سفارش طرح توجیهیصنعت خدمات

طرح توجیهی احداث پایانه صادراتی ⭐️ برای اخذ مجوز و تسهیلات

طرح احداث پایانه صادراتی

همان‌طور که در جریان هستید، در سال‌های اخیر تجارت خارجی به طور چشمگیری در میان کشورها توسعه یافته است. همین موضوع رفع موانع و تسهیل مقررات و گسترش پایانه‌های صادراتی را به امری مهم تبدیل نموده که عدم‌ توجه به آن‌ها هزینه‌های غیرضروری بسیاری را به تجار تحمیل می‎نماید.

گسترش تجارت خارجی و حمل و نقل بین المللی از مراکز لجستیک نظیر بنادر دریایی، بنادر خشک، مناطق آزاد و پایانه‌های صادراتی صورت می‌پذیرد. با این اوصاف پایانه‌های صادراتی یکی از اصلی‌ترین زیرساخت‌های تخصصی برای صادرات محسوب می‌شوند.

طرح توجیهی احداث پایانه صادراتی همه آن چیزی است که برای احداث این پایانه‌ها نیاز دارید. می‌توانید تهیه و تنظیم این طرح حائز اهمیت را به متخصصان سایت طرح فنی واگذار کنید.

اهمیت تاسیس احداث پایانه صادراتی

هدف از احداث پایانه‌های صادراتی؛ کاهش هزینه‌های پنهان فرآیند صادرات و نیز ایجاد تمرکز میان خدمات مرتبط با صادرات به منظور خلق مزیت رقابتی برای تولیدات داخلی می‌باشد. این پایانه ها فرآیند صادرات را از طریق ایجاد هماهنگی و ارتباط میان نظام های تولید، توزیع و صادرات بهبود می بخشند.

جالب و در عین حال لازم است بدانید که پایانه های صادراتی به دو دسته تخصصی و عام تقسیم بندی می شوند. پایانه تخصصی به دسته ای از پایانه‌های صادراتی اطلاق می‌شود که خدمات مربوط به صادرات یک یا گروهی از کالاهای خاص را ارائه می‌کند. این در حالی است که پایانه های صادراتی عام قادر به پوشش دهی کلیه کالاهای صادراتی کشور هستند.

لازم به ذکر است که پایانه های صادراتی هیچ دخالتی در تولید کالاها ندارند. این پایانه ها صرفا با نظارت بر انجام تولید صادراتی و خلق مکانیسم بازاررسانی مناسب زمینه توسعه صادرات کشور را فراهم می سازند. اگر قصد راه اندازی پایانه صادراتی دارید، باید بدانید که ارائه طرح توجیهی احداث پایانه صادراتی یکی از اصلی‌ترین الزاماتی است که بدون وجود آن احداث پایانه‌های صادراتی امکان‌پذیر نیست.

احداث پایانه صادراتی - طرح فنی

هدف از نگارش طرح توجیهی احداث پایانه صادراتی چیست؟

همان طور که می دانید، شروع هر کسب و کاری آداب و قوانین خاص خود را دارد. مسلما احداث پایانه صادراتی از این قاعده مستثنی نبوده و راه اندازی آن نیازمند پیمودن مراحل مشخصی است. نخستین و مهم ترین اقدام برای احداث پایانه صادراتی اخذ مجوزهای مورد نیاز برای آغاز این کار از سازمان های ذی ربط است.

پس شما پیش از هر کاری به ارگان‌های دولتی مربوطه مراجعه نموده و از آن‌ها درخواست می‌کنید که مجوزهای لازم را برایتان صادر کنند. این سازمان ها از شما می خواهند که توجیه پذیری اقتصادی طرح مورد نظرتان را با دلیل و مدرک اثبات نمایید. تنها در این صورت است که مشمول دریافت مجوزهای مورد نیاز خواهید شد.

آنچه برای اثبات توجیه پذیری پروژه مورد نظرتان نیاز دارید، یک طرح توجیهی احداث پایانه صادراتی جامع است. پس از تهیه و تنظیم این طرح بر اساس شرایط و ضوابط سازمانی، آن را به مراجع ذی‌صلاح ارائه می‌دهید تا پس از تایید، مجوزهای لازم را برایتان صادر کنند. گفتنی است که ارائه طرح توجیهی احداث پایانه صادراتی به بانک جهت بهره مندی از تسهیلات بانکی نیز ضروری است.

