طرح توجیهی احداث سالن سینما و تئاتر با هدف اخذ مجوز و وام و همچنین انعکاس اطلاعات پروژه به سرمایه گذاران تهیه می گردد. متخصصین ما در سایت طرح فنی در تلاش هستند، دقیق ترین و به روز ترین طرح توجیهی را برای شما نگارش کرده و پروسه اخذ مجوز و وام را تسهیل کنند.
فیلم های سینمایی، نمایش ها و تئاترها نقش کلیدی در ارتقای سطح فرهنگ جامعه دارند. سالن های سینما، محلی برای اکران انواع فیلم سینمایی و اجرای تئاتر ها، نمایش های کودکانه، شاد، طنز، هنری و … بوده و محلی برای گذراندن اوقات فراغت می باشند.
احداث مجتمع های فرهنگی به خصوص سالن سینما و تئاتر علاوه بر این که از ارزش فرهنگی و جامعه شناختی بالایی برخوردار است، منجر به اشتغالزایی گسترده و همچنین بهره برداری های اقتصادی توسط سرمایه گذاران می گردد. کارآفرینان علاقه مند به سرمایه گذاری در بخش های فرهنگی با انتخاب مکان مناسب، طراحی اصولی، اجرای صحیح طرح و اطلاع از الزامات وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی می توانند، به بازدهی مطلوبی در این پروژه برسند.
⭐️ طرح توجیهی سالن سینما برای اخذ مجوز
راه اندازی یک سالن سینما و تئاتر مستلزم اخذ مجوز ساخت و بهره برداری از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است. در این راستا، طرح توجیهی احداث سالن سینما و تئاتر از مستندات فوق العاده مهمی است که ارائه آن به سازمان های متولی صدور مجوز الزامی می باشد. طرح توجیهی باید حاوی تمامی سرفصل های مهم پروژه بوده و جوانب مختلف پروژه را به نهاد مربوطه بازتاب دهد.
دولت در راستای حمایت از طرح های توسعه سینمایی در کشور به سرمایه گذارانی که مجوز ساخت سینما را دریافت کرده باشند، تسهیلات دولتی اعطا می کند. بدین منظور لازم است، سرمایه گذار با در دست داشتن مجوز و ارائه طرح توجیهی احداث سالن سینما و تئاتر، برای دریافت وام به بانک معرفی شده توسط وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مراجعه نماید. بیزینس پلن احداث سالن سینما و تئاتر، توجیه پذیری طرح را به بانک عامل اثبات می نماید.
⭐️ نحوه اخذ مجوز ساخت سالن سینما
سرمایه گذارانی که قصد احداث سالن سینما و تئاتر را دارند، برای اخذ مجوز باید مراحل مشخصی را طی کنند. اولین گام، انتخاب زمین مناسب با توجه به الزامات “آیین نامه سالن های نمایش فیلم” می باشد. سرمایه گذاران بعد از انتخاب زمین باید با در دست داشتن مدارک به وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، اداره امور سینمایی و سمعی و بصری مراجعه نمایند تا کمیسیون بند 2 برای صدور مجوز تشکیل شود.
طرح توجیهی احداث سالن سینما و تئاتر از مدارکی است که به طور قطع از متقاضی مجوز درخواست می شود. سایر مدارک نیز شامل کروکی ها و نقشه زمین، استعلام شهرداری، پرسشنامه های تکمیل شده و مدارک هویتی متقاضی هستند. در نهایت، مجوز ساخت سالن سینما پس از بررسی مدارک توسط کارشناسان صادر خواهد شد.
