طرح توجیهی تولید نان بستنی، گزارشی جامع و مفصل است که تمامی اطلاعات مالی، فنی و بازار طرح را در اختیار سرمایه گذاران قرار می دهد. متخصصین سایت طرح فنی، طرح توجیهی فوق را به صورت کاملا مستند و برای اخذ مجوز و وام تهیه می کنند.
بستنی، بی شک محبوب ترین خوراکی و میان وعده ای است که در سراسر جهان توسط مردم استفاده می گردد. نان بستنی در انواع قیفی، ایتالیایی، حصیری، کاسه ای، توپی، ویفری و … تولید شده و به بستنی فروشی های سراسر کشور عرضه می گردد.
جالب است بدانید، اولین نان بستنی توسط یک مهاجر ایتالیایی در سال 1903 در شهر نیویورک تولید شده و به ثبت رسید. نامگذاری نان بستنی ایتالیایی نیز به همین علت است. پس از آن تولید نان بستنی در سراسر دنیا به سرعت رواج پیدا کرده و به همراه بستنی توسط مردم استفاده گردید.
نان های بستنی، نازک، خشک، ترد و بیسکویتی بوده و انواع بستنی های میوه ای، سنتی، شکلاتی و یا حتی انواع دسر و حلوا درون آنها سرو می شود. به دلیل تقاضای بالایی که همواره برای بستنی وجود دارد، تولید نان بستنی از مشاغل سودآور خواهد بود.
طرح توجیهی تولید نان بستنی با هدف اخذ مجوز و وام
توصیه می شود، سرمایه گذارانی که قصد راه اندازی یک واحد تولید نان بستنی را دارند، نسبت به اخذ مجوزهای قانونی برای رسمیت بخشیدن به فعالیت اقتصادی خود اقدام نمایند. مجوزهای این کسب و کار توسط وزارت بهداشت، سازمان غذا و دارو و وزارت صمت صادر می گردد.
طرح توجیهی تولید نان بستنی از مستنداتی است که پروسه اخذ مجوز را تسهیل بخشیده و سازمان های مربوطه را به توجیه پذیری طرح متقاعد می کند. یکی از مزایایی که کارآفرینان با کسب مجوز به دست می آورند، امکان اخذ تسهیلات کم بهره دولتی می باشد.
تسهیلات توسط بانک ها و صندوق های کارآفرینی به سرمایه گذار اعطا می گردد. البته باید گفت، بانک های عامل پس از دریافت طرح توجیهی تولید نان بستنی از متقاضی و حصول اطمینان از منطقی بودن طرح، وام درخواستی را به او اختصاص می دهند.
طرح توجیهی چه نقشی در سرمایه گذاری ایفا می کند؟
طرح توجیهی، نه تنها مستند و قابل دفاع در نزد نهادهای صادر کننده مجوز است، بلکه با ارائه اطلاعات مهم به سرمایه گذاران، دسترسی به سود را تسهیل و تسریع می کند. بیزینس پلن تولید نان بستنی، تمامی شاخص های مالی طرح از جمله سرمایه اولیه، هزینه ها و سود را برآورد می کند.
بیزینس پلن تولید نان بستنی، تعداد و نوع تجهیزات مورد نیاز را مشخص می کند. بررسی وضعیت عرضه و تقاضای نان بستنی در استان، شهر، منطقه و کشور و ارائه نتایج آن به سرمایه گذار نیز از مزایای غیر قابل انکار طرح توجیهی است.
سرمایه گذاری در تولید نان بستنی
به اعتقاد کارشناسان در طرح توجیهی تولید نان بستنی با سرمایه گذاری در این بخش سود خوبی کسب خواهید کرد. مزیت مهمی که این کسب و کار دارد، عدم نیاز به سرمایه اولیه بسیار بزرگ می باشد.
