سفارش طرح توجیهیصنایع تجهیزاتکشاورزی

طرح توجیهی احداث مرکز خدمات مکانیزاسیون کشاورزی ⭐️

طرح احداث مرکز خدمات مکانیزاسیون کشاورزی

در کلیه صنایع، ورود فناوری و تکنولوژی سبب ایجاد تحولات شگرف و اساسی در روال تولید، درآمد زایی و سود دهی شده است. در طرح توجیهی احداث مرکز خدمات مکانیزاسیون کشاورزی قصد داریم به اهمیت استفاده از تجهیزات و ماشین آلات در صنعت کشاورزی بپردازیم.

طرح فنی، به واسطه تجربه و سابقه درخشانی که در برنامه ریزی و اجرای پروژه های عظیم و سرمایه گذاری های خرد و کلان داشته است، در تنظیم طرح توجیهی احداث مرکز خدمات مکانیزاسیون کشاورزی کلیه جزئیات و اطلاعات مورد نیاز متقاضی را به دقت مورد بررسی قرار خواهد داد.

مکانیزاسیون در بخش کشاورزی مقارن است با مبحث اتوماسیون در صنعت. مکانیزاسیون کشاورزی به معنای اتوماتیک کردن کلیه امور کشاورزی و باغداری در زمان کاشت، داشت و برداشت می باشد. بدین ترتیب با کمک گرفتن از ماشین آلات و ابزار پیشرفته، به کارگیری کارگران و نیروی انسانی به حداقل ممکن خواهد رسید.

این امر مزایا و نقاط قوت بسیاری را در پس خود به همراه دارد. با اجرای این طرح عظیم و با احداث مراکز خدماتی بیشتر، سرعت پیشرفت در صنعت کشاورزی به میزان قابل توجهی افزایش پیدا خواهد کرد.

لزوم تنظیم طرح توجیهی احداث مرکز خدمات مکانیزاسیون کشاورزی

راه اندازی و احداث مرکز خدمات مکانیزاسیون کشاورزی، نیاز به اخذ مجوز و سایر تاییدیه ها دارد. بنابراین شما به عنوان موسس، در ابتدای امر، درخواست کتبی خود را به سازمان جهاد کشاورزی شهر و استان خود ارسال می نمایید.

در صورت تایید درخواست، شما ملزم به تنظیم طرح توجیهی احداث مرکز خدمات مکانیزاسیون کشاورزی خواهید شد. این طرح بایستی به صورت تخصصی به نگارش رسیده باشد تا از جانب سازمان مربوطه توجیه پذیر باشد.

شما به عنوان متقاضی، با داشتن طرح توجیهی احداث مرکز خدمات مکانیزاسیون کشاورزی، علاوه بر داشتن یک برنامه ریزی دقیق‌تر و سنجیده تر، امکان دریافت وام و سایر تسهیلات بانکی را نیز با سادگی و سرعت بیشتری خواهید داشت. به علاوه آن که، سرمایه گذار پروژه، با مشاهده یک طرح توجیهی کامل و دقیق، با اعتماد بیشتری شما را همراهی خواهد کرد.

تجهیزات و خدمات مکانیزاسیون کشاورزی - طرح فنی

سرمایه اولیه مورد نیاز برای احداث مرکز خدمات مکانیزاسیون کشاورزی

در طرح توجیهی احداث مرکز خدمات مکانیزاسیون کشاورزی، به منظور داشتن یک برنامه ریزی دقیق و حساب شده، بایستی برآورد درستی از سرمایه اولیه وجود داشته باشد. برای احداث این مرکز خدماتی، اولین قدم خرید یا اجاره ملکی با وسعت مناسب است.

نگهداری تجهیزات و ماشین آلات غول پیکر کشاورزی به فضای کافی نیاز دارد، فضایی بالغ بر 700 متر مربع. هزینه خاکبرداری، ساخت دیوارها، خیابان کشی و فضای سبز، ساخت بنایی شامل انبار، ساختمان اداری، بخش نگهداری از ماشین آلات و ابزار کشاورزی، هزینه مربوط به راه اندازی تاسیسات برق، آب، گاز و سیستم های گرمایشی و سرمایشی، هزینه خرید تجهیزات و ماشین آلات و استخدام نیروهای انسانی با سمت های مورد نیاز همگی جزء هزینه های اولیه محسوب می شوند.

نیروی انسانی که در اجرای طرح توجیهی احداث مرکز خدمات مکانیزاسیون کشاورزی مورد نیاز است، عبارتند از : مدیر طرح، مکانیک و کمک مکانیک، کارمند اداری – مالی، راننده، کارگر و نگهبان.

