طرح توجیهی تولید عایق صدا پلی اورتان ⭐️ برآورد تخصصی هزینه ها

طرح توجیهی تولید عایق صدای پلی اورتان - طرح فنی

فهرست مطالب

طرح توجیهی تولید عایق صدا پلی اورتان، گزارشی تخصصی از تمامی اطلاعات مالی، اقتصادی و فنی طرح است که توسط متخصصین سایت طرح فنی با هدف اخذ مجوز و وام تهیه می شود.

امروزه با گسترش آپارتمان نشینی، سر و صدای داخلی ساختمان ها و نویزهای محیطی به مشکلی عمده در صنعت ساختمان مبدل شده است. از این رو، عایق سازی صوتی دیوارها و سقف نیازمند اتخاذ راهکارهای ویژه است. در این میان، پلی اورتان به دلیل ویژگی هایی عایقی عالی، بهترین انتخاب برای کاهش عبور صدا در ساختمان ها است.

پلی اورتان مجموعه ای از پلیمرهای خطی است که از طریق واکنش شیمیایی بین پلی ال،دی ایزوسیانات و ترکیبات هیدروژن دار به وجود می آید. عایق پلی اورتان به اشکال گوناگونی چون فوم پاششی، بلوکی و غیره تولید می گردد.

عایق صدای پلی اورتان مانع از ورود اصوات مزاحم شده، علاوه بر آن، به دلیل این که عایق حرارتی است، باعث صرفه جویی در هزینه های انرژی می شود. ساختار سلولی باز و فومی شکل پلی اورتان باعث جذب امواج صدا و از بین بردن آن می گردد.

ضرورت تنظیم طرح توجیهی تولید عایق صدا (پلی اورتان)

اخذ جواز تاسیس و پروانه بهره برداری از ابتدایی ترین اقداماتی هستند که باید در هر طرح اقتصادی انجام گردند. سرمایه گذاران برای اخذ جواز تاسیس باید به وزارت صنایع و معادن و یا سایر سازمان های ذیربط مراجعه نمایند. طرح توجیهی تولید عایق صدا از مستنداتی است که باید برای متقاعد کردن سازمان مربوطه به توجیه پذیری طرح به سازمان صادر کننده مجوز ارائه شود.

اخذ تسهیلات کم بهره از بانک ها و موسسات مالی و اعتباری نیز تنها با ارائه طرح توجیهی تولید عایق صدا پلی اورتان انجام پذیر خواهد بود. بیزینس پلن تولید عایق صدا باید با داده های روز و رعایت جزئیات نوشته شده و همچنین آخرین استانداردهای بانکی در آن رعایت شده باشد.

تولید عایق صدای پلی اورتان - طرح فنی

دستاوردهای تهیه طرح توجیهی تولید عایق صدا (پلی اورتان)

سرمایه گذاران برای راه اندازی کارخانه تولید عایق صدای پلی اورتان با سوالاتی روبرو خواهند بود. سوالاتی مانند  این که آیا این سرمایه گذاری توجیه پذیر است؟ میزان سرمایه اولیه، هزینه ها و سوددهی طرح چقدر است؟ وضعیت عرضه و تقاضای محصول به چه صورت است؟ از چه نوع تجهیزاتی باید در خط تولید استفاده کنیم؟

پاسخ تمامی این سوالات با توضیحات شفاف و گویا در طرح توجیهی تولید عایق صدا پلی اورتان ارائه می شود. باز کردن افق دید سرمایه گذاران، ارائه پیش زمینه های قبلی در مورد طرح و تامین امنیت سرمایه گذاری از دستاوردهای اصلی بیزینس پلن فوق است.

چرا باید در تولید عایق صدای پلی اورتان سرمایه گذاری کنیم؟

با گسترش شهرنشینی و افزایش سر و صداهای محیطی و شهری و لزوم ساخت ساختمان ها مطابق با استانداردهای نظام مهندسی ساختمان، عایق سازی صوتی اهمیت غیر قابل وصفی پیدا کرده است.

طبق بررسی های کارشناسان و نگارندگان طرح توجیهی تولید عایق صدا پلی اورتان، تولید عایق صوتی پلی اورتان در کشور به طور میانگین بیش از 52 هزار تن در سال است. اما هنوز هم جوابگوی نیاز داخلی نیست و بخش از این نیاز از طریق واردات پلی اورتان از سایر کشورها تامین می گردد. در نتیجه ورود به عرصه تولید این محصول، آتیه دار و منطقی است.