شما می توانید، کار خود را در مقیاس کوچک با خرید یک دستگاه تولید نان بستنی و فراهم کردن یک فضای 60 مترمربعی شروع کنید و یا این که یک کارخانه تولید نان بستنی راه اندازی نمایید، همه چیز بستگی به میزان بودجه شما دارد. اما هر چه که هست، بررسی های کارشناسان، خبر از رضایت بخش بودن سود این طرح می دهند.
سرمایه مورد نیاز برای تولید نان بستنی
میزان سرمایه گذاری اولیه در این کسب و کار به ظرفیت، مشخصات و مقیاس طرح بستگی دارد. چرا که همانطور که در بالا گفتیم، تولید نان بستنی در مقیاس های کوچک تا بزرگ انجام پذیر می باشد. سرمایه ثابت برای خرید دستگاه های اتوماتیک و نیمه اتوماتیک تولید نان بستنی و سایر تجهیزات مورد نیاز در خط تولید صرف می شود.
بهره برداری از یک واحد تولید نان بستنی علاوه بر سرمایه ثابت در گرو سرمایه درگردش است زیرا خریداری مرتب و دوره ای مواد اولیه در این طرح ضروری است. مواد اولیه پروژه شامل آرد، روغن، شکر و افزودنی ها با سرمایه درگردش خریداری می شوند.
با هر کیسه 50 کیلویی آرد می توان، 4 هزار نان بستنی تولید کرد. محاسبه میزان سرمایه در طرح توجیهی تولید نان بستنی توسط کارشناسان با در نظر گرفتن ارزش روز تجهیزات و نرخ روز مواد اولیه صورت می پذیرد.
محاسبه هزینه ها توسط طرح توجیهی
برآورد هزینه ها در همان ابتدای راه اندازی یک طرح اقتصادی منجر به مدیریت صحیح منابع مالی توسط سرمایه گذار شده و از ضررهای مالی جلوگیری می کند. یکی از هزینه های مهم این طرح، هزینه زمین است که بسته به ظرفیت تولید سالیانه، محل زمین و مساحت آن متغیر خواهد بود.
شما برای تولید نان بستنی نیازمند نیروی انسانی نیز می باشید. طبق بررسی های کارشناسان برای تولید 15 هزار عدد نان بستنی قیفی در روز، به تعداد 7 نفر نیروی انسانی احتیاج است.
سایر هزینه های طرح عبارتند از: هزینه برق مصرفی، هزینه نگهداری تجهیزات، هزینه های قبل از بهره برداری و … که در طرح توجیهی تولید نان بستنی با اعداد و ارقام روز معین می شوند.
میزان سوددهی تولید نان بستنی
تولید نان بستنی از مشاغل پربازده بوده و سود مطمئنی را نصیب کارآفرینان می کند. میزان سوددهی این طرح بستگی به این دارد که در چه حجمی سرمایه گذاری کرده باشید. استفاده از تجهیزات تمام اتوماتیک و بدون دخالت دست، تناژ تولید را بالا برده و هزینه نیروی انسانی را کاهش می دهد. ارتقا کارگاه تولیدی نان بستنی به کارخانه صنعتی باعث می شود، میزان سوددهی پروژه به صورت قابل توجهی افزایش پیدا کند.
افزون بر آن، به علت تقاضای بالاتر در فصول تابستان و بهار، میزان فروش نان بستنی بیشتر بوده و سود طرح بالاتر است. کارشناسان در طرح توجیهی تولید نان بستنی، میزان دقیق سود خالص و ناخالص پروژه را به صورت تخصصی پیش بینی می کنند.
آیا تولید نان بستنی از لحاظ اقتصادی توجیه پذیر است؟
طبق مطالعاتی که کارشناسان در طرح توجیهی تولید نان بستنی انجام داده اند، سرمایه گذاری در این زمینه توجیه پذیر است. در حال حاضر انواع تجهیزات اتوماتیک و نیمه اتوماتیک تولید نان بستنی در کشورمان موجود هستند. مواد اولیه در دسترس نیز باعث شده است که این طرح از سود قابل ملاحظه ای برخوردار باشد.
