند تا سرمایه موجود در پروژه ظرف مدت 4 تا 5 سال قابل بازگشت باشد. همین عوامل نشان می دهد که به طور معمول سرمایه گذاری در مجتمع تجاری اداری برای سرمایه گذاران بسیار سودآور و در نهایت درآمدزا می باشد.

⭐️ طرح توجیهی احداث مجتمع تجاری اداری

سایت طرح فنی، با تیم کارشناسی مجرب و با توانمندی 25 ساله در حوزه‌های سرمایه‌گذاری، اداری و بانکی، در زمینه نگارش طرح‌های توجیهی فعالیت می‌کند. اعضای این تیم، به روز با استانداردهای اخذ مجوزها و نیازهای بانکی کشور، طرح‌های توجیهی را به کیفیت بالا و با دقت بالایی تهیه می‌کنند.

با سفارش طرح توجیهی، شما از 4 ماه پشتیبانی رایگان و یک جلسه آنلاین رایگان بهره‌مند خواهید شد. در این جلسه، مراحل اداری اخذ مجوز، مستندات مورد نیاز و مراحل دریافت وام‌های بانکی به طور جامع برای شما توضیح داده خواهد شد.

جهت سفارش طرح توجیهی با کارشناسان ما تماس بگیرید.

5/5 - (1 امتیاز)

اشتراک گذاری مقاله

دیگر مقالات سایت را در اینجا ببینید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین و جدیدترین مقالات سایت

شروع گفتگو
1
سلام. طرح توجیهی نیاز دارید؟
سلام وقت بخیر
پشتیبان واتس‌اپ فعال است
در صورتی که شما به واتس‎اپ دسترسی ندارید میتوانید برای ثبت سفارش طرح توجیهی با شماره زیر تماس بگیرید.
0912-003-9088 کارشناس طرح توجیهی
پاسخگویی همه روزه از 7 صبح تا 24 شب