⭐️ تجهیزات مورد نیاز سالن سینما و تئاتر
برخی از تجهیزات مورد نیاز پروژه که در طرح توجیهی احداث سالن سینما و تئاتر به صورت مفصل تر معرفی می شوند، عبارتند از:
[tie_list type=”starlist”]
- صفحه نمایش سینمایی
- دستگاه پروژکتور سینمایی
- پردازشگر صوتی 6 کاناله دیجیتال
- سیستم صوتی و بلندگوها
- کابل های برق، ویدئو، صدا و شبکه
- صندلی ها و تجهیزات سالن
- تجهیزات لابی
- تجهیزات نورپردازی و روشنایی
- تجهیزات اعلام و اطفاء حریق
[/tie_list]
⭐️ طرح توجیهی چه نقشی ایفا می کند؟
این باور که طرح توجیهی، تنها گزارشی مستند برای اخذ مجوز و وام می باشد، صحیح نیست. چرا که ارائه دستورالعمل ها و رویکردهای صحیح سرمایه گذاری به سرمایه گذار نیز از وظایف اصلی طرح توجیهی می باشد.
طرح توجیهی احداث سالن سینما و تئاتر، تمامی اطلاعاتی که شما در مراحل مختلف پروژه از طراحی گرفته تا اجرا و بهره برداری لازم دارید را در اختیار شما قرار می دهد. بیزینس پلن احداث سالن سینما و تئاتر، برآوردهای مالی طرح را با توجه به ظرفیت و مقیاس پروژه با داده های به روز به شما ارائه می دهد.
⭐️ چرا باید در احداث سالن سینما و تئاتر سرمایه گذاری کنیم؟
همانطور که مستحضرید، تعداد و ظرفیت سالن های سینما در کشور با استانداردهای دنیا فاصله بسیار زیادی دارد. در بسیاری از مناطق کشورمان، سالن سینما و نمایش وجود ندارد و همان سالن های موجود در سایر نقاط کشور نیز قدیمی بوده و دچار فرسودگی شده اند.
خوشبختانه چند سالی است که احداث سالن های سینما در مجتمع های تجاری و پردیس های سینمایی رونق بسیار خوبی پیدا کرده و مردم استقبال خوبی از سالن های جدید کرده اند. از این رو سرمایه گذاری در این بخش طبق مطالعات طرح توجیهی احداث سالن سینما و تئاتر از چشم انداز خوبی برخوردار است.
⭐️ سرمایه لازم برای راه اندازی سالن سینما و تئاتر
سرمایه گذاری اولیه برای احداث سالن سینما و تئاتر به مولفه های گوناگونی چون ظرفیت سالن سینما، نوع اسکلت و مصالح به کار رفته و نوع تجهیزات سینما بستگی دارد. سرمایه اولیه برای ساخت سالن سینما و تجهیز سالن سینما صرف می گردد. از آن جا که قیمت مصالح ساختمانی و همینطور، قیمت تجهیزات سینمایی به صورت مرتب در حال تغییر است، نمی توان، مبلغ مشخصی را برای سرمایه اولیه تعیین کرد.
محاسبه سرمایه اولیه در طرح توجیهی احداث سالن سینما و تئاتر توسط ارزش گذاری تجهیزات سینمایی با داده های روز و با احتساب هزینه ساخت و طراحی سینما با نرخ روز انجام می گردد.
⭐️ برآورد هزینه ها توسط طرح توجیهی
احداث سالن سینما و تئاتر، هزینه هایی را در پی خواهد داشت. هزینه زمین از هزینه های عمده این طرح است که بستگی به شهر و منطقه احداث سالن سینما دارد. به جز هزینه زمین، برخی از هزینه ها نیز پس از بهره برداری از سینما به وجود می آیند که باید پرداخت شوند. این هزینه ها مانند هزینه های آب، برق، گاز مصرفی و هزینه نیروی انسانی، چه سینما مخاطب زیادی داشته باشد و چه نداشته باشد، وجود خواهند داشت.
ضمن این که سینما و سالن تئاتر، احتیاج به مراقبت و نگهداری دارد. سیستم نمایش، سیستم صوتی، صندلی ها، دکور و ساختمان هر چند وقت یک بار نیازمند هزینه نگهداری و تعمیر هستند. تمامی هزینه های ریز و درشت این پروژه در طرح توجیهی احداث سالن سینما و تئاتر با اعداد و ارقام روز مشخص می شوند.
