سفارش طرح توجیهیصنایع شیمیاییکشاورزی

طرح توجیهی تولید کود اوره با پوشش گوگردی ⭐️ (SCU) بررسی هزینه ها

کارخانه تولید کود اوره با پوشش گوگردی

طرح توجیهی تولید کود اوره، گزارشی از ارزیابی های فنی، برآوردهای مالی و بررسی های اقتصادی این کسب و کار است. متخصصین سایت طرح فنی، طرح توجیهی فوق را جهت اخذ مجوز و وام و با هدف ارائه روش های صحیح سرمایه گذاری نگارش می کنند.

کود اوره با پوشش گوگردی (SCU) نوعی کود شیمیایی پر بازده برای کشاورزی و باغداری است. این کود از طریق کپسوله کردن کود اوره ساده با عنصر گوگرد تولید می گردد. گفتنی است، گوگرد از عناصر سازگار با خاک بوده و ایجاد آلودگی در خاک نمی کند.

کود شیمیایی اوره بدون پوشش، مشکلاتی از قبیل سوخته شدن گیاه در اثر اوره اضافی و اثرات مخرب زیست محیطی چون آلودگی خاک و آلودگی منابع آب زیرزمینی به نیترات و نیتریت را به وجود می آورد. کود اوره با پوشش گوگرد در مقایسه با کود اوره بدون پوشش، بازدهی بسیار بالاتری داشته و کیفیت و کمیت محصول را افزایش می دهد. جالب است بدانید، این نوع کود باعث آلوده شدن مزارع کشاورزی نمی گردد.

طرح توجیهی تولید کود اوره جهت مجوز و وام

راه اندازی کارخانه تولید کود اوره نیازمند اخذ جواز تاسیس از وزارت جهاد کشاورزی و متعاقبا دریافت پروانه بهره برداری است. در این راستا، طرح توجیهی تولید کود اوره از مستنداتی است که در پروسه اخذ مجوز، تهیه و ارائه آن ضروری می باشد.

سازمان های صادر کننده مجوز پس از بررسی طرح توجیهی فوق و منطقی بودن طرح، به صدور مجوز رای خواهند داد. لازم به ذکر است، طرح توجیهی باید حتما توسط کارشناسان واجد شرایط تهیه شود تا قابل استناد در نهادهای ذیربط باشد. درخواست تسهیلات از بانک، از اقداماتی است که پس از دریافت جواز تاسیس توسط سرمایه گذاران صورت می پذیرد.

سرمایه گذار توسط وزارت جهاد کشاورزی به بانک عامل برای دریافت تسهیلات کم بهره، ارجاع داده می شود. سپس بانک در صورت وجود اعتبار، طرح توجیهی تولید کود اوره را از متقاضی دریافت می نماید و در صورتی که بیزینس پلن تولید کود اوره، توجیه پذیری طرح را اثبات نماید، وام به سرمایه گذار اختصاص داده می شود.

نتایج استفاده از طرح توجیهی تولید کود اوره

طرح توجیهی تولید کود اوره، تمامی اطلاعات و صفر تا صد پروژه را به صورت یکپارچه در اختیار سرمایه گذاران قرار می دهد. کارآفرینان با مطالعه طرح توجیهی با میزان سرمایه اولیه، هزینه ها و سود این کسب و کار آشنا می شوند.

افزون بر آن، طرح توجیهی مانند مرجعی است که اطلاعات و دانش فنی پروژه از جمله نحوه تولید، مواد اولیه و تجهیزات مورد نیاز در کارخانه را ارائه می کند. ضمن این که نگارندگان طرح توجیهی از تیم تحقیقاتی کمک گرفته و اطلاعات روز را در زمینه وضعیت عرضه و تقاضای محصول لحاظ می کنند.

واحد تولید کود اوره گوگردی - طرح فنی

چرا باید در تولید کود اوره با پوشش گوگردی سرمایه گذاری کنیم؟

کارشناسان در طرح توجیهی تولید کود اوره، این پروژه را از طرح های خوب برای سرمایه گذاری معرفی نموده اند. ماده اصلی در تولید کود اوره، ازت یا نیتروژن است که به راحتی توسط آب شستشو شده و بازدهی آن به زیر 50 درصد کاهش پیدا می کند.