تجهیزات مکانیزه باعث افزایش سرعت و کیفیت در تولید نان بستنی شده و کاهش هزینه های تولید و افزایش سود را در پی دارد. ضمن این که صادرات نان بستنی نیز از رونق خوبی برخوردار است و تولیدکنندگان نان بستنی در داخل کشور در زمینه صادرات این محصول به کشورهای همسایه نیز فعال می باشند.
فرآیند تولید نان بستنی
طرح توجیهی تولید نان بستنی با توضیح فرآیند تولید، سعی در ارائه دانش فنی پروژه به سرمایه گذاران دارد. اولین گام برای تولید نان بستنی، آماده سازی مواد اولیه و اختلاط آنها با فرمول مشخص با هم است. این اختلاط در مخزن های همزن دار استیل یا دستگاه های خمیرگیر انجام می گردد. سپس خمیر را در دستگاه اتوماتیک تولید نان بستنی قرار می دهند. خمیر توسط نازل دستگاه در اندازه های مشخص به صورت مسطح ریخته شده و وارد کوره دستگاه می گردد.
در این مرحله، قالب های حصیری، ضربدری و یا طرح دار بر روی خمیر قرار می گیرند. سپس خمیر وارد قسمت رول کن دستگاه شده و نان بستنی در شکل های مخروطی، کاسه ای و … از دستگاه خارج می گردد. در نهایت نان های بستنی، بسته بندی شده و یا به صورت فله ای در جعبه به بازار عرضه می شوند.
معرفی تجهیزات مورد نیاز طرح
دستگاه اتوماتیک تولید نان بسته بندی، تمامی مراحل خمیر ریزی، پخت خمیر، قالب زنی و رول کردن را به صورت خودکار انجام می دهد. تجهیزات مورد نیاز طرح که در طرح توجیهی تولید نان بستنی نیز معرفی می گردند، عبارتند از:
[tie_list type=”starlist”]
- دستگاه اتوماتیک تولید نان بستنی حصیری و رولی
- دستگاه تولید نان بستنی زمستانی
- دستگاه تولید نان بستنی ویفری
- میز کار
- خمیرگیر
- میکسر
- مخزن یا سطل استیل
- تجهیزات بسته بندی
[/tie_list]
ویژگی های خط تولید نان بستنی
خط تولید نان بستنی باید دارای خصوصیات زیر باشد:
- تمامی مراحل تولید نان بستنی به صورت الکترونیکی و بدون دخالت دست انجام می گردد.
- تنها با تعویض قالب می توان، انواع شکل های مخروطی و … را با دستگاه تولید نمود.
- قابلیت سفارشی سازی و تولید نان بستنی بنا به سلیقه مشتری وجود دارد.
- ظرفیت کوره و مشخصات دستگاه باید با توجه به حجم تولید انتخاب گردد.
- کار با دستگاه های تولید نان بستنی، ساده بوده و نیازمند آموزش خاصی نیست.
سفارش طرح توجیهی اختصاصی تولید نان بستنی
کارشناسان سایت طرح فنی، نگارنده طرح توجیهی اختصاصی به صورت انحصاری برای شما هستند. متخصصین ما از به روز ترین دانش سرمایه گذاری و امور بانکی و اداری برخوردار بوده و از 25 سال سابقه در زمینه نگارش طرح توجیهی بهره مند هستند. طرح توجیهی تولید نان بستنی در این سایت، طبق آخرین دستورالعمل های بانکی و ضوابط سازمانی تهیه می شود.
طرح توجیهی اختصاصی علاوه بر کامل و به روز بودنش، همراه با امتیازات خاصی به شما ارائه می گردد. 5 ماه پشتیبانی رایگان از طرح و جلسه آنلاین رایگان از خدمات ممتاز سایت طرح فنی با سفارش طرح توجیهی اختصاصی هستند. متخصصین ما در جلسه آنلاین، توضیحاتی را در مورد مراحل اداری اخذ مجوز، مراحل اخذ وام، وثایق و ضمانت نامه های بانکی و سایر امور اداری و بانکی در اختیار شما قرار می دهند.