⭐️ آیا احداث سالن سینما و تئاتر دارای توجیه اقتصادی است؟
نگارندگان طرح توجیهی احداث سالن سینما و تئاتر با بررسی اطلاعات این طرح، توجیه پذیری اقتصادی آن را اثبات نموده اند. البته در صورتی که الزامات طراحی و ساخت سالن سینما در نظر گرفته شود. معماری سالن سینما و دکوراسیون داخلی آن نقش بسیار مهمی در بازدهی این طرح دارند.
ضمن این که استفاده از دستگاه های دیجیتالی و به روز صوتی و تصویری، موجب اقبال تماشاگران به استفاده از خدمات سینما می گردد. تبلیغات در اینترنت و شبکه های اجتماعی نیز از عوامل تاثیرگذار در سود این طرح می باشد.
⭐️ پیش بینی میزان سود احداث سالن سینما
طرح توجیهی احداث سالن سینما و تئاتر، میزان سود طرح را نیز با توجه به ظرفیت سالن و عوامل تاثیرگذار دیگر پیش بینی می نماید. درآمد اصلی سالن های سینما و تئاتر از فروش بلیطی است که برای اکران فیلم ها و تماشای نمایش یا تئاتر صورت می گیرد.
درصدی از بهای بلیط، سهم سالن داران سینما بوده و بخشی نیز به تولیدکنندگان فیلم یا تئاتر تعلق پیدا می کند. بسیاری از سالن های سینما از فعالیت های جانبی دیگر نیز درآمد کسب می کنند، از آن جمله می توان، به فروش تنقلات و درآمد تبلیغاتی قبل و بعد از نمایش فیلم اشاره نمود.
میزان سود سالن سینما و تئاتر به عوامل متعددی چون کیفیت صندلی ها، سیستم های صوتی و تصویری دیجیتالی، اکران فیلم ها و تئاترهای تماشاگر پسند، جذابیت معماری سالن و همچنین سیستم های سرمایشی و گرمایشی مناسب بستگی دارد.
⭐️ برخی از الزامات طراحی سالن سینما
برخی از استانداردهای طراحی سالن سینما عبارتند از:
- طراحی صحیح صندلی ها در شیب مناسب و کمتر از سی درجه انجام می گردد.
- طول پرده اکران نباید از دو سوم عرض سالن کمتر باشد.
- چراغ های راهنمای درب خروج باید همواره روشن باشند.
- درب های اضطراری سینما باید به سمت بیرون باز شوند.
- عرض و ارتفاع استاندارد پله های سینما به ترتیب برابر با 2.5 متر و 14 سانتی متر هستند.
- ارتفاع استاندارد سن نمایش بین 80 تا 120 سانتی متر می باشد.
⭐️ سفارش طرح توجیهی اختصاصی احداث سالن سینما و تئاتر
طرح توجیهی اختصاصی، گزارشی جامع و انحصاری برای پروژه شما است که توسط کارشناسان زبده سایت طرح فنی با 25 سال تجربه در امور بانکی، اداری و سرمایه گذاری تنظیم می شود. طرح توجیهی احداث سالن سینما و تئاتر و تمامی طرح های توجیهی تنظیمی در این سایت، مستند و قابل دفاع در بانک ها و سازمان های صدور مجوز هستند.
هدیه ما به شما با سفارش طرح توجیهی اختصاصی، 5 ماه پشتیبانی رایگان از طرح و جلسه آنلاین رایگان می باشد. جلسه آنلاین به درخواست شما سرمایه گذار عزیز و با هدف شفاف سازی امور اداری و بانکی طرح تشکیل می گردد.
مشاوران ما در این جلسه، مراحل اداری اخذ مجوز ساخت سینما، مراحل اخذ تسهیلات، وثایق و ضمانت نامه های بانکی و مواردی از این دست را شرح می دهند.