پیشنهاد به مطالعه :  طرح توجیهی احداث مرکز اسقاط خودرو ⭐️ برای اخذ مجوز

هزینه های جاری پروژه در حین فعالیت

در طرح توجیهی احداث مرکز خدمات مکانیزاسیون کشاورزی بخشی از سرمایه متقاضی برای هزینه های جاری پروژه تعریف می شوند. با دادن اطلاعات دقیق به صاحب طرح ، برنامه ریزی مالی آگاهانه تر و رسیدن به سود دهی با سرعت بیشتری همراه خواهد شد.

از جمله هزینه های روتین که در طرح توجیهی احداث مرکز خدمات مکانیزاسیون کشاورزی به آن اشاره می شود عبارتند از، هزینه اجاره ملک در صورت استیجاری بودن آن، هزینه مالیات بر درآمد و ملک، دستمزد کارگران و سایر کارمندان هر یک متناسب با سمت و کلاس کاری خود، هزینه نگهداری، استهلاک، تعمیر و خرید قطعات تجهیزات، ماشین آلات و ابزار آلات کشاورزی، هزینه آب، برق، گاز و تلفن، هزینه تعمیر، بازسازی و پاکسازی ساختمان مجموعه و فضای بیرونی آن و هزینه سرویس و تعمیر تاسیسات گرمایشی و سرمایشی. لازم به ذکر است که درصدی از سرمایه کارفرما به صورت دوره ای، برای هزینه های متفرقه و پیش بینی نشده در نظر گرفته می شود.

برآورد میزان سود حاصل از مرکز مکانیزاسیون کشاورزی

با وجود فرهنگ سازی و آموزش های مداوم و مستمری که جهاد کشاورزی در زمینه مکانیزاسیون کشاورزی، در رسانه ها و در سطح شهر داشته است، تمایل کشاورزان در استفاده از روش ها و ابزار آلات نوین به شدت افزایش پیدا کرده است. میزان تقاضای اجاره دستگاه های مکانیزاسیون کشاورزی نیز روز به روز در حال افزایش است.

با این وجود، شما به عنوان متقاضی احداث مرکز خدمات مکانیزاسیون کشاورزی، با ارائه خدمات با کیفیت و در دست داشتن لوازم و ابزارهای متنوع و جدید کشاورزی، به سرعت و در زمان کوتاهی به سود دهی خواهید رسید. طبق آمار و بررسی های صورت گرفته، به طور میانگین، دو سال و نیم زمان برای بازگشت سرمایه اولیه زمان نیاز است.

این رقم بر اساس شرایط مختلفی متغیر خواهد بود. در طرح توجیهی احداث مرکز خدمات مکانیزاسیون کشاورزی، طبق محاسبات و بررسی های دقیق کارشناسی، نرخ بازدهی سرمایه 41.8 درصد تعریف و تعیین شده است.

راه اندازی مرکز خدمات مکانیزاسیون - طرح فنی

معرفی تجهیزات مورد نیاز برای احداث مرکز خدمات مکانیزاسیون

در تنظیم طرح توجیهی احداث مرکز خدمات مکانیزاسیون کشاورزی، اطلاعات کاملی در مورد تجهیزات مورد نیاز برای راه اندازی این مراکز در اختیار صاحب پروژه قرار خواهد گرفت.

به طور کلی، برای احداث مرکز خدمات مکانیزاسیون کشاورزی تجهیزات زیر مورد نیاز هستند:

  • تراکتور
  • کمباین
  • رتیواتور
  • کانال کن و نهرکن کشویی و ثابت پشت تراکتوری
  • کلتیواتور
  • دیسک 28 پره
  • کودپاش سانتریفیوژ
  • ماله یا لولر
  • گاوآهن
  • ردیف کار برای غلات یا بذر پاش
  • تریلی دو چرخ کمپرسی
  • سمپاش پشت تراکتوری

از لوازم مورد نیاز در ساختمان مرکز خدمات مکانیزاسیون کشاورزی می توان موارد زیر را برشمرد:

  • لوازم اداری از جمله تلفن، میز و صندلی های اداری، سیستم های کامپیوتری و …
  • ابزار آلات کارگاهی
  • اسباب و لوازم مورد نیاز برای اتاق نگهبان و رفاه سایر پرسنل

مزایای به کارگیری دستگاه های مکانیزه در صنعت کشاورزی

وجود روش های مکانیزه و ماشین آلات، در بخش کشاورزی در مقایسه با روش های سنتی و قدیمی، از سرعت و عملکرد بالاتری برخوردار هستند. علاوه بر آن در روش های مدرن، مصرف بذر به دلیل توزیع یکنواخت و منظم بذرها در زمان کشت، به شدت کاهش پیدا کرده و در هزینه ها به حد چشمگیری صرفه جویی خواهد شد.

