سفارش طرح توجیهیصنایع بازیافت

طرح توجیهی بازیافت قطعات الکترونیکی ⭐️ برای اخذ مجوز و تسهیلات

احداث واحد بازیافت قطعات الکترونیکی

طرح توجیهی بازیافت قطعات الکترونیکی، بیانگر اطلاعات ارزشمند و مولفه های موثر بر این کسب و کار است. هدف از نگارش طرح توجیهی توسط کارشناسان سایت طرح فنی، ارائه راهکارها و رویکردها به صاحبان ایده های نوین برای اجرایی کردن طرح ها است.

ضایعات الکترونیکی (E-waste)، دستگاه ها و قطعات الکترونیکی مصرف شده هستند که بعد از مستهلک شدن دور ریخته می شوند. پسماندهای الکترونیکی به دلیل ساختار خود، حاوی برخی از مواد سمی و گازها هستند که با دفن و سوزاندن در محیط منتشر می شوند.

بازیافت دستگاه ها و  قطعات الکترونیکی، علاوه بر این که آسیب های ناشی از این ضایعات را به محیط زیست کاهش می دهد، با جداسازی فلزات گرانبها و ارزشمند مانند مس، طلا، نقره، آهن و همچنین پلاستیک از دستگاه های الکترونیکی، سود خوبی را نصیب فعالان این حوزه می نماید. طرح توجیهی بازیافت قطعات الکترونیکی، پیش نیازها و اطلاعات مربوط به راه اندازی این طرح را به سرمایه گذاران ارائه می کند.

نگارش طرح توجیهی بازیافت قطعات الکترونیکی جهت اخذ مجوز و وام

هدف اصلی از نگارش طرح توجیهی بازیافت قطعات الکترونیکی، ارائه آن به سازمان های صادر کننده مجوز است. صدور مجوز برای راه اندازی واحد بازیافت قطعات الکترونیکی با بررسی طرح توجیهی صورت می پذیرد. طرح توجیهی باید حاوی سرفصل های درخواستی سازمان صادرکننده مجوز بوده و منطقی بودن طرح را به سازمان مربوطه اثبات نماید.

اغلب سرمایه گذاران برای شروع کسب و کارهای نوپا نیازمند حمایت مالی و اخذ تسهیلات بانکی هستند. در این راستا، بانک های عامل برای اختصاص وام به سرمایه گذارانی که قصد راه اندازی واحد بازیافت ضایعات الکترونیکی را دارند، طرح توجیهی از متقاضی درخواست می کنند. چرا که طرح توجیهی بازیافت قطعات الکترونیکی می تواند، اطلاعات طرح را به بانک ارائه داده و نشان دهنده توانایی پرداخت اقساط توسط متقاضی باشد.

نقش طرح توجیهی بازیافت قطعات الکترونیکی در سرمایه گذاری چیست؟

سرمایه گذاران برای راه اندازی یک واحد بازیافت قطعات الکترونیکی نیازمند یک برنامه جامع هستند که از ابتدا تا انتهای مسیر را برای آنها مشخص کند. ارائه یک برنامه دقیق و بی نقص در تخصص کارشناسان طرح توجیهی بازیافت قطعات الکترونیکی است.

کارشناسان با مطالعات گسترده و تحقیقات میدانی وسیع، اطلاعات فنی، اقتصادی و بازار طرح را به صورت مکتوب به سرمایه گذاران ارائه می کنند. این اطلاعات در صفحات متعدد به صورت گزارش های نوشتاری مفصل و جداول و نمودارها در اختیار سرمایه گذاران قرار می گیرد. بنابراین نقش بیزینس پلن بازیافت قطعات الکترونیکی، ارائه روش های صحیح و اصولی سرمایه گذاری و جلوگیری از شکست های اقتصادی است.

واحد بازیافت قطعات الکترونیک - طرح فنی

مراحل بازیافت ضایعات الکترونیکی

طرح توجیهی بازیافت قطعات الکترونیکی، فرایند بازیافت ضایعات الکترونیکی را به پنج مرحله جمع آوری ضایعات، گروه بندی ضایعات، تخریب قطعات، بازیافت مواد و دفع پسماندها تقسیم بندی نموده است. در مرحله اول، ضایعات الکترونیکی که شامل کامپیوترها، تلفن های همراه، انواع لپ تاپ، لوازم جانبی کامپیوتری، وسایل صوتی و تصویری، برد های لوازم خانگی و … هستند، جمع آوری می شوند.

در مرحله بعد، ضایعات الکترونیکی، گروه بندی شده و قطعات روی آنها به روش فیزیکی، جداسازی و یا به روش ماشینی، خرد و تکه تکه می شوند. چرا که قطعات روی بردهای الکترونیکی اغلب حاوی فلزات ارزشمند هستند. مرحله بعد، بازیافت مواد است که بسته به نوع آن متغیر خواهد بود.