کود اوره با پوشش گوگردی در تمامی زمین های کشاورزی از جمله شالیزارها که در آب غوطه ور می باشند، قابل استفاده است. پوشش دادن کود اوره با گوگرد باعث استحکام آن در برابر آب شده و هدررفت کود با آب را کاهش می دهد.بیش از 90 درصد از زمین های کشاورزی در کشور ما دارای PH بالا هستند که این ویژگی باعث عدم جذب عناصر ریز مغذی خاک توسط گیاهان می شود.

بازدهی کود اوره گوگردی، 2 برابر کود اوره ساده است. به طوری که یک کیلو کود اوره گوگردی برای یک زمین 50 مترمربعی کافی است. بنابراین استفاده از کود اوره گوگردی به نوعی صرفه جویی در هزینه برای کشاورزان بوده و کشاورزان از خرید این نوع کود استقبال می کنند.

سرمایه لازم برای تولید کود اوره با پوشش گوگردی

راه اندازی کارخانه تولید کود اوره با پوشش گوگردی نیازمند سرمایه ای برای خریداری تجهیزات و ماشین آلات کارخانه و همچنین تامین زیرساخت ها است. سرمایه ثابت برای خریداری تجهیزات مکانیزه خط تولید چون هاپر، فیدر صنعتی، تجهیزات پوشش دهی و … صرف می شود.

جهت تهیه مواد اولیه نیز سرمایه جداگانه ای با عنوان سرمایه درگردش نیاز است. سرمایه در گردش برای خریداری دانه های اوره و گوگرد سیلانت در نظر گرفته می شود. کارشناسان برای محاسبه سرمایه گذاری اولیه در طرح توجیهی تولید کود اوره، ارزش روز ماشین آلات و تجهیزات خط تولید کارخانه را لحاظ می کنند. سپس با توجه به ظرفیت طرح، میزان سرمایه را محاسبه می نمایند.

برآورد هزینه های تولید (SCU)

هزینه های احداث کارخانه تولید کود اوره، بسیار متنوع بوده و در شاخه های جداگانه دسته بندی می گردند. هزینه زمین، هزینه حمل و نقل، هزینه های مصرف انرژی، هزینه های قبل از بهره برداری، هزینه سوله سازی و هزینه نیروی انسانی از جمله هزینه های مهم در این طرح می باشند.

طبق بررسی های کارشناسان برای تولید سالانه 50 هزار تن کود اوره با پوشش گوگردی، به زمینی با مساحت 20 هزار مترمربع و تعداد 30 نفر نیروی انسانی نیاز است. گفتنی است، امکان صرف هزینه کمتر و یا بیشتر بسته به مقیاس طرح وجود دارد. کارشناسان، تمامی هزینه ها را در طرح توجیهی تولید کود اوره، طبقه بندی کرده و با ارقام روز مشخص می کنند.

کارخانه تولید کود اوره با پوشش گوگردی - طرح فنی

بررسی سوددهی تولید کود اوره پوشش دار

تولید کود اوره با پوشش گوگرد از جمله طرح های پربازده می باشد زیرا با صنعتی و تخصصی شدن بخش کشاورزی، استفاده از این نوع کود نیز افزایش قابل ملاحظه ای پیدا کرده است. قیمت کود اوره پوشش گوگرد، حدود 30 درصد بالاتر از کود اوره معمولی است. با این وجود تقاضای بالایی برای این نوع کود به دلیل بازدهی بالاتر آن وجود دارد.

میزان سود این کسب و کار، بسته به مقیاس طرح و ظرفیت تولید سالیانه کود اوره پوشش دار، متغیر خواهد بود. کارشناسان در طرح توجیهی تولید کود اوره، محاسبه سود این طرح را به صورت تخصصی و با نرم افزار کامفار انجام می دهند.

پیشنهاد به مطالعه :  طرح توجیهی کود مرغی پلت شده ⭐️ (برآورد تخصصی هزینه ها)

فرایند تولید کود اوره با پوشش گوگردی

طرح توجیهی تولید کود اوره با پوشش گوگرد با شرح فرایند و مراحل تولید، دانش فنی پروژه را در اختیار سرمایه گذاران قرار می دهد. کپسوله کردن کود اوره با گوگرد به روش شیمیایی باعث کاهش حلالیت کود در آب شده و کود، اندک اندک نیازهای تغذیه ای گیاه را در طی 10 هفته پوشش می دهد.