سرمایه لازم برای تولید عایق صدای پلی اورتان

محاسبه سرمایه مورد نیاز، اولین گام برای برآورد شاخص های مالی در طرح توجیهی تولید عایق صدا پلی اورتان است. سرمایه اولیه برای خریداری تجهیزات و ماشین آلات خط تولید از جمله خط تولید رول فرمینگ و خط تولید پلی اورتان صرف می شود. ضمن این که زیرساخت های پروژه همچون ساخت سوله، راه اندازی انشعابات، راه اندازی تاسیسات برق رسانی و سوخت رسانی و … نیز مستلزم بودجه معینی می باشد.

پس از احداث کارخانه و خرید تجهیزات، سرمایه گذاران برای بهره برداری از پروژه نیز باید بودجه ای در نظر بگیرند. این بودجه مختص خرید دوره ای مواد اولیه شامل پلی ال، پلی ایزو، ورق آلومینیومی یا کاغذ، گاز و کاتالیزور می باشد.

تجهیزات موردنیاز برای تولید عایق صدا پلی اورتان - طرح فنی

برآورد هزینه ها توسط طرح توجیهی تولید عایق صدا

سرمایه گذاران برای راه اندازی کارخانه تولید عایق صدای پلی اورتان علاوه بر سرمایه گذاری ثابت با هزینه های گوناگونی روبرو خواهند بود. هزینه ها با توجه به محل اجرای طرح و همچنین مشخصات و ظرفیت طرح متغیر هستند. اما برای آشنایی کلی شما عرض می کنیم که طبق بررسی های کارشناسان برای تولید 150 هزار متر مربع فوم پلی اورتان در سال به زمینی با ابعاد 5500 متر مربع و تعداد 18 نفر نیروی انسانی نیاز است.

هزینه زمین بسته به محل احداث کارخانه متغیر بوده و هزینه دستمزد نیروی انسانی نیز با نرخ روز تعیین می گردد. طرح توجیهی تولید عایق صدا پلی اورتان با لیست بندی تمامی هزینه های خرد و کلان طرح و مبلغ گذاری آنها با قیمت های روز، مطمئن ترین انتخاب برای محاسبه دقیق و بدون خطای هزینه ها است.

محاسبه میزان سود پروژه

به دلیل استفاده گسترده ای که از عایق صدای پلی اورتان در محیط های گوناگون مانند فضاهای مسکونی، اداری، استودیوهای ضبط صدا، سالن های کنسرت، سینما و تئاتر و … می شود، تولید این محصول سودآور است. میزان دقیق سود در این پروژه به ظرفیت تولید سالیانه طرح و کیفیت تجهیزات خط تولید بستگی دارد. مدت زمان برگشت سرمایه در این پروژه بین 3 تا 4 سال توسط کارشناسان تخمین زده شده است.

متخصصین و نگارندگان طرح توجیهی تولید عایق صدا پلی اورتان، میزان سود دقیق پروژه و مولفه های وابسته به آن مانند نرخ بازده داخلی طرح، مدت زمان برگشت سرمایه و نقطه سر به سر را با متدهای تخصصی محاسبه می کنند.

پیشنهاد به مطالعه :  طرح توجیهی تولید پشم سنگ ⭐️ برآورد تخصصی هزینه ها

فرایند تولید عایق صدا (پلی اورتان)

فرایند تولید پلی اورتان در طرح توجیهی تولید عایق صدا به سه مرحله تولید پلیمر، پردازش پلیمر و کنترل کیفیت محصول تقسیم بندی می گردد. اولین گام در تولید فوم پلی اورتان، انتقال مواد اولیه به مخازن همزن دار با نسبت پلی ال به دی ایزوسیانات، یک به دو است. سپس مواد اولیه از یک مبدل حرارتی عبور داده می شوند. واکنش پلیمریزاسیون در این مرحله رخ داده و عایق صدای پلی اورتان تولید می شود.

در ادامه برای تولید عایق پلی اورتان بلوکی سفت و سخت، از یک دستگاه رول فرمینگ استفاده می گردد. در این مرحله یک رول کاغذ یا صفحه آلومینیومی در امتداد نوار نقاله حرکت کرده و پلی اورتان تولید شده در مرحله قبلی بر روی آن دمیده می شود.