فلزات مس، طلا و نقره موجود در بردهای الکترونیکی به روش های متفاوت استحصال می گردند. بدین منظور ابتدا ضایعات الکترونیکی را توسط دستگاه پرس خرد می کنند. سپس قطعات خرد شده را در کوره قالکاری با اکسید سرب ذوب می کنند تا قرص سرب حاصل شود.

در این مرحله، قرص سرب را تحت عملیات کوپلاسیون قرار می دهند تا سرب از فلزات ارزشمند  چون طلا، نقره، پلاتین و … جدا شود. در نهایت فلزات حاصل را اسیدکاری و تیزاب کاری می کنند تا فلزات استخراج شوند.

سایر بخش های دستگاه های الکترونیکی چون قطعات آهنی برای ذوب فولاد، قطعات آلومینیومی برای تولید شمش آلومینیوم و قسمت های پلاستیکی برای تولید محصولات پلاستیکی دیگر بازیافت می گردند.

تجهیزات مورد نیاز برای بازیافت قطعات الکترونیکی

بسته به این که کدام بخش از دستگاه الکترونیکی در واحد مربوطه بازیافت می شود، تجهیزات مورد نیاز متفاوت خواهند بود. طرح توجیهی بازیافت قطعات الکترونیکی، برخی از تجهیزات مورد نیاز در واحد بازیافت را به صورت زیر معرفی می کند:

  • ماشین بازیافت برد الکترونیکی
  • محفظه بازیافت ضایعات
  • ماشین بازیافت گاز سمی
  • کوره قالکاری
  • پرس هیدرولیک
  • کوره ذوب طلا، مس و نقره
  • لیفتراک
  • قلع گیر سیستمی الکتریکی
  • آسیاب قطعات الکترونیکی

میزان سرمایه اولیه برای احداث واحد بازیافت

راه اندازی واحد بازیافت قطعات الکترونیکی نیازمند بودجه ای تحت عنوان سرمایه اولیه است که بخش بزرگی از آن برای خریداری تجهیزات مورد نیاز صرف می شود. تجهیزات مورد نیاز بسته به این که واحد بازیافت قطعات الکترونیکی در زمینه استحصال فلزات گرانبها از بردهای الکترونیکی یا در زمینه بازیافت پلاستیک یا آهن دستگاه الکترونیکی فعالیت دارد، انتخاب می شوند. ضمن این که نوع و تعداد دستگاه های بازیافت، نشان دهنده ظرفیت تولید سالانه واحد مورد نظر خواهد بود.

بازیافت قطعات الکترونیکی علاوه بر سرمایه ثابت نیازمند سرمایه درگردش است که به خرید ضایعات الکترونیکی به صورت کیلویی اختصاص پیدا می کند. طرح توجیهی بازیافت قطعات الکترونیکی، سرمایه مورد نیاز را با توجه به داده های روز و قیمت روز تجهیزات محاسبه می کند.

تجهیزات موردنیاز برای بازیافت قطعات الکترونیکی - طرح فنی

برآورد هزینه ها در طرح توجیهی بازیافت قطعات الکترونیکی

سرمایه گذاران برای راه اندازی واحد بازیافت قطعات الکترونیکی با هزینه های گوناگونی روبرو خواهند بود. تعدد و تنوع هزینه ها ممکن است، منجر به خطا شده و برآورد دقیقی برای هزینه ها صورت نگیرد. هزینه زمین، هزینه های نیروی انسانی، هزینه های جمع آوری و حمل و نقل ضایعات، هزینه های مصرف انرژی و هزینه های نگهداری تجهیزات از جمله هزینه های مهم این طرح می باشند.

طبق برآوردهای کارشناسان در زمینی به ابعاد 3 هزار مترمربع می توان، سالانه 20 هزار تن ضایعات الکترونیکی را بازیافت نمود. ضمن این که برای ظرفیت فوق، تعداد 28 نفر نیروی انسانی نیز مورد نیاز خواهد بود. طرح توجیهی بازیافت قطعات الکترونیکی، تمامی هزینه های ریز و درشت طرح را به دقت برآورد می کند.

پیشنهاد به مطالعه :  طرح توجیهی بازیافت ضایعات آهن + طرح مخصوص بانک ها و گرفتن مجوز کار

بررسی سود حاصل از بازیافت قطعات الکترونیکی

بازیافت قطعات الکترونیکی می تواند، کسب و کاری پرسود باشد. چرا که در هر 100 تن برد الکترونیکی به طور متوسط، 18.9 کیلوگرم فلز نقره و 1.6 کیلوگرم طلا و مقادیری از سایر فلزات مانند پلاتین، مس، تیتانیوم و … وجود دارد. طبق بررسی کارشناسان در طرح توجیهی بازیافت قطعات الکترونیکی، نرخ بازده داخلی در این طرح حدود 30 درصد است که نشان دهنده بازدهی مطلوب این طرح می باشد.