کلیک کنید
طرح توجیهی احداث بندر خشک ⭐️برای اخذ مجوز و تسهیلات

سرمایه اولیه برای احداث پایانه صادراتی

شما برای راه اندازی هر کاری نیاز به سرمایه اولیه دارید. برای احداث پایانه صادراتی هم همین طور. بخش قابل توجهی از سرمایه اولیه مورد نیاز برای تاسیس و راه اندازی پایانه صادراتی صرف مواردی همچون موارد زیر می شود:

  • مکان مناسب برای احداث پایانه صادراتی و استقرار دفاتر سازمان های مرتبط نظیر بانک، گمرک، استاندارد، شرکت های بیمه، قرنطینه و…
  • محوطه سازی های لازم
  • خرید ماشین آلات و تجهیزات مورد نیاز
  • خرید تاسیسات عمومی و تجهیزات
  • حمل و نقل
  • تجهیزات مورد نیاز برای بارگیری و حمل و نقل کالا
  • تجهیزات لازم برای بسته بندی کالاهای صادراتی
  • تاسیسات مورد نیاز برای نگهداری کالاهای فاسد شدنی

گفتنی است که کارشناسان فعال در زمینه تهیه و تنظیم طرح توجیهی احداث پایانه صادراتی، ارزش روز هر یک از موارد فوق‌الذکر را مشخص و در محاسبات لحاظ می‌نمایند. سپس سرمایه اولیه مورد نیاز برای احداث پایانه صادراتی را به طور دقیق و کامل محاسبه کرده و در طرح توجیهی اعلام می دارند.

هزینه راه اندازی برای شروع پروژه

اگر فکر می کنید برای احداث پایانه صادراتی تنها بهره مندی از سرمایه اولیه کفایت می کند، سخت در اشتباهید. شروع این کار علاوه بر در پی داشتن هزینه های ثابت برای احداث کنندگان، هزینه های مختلف دیگری نیز در پی دارد. از هزینه خرید مکان گرفته تا حقوق نیروی انسانی، خرید تجهیزات، خرید تاسیسات، هزینه تعمیر و نگهداری، هزینه انرژی مصرفی، هزینه تبلیغات و… این موارد تنها نمونه هایی از هزاران هزینه ای هستند که باید برای شروع پروژه صرف کنید.

اگر از مقدار دقیق خرجی که هر یک از این موارد روی دستتان می‌گذارند، می پرسید؛ باید خدمتتان عرض کنیم که ثابت نبوده و تابع عوامل متعدد و متنوعی است. برای مثال مقدار هزینه ای که برای خرید مکان مورد نیاز صرف می کنید، به مساحت مکان و موقعیت و امکانات آن بستگی دارد. موارد دیگر نیز به همین ترتیب.

کارشناسانی که وظیفه تهیه و تنظیم طرح توجیهی احداث پایانه صادراتی را بر عهده می گیرند، اقدام به دسته بندی کامل کلیه هزینه های لازم برای شروع پروژه می نمایند. سپس ارقام و داده‌های روز را با کمک تیم تحقیقاتی خود گردآوری کرده و آن‌ها را در محاسبه هزینه‌های لازم برای شروع پروژه لحاظ می‌کنند. در نهایت هزینه پایانی را به طور دقیق محاسبه و در اختیار احداث کنندگان قرار می دهند.

ماشین آلات و تجهیزات پایانه صادراتی - طرح فنی

برآورد میزان سود احداث پایانه صادراتی

بسیاری از کارشناسان و نویسندگان بیزینس پلن بر این باورند که احداث پایانه صادراتی یکی از سودآورترین کسب و کارهای امروزی است. جالب است بدانید که نرخ سودآوری این طرح حدود 25 درصد تخمین زده شده است. یعنی اگر شما سالانه 280 میلیارد تومان صرف کاروبارتان در پایانه صادراتی احداث شده کنید، 70 میلیارد تومان از آن به صورت سود به جیبتان باز خواهد گشت.

معرفی تجهیزات مورد نیاز پایانه صادراتی

  • سردخانه های دو مداره و انبارهای مکانیزه
  • تجهیزات لازم برای بسته بندی کالاهای صادراتی
  • تجهیزات مورد نیاز برای تخلیه، بارگیری و حمل و نقل کالاها
  • تجهیزات لازم برای نمایش و عرضه محصولات
  • تجهیزات آتش نشانی
  • پمپ بنزین و پمپ گازوئیل
  • تعمیرگاه ماشین آلات سنگین
  • تجهیزات مورد نیاز ساختمان مدیریت
  • تجهیزات مورد نیاز گمرک
  • تجهیزات مورد نیاز خدمات بیمه
  • تجهیزات مورد نیاز توزین
  • تجهیزات مورد نیاز دفاتر پست
  • تجهیزات مورد نیاز سالن اجتماعات

خدمات جایگزین پایانه های صادراتی

ازجمله مهم ترین خدمات جایگزین پایانه های صادراتی می توان وارد زیر را برشمرد:

پارک های توسعه صادرات، مناطق آزاد تجاری- صنعتی، شهرک های مدیریت صادرات واحدهای صادراتی، مناطق پردازش صادرات، خوشه های صادراتی، بنادر خشک و…