افزایش کیفیت و کمیت محصولات از دیگر مزایای مکانیزه کردن کشاورزی است. از طرف دیگر به کمک دستگاه های پیشرفته راندمان کار افزایش پیدا کرده و مبارزه با آفات و امراض با سرعت بیشتر و به موقع انجام خواهد گرفت.

افزایش بازدهی کار و تولید، کاهش هزینه برداشت محصول و قیمت تمام شده آن به دلیل حذف نیروهای انسانی و دستمزد آنها، کاهش وقفه های زمانی و مشکلات احتمالی در حین کار، افزایش دقت و جلوگیری از هدر رفت محصولات نیز از دیگر مزایای مکانیزاسیون کشاورزی خواهد بود.

پیشنهاد به مطالعه :  طرح توجیهی تولید پهپاد کشاورزی ⭐️ ساخت پهپاد سمپاشی

آیا تاسیس مرکز خدمات مکانیزاسیون کشاورزی توجیه اقتصادی دارد؟

احداث مرکز خدمات مکانیزاسیون کشاورزی به دلیل تاثیرات مثبت و سازنده ای که در صنعت کشاورزی و تولید محصولات دارد، از توجیه اقتصادی خوبی برخوردار می باشد. مراکز خدماتی مکانیزاسیون کشاورزی، با ارائه خدمات و با اجاره دادن تجهیزات و ماشین آلات کشاورزی، باعث افزایش بهره‌وری و سطح زیر کشت محصول خواهند شد.

با وجود افزایش بی رویه قیمت ماشین آلات کشاورزی و تجهیزات وابسته به آن، خرید این تجهیزات و ابزار آلات برای اغلب کشاورزان و باغداران غیرممکن خواهد بود. با احداث مرکز خدمات مکانیزاسیون کشاورزی، افراد بیشتری روش های سنتی کشاورزی را کنار خواهند گذاشت. به همین دلیل احداث این مراکز تاثیر شگرفی در اقتصاد و صنعت کشاورزی خواهند گذاشت.

مرکز خدمات مکانیزاسیون کشاورزی - طرح فنی

درخواست تنظیم احداث مرکز خدمات مکانیزاسیون کشاورزی

تنظیم طرح توجیهی احداث مرکز خدمات مکانیزاسیون کشاورزی، امری تخصصی می باشد. در نگارش این طرح بایستی از افراد متخصص کمک گرفته شود. هر گونه اشکال یا خطا در زمان نگارش این طرح، مشکلات و ضررهای جبران ناپذیری را برای فرد متقاضی به همراه خواهد داشت. عدم توجیه سازمان جهاد کشاورزی، عدم سرمایه گذاری نهاد های ذیربط و عدم بهره مندی از تسهیلات مالی و بانکی از جمله این فقدان ها خواهند بود.

 شما می توانید برای نگارش طرح توجیهی احداث مرکز خدمات مکانیزاسیون کشاورزی خود به تیم متخصص و با تجربه طرح فنی اعتماد کنید. شما همچنین می توانید به منظور حل مشکلات خود در این زمینه از مشاوران و کارشناسان حرفه ای ما مشاوره دریافت کنید.

مزایای سفارش طرح توجیهی

طرح فنی، با داشتن 25 سال تجربه کاری در زمینه سرمایه گذاری در بخش های مختلف و صنایع گوناگون و به دلیل آشنایی با کلیه شرایط و ضوابط سازمان ها و بانک های کشور، بهترین طرح توجیهی، سریع ترین راه و مطمئن ترین روش را در اختیار شما متقاضیان قرار خواهد داد.

با سپردن کار به طرح فنی از دو مزیت بهره مند خواهید شد. پنج ماه پشتیبانی رایگان و شرکت در جلسه آنلاینی که به درخواست صاحب طرح، به منظور رفع ابهامات مراحل اداری و مالی و به صورت رایگان برگزار می شود.

در این جلسه اطلاعات مفیدی پیرامون مراحل اخذ مجوز، پروسه دریافت وام و کمک های مالی از بانکها و سایر موسسات مالی و اعتباری و همچنین طریقه دریافت وثایق و ضمانت نامه های بانکی در اختیار شما قرار خواهد گرفت.

به این مقاله چه امتیازی میدهید؟

امتیاز

مجموع امتیازات

امتیاز کاربر: 5 ( 4 نتایج)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شروع گفتگو
1
سلام. طرح توجیهی نیاز دارید؟
سلام وقت بخیر
پشتیبان واتس‌اپ فعال است
در صورتی که شما به واتس‎اپ دسترسی ندارید میتوانید برای ثبت سفارش طرح توجیهی با شماره زیر تماس بگیرید.
0912-003-9088 کارشناس طرح توجیهی
پاسخگویی همه روزه از 7 صبح تا 24 شب