پیش بینی میزان سود در بیزینس پلن بازیافت قطعات الکترونیکی با توجه به ظرفیت سالانه بازیافت قطعات الکترونیکی، فیلد کاری واحد بازیافت و اتوماتیک یا فیزیکی بودن فرآیند بازیافت انجام می پذیرد.

مزایای بازیافت قطعات الکترونیکی

از آن جا که کامپیوترها، تلفن های همراه و وسایل الکترونیکی دارای عمر مفید کوتاه هستند و بعد از مدتی از چرخه مصرف خارج می شوند، سالانه حجم زیادی از این قطعات در محل های دفن زباله دپو می گردند.

بازیافت قطعات الکترونیکی، کمک بسیار بزرگی به محیط زیست می کند زیرا پسماندهای الکترونیکی اکثرا حاوی گازهای سمی و عناصر سنگین هستند که از سوزاندن و دفن آنها ایجاد می گردد. این مواد سمی شامل سرب، کادمیوم، جیوه و … می باشند که وارد آب های زیرزمینی و خاک شده و به محیط زیست آسیب می زنند.

وسایل الکترونیکی از بدنه پلاستیکی، آهنی، آلومینیومی، استیل، سیم و کابل و همچنین بردهای الکترونیکی ساخته شده اند که می توان گفت، تقریبا اکثر این قطعات را می توان بازیافت نمود. بازیافت ضایعات الکترونیکی موجب صرفه جویی در ذخایر و منابع طبیعی می شود زیرا میزان استخراج فلزات از معادن و انرژی های مصرفی را کاهش می دهد.

نیروی کار برای بازیافت قطعات الکترونیکی - طرح فنی

بررسی توجیه پذیری اقتصادی طرح

بازیافت قطعات الکترونیکی می تواند، سود بسیار خوبی را نصیب سرمایه گذاران نماید. استفاده از خطوط تفکیک قطعات الکترونیکی و سپس بازیافت آنها برای تولید مواد جدید علاوه بر منافع زیست محیطی دارای منافع اقتصادی برای واحدهای بازیافت است. فلزات استخراج شده از بردهای الکترونیکی به قیمت خوبی در بازار به فروش می رسند.

ضمن این که مواد اولیه مورد نیاز که ضایعات الکترونیکی هستند، به صورت عمده در شهرهای بزرگ و پرجمعیت تولید می گردند. از این رو به اعتقاد کارشناسان در طرح توجیهی بازیافت قطعات الکترونیکی، سرمایه گذاری در این طرح توجیه پذیر خواهد بود.

سفارش طرح توجیهی اختصاصی بازیافت قطعات الکترونیکی

از آن جا که فیلدهای کاری واحدهای بازیافت قطعات الکترونیکی متفاوت می باشد، توصیه ما، سفارش طرح توجیهی اختصاصی به جای طرح توجیهی آماده است. طرح توجیهی اختصاصی به صورت منحصر به فرد برای طرح شما توسط کارشناسان سایت طرح فنی با 25 سال کارنامه درخشان در امور سرمایه گذاری و بانکی تنظیم می گردد.

با سفارش طرح توجیهی بازیافت قطعات الکترونیکی در سایت طرح فنی، تیم ما 5 ماه از طرح شما پشتیبانی خواهند کرد. علاوه بر آن، اگر سوالی در خصوص مراحل اداری و بانکی طرح دارید، می توانید، پس از سفارش طرح توجیهی در جلسه آنلاین با کارشناسان ما شرکت کنید.

این جلسه از خدمات سایت طرح فنی است که به صورت رایگان برگزار می گردد. توضیح مراحل اداری اخذ مجوز، پروسه اخذ وام، وثایق و ضمانت نامه های بانکی و … از موضوعات مطرح شده در جلسه آنلاین خواهند بود.

به این مقاله چه امتیازی میدهید؟

امتیاز

مجموع امتیازات

امتیاز کاربر: 4.85 ( 2 نتایج)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شروع گفتگو
1
سلام. طرح توجیهی نیاز دارید؟
سلام وقت بخیر
پشتیبان واتس‌اپ فعال است
در صورتی که شما به واتس‎اپ دسترسی ندارید میتوانید برای ثبت سفارش طرح توجیهی با شماره زیر تماس بگیرید.
0912-003-9088 کارشناس طرح توجیهی
پاسخگویی همه روزه از 7 صبح تا 24 شب