طرح توجیهی پالت پلاستیکی با هدف ارائه اطلاعات ضروری و مهم این کسب و کار به سرمایه گذار، سازمان صادر کننده مجوز و بانک توسط متخصصین سایت طرح فنی تهیه می شود. پالت پلاستیکی وسیله ای بسیار مفید برای قرار دادن اجناس بر روی هم در صنعت و همچنین جابجایی و حمل و نقل راحت تر آنها می باشد.
جنس پالت های پلاستیکی عموما از پلی اتیلن (HDPE) است که به چگالی بالا و انعطاف پذیری مناسب معروف است. پالت های پلی اتیلن قابل بازیافت بوده و آلودگی های زیست محیطی کمتری ایجاد می کنند.
پالت های پلاستیکی دارای مزایایی بسیاری برای حمل و نقل اجناس هستند. آنها در عین سبکی، بسیار مقاوم بوده و تحمل بارهای سنگین را دارند. این پالت ها، بهداشتی بوده و برای جابجایی مواد غذایی و مواد حساس نیز مناسب می باشند.
پالت های پلاستیکی در رنگ ها و ابعاد مختلف تولید شده و کاملا قابل شستشو می باشند. این پالت ها در صنایع گوناگون مانند صنعت مواد غذایی، صنعت نفت، گاز و پتروشیمی، صنعت شیمیایی، صنعت خودرو، صنعت پزشکی و … استفاده می شوند. تولید پالت های پلاستیکی از کسب و کارهای پربازده است.
تهیه طرح توجیهی پالت پلاستیکی چه لزومی دارد؟
سرمایه گذاران برای راه اندازی کارخانه پالت پلاستیکی قبل از هر چیز باید مجوز کارخانه را دریافت کنند. سازمان متولی صدور مجوز کارخانه برای این کسب و کار، وزارت صنایع و معادن می باشد. تهیه طرح توجیهی پالت پلاستیکی در پروسه اخذ مجوز کارخانه ضروری است.
از این رو متخصصان، طرح توجیهی را با توجه به ضوابط سازمان مربوطه تهیه می کنند. گفتنی است، دریافت تسهیلات از بانک نیز در گرو طرح توجیهی به بانک می باشد. از الزامات قانونی و بحث ضرورت که بگذریم، طرح توجیهی پالت پلاستیکی برای سرمایه گذاران نقش راهنما را دارد.
طرح توجیهی تمامی جوانب و ابعاد مختلف تولید پالت پلاستیکی را به صورت واضح به سرمایه گذاران توضیح می دهد. بدین ترتیب کارآفرینان می توانند، با نگاهی باز، قدم در مسیر گذاشته و نگرانی از بابت رویکردهای ناصحیح در کسب و کار خود نداشته باشند.
سرمایه اولیه برای تولید پالت پلاستیکی
پالت های پلاستیکی به انواع مسطح، باکس و بشکه ای تقسیم بندی می شوند. این پالت ها با روش قالب گیری با دستگاه تزریق پلاستیک تولید می شوند. بخش بزرگی از سرمایه اولیه برای خریداری تجهیزات تزریق پلاستیک صرف می گردد. بسته به روش تولید و یکپارچه یا دوطرفه بودن پالت، نوع تجهیزات و به تبع میزان سرمایه گذاری متفاوت خواهد بود.
تولید پالت های یک تکه یا یکپارچه نسبت به نوع دو تکه یا مونتاژی به سرمایه گذاری بزرگتری نیاز دارد زیرا به دستگاه تزریق پلاستیک با نیروی گیره 2500 تن به بالا نیاز است. از این رو کارشناسان برای محاسبه سرمایه گذاری کل در طرح توجیهی پالت پلاستیکی، مشخصات طرح، روش تولید و حجم تولید را در نظر می گیرند.
هزینه های راه اندازی کارخانه پالت پلاستیکی
هزینه زمین، هزینه نیروی انسانی، هزینه مصرف انرژی و هزینه حمل و نقل از جمله هزینه های مهم در کارخانه پالت پلاستیکی هستند. طبق برآورد کارشناسان در بیزینس پلن پالت پلاستیکی، برای تولید 70 هزار تن پالت به زمینی با حداقل زیربنای 500 متر مربع و تعداد 18 نفر نیروی انسانی نیاز است.
هزینه مصرف انرژی نیز شامل هزینه برق سه فاز، آب مصرفی و گاز می باشد که با ارقام به روز در طرح توجیهی معین می شود. شایان ذکر است، برای تطبیق طرح توجیهی با واقعیت، بخشی نیز به عنوان هزینه های پیش بینی نشده در طرح در نظر گرفته می شود.