وقتی پلی اورتان روی کاغذ یا آلومینیوم پخش شد، با دی اکسید کربن مخلوط شده و منبسط می گردد. در این مرحله پس از انبساط کامل پلی اورتان، دومین لایه کاغذ یا آلومینیوم نیز بر روی خمیر قرار داده می شود. در نهایت فوم پلی اورتان پس از خشک شدن در اندازه های مورد نظر برش خورده و پس از کنترل کیفیت بسته بندی می گردد.

معرفی تجهیزات و دستگاه های خط تولید

تجهیزات و ماشین آلات خط تولید که در بخش فنی طرح توجیهی تولید عایق صدا پلی اورتان نیز معرفی می شوند، عبارتند از:

[tie_list type=”starlist”]

  • مخزن همزن دار
  • مبدل حرارتی
  • نوار نقاله
  • خط رول فرمینگ
  • سیستم پیش گرم صفحه آلومینیومی
  • پانل تنظیم عرض و ارتفاع فوم
  • اره اتوماتیک
  • تجهیزات بسته بندی

[/tie_list]

ماده تهیه شده عایق صدا است - طرح فنی

انواع عایق صدای پلی اورتان

عایق پلی اورتان به انواع زیر تقسیم بندی می گردد:

[tie_list type=”checklist”]

  • عایق پلی اورتان پاششی: این نوع از عایق به صورت فومی بوده و از طریق اسپری و دستگاه های مخصوص تا ضخامت 5 سانتی متر بر روی دیوارها یا سطوح پاشیده می شود. جالب است بدانید، فوم پاششی در دو نوع سلول باز به عنوان عایق صوتی و سلول بسته به عنوان عایق حرارتی تولید می گردد.
  • عایق پلی اورتان تزریقی: از روش تزریقی برای سطوحی که دسترسی به آنها مشکل است، استفاده می گردد.
  • عایق پلی اورتان لوله: این نوع از عایق برای پوشش لوله ها و عایق سازی صوتی آنها به کار برده می شود.
  • عایق پلی اورتان بلوکی: عایق پلی اورتان بلوکی به صورت سفت بوده و برای عایق سازی صوتی مخازن، دیوارها، کف و سقف ساختمان به کار می رود.

[/tie_list]

بررسی توجیه پذیری اقتصادی طرح

کارشناسان و نگارندگان طرح توجیهی تولید عایق صدا پلی اورتان معتقدند، طرح فوق از لحاظ اقتصادی توجیه پذیر است. بررسی وضعیت عرضه و تقاضا و آمارهای صادرات و واردات پلی اورتان، نشان دهنده کمبود جدی در تولید این محصول در داخل کشور است.

به طوری که بخش بزرگی از عایق صدای پلی اورتان مصرفی در صنعت ساختمان از کشورهایی مانند کره جنوبی، تایوان و آلمان وارد می شود. بنابراین پتانسیل خوبی برای سرمایه گذاری و ورود به عرصه تولید این محصول در کشور مشاهده می گردد.

سفارش طرح توجیهی اختصاصی تولید عایق صدا (پلی اورتان)

ما در سایت طرح فنی با سابقه ای 25 ساله در زمینه سرمایه گذاری و نگارش طرح توجیهی، برترین و به روزترین طرح توجیهی اختصاصی را به صورت انحصاری برای شما تهیه می کنیم. تنظیم طرح توجیهی تولید عایق صدا در این سایت، مطابق با آخرین استانداردها و ضوابط سازمانی و بانکی انجام می گردد.

با سفارش طرح توجیهی اختصاصی در سایت طرح فنی از مزایایی چون پشتیبانی رایگان از طرح به مدت 5 ماه و برگزاری جلسه آنلاین رایگان برخوردار خواهید شد.

توضیح این که هدف ما از تشکیل جلسه آنلاین، پاسخگویی به سوالات اداری و بانکی شما و ارائه مشاوره در خصوص وثایق و ضمانت نامه های بانکی، مراحل اداری اخذ مجوز، مراحل بانکی دریافت وام خود اشتغالی و تسهیلات کم بهره و مواردی از این دست می باشد.

5/5 - (1 امتیاز)

اشتراک گذاری مقاله

دیگر مقالات سایت را در اینجا ببینید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین و جدیدترین مقالات سایت

شروع گفتگو
1
سلام. طرح توجیهی نیاز دارید؟
سلام وقت بخیر
پشتیبان واتس‌اپ فعال است
در صورتی که شما به واتس‎اپ دسترسی ندارید میتوانید برای ثبت سفارش طرح توجیهی با شماره زیر تماس بگیرید.
0912-003-9088 کارشناس طرح توجیهی
پاسخگویی همه روزه از 7 صبح تا 24 شب