کلیک کنید
طرح توجیهی احداث پایانه باربری ⭐️ برای اخذ مجوز و تسهیلات

مراحل احداث پایانه های صادراتی

  • گام اول : درخواست جواز احداث پایانه های صادراتی
  • گام دوم : تهیه، تنظیم و ارائه طرح توجیهی احداث پایانه صادراتی
  • گام سوم : اخذ مجوز از ارگان های دولتی مربوطه و دریافت تسهیلات بانکی
  • گام چهارم خرید مکان مورد نظر و محوطه سازی
  • گام پنجم : خرید تجهیزات و تاسیسات مورد نیاز
  • گام ششم : استخدام نیروی انسانی
  • گام هفتم : شروع به کار

پایانه صادراتی - طرح فنی

بررسی توجیه پذیری اقتصادی احداث پایانه صادراتی

پایانه صادراتی را عامل تحرک، توسعه و تضمین بازار به منظور ایجاد و گسترش صنایع قابل صادرات در استان های کشور می دانند. در این برهه از زمان مشکلات ناشی از تحریم‌ها و کاهش بودجه و اعتبارات در کشور پای مشکلات متعددی را به عرصه‌های مختلف صنعت، معدن و کشاورزی باز کرده است. در چنین شرایطی احداث پایانه های صادراتی می تواند زمینه ساز توسعه بازارهای خارجی شود.

بنابراین می توان نتیجه گرفت که این پروژه آینده ای درخشان داشته و دارای توجیه پذیری اقتصادی می باشد. برای شروع و احداث پایانه صادراتی کافیست با در دست داشتن یک طرح توجیهی احداث پایانه صادراتی، به ارگان های دولتی مربوطه مراجعه نموده و مجوزهای لازم را دریافت کنید.

طرح توجیهی احداث پایانه صادراتی

طرح توجیهی احداث پایانه صادراتی یک گزارش حاوی اطلاعاتی درباره تاسیس و راه اندازی پایانه صادراتی است. این گزارش به بررسی توجیه پذیری طرح احداث پایانه صادراتی از جنبه های مختلف نظیر بازار، مالی و فنی می‌پردازد. در واقع طرح توجیهی احداث پایانه صادراتی نشان می دهد که آیا پیاده سازی پروژه مورد نظر توجیه اقتصادی دارد یا نه؟

تا زمانی که توجیه پذیری اقتصادی طرح مورد نظرتان را به ارگان های دولتی ذی ربط ثابت نکنید، موفق به دریافت مجوزهای لازم و اخذ تسهیلات بانکی نخواهید شد. آنچه برای اثبات این مدعا نیاز دارید، یک طرح توجیهی احداث پایانه صادراتی جامع و گویا است.

به یاد داشته باشید که هر کسی از عهده تهیه و تنظیم طرح توجیهی بر نمی آید. از همین رو پیشنهاد ما به شما این است که آماده سازی این طرح را به متخصصان این حوزه و در صورت تمایل به تیم توانمند طرح فنی واگذار کنید.

متخصصان و کارشناسان مجموعه طرح فنی

اگر برای تهیه طرح توجیهی احداث پایانه صادراتی به کمک افراد متخصص نیاز دارید، کارشناسان مجموعه طرح فنی با 25 سال سابقه درخشان در زمینه‌های سرمایه‌گذاری، بانکی و اداری در خدمت شما هستند. در صورتی که کار آماده سازی طرح توجیهی مورد نظرتان را به سایت طرح فنی واگذار کنید، از طرف ما 5 ماه پشتیبانی رایگان از طرح و جلسه آنلاین رایگان هدیه خواهید گرفت.

این جلسه به درخواست فرد سرمایه‌گذار و با هدف رفع ابهام در زمینه اداری و بانکی برگزار شده و در طی آن‌‌ها اطلاعات مفیدی در اختیار سرمایه‌گذاران قرار می‌گیرد. اطلاعاتی از قبیل مراحل اخذ مجوز، پروسه دریافت وام و همچنین وثایق و ضمانت نامه‌های بانکی.

در صورت تمایل می توانید تهیه و تنظیم طرح توجیهی مورد نظرتان را به کارشناسان طرح فنی بسپارید. ما در این مجموعه با نهایت افتخار و احترام پذیرای طرح های توجیهی سفارشی شما هستیم.

به این مقاله چه امتیازی میدهید؟

امتیاز

مجموع امتیازات

امتیاز کاربر: 5 ( 3 نتایج)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شروع گفتگو
1
سلام. طرح توجیهی نیاز دارید؟
سلام وقت بخیر
پشتیبان واتس‌اپ فعال است
در صورتی که شما به واتس‎اپ دسترسی ندارید میتوانید برای ثبت سفارش طرح توجیهی با شماره زیر تماس بگیرید.
0912-003-9088 کارشناس طرح توجیهی
پاسخگویی همه روزه از 7 صبح تا 24 شب