برآورد سود کارخانه پالت پلاستیکی
پالت پلاستیکی از اقلام ضروری برای حمل و نقل، جابجایی، انبارداری، توزیع اجناس و ذخیره مواد غذایی در سردخانه ها می باشد. بنابراین تولید پالت پلاستیکی از سود قابل توجهی برخوردار است.
محاسبه سود در طرح توجیهی پالت پلاستیکی با در نظر گرفتن سرمایه اولیه، نوع ماشین آلات، استهلاک ماشین آلات و بررسی وضعیت عرضه و تقاضا انجام می گردد. کارشناسان، نرخ بازده داخلی را در این طرح، حدود 40 درصد و مدت زمان برگشت سرمایه را حدود 3 سال برآورد کرده اند.
شرح فرآیند تولید پالت پلاستیکی
پالت های پلاستیکی عموما از پلی اتیلن، گاهی نیز از پلاستیک ABS یا پلی کربنات تولید می شوند. فرایند تولید پالت ها به این شکل است که ابتدا شکل پالت را طراحی کرده و سپس قالب گیری می کنند.
تزریق پلاستیک، مرحله بعد از قالب گیری است که به روش های اکستروژن و یا تزریق دمشی و چرخشی (شکل دهی در خلاء) انجام می گردد. در نهایت، رنگ مورد نظر به پلاستیک اضافه شده و محصول نهایی تولید می گردد.
برخی از کارخانه ها به جز تولید پالت های پلاستیکی با ابعاد استاندارد، گزینه سفارشی سازی را نیز در دستور کار خود قرار داده اند. بدین منظور در ابتدا جنس مورد نظر به دقت اندازه گیری شده و پالت پلاستیکی مناسب آن تولید می گردد.
معرفی ماشین آلات مورد نیاز برای تولید پالت پلاستیکی
طرح توجیهی پالت پلاستیکی برای پیاده سازی و اجرایی کردن پروژه نیز بسیار سودمند است زیرا ارائه دهنده فرایند تولید محصول و تجهیزات خط تولید است. ماشین آلات خط تولید پالت پلاستیکی بسته به یک تکه یا دو طرفه بودن پالت و همچنین مسطح یا دیواره دار بودن پالت در طرح توجیهی معین می گردند.
برخی از تجهیزات خط تولید پالت پلاستیکی عبارتند از:
[tie_list type=”starlist”]
- دستگاه تزریق پلاستیک 3000 تن
- ماشین بادی اکستروژن تولید پالت
- تجهیزات قالب گیری
- انواع قالب ها
[/tie_list]
بررسی توجیه پذیری اقتصادی تولید پالت پلاستیکی
تولید پالت های چوبی منجر به قطع کردن درختان شده و خطری برای محیط زیست است. بنابراین اکثریت کشورهای دنیا پالت های پلاستیکی را جایگزین پالت های چوبی کرده اند. پالت های پلاستیکی مشخصات فیزیکی بهتری داشته و کاربردی تر و بهداشتی تر هستند.
با توجه به این که صنعت حمل و نقل، انبارداری و بسته بندی به صورت مستقیم وابسته به پالت های پلاستیکی است، این طرح از لحاظ اقتصادی کاملا توجیه پذیر است.
معرفی طرح توجیهی اختصاصی پالت پلاستیکی
طرح توجیهی اختصاصی پالت پلاستیکی، طرحی منحصر به فرد برای هر پروژه است که توسط کارشناسان سایت طرح فنی تهیه می شود. کارشناسان با تجربه ای 25 ساله در امور سرمایه گذاری، دقیق ترین و به روز ترین طرح توجیهی پالت پلاستیکی را نگارش می کنند.
سایت طرح فنی، دو امتیاز ویژه را با سفارش طرح توجیهی اختصاصی در نظر گرفته است. 5 ماه پشتیبانی رایگان از طرح و جلسه آنلاین رایگان از امتیازات سفارش طرح توجیهی اختصاصی در سایت طرح فنی می باشند.
ما در جلسه آنلاین، توضیحاتی را در خصوص امور بانکی اعم از وثایق و ضمانت نامه های بانکی و پروسه دریافت تسهیلات و همچنین اطلاعاتی را در مورد امور اداری و مراحل دریافت مجوز کارخانه به شما ارائه می دهیم.
2 پاسخ
درود و خسته نباشید تیم زحمتکش سایت طرح فنی
من درخواست طرح دارم برای تحویل به صنعت و معدن چطور میتونم باهاتون ارتباط بگیرم
سلام وقت بخیر با این شماره تماس بگیرید درخدمتتون هستیم 09120039088