مراحل تولید کود اوره با پوشش گوگردی به صورت زیر است:

  • غربالگری دانه های اوره
  • انتقال دانه ها به دستگاه هاپر یا فیدر صنعتی
  • حرارت دهی اوره تا دمای 60 الی 90 درجه
  • ذوب گوگرد و کپسوله کردن اوره با گوگرد مذاب و سیلانت
  • خنک سازی دانه های اوره گوگردی
  • غربالگری کود اوره پوشش گوگرد
  • بسته بندی محصول

معرفی دستگاه ها و تجهیزات مورد نیاز

تولید کود اوره پوشش دار از جمله مشاغل نو در کشور است. از این رو انتخاب تجهیزات مورد نیاز کارخانه، چالش برانگیز خواهد بود. طرح توجیهی تولید کود اوره گوگرد دار، با معرفی تجهیزات خط تولید به پیاده سازی طرح کمک می کند.

برخی از تجهیزات خط تولید عبارتند از:

  • خطوط انتقال و نوار نقاله
  • دستگاه هاپر یا قیف صنعتی
  • دستگاه گرم کن اوره
  • درام یا دستگاه پوشش دهنده گوگرد
  • سیستم خنک کننده
  • دستگاه غربالگری
  • تجهیزات پرکن و بسته بندی

دستگاه درام یا پوشش دهنده گوگرد - طرح فنی

بررسی توجیه پذیری اقتصادی طرح

به اعتقاد نگارندگان طرح توجیهی تولید کود اوره با پوشش گوگرد، این طرح از لحاظ اقتصادی رضایت بخش بوده و از توجیه پذیری اقتصادی برخوردار است. کشورمان ایران، جزو 6 کشور تولید کننده کود اوره با پوشش گوگرد در جهان است.

کود اوره با پوشش گوگرد به سرعت در آب حل نمی شود و 40 روز طول می کشد تا ازت، اندک اندک در خاک حل شده و به مصرف گیاه برسد. بنابراین استفاده از این نوع کود باعث کاهش تعداد دفعات کوددهی، جلوگیری از بیماریهای قارچی در گیاه، بهبود و اصلاح خاک، کاهش مصرف اوره و افزایش بازدهی زمین کشاورزی می گردد.

هم اکنون بازار صادرات کود اوره با پوشش گوگرد به کشورهای خارجی نیز بسیار داغ است و تولید کنندگان توانسته اند، کود اوره گوگرد دار را به کشورهایی مانند لبنان، عراق، افغانستان و ترکیه صادر نمایند. انتظار می رود، با افزایش آگاهی بخش کشاورزی در مورد مزایای کود اوره گوگردی ، تقاضا برای این نوع کود همچنان افزایشی باشد.

سفارش طرح توجیهی اختصاصی تولید کود اوره

طرح توجیهی اختصاصی، به صورت انحصاری برای هر طرح سرمایه گذاری و با توجه به مشخصات و مختصات طرح نوشته می شود. سایت طرح فنی، متشکل از کارشناسان زبده با سابقه ای 25 ساله در زمینه سرمایه گذاری، اداری و بانکی است.

کارشناسان ما، طرح توجیهی تولید کود اوره را برای ارائه به سازمان ها و بانک ها تهیه می کنند. شما سرمایه گذار عزیز با سفارش طرح توجیهی اختصاصی در سایت طرح فنی از 5 ماه پشتیبانی رایگان از طرح نیز برخوردار خواهید بود.

جلسه آنلاین رایگان نیز از امتیازاتی است که با سفارش طرح توجیهی اختصاصی دریافت خواهید کرد. این جلسه به درخواست سرمایه گذار و با هدف پاسخگویی به سوالات و رفع ابهام از سرمایه گذاران تشکیل می گردد.

در این جلسه، شما مشاوره هایی را در خصوص مسائل اداری و بانکی از جمله مراحل اداری اخذ مجوز، پروسه دریافت تسهیلات از بانک و وثایق و ضمانت نامه های بانکی از سمت تیم متخصص طرح فنی دریافت خواهید کرد.

به این مقاله چه امتیازی میدهید؟

امتیاز

مجموع امتیازات

امتیاز کاربر: 4.45 ( 5 نتایج)

‫2 دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شروع گفتگو
1
سلام. طرح توجیهی نیاز دارید؟
سلام وقت بخیر
پشتیبان واتس‌اپ فعال است
در صورتی که شما به واتس‎اپ دسترسی ندارید میتوانید برای ثبت سفارش طرح توجیهی با شماره زیر تماس بگیرید.
0912-003-9088 کارشناس طرح توجیهی
پاسخگویی همه روزه از 7 صبح تا 24 شب